Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nissifer
tag
válasz vvega30 #1925 üzenetére
Saját házad tornácán van a workbench. Ezzel tudsz építeni, növényeket ültetni, és itt jelenik majd meg a termés is. A V billenytű hosszan tartó megnyomásával lépsz be építő módba.
Itt válaszd ki a resources-t. Ezen belül találod a vízzel, élelemmel kapcsolatos dolgokat. Célszerű vizet termelned, mert ez jön "magától" nem igényli az emberek közreműködését.
Veteményezéshez szükséged van valamilyen gyümölcsre, magra. Ezeket kalandozás közben tudod begyűjteni a bokrokról, vagy az árusoknál is meg tudod vásárolni az aid kategóriában. Érdemes kukoricát, paradicsomot és mu**ruit-ot termelned, mert ezekből tudsz olyan ragacsos kulimászt kotyvasztani a kondérban, amihez a páncélok, puskák upgrade-eléséhez lesz szükséged (adhesive).
Keress a ház mögött egy szabad területet, oda rakd le a magokat (V, resources, élelem, corn). Nem írja ki a játék, de pc-n az E billentyűvel tudsz belépni ezekbe a kategóriákba. Amikor piros a palánta kontúrja, az azt jelenti, hogy nem jó neki a hely, mozgasd odébb, amíg zöld nem lesz a kontúr és rakd le.
Miután a talajon van, maradj még építő módban, menj oda egy emberhez, válaszd ki az assign opciót, majd menj a növényhez és társítsd hozzá. 1 jó munkásember 7 db növényt tud gondozni. Ha kíváncsi vagy arra melyik növények tartoznak a munkásodhoz, akkor menj építő módba (V) és vidd rá a munkásra a "célkeresztet", ekkor zölddel világítanak azok a növények, melyeket ő gondoz.
A termelt javakat vedd majd ki (naponta van van betakarítás) a workbench-ből és cseréld el kupakra, puskákra, lőszerre, vagy amire akarod.*UCK! szó első betűjét most nem tudom használni, mert azt a billentyűt lecseréltem a windows registry-ben enter-re. A játék során, leginkább építéseknél, szétbontásoknál kell gyakran enter-t nyomni, és kellemetlen volt nekem, mindig elengedi az egeret, vagy pedig a bal kezemet *elemelve entereket nyomogatnom. Ezért átírtam ezt a rendszerben, és így már a bal mutatóujjammal könnyedén és gyorsan tudok enterezgetni.
Remélem, a hiányzó * betűk ellenére érthetőek voltak a * entiek. Bármi *elmerül benned ezzel kapcsolat, kérdezz nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest