Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 4

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-13 17:05:15

LOGOUT.hu

A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1695) sheep


sheep
addikt

Néhány gondolat a játékkal kapcsolatban:
ez az első Fallout játékom (illetve a F3-mal játszottam pár órát de meguntam és letöröltem -valahogy nem fogott meg).
Gondoltam nagy a hype, megnézem mi ez, de nem vártam semmi különöset igazából. Viszont annyira durván megragadott ez az egész hogy az valami elképesztő...még csak pár órát játszottam, igazából próbálgatom mi hogy működik, de nagyon ott van a hangulata. Még el sem kezdtem a fő küldetéseket, gyűjtögetek, craftolok, stb.
A grafika szerintem nagyon szép, bár tudom hogy sokaknak nem tetszik. Nálam high-ultra beállításokkal fut, 60 fps eddig megvan folyamatosan. Az egész világ, a köd, az eső, a színek, nagyon adja az apokaliptikus hangulatot.
Sok mindent nem értek, próbálom kitapasztalni mi hogy van (pl a power armort nem tudom sehogy sem javítani, nincs ilyen menü nálam, hiába állok oda a kerethez).
Fegyverből már most van vagy 20 féle nálam de egyik sem igazán durva, azokat is sokat kell fejleszteni.
Viszont ami számomra inkább negatívum, az a töménytelen mennyiségű gyűjtögetés, azt hittem a Witcher 3 után ezt nem lehet fokozni, hát itt sikerült. Olyan mintha egy lomis szimulátor lenne, nálam ezzel átestek a ló túloldalára, mert 10 perc játék után jön 10 perc kacat menedzselés. Használom a nagyítót de akkor is...
Szóval maga a játék lenyűgöző, beszippant, olyan mint a RAGE és a STALKER keveréke.
Megértem ha az 'ős-falloutosok' mást vártak, de nekem mint újoncnak nagyon bejön.

[ Szerkesztve ]

MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC, I7 9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , G.Skill Aegis 32gb 3200 DDR4, HP Reverb G2 VR

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 4
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.