Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- X15U Super macro
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
1080p60 FPS-es SJCAM videót teszek fel egy zárt csoportba aminek az adminja is vagyok- és 720p-nél nem skálázza fentebb

-
Criminal017
őstag
válasz
Criminal017
üzenetére
-
Criminal017
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy egyik platformon sem megy. Se weben (facebook.com, messenger.com), se asztali Win10 alkalmazással stb...
-
válasz
Criminal017
üzenetére
Nézd meg mobilos vagy asztali böngészőben.
Előbbiben azt hiszem, az asztali nézet bekapcsolásával lehet a böngészőn belül maradni.
Illetve az újratelepítés is opció lehet, ha nem telefonszámmal regisztráltál korábban. -
Criminal017
őstag
Sziasztok,
kb. 1,5-2 órája a messenger nem hajlandó üzenetet fogadni, egyetlen új üzenetem sem látom. Viszont amit én küldök, azt megkapja a másik fél.
Remélem nem nálam a hiba, mert egy ismerősömnél sem produkál hibát a messenger jelenleg.
Az Insta DM megy, meg a Facebook is...
-
Üdv,
A napokban engem is utolért az igazoltatás... Mondjuk számomra gyanús, hogy folyamatosan zaklatott azzal a rendszer, hogy adjam meg a telefonszámom, és mivel sehogy sem sikerült kiszedni belőlem, így úgy döntöttek, hogy addig zárolják a fiókom, amíg meg nem kapják...
Mostanában nagyon vacakol a rendszer, valószínűleg dolgoznak valamin, ilyenkor szokott ez előfordulni. Sok a bug is, de majd remélhetőleg lassan helyreáll...
-
Mauzes
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Megoldható?
-
kidnou
őstag
Valami nagyon szétcsúszott náluk. Ma minden egyes bejelentkezésnél kódot küld emailben utána változtassam meg a jelszavam...
-
Mauzes
addikt
Sziasztok,
OnePlus 7T telómról (Android 10) a legújabb Messenger-t használom. 4096x3072 pixeles képeket küldtem chatben telóról csatolva, és a folyamban a megnyitható képek mérete 960x720-ra lett redukálva. Ha ugyanezt PC-ről küldöm, akkor eredeti a méret.
Mi okozza a problémát?
-
törölt tag
Még mindig nincs lehetőség arra, hogy egy nagy csoportban az inaktív tagokat automatikusan ki lehessen a rendszerrel rakatni adminként?
-
eszgé100
őstag
Sziasztok!
Messenger app problémám van, valamelyik frissítés után vettem észre, hogy az iphone xs-ről küldött screenshotok, grafikonok, szövegekek teljesen olvashatatlanná lettek tömörítve küldés közben. Visszanéztem a korábbi screenshotokat az adott beszélgetésből, kinagyítva teljesen vállalhatók. Van valahol beállítás, hogy mekkora tömörítést akarok használni? legjobb lenne, ha semmilyet, sem wifin sem mobilneten.
-
-
irokéz
újonc
Sziasztok, kérlek segítsetek. Tegnap 19:20 körül nem tudtam belépni a facebookomba, hitelesítő adatot kért, amit elküldtem, meg is kaptam a kódot. Utána jelezték a barátaim, hogy a profilom helyett egy Facebook felhasználó üres semmi lett, mintha törölve lenne az egész. Azóta ez az üzenet fogad, ha beírtam a jelszavam: Megkaptuk tőled az információkat.
Köszönjük az elküldött információkat.
A koronavírus-világjárvány (COVID-19) miatt kevesebb munkatársunk áll rendelkezésre az információk ellenőrzésére. Ez azt jelenti, hogy a szokásosnál tovább tarthat a fiókod ellenőrzése.
Elnézést kérünk az ezzel okozott esetleges kellemetlenségekért.Nem tudom más már találkozott-e ilyennel és, hogy mit tudok csinálni, hogy végre visszakapjam a profilom

-
-
-Ben-
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt szerettem volna, de Galaxy S10 -en csak tiltani lehet az appot. Törölni/újratelepíteni nem.
-
-
-Ben-
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor nem értem... Androidos appal használom. Sokszor még a saját ismerőseimet se találja meg...
-
-
-Ben-
veterán
Sziasztok,
Nálatok is vacakol a kereső?
Beírom valaki nevét vagy egy kulcsszót és szinte mindenre ezt kapom: "Sajnos nem találtunk a keresési kifejezéssel egyező találatot" .... Nem értem. -
ignisz
senior tag
Másnál is össze-vissza működik a face?
Úgy látszik beállt. -
pana0017
senior tag
Sziasztok. Tegnap óta nem frissül a hírfolyamom, gyakorlatilag egész nap ugyanazokat a bejegyzéseket látom néha 1-1 új kerül hozzá. Mi ennek az oka és hogyan állítható vissza?
-
tirszin
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet beállítani, hogy ne legyen értesítés a harangocskánál, ha tetszik a hozzászólásom valakinek?
Csak a megemlített téged, vagy a hozzászólt-at szeretném látni. A tetszik kit érdekel?! És abból jó sok van sajnos!
-
Cry0
őstag
Sziasztok! asztali facebooknál a chat hangja még régebben ki lett kapcsolva. jelenleg hol lehet viszsa kapcsolni? mert az értesitések menüpont alatt nincs erre opció.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ma állt helyre a rend , most rendben mutat mindent
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
A dark mód az új felülettel együtt jár, ha átváltod, akkor automatikusan megkapod. Persze, csak ha már elérhetővé vált számodra is.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Úgy tűnik, nagyon kellett az embereknek, csak mert most mindenki úgy gyártja, mintha muszáj lenne... Hiánypótló...
-
-
lm83
őstag
Kis segítség kellene.
Telefonon bevagyok lépve facebookba, alkalmazásba.
De regelés óta bevagyok lépve és már nem tudni a jelszót.
Csak telószámmal regeltem, abban a telóban van amiben bevagyok lépve.
E-mail nincs beállítva, pont most akartam beállítani, de ehhez is ugye kellene a jelszó.
Ha ennél a résznél rámegyek, hogy elfelejtettem, akkor nem zár ki telóról?
Gépen egyszerűbb mert egyből küldött email címre linket. -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kivéve, ha 10 percen belül van, mert akkor mindenkinél törlődik az üzenet, ha úgy akarja.
-
-
bigdady
nagyúr
Ha telón törlöm a csevegés egyes elemeit magamnál az meg marad a neten vagy onnan is törli?
-
Hello! Böngészőből használt Messengernél lett erre az új szoba létrehozása lehetőségre. Gondolom csoportos videochat. Lehet azt tudni, hogy hány főt képes fogadni maximum?! Köszi!Most nézem, hogy ez egész friss dolog és 50 fő a limit!
-
válasz
Csabesz666
üzenetére
Akkor tedd fel az appot, és lépj be, ahogy eddig. A régiről ne törölj semmit, amíg nem működik minden.
-
válasz
Csabesz666
üzenetére
Üdv,
A tel.szám marad a régi?
-
Csabesz666
aktív tag
Sziasztok! Régi telóról szeretném átteni,újra (android) A teljes facebookot több fiókkal, ezt hogyan tehetem meg? Nem akarok szarakodni, jelszókérésekkel...
-
kidnou
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mindenki másképp használja, csak azért írtam le, mert sokan istenitik, hogy tökéletes. Attól azért messze van
-
kidnou
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mivel többet írták, milyen jó ez a maki, kipróbáltam. Egy előnye van, oldalakon a hozzászólásokkal nem kell játszani. Csoportokban viszont használhatatlan. Csak új aktivitás van, legújabb hozzászólások nincs... tagokra nem lehet keresni normálisan... Admin felület használhatatlan. Ugyanaz mint az fb lite app. Kukáztam is hamar
-
Akelaus
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hello!
Ez az alkalmazás adatvédelmi szempontból mennyire megbízható? Mégiscsak kiadom a jelszavam az Fb-n kívül egy másik cégnek.
Azért kérdezem, mert ha jól emlékszem egy idő óta az Fb nem támogat semmilyen külső alkalmazást. -
makoss
veterán
Üdv!
Nem tudom mi lehet a gond a facebookal de még mindig nem állt át sötét módra
-
WhiteWalker
nagyúr
Meguntam az Android Facebook app hülyeségeit
Felraktam a Maki + fizetős appot.
Fényévekre van a kettő egymástól. Érdekes , hogy ebben a kommentek látszódnak pontosan , nem kell legörgetni és kinyitni ha az egészet olvasni akarom és még sorolhatnám... -
Hello! Szerintetek létezik olyan, hogy PC-n és mobilon ugyanabból a fiókból ír az illető Messengeren és a kettő nem szinkronizálódik? Tehát azt mondja, hogy amit pl. mobilon elküld üzenetet, az nem látszik neki PC-n böngészőből. Szerintem totál láma a dologhoz és valamit nem jól csinál/lát/néz, mert szinte egyből látszik mobilon is, ha az ember ír valamit PC-n, böngészőből!
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Benne vagyok több csoportban, nem tudom megmondani mennyiben
Sokban..
Nos, olyan kérdésem lenne, hogy meg tudom én azt valahogy / valahol nézni, hogy milyen bejegyzéseket írtam a csoportokba? Törölni szeretném..
Danke
Gergő
-
bigdady
nagyúr
Hali
Hogy lehet az összes bejegyzésem facebookon kitörölni visszamenőleg? Csak egyesével? Köszi -
-
ignisz
senior tag
Utóbbi időben vettem észre, hogy számomra ismeretlen posztok alatt ott volt a like- om. Ez hogy lehet?
-
-
bopeti98
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én azt már elég régóta tapasztalom, hogy pl kiírja hogy 10 hozzászólás, de ha megnyitom, akkor nincs egy sem, vagy csak 1-2.
-
WhiteWalker
nagyúr
Újabb Facebook bug.
Össze vissza mutatja az app androidon a bejegyzéseknél a hozzászólásokat.
Van hogy csak egyet mutat , rámegyek erre van több. De ez fordítva is igaz , mutatja , hogy van mondjuk 10 db , ránézek , erre csak 1 van.
Lassan egy hete tart ez a bénázás.Másnál is megvan ez a jelenség?
-
RR-13
őstag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy a Messengerben belehet-e állítani, hogy amikor a hangulatjel ikonja nyomok a szövegbeíró mezőben, akkor ne a Matricák jelenjen meg, hanem mindig egyből a Hangulatjelek "lista"?Tegnapi napig a 111-es verziót használtam ez miatt, mert idegesítő, hogy mindig ki kell választani, holott én csak a hangulatjeleket használnám, akkor ne adja be a Matricákat.
Szóval, hogy lehetne megjegyeztetni vele, hogy a hangulatjelek nyíljon meg, ha a szövegben rányomok a kis szmájlira? Köszönöm.

-
válasz
GoTReX
üzenetére
Elkülöníthető, hiszen az egyik oldal, a másik pedig egy személyes profil, teljesen más tulajdonságai vannak a kettőnek. Az oldalad like-olni lehet, a profilodon meg ismerősnek tudnak jelölni, szóval egyértelmű jelek utalnak arra, hogy melyik mi.
A profilod nélkül nem működhet az oldalad sem, érthető okokból.Ezeket a beállításokat érdemes átnézni, ha azt szeretnéd, hogy kevésbé találják meg a profilod: Adatvédelmi beállítások és eszközök
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Facebookakkal kapcsolatban. Facebook profilomból létrehoztam egy oldalt,ahol reklámozhatom a vállalkozásom/szolgáltatásom.Ez így azonos néven fut. Hogy tudnám azt megoldani, hogy aki rákeres, vagy esetleg ismerősök csak az oldalam lássák és nem a személyes profilom. Nekem vállalkozóként az oldal fontos ahol a vállalkozásom futtathatom , a személyes kevésbé.
Remélem jól meg tudtam fogalmazni a problémám. Előre is köszönöm a segítséget, fontos lenne.

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Érdekes tegnap nem működött , ma úgy látszik észhez tért. Ki érti ezt
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Képregény topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Napelem
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor várható, hogy utólag majd feloldják.

Köszi nektek!
Beírom valaki nevét vagy egy kulcsszót és szinte mindenre ezt kapom: "Sajnos nem találtunk a keresési kifejezéssel egyező találatot" .... Nem értem.