Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Megoldás csoporthozzászólások eleve kibontottan való megjelenésére? Megőrjít ez a szar. Az sem ártana, ha szintén eleve az összes megjelenítése mód játszana, nem pedig legérdekesebbnek titulált csak vagy bármi egyéb módon, idiot method szerint gyomláltan.
-
Érdemes ránézni a névjegyre, mert én ma, véletlen vettem észre, hogy megházasodtam.
Nem tudom miért de átállította a kapcsolati státuszom házasra.
-
Krystal_s
addikt
Látom jó lett ebben is az új felület.

Hogyan lehet hirdetést törölni?
Nem jelenik meg az Igen gomb. 

-
Helló , van valami mód arra hogy lezárt telóval hallgassak facebook live-t? Nézni nem akarom, az nem lényeg inkább csak hallgatni. Kb úgy mint youtube premiummal ahogy megvalósították.
-
jozsi252
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Chrome-on nem fagy ki olyan sokszor, de én azt nem szeretem. De Firefoxon valami borzalom.. Más nagyobb hibába én nem futottam még bele, de a régi design-t mondjuk sokkal jobban szerettem, valahogy átláthatóbb volt. De már megszoktam az újat is, legalábbis kénytelen voltam.

-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Mitől van az hogy FB-n visszanézek egy streamet, és amikor belepörgetek a videóba, akkor néha előfordul hogy csak homokórázik a videó, majd teljesen lefagy. És csak egy F5 segít.
Ez valami bug, vagy a Firefoxot nem szereti az FB ezen része?
-
Keem1
veterán
Skacok, ezen a fostos új layouton hogy lehet az ismerőst besorolni egy "barátsági szint"-be még mielőtt visszaigazolnám?
Az ismerőseim mindegyike gondosan be van sorolva valahová (nagyon kevés ismerős a legbelső, kb. mindent látó körben, aztán ahogy szűkül a rólam látható infó, nő az adott kategória tagjainak száma, és végül vannak azok, aki bár ismerősök, de semmit nem látnak a profilképemen kívül). Ez a művelet már a jelölésnél elkezdődik, hisz eddig akár én jelöltem valakit, akár engem jelöltek, máris el tudtam dönteni, hogy a kölcsönös ismeretség kialakulása után hová kerüljön az illető. Ezt most nem találom.Van egy sejtésem, hogy kivették (csak az okát érteném)
Tudjátok, van a programozási nyelv, a C++. A Facebook egyre jobban kezd ez lenni: FB--
-
törölt tag
Sziasztok!
Jött egy értesítés a telefonomra, hogy a Facebook Messengeren valaki (számomra ismeretlen, külföldi nevű) üzenetet szeretne küldeni nekem. Ez az üzenet sehol sem jelenik meg, az engedélykéréseknél sem. Lehet valami vírus? Megfertőzhette a telefont?
Valahol ki lehet kapcsolni, hogy ismeretlenek ne tudjanak üzenetet küldeni? -
Kleroo
veterán
Sziasztok!
Remélem nem üti meg a warez fogalmát...
Vásároltam egy magyar oldalon videókat. Namost ez olyan tömör, hogy le kellett töltenem, mert nincs annyi mobilnet a világon, hogy állandóan streamelgessem magamnak. Van pár random tool, mint yt videókhoz, a legtöbb le is jött. De pár videót az istenért se tud leszedni egyik sem. URL signature mismatch a nyűg annál a pár vidinél.
Tudtok egy jó toolt, oldalt, plugint, bármit ami patentul működik?
Köszönöm! -
Üdv! Ismerős kapott e-mailt FB-tól, hogy jelszóvisszaálítást indított, kapott kódot, megváltoztatta a jelszót és azóta nem tud belépni. A facebook.com/hacked oldalon elindítottuk a folyamatot, e-mail-re kiküldi az ellenőrző kódot, beírunk egy új jelszót, kétfaktorost kér, amit elvileg ők nem állítottak be. Feldobja lehetőségként, hogy az applikációban a kódgenerátort is lehet használni. Hogy, ha nem tud belépni az applikációban?!
Telefonszámára elvileg küldött kódot, de hát hosszú órákkal később, addig malmozzon a gép előtt?Most az lenne a teendő, hogy valóban zongorázza ezt végig és várja meg a kódot? Köszönöm a segítséget.
-
ZGO
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Hát, ez elég nagy szégyen a facebookra nézve, hogy a köszönést a világ bármely nyelvére és vissza is fordítva sértőnek véli. Oltári nagy defekt van a gépezetben. Értem hogy annyi kéréssel személyesen nem tudnak foglalkozni, és kell az automata algoritmus. Na de a kutya fáját a köszönöm az nem az hogy b+ 😃
Nincs elég ember... sokszor hallottam már ezt róluk, de azért megtehetnék, hogy minden országban saját képviseletet tartsanak fennt a problémák megoldására...nem pedig a más nyelveket akár rosszul értelmező egyéneknek adni a lokálisan megoldandó feladatokat. Ezt pl az MS is igen jól bizonyítja...
Hm...
-
Helló! Van-e arra megoldás, hogy telefonszámos regisztráció esetén e-mail-es belépést állítsunk be és a telefonszámot töröljük a fiókból? Köszi!
-
ZGO
tag
Sziasztok! A minap belenéztem a facebok támogatási üzenetek mappájába, mert jött egy értesítő, hogy letiltottak a marketplace-ról véglegesen, plusz megjelöltek régi hozzászólásokat, hogy sérti az alapelveket... itt csatolom miről is van szó.
Ez elég meglepő, hogy a köszönet nyílvánítás is korlátozandó a facebook számára...
találkoztatok már ilyen esettel?Továbbá a marketplacen 3 használt terméket adtunk fel hirdetésben és minden olyan kritériumnak megfelelt amit kért a feladás során: megfelelő kép, márka megnevetése, termék állapota és leírás. Nem üzletszerűen használtuk, tehát nem vagyunk vállalkozók épp úgy mint a hirdetők többsége. Nem adtunk meg hamis információkat sem.
Sajnos senkit nem érni el ezzel kapcsolatban sem, mindig gépi szöveg jött vissza. Van valami magyar képviselet? Mert rettentő bosszantó, hogy véleményünk szerint a gépi válaszok lehetetlen helyzetet állítanak elő. Az állításainkra, konkrét kérdésekre érdemi választ nem adtak. A hirdetést utólag sem tudtuk módosítani, vagy törölni...
Lene további tippetek?
-
válasz
Remekelek28
üzenetére
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok. Ha messengeren tiltottam valakit,azt hol tudom felodani? Nem facebookon,hanem messengeren
-
chungee
addikt
Napot!
Win10, itt hol tudom beállítani a sorrendet illetve eltávolítani amit nem használok
Hiába húzgálom, nem akar együttműködni 
-
Dilikutya
félisten
Webes Youtube felületen a videó Facebook-on megosztásnál ez a hiba fogad: "Az alkalmazás nincs beállítva: Ez egy fejlesztés alatt álló alkalmazás, amelyhez nincs hozzáférési jogosultságod. Jelentkezz be regisztrált tesztelőként, vagy kérj engedélyt az alkalmazás valamelyik adminisztrátorától."
Valamelyik oldalon mókolnak a háttérben?
-
Élő/Live FB videóközvetítést szeretnék (egy rendezvényről), de a tesztek alapján azt látom, hogy hiába indítom az adott (zárt) csoportból a Live-ot, ott csak akkor jelenik meg, ha Befejeztem a közvetítést.
Ennek így kell működnie?
-
mirci18
addikt
Sziasztok.
Egy rokonomnál az a hiba állt elő hogy eggyik napról a másikra a facebook fiókjához használt jelszót nem fogadta el az oldal.
Eddig automatikusan használta telefonról appal.
Az eddig megjegyzett jelszót jelenleg nem fogadja el.
A jelszó igénylő email cím egy olyan címre mutat amit már nem használ.
Ilyen esetben valahogy vissza lehet még a fiókot szerezni? -
Essejó
veterán
A citrom az pont elvárja, hogy 60 naponta benézz, ha nem teszed akkor törli a fiókot. Egyet próbálhatsz, pont ugyanazzal a névvel létrehozni egy új citromos fiókot, és azzal vissza szerezni a facet, majd sürgösen egy rendszeresen használt emailre váltani a face profilt.
-
skoos
őstag
Sziasztok,
Utolsó mentsvárként, itt is próbálkozom. Feleségem FB oldala mintha törlődött volna! Napi szinten használatban 10 éve, tegnapról mára pedig lehetetlen belépni, minden Messenger üzenete törölve és teljesen elérhetetlen a profil.Még citromailes címről regisztrált, kb 10 éve felé sem nézett ennek az emailnek, persze be sem tud lépni, hogy jelszó-módosítsást végezzen. Hogy miért lett minden beszélgetése törölve az rejtély.
A fb-nek van egy profil- helyreállító oldala, megadod az emailt/telszámot, pontos profilnevet és feltöltesz egy fényképes igazolványt, de nem engedi ezt sem, hibára fut kiküldés nélkül.
Ha van ötlet kérlek segítsetek, lenne kimentendő pótolhatatlan anyag ott.

Sanyi
-
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Ha egy sportklub Facebook oldalának az adminja ként válaszolok üzenetben az érdeklődőknek, akkor hogyan lehetséges ott üzenetet törölni, amit már elküldtem?
Meg tudjátok légyszíves mutatna screen-en, hogy hol van ez a fajta törlés funkció?
Ugyebár személyes, saját profilommal, ha üzenetet írok, akkor már lehet manapság törölni.
Köszönöm. -
Mauzes
addikt
Valaki segítsen már pls, hogyan tudok Marketplace-en úgy feladni hirdetést, hogy a megfelelő termékkategóriát ki tudjam választani. A példa kedvéért, TV-t szeretnék eladni. Arra kattintok, hogy create new listing, és a category mezőben elkezdek görgetni. Az Electronics-on belül csak olyan van, hogy Electronics & computers és Mobile phones. Míg ha a Google-ben rákeresek, hogy "marketplace TV", akkor kidobja a TV alkategóriát, tehát léteznie kell.
-
borges7
aktív tag
Sziasztok, mit lehet tenni, ha valakinek feltörik, azaz ellopják a facebook fiókját? Egyik ismerősömmel történt, és egyelőre sehogy se tudja visszaszerezni, hiába írogat a facebooknak. Mit érdemes ilyenkor tenni, rendőrségi feljelentésnek van értelme? vagy bármi más?
-
ontheground
tag
Sziasztok. Nekem sem működött már sajnos az Old layout kiegészítő, de pl. ez most perpill. működik úgy-ahogy (pl. profiloldalakon ez is átvált mobil verzióra): [link]
-
freezespider
tag
Sziasztok.
Segítsetek légyszi.
Hova tűnt a cikkek mentése lehetőség? -
flash-
veterán
üdv
egy általam kezelt facebook oldalon egy posztot elinditottam hirdetésnek(fizetett)
azt kezdte el az oldal csinálni hogy küldözgeti az embereknek a pm üzeneteket messengeren.
"kérjük mondd el hogyan tudnánk segíteni"
ez wtf és ezt az auto üzenetet hogy lehet kikapcsolni? -
taranis
addikt
Azt nem tudjátok, hogy az új designban hol lehet megnézni, hogy kit jelöltél ismerősnek (de még nem igazolt vissza)?
-
envagyok
veterán
Nem tudom mi a franc van a FB marketplace-el, de lehetetlen hirdetést törölni.
Ezer éves hirdetések jönnek újra elő, amik már rég törölve lettek.
Egy órán keresztül törölgetem őket, erre legközelebb megint ott vannak.
Mi az istent csináljak? -
bobace
addikt
Sziasztok, valaki járt már úgy, hogy a Facebook oldal számítógépen működik, de a Messenger beszélgetésekre a sarokban azt írja, hogy nem tud kapcsolódni? Böngésző: Firefox, kikapcsoltam az extensionöket az adott oldalra.
Ha megnyitom külön linken a Messengert, akkor tudok küldeni üzenetet, de nem látom, ha válaszolnak, szóval az félig csatlakozik...
Néha pár percre működik rendesen amúgy.
Köszi ha tudtok segíteni! -
junior11
veterán
Sziasztok, egy adott csoporton belül egy ismerőst nem lehet letiltani vagy egyéb módon láthatatlanná tenni? Vagy csak a globális tiltás a megoldás?, viszont egyelőre szeretném, hogy ismerősöm maradjon.
-
amdboy
senior tag
Köszi a válaszolat
-
válasz
amdboy
üzenetére
Üdv,
- Itt mindent, amit csak lehet állíts ismerősökre:
Adatvédelmi beállítások és eszközök- A képeket és a posztokat, amiket kiteszel mindig ismerősök láthatóságára tedd, így nem fogják látni mások.
- Az aktuális profilképed és a borítóképed, valamint a kiemelt képeid nyilvánosak, azt mindenképpen látni fogják.
Szerk.:
Még ez is segítségedre lehet:
Adatvédelmi beállítások ellenőrzése -
amdboy
senior tag
Sziasztok! Be lehet azt állítani, hogy nem ismerős emberek a profilomat ne tudják megnèzni? Èrtem ezalatt, hogy mit osztottam meg, milyen kèpem vannak stb? Ha igen hogyan? Válaszokat köszi
-
taranis
addikt
Sziasztok, én még sok éve létrehoztam egy business accountot, amikor ez még opció volt, tehát csak egy paget kezeltem, személyes profil nélkül. Ma már nincs ilyen opció, mindenképp kell személyes adminisztrátor a pagehez, és a facebookra belépve úgy tűnik, mintha lenne egy személyes profilom is, aki az említett page adminisztrátora. Ezt a facebook csinálta a háttérben, én direktben nem csináltam személyes profilt, nem is hagytam jóvá semmi ilyesmit. Mindegy is, úgy alakult, hogy használnám ezt a személyes profilt, ha már van, de úgy tűnik, limitált a funkcionalitása. Csomó olyan oldal hibára fut (oldal nem található) főleg a beállítások alatt, ami pl. a feleségem személyes accountja alól simán működik. Nem tudjátok, hogy miként lehet ezt a mondjuk úgy technikai accountot teljes értékűvé tenni? A face support nem válaszol, már többször írtam nekik.
-
ignisz
senior tag
Androidon hogy lehet bekapcsolni a sötét módot?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
krizmo_
üzenetére
Én is inkább hagytam a fenébe, amikor nem volt jó, akkor előfordult, hogy a kép megnyitásnál nem volt ott az X, hogy visszatudjak lépni, a bővítmény tiltásával megoldódott, na meg elegem lett, hogy egyik nap megy másik nap nem és minden ilyen váltásnál az összes megnyitott beszélgetést bezárta.
-
Korábban már írtam, hogy csak a nyüglődés lesz a telepített vackokkal, felesleges minden nap beírni, hogy nem megy, nem is fog menni sosem rendesen... A sok kellemetlenség után majd visszatértek az eredetihez, de tudom olyan is lesz, aki a végtelenségig próbálkozik majd.
És vannak azok is persze, akiknek szintén fos, de azért meggyőzik magukat, és másokat is, hogy ez jó... -
Lomha 8V
addikt
Egy ideje keresgetem a megoldást, de nem találom, úgyhogy most már kérdezek. Van egy fb oldalunk, aminek többen vagyunk a kezelői. Asztali gépről át tudjuk állítani, hogy magánemberként szóljunk hozzá, osszuk meg stb. De mobilon, hogy lehet átállítani? Ott az ikon, hogy most "cég" vagyok, de semmilyen lehetőséget nem látok arra, hogy átállítsam a magán profilomra. Nem is lehet, vagy csak én vagyok a vak?
-
Dilikutya
félisten
Engem jobban bosszant hogy a baloldali menüben a Messenger lekerült alulra, le is kell nyitni, inkább a buzeráns Covid központtól szabadulnék már meg.
-
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Üdv,
Nem mindenki számára elérhető, sőt nagyon kevés embernek elérhető jelenleg.
-
kocsisdavid5
aktív tag
Sziasztok!
Láttam elindult ez a Facebook Date társkereső, és be is aktiváltam de egyetlenegy embert se dobott be pedig Pesten vagyok, létezik hogy semelyik lány nem aktiválta volna be még?😀 -
Dilikutya
félisten
válasz
krizmo_
üzenetére
Botrányos, lelassul, fos. Meg egy 1920*1080-as monitoron elfér egy bejegyzés az üzenőfalon. Miért kellett így szétcseszni az asztali felületet?
A randizós része: a többi randioldal, alkalmazás botrányosan pénzlehúzó, cserébe fizetve sem garantált, hogy aktív felhasználót találsz, vagy visszaír, vagy stb. Ha ezeket az általános gyakorlatokat szembeköpi, és csak a reklámokból él, már van értelme.
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok,
az Internet Explorerben hogyan lehet letiltani, hogy átirányítson egy oldal?
A facebokot nem tudom megnyitni, mert automatikusan az m.facebook oldalra ugrik. Eleinte ment, de egyszer gondolt egyet és onnantól kezdve már nem ment a facebook, rögtön ugrik az m.facebookra (mobil nézet, egy fapados verzió)próbáltam beírni az internetbeállítások/biztonság/ tiltott helyek közé az oldalt, azóta ugyan megnyílik az m.facebook, de nem enged belépni (sajnos a tiltott helyek közül nem lehet többé törölné, mer kb. 3 millió webcím van közte, amiből egyszerre e csak 3 látszik, tehát végig kellene nézni mind a 3 milliót hármasával, ami hetekig tartana)
szóval azóta se normál facebook, se m.facebook nincs

az oprendszer win 10 pro
''Irén nem válaszol mert mosn
-
Korábban valaki kérdezett erről, akkor még nem volt elérhető Európában, de már felbukkanhat bárkinél: Váratlanul Magyarországon is elindította randizós felületét a Facebook
Ez is nagyon kellett... valakinek biztos... de én már annak is örülnék, ha az alap Facebook jól menne...
-
Gyick
őstag
Hali!
Anyukámnak a facebookját feltörték(illetve nem feltörték hanem jelszavat akartak változtatni,egy budapesti ip cimről pár napja,akkor nagy nehezen visszaállitottam.Mert a másodlagos email cim amire küldené a hitelesitőt már nem élt.Szóval személyi igazolványt is kellett küldeni stb.
Mai nap megint feltörték de már a jelszót is megváloztatták.Ráadásul a facebook azt irja hogy erről a gépről történt (anyukám gépéről).Ezt nem értem.Lehet ez vmi vírus?(Kubuntu 19.10 van a gépen+chromium 86)(Most álltam neki frissiteni a 20.04-re).Mással történt már ilyen?Nem hinném hogy konkrétan az övét akarnák feltörni mert max recepteket nézeget a neten.Esetleg a telefonján valamelyik app hozzáférhet a fb-jelszóhoz?
-
Cyberpunk
félisten
Üdv nemrég arra ébredtem, hogy korlátozták a fiókomat 1 hónapra, de értesítést nem kaptam, és indoklást sem, sőt valami nehezen értelmezhető bejegyzést kaptam róla. Hol lehetne ezért reklamálni? Mert a leírtak szerint nem korlátozták, de közben még is le vagyok tiltva minden komment/bejegyzés írásról.
-
zolokas
senior tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
nekem még a új van

-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Úgy tűnik, eddig nincs jobb megoldás...
-
zolokas
senior tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Majd ki találják hogy lehet ki játszani
-
kiskeni
aktív tag
válasz
zolokas
üzenetére
Ez a cím honnan származik? Feltételezem nem a Facebook-tól. Biztonságos ez egyáltalán? Szinte tuti biztos, hogy átirányít valahova/valamin keresztül, hogy te elérd a régi felületet, de aztán meg ki tudja mi történik még. VirusTotal nem talált semmit URL check-re, de pl. a Sucuri az igen. Én óvatosabb lennék az efféle megoldásokkal.
Szerk.: Ez a Sucuri lehet buta kicsit, a sima Facebook weboldalra is ír problémát, 2-t, ráadásul ugyanazt. Akkor talán mégis ez a járható út.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- EA Sports WRC '23
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom miért de átállította a kapcsolati státuszom házasra.

Nem jelenik meg az Igen gomb. 

találkoztatok már ilyen esettel?