- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WhiteWalker #26199 üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
Az létezik hogy a frissítés óta nem lehet bejegyzésből pl.: Tibi atya , képet lementeni ?
Eddig lehetett ... -
Jelen állás szerint csak ez az egy megoldás van a messanger használatára FB profil nélkül?
-
TaaT
nagyúr
Sziasztok!
Desktopra szeretnék dark mode-ot. Ehhez kellene a new facebook switch...Na ilyen nekem nincs. Valami tipp amivel orvosolni lehetne?
-
voyi
aktív tag
Ido kozben orvosoltam a problemat, valami bug miatt a laptopom Lenovo Vantage karbantarto programja volt osszeakadva a rendszerrel, ennek kellett engedelyezni a hozzafereset a mikrofonhoz es webcamhoz is. Amiota engedelyeztem, csodak csodaja bongeszoben is mukodik a bongeszomben is (google chrome).
-
Jinxb1rd
addikt
Ha láttam, hogy valaki elolvasta az üzenetemet, egy órán keresztül, valahányszor ránézek, majd azt látom, hogy úgy jelzi, hogy mégsem, csak megkapta, akkor az azt jelenti, hogy bejelölt olvasatlannak?
-
voyi
aktív tag
-
filmek81
friss újonc
Sziasztok..
Az a kérdésem lenne hogy ha idáig láttam a páromnál a 12 db közös ismerőseinket és most már csak 9db-ot látok az mit jelent ?Pl; Ha rákeresek egy névre , akinél tudom hogy ő ismerős volt , most nem jelzi ismerősének, pedig tudom hogy az ! És egy ismerős sem törölte!
Ez a közös ismerősökre is igaz, de csak 2-3 névre!A saját egyéni ismerőseinél is ez van.És sok ilyen nevet megnéztünk. Holott másoknál meg látom hogy jelzi ismerősnek.
Hogy lehetséges ez?
Ötlet valakinek?
Köszönöm:)) -
Sziasztok megint!
Be kell vallanom - elfogyott a türelmem az arckönyv hirdetésekkel kapcsolatban. Szerettem volna csinálni boostot. Nyomtam , ok , péz , idő belőve, nyomom ok. Aszongya oksa. Gondoltam Ad managerben leveszem a 65+ korosztályt így belemenend. Ott fogad hír hogy nincs jogosultságom a saját hirdetésem szerkesztéséhez- WTF?! A kampánynál , az ads setnél és az adsnál is csak új kreálást enged. Még törlést sem!
Értem kiöregedtem meg egy lófsz vagyok ehhez , de könyörgőm hát nincs használható felület rendes súgóval és magyarázattal? több mint két órája szopok és nagyon szemezek egy kanna benzinnel...Rant end.
Kérdésem az lenne, hogy létezik-e olyan a kb 4 éves gyerekek szintjén érthető face ad menedzselő felület ami nem a beépített? -
mikk2000
őstag
Sziasztok, Android 4-es telón a messenger pár napja nem működik, facebook és messsenger (app) data + cache törlés után sem, a hiba hogy nem hoz fel ismerősöket a messenger (app). Mi lehet a gond?
-
hun005a
tag
Nem tudom a Chrome alatt eltüntetni ha a face oldalán vagyok bal oldalon folyamatosan jönnek fel az értesítés ablakok.Mi a teendő?
-
Krystal_s
addikt
válasz
totron #26180 üzenetére
"Kedvencem", amikor sok komment van, de azokra még külön is lehet válaszolni és azokat is külön nyitogatni kell, aztán felét meg sem jeleníti (elrejti)....
Egyszerű a válasz. A FB már évek óta nem arról szól, amire ki lett találva. Nem az emberek kapcsolattartását szolgálja. Undorító népszerűséghajhász lett az egész. Aki népszerű, folyamatosan (már betegesen) sokat és gyorsan posztol, azok lesznek a "menők" a kiemeltek. Őket láthatod a hírfolyamban, mindenhol.. de ha egy ilyen "nagymenő" pár hétre eltűnik, akkor ő is megy a süllyesztőbe. A FB (és a közönség) számára kezd láthatatlanná válni.
Engem is nagyon zavar. Elég sokat olvasok ott, de már nem vagyok aktív posztoló. Így ha kiteszek valamit, akkor az ismerőseim többsége nem is veszi észre, mert nem jelzi nekik. A hírfolyamban többnyire a szponzoráltakat és a "népszerűeket" jeleníti meg. Ezáltal pedig még jobban elmegy a kedvem és még kevesebbet posztolok. Vagyis lassan már nem fogok létezni a FB számára, hiába vagyok több, mint 10 éve tag. Egy káosz az egész. Ezt pedig még fokozzák az Instával, a filterekkel, amivel még jobban egy hazug világgá vált az egész rendszerük. :\ -
totron
addikt
Káosz és nyögvenyelős ultrakörülményesség egy csoportban olvasni akarni. Egyikben a klasszikus legfrissebb alul megoldás van - éveken keresztül jó volt, mindegy - a leggyakoribb-legtrendibb most sajnos alapbeállításban A legérdekesebbek (+ legfrissebb felül) metódus és van egy 3., amikor szintén az érdekességet kell bámulni, csak a sorrend más, ott lent van a friss. Kihagytam valamit?
Használati élményre olyan, mintha Opera Mini/Firefox mobilnézetben nyomná az ember. Mindez kikapcsolhatatlanul, desktopon! Több hozzászólás esetén nyomogatni kell, hogy megjelenjen a több, na de merre is van az a több? Időben lefele vagy lefele haladunk éppen? Majd ki kell nyitni minden althread-et, azt sem lehet automatára állítani, a nagyobb baj viszont, hogy A legérdekesebb kiválasztást SEM lehet megmásítani, alapértelmezetté tenni, mondjuk a klasszikus módot. Minnnnden egyes alkalommal át kell váltani a Legújabb-ra (klasszikus, emberi mód), ha sorrendiséget akar az ember és mindent is látni. Mint itt, prohardveren vagy bármilyen értelmes fórumon.
Az relevancia (érdekesség) meg hogyan alakul? Hogy az elején (a poszt megszületéséhez időben minél közelebb) ír valaki és kap pár, majd egyre sokabb lájkot, akkor az a komment emelődik ki, aztán a többi meg süllyed a semmibe - hiszen alapbeállítás a legérdekesebbség - így szavatolva a véleményezés és a beszélgetés irányának egysíkúságát. A később jövők nem csatlakoznak rá vagy jóval kevesebb eséllyel egy nem kiemelt (nem érdekesnek minősödött) hozzászólásra, mivel nem is látják.
Értem, hogy legyen fancy, meg fejlesszünk, de mi a tökért kell elnyomorítani, ellehetetleníteni az egészet? El akarják tenni láb alól, mint fórumot? Keresem az értelmét. -
PeL
addikt
válasz
kidnou #26176 üzenetére
Köszi.
És azt tudja valaki esetleg hogy miért van az hogy van ismerősöm akit úgy tüntet fel egyik napról a másikra a face hogy nem ismerősöm? Ráírtam egy ismerősömre mert a facebook szerint nem ismerősöm, hogy miért törölt le (kíváncsiságból) és nála meg ismerősök vagyunk... Átnézve az ismerőslistámat feltűnt hogy 1-2 ember eltűnt. Mitől lehet ez?
-
PeL
addikt
Üdv!
Le lehet azt tiltani valahol hogy ha kommentálok egy általam kedvelt facebook oldalon egy hírt például az megjelenik más ismerősömnél is a hírfolyamában?
-
junior11
veterán
Ez az új felület számítógépen böngészőben szinte eszi a memóriát, nem beszélve arról, hogy még mindig lassabb.
-
-
Zin
őstag
Ismerős lapjára kattintva azt irja hogy ismerős, és követem.Messenger ikon nincs.Mi a baj?
-
Messengerben van egy rakás olyan személy felül, az "Active now" részben, akik nem az ismerőseim, és emiatt elrejteni sem lehet őket onnan.
Hogyan tudnám azokat eltüntetni, akik nem az ismerőseim?
-
válasz
pecccccccca #26159 üzenetére
-
pecccccccca
őstag
Üdv mindenkinek.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy céges facebook oldalt, hogy lehet csinálni személyes facebook profil nélkül?
Szeretném az üzletemet reklámozni, de nincs szükségem sajátra.
Weboldala lesz az üzletnek és ehhez szeretnék egy facebook oldalt is. -
-
-
válasz
Viktor0610 #26154 üzenetére
Természetesen ott se nem van se
MOD
Ott nekem Vehicles az utolsó -
-
válasz
Viktor0610 #26152 üzenetére
-
-
Sziasztok!
Próbáltam a keresőt, sajnos sikertelenül. Amikor eladó lakást akarok meghirdetni akkor miért nem találom a választható kategóriák között a "House"-t? Egyszerűen nincs csak rental kategória de ugye nem bérbe adnám hanem el. -
Hali! Ha a Messenger app-ben az üzenetet "Megjelölés olvasottként"-re állítom, akkor a küldő úgy látja, hogy elolvastam?! Én nem akarom elolvasni és nem akarom, hogy félkövérrel és kék ponttal jelezze a listában ... meg azt se, hogy azt higgye elolvastam, de nem válaszolok
Köszi!
ps: vagy várjam meg, amíg más üzenetek lentebb nem tolják?!
-
kutkut
addikt
válasz
krizmo_ #26098 üzenetére
Szia!
Köszi! Pontosan hogyan?
Egyelőre itt próbáltunk meg új jelszót létrehozni, de utána nem tudunk belépni se böngészőből, se telefonon messengerből."Érdemes Facebookot létrehoznia a Messenger mellé, hogy a továbbiakban is tudja majd használni."
És ezt hogy?
Mármint mikor, hogyan tudjuk majd összekötni a telefonos fiókkal?
-
Ftibi87
csendes tag
Helló. Esetleg valaki tudna rá megoldást, hogy egy már "halott" telefonszám van megadva (tavaly augusztusban halt el és nem változtattam meg), amire küldené a megerősitő kódot és ugyebár sehol nem lehet változtatni vagy kapcsolatba lépni a "mélyentisztelt" (sarcasm) support-tal vagy valakivel.
-
zzola
titán
Pár napja altattam a fiókomat, majd tegnap beléptem újból. Viszont az értesítések nem úgy jönnek, mint azelőtt! Aki nekem fontos, azok értesítései nem jelennek meg, hogy megosztott valamit!
Mi történt?
Köszi! -
törölt tag
válasz
krizmo_ #26134 üzenetére
Képet nem akartam OFF-ba tenni, mert elviszi a minőségét.
(Meg így dupla OFF lett a szöveg.) De jó lesz így is.
előzőhöz:
Kommenthez a kis gif ikonra kattintok, és azokból választok, illetve megadom a témáját. Sok esetben, ha elsőre a linket teszi ki, az animált gif megjelenítése nélkül, akkor ha újrapróbálkozok, másodikra, esetleg harmadikra beadja.
Eddig még nem jöttem rá, hogy ez mitől függ, mivel semmi logikát nem találtam benne, teljesen random.
De annyira nem fontos, csak gondoltam van valami, amiről nem tudok. Köszi -
koshmar
veterán
Üdv!
Nektek is ilyen lett a Facebook? Ha album nézetben vagyok egy csoportban, és a jobb alsó sarokban rányomok, hogy Options > Download, ahelyett, hogy letöltené normálisan (mint eddig), csak kirakja a képet teljes nézetbe, onnan letöltöm, és utána ha visszamegyek egyet, listanézetben marad, nem megy vissza az albumba, ahol voltam, gyönyörüen összekavarja.. mehetek vissza a csoportba, album nézet, és görgethetek vissza.
-
válasz
tal-garius #26123 üzenetére
Üdv,
Mostanában van valami a keresővel, nekem sem nagyon akar működni, csak máshogy rossz... Ilyesmi mindig annak az előjele, hogy munkálkodnak valamin, remélem egy jobb keresőn.
-
Nwis86
aktív tag
válasz
krizmo_ #26118 üzenetére
Alig használom a fészt, vagyis sokat fent vagyok de csak olvasok, írni megosztani alig szoktam, bár régebben pár éve volt 1 tiltásom pár napig, meg 1x figyelmeztettek is, de ezt leszámítva semmi olyat nem csinálok ami miatt 5percenként biztonsági ellenérzést kéne kapjak már 1 éve.... Ráadásul érdekes hogy csak böngészőből gépen, mobil appba semmi gondom nincs
-
mufi
senior tag
Sziasztok, tudom nem ide tartozik de nem tudok máshol segítséget kérni. Szóval, INSTAGRAM témában lenne 2 kérdésem.
Felteszek valamit sztoriba, látom ugye hányan nézték meg, de vannak olyanok akiknek a profilképe halványabban jelenik meg a listán mint a többieké, ez miért van?
Illetve, azok a felhasználók, akiket KORLÁTOZOK, azok láthatják e a sztorimat?
Köszönöm előre is a segítséget.
-
Shingen
addikt
Hali!
Milyen beállítási probléma lehet, az Fb benne vagyok több csoportban.
Hozzászólok egy képhez, aztán nem kapok értesítéseket ha hosszá szólnak, vagy nekem címeznek választ.
Van amikor egy likeról, jön értesítés, ránézek akkor látom vannak nekem címzett hsz-ek.
Se a telefon, se a gépen nem jelez vissza sokszor...
Pedig nem állítottam be ne küldjenek értesítést....Mi lehet a probléma?
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok
Valaki nem tudja miért van az hogy már kb 1 éve, de talán már több is, gépen minden egyes értesítőnél 1 biztonsági elellenőrző oldal jön be, be kell pipálnom hogy nem vagyok robot, és csak utána adja be az adott képet vagy bármit, ha 1 videót / képet, bármit külön lapon akarok megnyitni akkor is kéri, így szinte lehetetlen gépen használnom a fészbukot mert nagyon lassú a használata, hogy minden 2. kattintás után biztonsági ellenőrzés van... jó esetben csak 1 pipát kell beraknom, de néha képeket kell válogatnom hogy melyiken látok lámpát, zebrát buszt stb... mobilon nincs semmi gond, tökéletesen működik... Már arra is gondoltam valami vírus stb épült be a böngészőbe és az miatt van gond, de már többször újra telepítettem a gépet, sőt most 1 hete komplett új gépet raktam össze, és ugyanezt csinálja...
A másik pedig hogy előbb meg akartam osztani gépen 1 képet és ezt írta ki
"Ezt a funkciót jelenleg nem tudod használni.
We limit how often you can post, comment or do other things in a given amount of time in order to help protect the community from spam. You can try again later. Learn More
Ha úgy gondolod, ez nem ellenkezik a közösségi alapelveinkkel, jelezd nekünk."
átmentem mobilra megpróbáltam ott, és minden gond nélkül megosztottaDe utálok mobilon gépelni, meg hát kicsi is a kijelző, de gépen egyszerűen nálam használhatatlan már a facebook az ilyen korlátozások miatt.
Valakinek van ötlete miért lehetnek ezek? -
Pityu.
nagyúr
Másnak is van olyan,hogy ha egy csoportban meg akar osztani egy youtube videót berakja a linket de a küldés gomb szürke marad?Ellenben ha szöveget írok be azt el lehet küldeni.
-
törölt tag
Üdv
Szeretném megkérdezni, hogy az mitől függ, a a gif hsz egy adott témához, milyen formában jelenik meg? (PC)
Néha a host címe jelenik meg, kis fénykép kiséretében, néha meg a teljes, animált gif-et kirakja, ahogyan azt eredetileg is szerettem volna. -
válasz
Crystalheart #26107 üzenetére
Üdv,
Tudnál csinálni egy screenshotot, mert nem teljesen értem mi lehet a gond?
-
Crystalheart
őstag
Sziasztok! Egy Facebook-oldal coverjének rögzítését nem lehet valahogy feloldani? Legalább az én saját gépemre nincs valami ilyen hack? Felcsaptam a régi oldalamat, de a cover alatt 3 centi vastagon látszik a tartalom, így szerkeszthetetlen...
-
zzola
titán
Ha felfüggesztem a fiókom, azt látja bárki? Mármint, hogy fel van függesztve?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BestBuy topik
- Jogász topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Apple asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest