Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Múltkor sem segített senki, most hátha.
Nem régóta van face-m, csak azért nem tudom...
Tegnap 3 képet kitettem az idővonalra, lájkolták is, 1 hsz is jött.
Most meg órák óta nincs sehol.
3 nappal ezelőtti kép van ott (tehát a legfrissebb), ahol tegnap a 3 kép volt.A fényképek között ott van minden kép.
Sőt bocs.
Akkor 2 hsz tűnt el, mert ma is tettem fel 1 képet, az sincs az idővonalon, de a képek között ott van.Ilyenkor mi van? Nem is voltam ma gép előtt, hogy elcsesszem.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Helló!
Chrome böngészővel, pc-n használva a messengert milyen módon lehet nullára csökkenteni a hangjelzéseket? Be sincs pipálva a hangjelzések, mégis "viribül" mikor jön üzenet.
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
Hali. Az új felületen, hogyan lehet beállítani, hogy a bejegyzéseket időrendi sorrendbe rendezze a rendszer? Nem találom.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz kisselandras #26790 üzenetére
Itt sikerül megtalálni a fiókod?:
Találd meg a fiókodat... -
krizmo_
Topikgazda
válasz kisselandras #26788 üzenetére
Telefonszámmal már próbáltál belépni a webes felületen?
[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
válasz #32191744 #26786 üzenetére
állítólag nagyon sok embert tiltottak le az elmúlt pár napban,olyanokat is ,akik rendszeresen használták a fiókjukat..
többek közt ismerősömet is, napi használó volt, aztán egyszer csak nem tudott bejelentkezni a mobilos appba... Na az ő ügye is kb ott tart mint a Tied.In loving memory of Garrett Lockhart
-
castiels
addikt
Sziasztok!
A Marketplace nem jelenik meg, mert véletlen rosszul lett beállítva a kor.
Be lehet valahogy állítani?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Az egyik látóteremben lévő mobiltelefonon a Facebook Messenger-ben nem látszódnak adott emberrel megosztott vagy általa küldött fotók-videók egyéb tartalmak.
A saját telefonomon látszódnak ezek a képek-videók és más anyagok, de ismerős telefonján meg nem. Összenéztem a beállításokat de nem találtam mely beállítás vonatkozik erre...
Valakinek tippje van esetleg?
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
kisselandras
senior tag
-
-
kisselandras
senior tag
válasz kisselandras #26715 üzenetére
erre tud valami megoldást?
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
krizmo_
Topikgazda
válasz havri1 #26764 üzenetére
Üdv,
Chat kikapcsolása...
(jobb alsó sarokban kell keresni)[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Helló!
Minden létező platformon, mindenhol szeretném kikapcsolni az elérhető állapotom.
Messengerben megtalaltam.
Androidos alkalmazásban, és weben nem.
Tudnátok segíteni?
Alig használom, mégis mindig írogatnak, mert online látszódom.
Rohadt idegesítő, nem győztem szelektálni az ismerőseim emiatt
Lassan elfogynak.Köszi
havri
-
MadGame
senior tag
Másnál is megjelentek jobb oldalt a chatlista felett hirdetések?! Nem elég, hogy a hírfolyam 80%-a hirdetésekből áll ki, most még ide is beteszik, hogy még véletlen se lássa az ember azt a pár parnert, akivel beszélni szokott…
-
Joker88
őstag
ez az új böngészős design, valami csapnivaló
mindig ugyanazokat a posztokat látomIn loving memory of Garrett Lockhart
-
anddrew93
friss újonc
válasz Sandormaster #26705 üzenetére
Szia!
Én is kaptam augusztus 16-án egy bann-t az instagramon mindenféle ok nélkül és kilőtték a hozzákapcsolt facebookomat is ezáltal. Az égvilágon semmit nem csináltam. Természetesen próbáltam a két közösségi oldal hibabejelentőjére írni, feltöltve a személyi igazolványomat is, azonban a küldésnél az az üzenet jön, hogy a COVID miatt nincs elég munkatársuk ezt felülbírálni. Semmi változás egy hete , sehol nem tudom velük felvenni a kapcsolatot. Ahol te beszéltél velük meg tudnád adni? Óriási segítség lenne bármi infó..
Nagyon köszi előre is... -
Anubis_9
őstag
Sziasztok! Teljesen véletlenül vettem észre, hogy a Facebook szerint Kereskedelmi profilom van, holott nem vagyok kereskedő. Van pár hirdetésem Marketplace-en, de ennyi. Sehol sem találom, hogy tudnám megváltoztatni kereskedelmiről a profilom? Tudtok segíteni? Előre is köszi!
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Essejó
veterán
Kis hazánkban szokás névnapi üdvözletet küldeni. A régi verzióban ha beírtam a keresztnevet, mindjárt adott egy listát az adott nevű ismerösökről. Tegnap böktem ki, hogy ez változott. Ugyanis a beírt keresztnévre is adott listát, vagy tíz nevet. Viszont tudom, hogy összesen egy Lajos keresztnevű ismerősöm van, tehát lehet keveselte, és odaírt még tíz vadidegen nevet. Ez mondjuk vicces lessz ha Évát vagy Katalint köszöntenék épp, akikből több van, és a face azt a listát is kibővíti pár névvel. Olyanokkal, akivel még csak közös ismerős sincs. Küldtem is egy hibajegyet, kíváncsi vagyok változik-e.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
totron
addikt
válasz krizmo_ #26740 üzenetére
Ebből a szabályzat az értékelhető pont. Amíg félanalfabéta/menstruáló idióták, emberileg is vállalhatatlan egyének töltik be a csoportok egy jó részének admini szerepkörét, addig bizony nem áll az a bizonyos jó eset. Ellenkező esetben persze állhatna is akár, de annyira ideális világban messze nem élünk.
A válaszod nem is értrm: ha eltérő identitásokat hozol létre, nem fogod megadni ugyanazt a sulit. Vagy én nem értek valamit.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz totron #26739 üzenetére
"Mi az a sokminden?"
Közös pontok, pl.: iskola, munkahelyek, ismerősök, lakhelyek, egyéb helyek...stb...
"Miért tilos?"
Jó eseteben egy személyiséggel rendelkezel, miért regisztrálnál több felhasználóval? A Facebook egy közösségi oldal, ahol a saját neved használod, így tartod a kapcsolatot az ismerőseiddel, erre való...
Azért tilos, mert egyrészt nem logikus több felhasználót létrehozni ha rendeltetésszerűen szeretnéd használni, másrészt szabályzatban tiltják. -
podcast
tag
-
podcast
tag
köszi
Két fiókom van és a másik fiókom ismerőseit elkezdi feldobálni ismerős ajánlásnak.
Ilyenkor a másik félnél is megjelenek ismerős ajánlásnak?
-
podcast
tag
nevet lehet módosítani facebookon?
-
udna999
tag
válasz Chrystyn #26723 üzenetére
Üdv,
neked böngészőből működik a messenger deaktivált facebook fiókkal? Már régóta így használom a messengert. Mobilon nem problémázik, de a böngésző az elmentett messenger.com helyett a facebook.com-ra dob át, és kéri hogy jelentkezzek be. Ha rányomok, akkor persze egyből aktiválja a fiókot... -
janos1988
addikt
-
emiki6
veterán
válasz Chrystyn #26721 üzenetére
Eddig ez minden változtatással így volt. Aki nem tiltakozott, az kvázi bétatesztelt. Mondjuk azt nem kérdezik meg min kéne finomítani.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
senior tag
válasz Chrystyn #26721 üzenetére
Pont emiatt jöttem most ide a fórumba,hogy lássam, kit mit szól ehhez, mert nekem egyelőre olyan ez mint valami elbaxott Tablet mód. Undorító szerintem, nem értem miért kell ráerőltetni az emberre... Vissza is raktam még a régire amíg lehet. Nekem alapból a csoportoknál a hirdetéseim szét vannak esve. Vicc
-
emiki6
veterán
válasz rushty #26719 üzenetére
A news feed eradicator jó, csak nincs telóra sajnos, ezert kell mindenkiről leiratkoznom.
Attól félek, hogy kötelező lesz egyszer az új felület."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
Sziasztok!
Magam úgy próbálom kordában tartani a fb függőségem, hogy mindenről és mindenkiről leiratkoztam és aki igazán számít, annak posztjairól értesítést kértem. Az új felületen mintha ezt már nem tudnám megcsinálni. Van rá valami mód, hogy mégis?
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
törölt tag
Hali!
A mobilomon facebook lite-ot használok és a linkeket a kb. 1 hónapja a saját mobilböngészőjében nyitja meg az alkalmazás, ami nagyon idegesít.
Sehol nem találtam, hogy hol lehet kiiktatni ezt a f..t.
Tudja valaki, hogy hol lehet a facebook mobilböngészőt kikapcsolni?Kösz a segitséget.
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Új profilt kèszítettem facen ès a probelmám az, hogy csoportokhoz nem tudok csatlakozni. Azt írja, hogy sajnos hiba törtènt. Ez mièrt lehet?
-
kisselandras
senior tag
Üdvözletem urak !
Olyan gondba ütköztem már egy hete miszerint , a citromailos email cimet nem fogadja el a facebook rendszer, ez a kép fogad valakinek valami ötlet vagy hogy hova kell irjak?Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
fradi81
veterán
Ingyen elvihető kiskutyákat hogyan kell hirdetni hogy ne törölje a face?
moto g72, Ninebot d28e
-
rushty
őstag
A fb/Messenger alapértelmezett éles pittyenő hangját meg lehet változtatni? Hogyan?
Revolut meghívó pü-ben
-
nfsu17
veterán
Hi.
Próbáltam keresni (eskü), de nem találtam ilyesmit.
Nemrég óta használok csak FB-ot és messenger lite-ot (nem röhög) és az alábbit tapasztalom.
Telón mess. lite, pc-n chrome+facebook oldal és a chrome-ban be van állítva, hogy jelezzen minden értesítést innen.
Ha mobilon jön üzenet, megnézem, esetleg válaszolok is rá...utána órákkal később, akár másnap belépek pc-n és ugyan az az üzenet feljön chrome-ban is.
Mint ha nem érzékelné, hogy én már azt láttam.
Ha lite-ban hosszan nyomok az üzenetre nem jön fel olyan, hogy "elolvasva", vagy "vettem", vagy valami, hogy megmondjam neki, hogy már olvastam.
Én vagyok a hülye? -
veterán
válasz citkar #26703 üzenetére
Ahol be vagy jelentkezve, ott a Biztonsági beállításokban tudsz új telefont megadni és/vagy létrehozni előre kódokat, amik mindig működnek (természetesen 1 kód csak 1x, csak nincs időlimit), arra az esetre, ha sms-ben sem tudsz kapni.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Sandormaster
aktív tag
válasz Sandormaster #26701 üzenetére
Sziasztok!
Írtam, hogy 72 órára tiltja számomra a Facebook és a Messenger a csevegést, illetve a posztolást, visztont a 72 óra soha nem telik le, újra megújul...
Nem tudtam fellebbezni sem, mert nem működik az oldal, azt írja próbáljam később.
Érdekességképp leírom, hogy a vállalati fiókunkon keresztül sikerült beszélni angolul a chaten egy ügyintézővel, akinek az útmutatásait követve sem jutottunk előrébb, ő úgy látja hogy minden rendben van a fiókommal, azonban továbbra sem tudok kommunikálni.
Átküldtem nekik a screenshotokat, a korlátozásról és hogy a fellebbezés és a súgó menüpontok sem működnek.
48 órát, telefonhívást vagy e-mailt ígértek, de nem nagyon reménykedem.
10 éves a profilom, bánnám nagyon a vesztét.
Ha más is küzd ezzel jelezze ha tud megoldást.
Köszi! -
citkar
addikt
Üdv!
Két faktoros belépést használok, egy google hitelesítő appot konkrétan.
Azt látom, hogy ha az új telefonra feltelepítem QR kód formájában beolvashatom a régi telefonról és az újon működik is tovább.
Az a kérdésem, máshogy is át lehet költöztetni a hitelesítést? Ha mondjuk elromlana a telefonom, akkor új eszközön nem is tudok belépni, amíg egy korábban hitelesített helyen be nem lépek és ki nem kapcsolom a hitelesítést? -
Krystal_s
addikt
Tegnap egyik csoportban sokan panaszkodtak, hogy pár napja ok nélkül tiltanak, törölnek embereket, posztokat. A csoportokat is folyamatosan korlátozzák, törlik, elrejtik. Megy az "igazságos" cenzúrázás rendesen. :\ Sosem volt egy megbízható oldal a FBook, de az utóbbi években egyre rosszabb.
Az üzenetek kategorizálása, korlátozása is értelmes találmány. Aki nincs az ismerős listában, annak nem lehet üzenetet küldeni rendesen, mert nem kap róla értesítést. Sok ember az életben nem nézi meg, mert tök hülye hozzá.ui: A napokban vettem észre, hogy még mindig aktív az a kamu profil, amit 10 éve a nevemben csinált egy beteg állat. 10 éve! és még nem törölték a sok jelentés ellenére sem. Nekem természetesen nincs lehetőségem jelenteni sem, mert tiltott. Azt hittem üresen áll, már nem is érdekelt. Aztán látom friss borítókép stb. 2 idióta lájkolta. Egyik valami ismertebb ember, gondoltam ráírok megkérdezem honnan ismeri a kamut és kértem jelentse. Hát hetek óta semmi válasz. Lehet az is kamu. Rengeteg beteg állat van a FB-on és szerintem őket külön védi az oldal.
-
Sandormaster
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Autós topik
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen GPS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest