Új hozzászólás Aktív témák

• Jakesz

addikt

Elegem lett a Messengerből, már nemcsak a snapchates baromság idegesített, hanem azt is elkezdte csinálni, hogy hiába bökök rá a nevekre, nem nyitja meg az üzeneteket, és ilyenkor csak az segít, ha a feladatkezelőből kilövöm a programot és újraindítom. Eddig semmi problémám nem volt vele, pedig már 3 éve használom. Letöröltem, feltettem a Lite-ot. Ebben tetszik, hogy letisztult felülete van, és gyorsabb, mint a sima, viszont vannak hiányosságai, amiket szerettem a másikban, és olyan apróságok, hogy a Lite-ba is belefértek volna szerintem. Leginkább az hiányzik, hogy nem jelzi, hogy mikor volt utoljára online a másik fél. Meg az is, hogy az üzenetlistában nem jelzi ki a kis karikával, hogy látták-e az üzenetet. Smileyk, hangüzenetek meg gifek sincsenek, ezek is hiányoznak, de ezek nélkül meg tudnék lenni, és meg is értem, hogy a Lite nem ezekről szól. De ezt így kevésnek érzem. Írták, hogy le lehet szedni az alap Messenger korábbi verzióját, amiben még nincs benne ez a snapchates marhaság. Hányas az a verzió?

Új hozzászólás Aktív témák