Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokad
senior tag
Sziasztok! Régebben teljes mértékben letiltottam egy alkalmazást, letiltottam, letöröltem meg minden most megpróbáltam leszedni a tiltást meg mindet mert szükséges lenne hogy tudjam használni, az ok nem fontos hogy miért. Most megpróbáltam rákeresni nagynehezen meg is találtam de mikor rámegyek hogy "go to app" akkor ezt írja ki és semmit sem tudok tenni. A lényeg az lenne hogy minden korábbi szarságot tudjak törölni az üzenőfalamról. Legtöbb mindent tudtam törölni és én most úgy látom ahogy szeretném de ha ismerős profiljából nézem a sajátomat akkor ott vannak a badoos szarságok és ahhoz hogy azokat is tudjam törölni ahhoz kéne engedélyeznem újra. Lehet hogy elvetemült hülyeségnek hangzik de nagyon fontos lenne.
Szóval ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz (Beszámítás)
- Eladó Dell OptiPlex 7020 SFF, i5-14500, 16GB DDR5, 256GB SSD, WiFi
- Eladó használt de hibátlan és megkímélt Sony XR55A83JAEP OLED TV.
- Eladó gamer pc, i7, GTX 1660 super
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14sRyzen 7 Pro-4750u/32GBRAM/256GBSSD/FULLHD IPS TOUCH
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
krizmo_