- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi-
őstag
Nova, jól emlékszek, hogy neked volt/van Aldi-s Easy Home RVC3000-res robotporszívód? Neked működött valaha is a virtuális fal? Most próbálgatom megint, de símán átmegy a "falon" és mögötte is porszívózgat.
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
FőDudu
veterán
válasz Bujdy81 #80374 üzenetére
Be is van tiltva minden. Ahogy kell.
Kijarasi tilalom (21-06 kozott), ettermek zarva (max elvitel vagy hazhozszallitas), sportolas megtiltva (kiveve nemzetkozi szinten regisztralt profi sportolok), nincs edzoterem, nincs konyvtar/szinhaz/mozi/stadion/piac, max 6 fo talalkozhat, kulteren is kotelezo a maszk. Varosban biciklin is kotelezo (kollegat figyelmeztettek munkabol hazafele) - mert nem tudja garantalni a 3 meteres tavolsag tartast masoktol.
Csak az elelmiszer uzletek lehetnek nyitva es a mezogazdasaghoz szuksegesek.
Gyogyszertarba, elelmet vasarolni lehet menni. DM mondjuk nyitva van - de az arul mindenfele dietas cuccokat, igy az lehet az oka.Oszi szunetet egy hettel meghosszabbitottak, hogy a gyerekek ne menjenek iskolaba meg 1 hetig. Aztan majd kiderul lesz-e oktatas az 1-5 evfolyamnak vagy atallnak tavoktatasra ahogy az idosebbeknel.
A szamok eleg rosszak (statisztikailag), de szerencsere nem a mi kornyekonkon.
Ahogy mondtam, amirol en tudok az 2 gyerek a fiam iskolajabol, 1 tanar egy masikbol, a kollega baratnoje, es ennyi.Inkabb Ljubljana es Kranj es Bled a problemas kornyek.
A jarasok kozotti atjarast erosen szabalyozzak - par kivetel van csak. Sportolas nincs kozte.
Nem lehet lejonni a tengerpartra mert epp unjak a kodos Ljubljanat.Nalad kell lenni az elore megirt utitervnek, honnan/hova/mikortol/meddig/miert/kihez/stb.
Eleg reszletes dokumentum - igaz nem kell elore engedelyt kerni ahogy pl. spanyoloknal volt.
Ingatlant karbantartani max 1 fo mehet, nincs a 'behazudjuk hogy fuvet nyirni megyunk 3 biciklivel a teton'. Vegye mindenki tudomasul, hogy nincs jarkalas.Mi mar tenyleg csak elelemert mozdulunk ki a falubol - idegenekkel nem talalkozunk.
Akkor is csak egyikunk megy, nem az egesz csalad.Mult heten ilyenkor amikor meg lehetett menni leszedtuk az olivat a szomszedokkal, ugy tunik a kornyekbeliek is befejeztek a nagyobb munkakat, nincs mozgas.
Ennyit tehetunk. A tobbi majd kiderul.
Szerintem jo lesz ez. Vagyis eleg. Ha nem akkor mashol is komoly baj lesz, mert sok orszagban meg ennyire sem szigoruak es ott nagyobb a nepsuruseg is ami terjedes szempontjabol rosszabb.
Turistak eltuntek - hataron sincs mozgas (oda pont ralatok az ablakombol).
Kivancsi leszek a szlovakoknal feltart fertozesekrol - az talan kicsit valosabb kepet ad majd az ismert es a diagnosztizalatlan fertozottek aranyarol.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
blueboi69
senior tag
válasz Samott #80378 üzenetére
Kár, hogy nincs olyan szabályzás, mint szerbiában a téligumira vonatkozóan (tudtommal). Ha balesetezel télen téligumi nélkül akkor nem fizet a biztosító és te vagy a hibás.
Ilyen kéne ez eü-ben is. Járvány alatt voltál tömegrendzvényen? - akkor nincs eláttás, bocccs.Idióták. Dühítő is ez az egész, hogy ennyire töketlen ez a kormány, hogy nem bírja betartatni azt néhány szabályt is.
Komolyan csak pár hétre kéne _mindenkinek_ otthon maradni a picsáján. Mindenki alatt azt értem, aki nem olyan helyen dolgozik, ami létfontosságú a társadalom életbenmaradásához.
Miért kell megvárni, hogy idáig fajuljanak a dolgok? -
blueboi69
senior tag
válasz BobaHWSW #80358 üzenetére
Na ez nálam kizáró ok. Itt is van mindig légmozgás, és sokszor erős szél (40-50km/h), olyankor nem is megyünk ki a házól kb.
De amikor virahos szél van, akkor előfordulnak 80-100km/h-s lökések is. Na olyankor aztán kb ki sem merünk nézni és alig várom, hogy vége legyen.
Nem szeretem a szelet. Még olyan 10km/h elmegy nyáron, de nekem az a max ami komfortos. -
Samott
addikt
Négy hétig szigorú korlátozásokat vezetnek be egész Nagy-Britanniában
Itthon kozben kezd elszabadulni a pokol: Egy győri orvos kétségbeesett posztban számol be arról, hogy már most megtelt a helyi kórház covid-betegekkel (hozzaszolasok kozt mas korhazakbol is hasonlokrol szamolnak be)
Mindekozben tegnap este:
Komolyan nem tudom mire varunk.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
WiZARD
addikt
Azért szépen fejlődik az önvezetés, már versenypályára is viszik és lesz roborace önvezető versenyautók közt.
Itt van egy pár nappal ez előtti videó a rajtról
Asszem még van mit csiszolni ezen a technológián.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
-igu-
addikt
olvasnivaló közepesen fejlett könyvmolyoknak
az üzenet 36 órán belül megsemmisíti önmagát
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
FőDudu
veterán
válasz BobaHWSW #80358 üzenetére
Legalabb nincs szmog...
Nalunk is azert jo a mostani haz elhelyezkedese, mert mindig fuj egy kis szel.
Nyari nagy melegben sem all meg a levego, szepen fujdogal.A siraly az nagyon hasonlo az ittenihez....
Itt eleg baratsagosak, siman lop kajat az asztalrol ha ott hagyjak.FőDudu
-
FőDudu
veterán
válasz zetor2000 #80339 üzenetére
Majd talan decemberben.
1-2 teszt gepen mar ment, eddig nem akadt komolyabb minket erinto problema.De ugye most shutdown van, nem dolgozik se az IT se a tobbi osztaly, gepek se mennek
Szoval 'ejjraerunkarrameg'
A laposon most frissul a 20H2-re, 1909 nem akarta megtalalni, hat ranyomtam az update toolt.Akkuja doglottnek tunik. Ilyet meg nem is lattam, HP kiirja a bootnal, hogy nem tudja mennyi toltest tarolhat az akku. Nem a windows, hanem a Bios.
Majd rendelek valami akkut bele. Sima Probook 450G0, ez egy egesz jol szerelheto cucc.
Akku kiveheto, es a komplett alja egy fedele alatt van, minden hozzaferheto szerszam nelkul.[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
zetor2000
őstag
Nem elég gyors a gyorsautó, most megy még egy kört, hátha sikerül tényleg gyorsnak lennie...
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-
Jahno
veterán
Ez olyan, én is beleírom, hogy merre melózom, hol van este, Csepelen egész nap átvehető erre ír az arc, hogy 14:20kor Keleti mellett a 24es villamoshoz vigyem ki. Hát. És a sok nem válaszolós, automata üzenetes, vagy fényképezzek le egy DVD lemezt. Szelektálni kell.
Ezt megnyomkodtam és lehet béna vagyok, de elsőre az sem esett le, hogy miért nem lehet írni a mezőbe, utána meg kitöltöttem mindent, de nem lett vége :-O
-
-igu-
addikt
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Jahno
veterán
válasz FőDudu #80336 üzenetére
Kamerából nem is tudom, Systemaxnál 100as nagyságrendben szórtak ki az angolok és ide leadni olcsóbb volt, mint ott hulladéknak. El is hoztam, nem a legjobb minőség volt, de erre jó. Pillanat alatt elpárolgott, ez olyan. Pár komolyabbat megtartottam, mert nekünk jó, ideiglenesen kölcsön adom, vagy hasonló. Azok azért 200-X Eurós darabok, ezt nem szórnám ész nélkül bárkinek. Többit vigyék csak, annyi vacakkal kevesebb nálam és ha másnak jó, akkor legyen.
-
hobizoli
nagyúr
-
FőDudu
veterán
Egyet mar adtam tegnap. Asus T100 volt.
Ez is eletre kelt, most frissul a 1803 1903ra aztan majd meg lesz egy ujabb kor a 2004 vagy 20H2 verziora.
Tulajdonkeppen egy kurvajo kis laptop, csak nagy a tapja.
120 wattos.Usb-s kameram csak 1 van, azt meg nem adtam oda.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
Jahno
veterán
-
npera
addikt
A csaj valami elképesztően élvezi. Szerintem még Blueboi is rá tudja tenni a jóváhagyó fókát a körre.....
-
zetor2000
őstag
A robotporszívó sötét oldala:
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
-
Sipi-
őstag
nmag nem akar működni, most már be tudtam lépni, de keresésnél http404. Nálatok is?
-
FőDudu
veterán
Itt hivatalosan bezartak a szallodakat.
Aztan nalunk ugy dontottek, hogy aki tud az megy szabadsagra vagy pihire (waiting for work).
Nekem van eleg rendesen szabadsagom, de azt majd Karacsony kornyeken akarom kivenni.
Megertettek.Szoval munkanelkuli vagyok
Es elvezem...Mondjuk ma jol megszivtam. Elmentem bevasarolni, erre kiderult, hogy nemzeti unnep van.
Reformacio napja.Azert be tudtam vasarolni az egyik nonstop uzletben.
Elo is szedem a padlason rekedt cuccokat. Akad ott egy HP Probook 450 lapos, megprobalom eletre lehelni. I5/8GB/Radeon HD8750, 512GB SSD. Aztan elajandekozom.
Van tobb kolleganom akik most laptopot keresnek a gyerekeknek. Semminel biztosan jobb.
Csak a padlasrol kell levadaszni.FőDudu
-
Sipi-
őstag
semmi
[ Szerkesztve ]
-
npera
addikt
Nova, Boba, egy újabb kegyetlen jó rivjú Fortnine tollából. Indian.
-
blueboi69
senior tag
válasz zetor2000 #80262 üzenetére
Nem gondolom, hogy pl viharban, vagy amikor életveszély van, akkor mennek fel mindenképp, de ez mindenhogyan igencsak veszélyes szakma.
Volt kollégám régen ipari alpinistaként is dolgozott egy ideig, azt mondja meg lehet szokni a magasságot és nem para, de aztán egyszer besokallt és maradt a földön. Ő legalább életben van még
-
Jahno
veterán
válasz eattila #80311 üzenetére
Szép a fenét szép, attól függ mi a terep, mert itt semmi rozsda vagy vörös szín. Fél erdő zöld, néhány sárga fa, aztán valami lesz. Na jó, szép az, csak én nem bírom megmutatni :-D Gödöllőn van egy fasza sétány, azt lehet célirányosan megnézem és 1 évvel a váci képek után megálmodtam, hogy miért nem adta ki, amit szerettem volna. Azt felírom a teendők közé.
A múltkori fát megcsináljuk télen és tavaszi kiöntéskor is. Abból nem engedek Havercsajjal néztük térképen, hogy közel 50 négyzetkilométeren kolbászolt jó darabig, hogy megkeresse és kitalálja, minden összeálljon, de még most sem vagyunk 100%ig elégedettek. +10 centi víz jól jött volna
Ez múltkor kimaradt, itt ahol a kocsi nyomok vannak, ott ócska Trabikkal és Ladákkal szoktak átrongyolni a horgászok, ha alacsony a vízállás. HA alacsony. Mert mi most a hídon is gumicsizmában mentünk át, aztán nem lett volna jó poén oldalról kikerülni toronyirányt
Most beélesztettem egy régebbi nyomkövető alkalmazást, csak ma is elfelejtettem indítani, miután kiszálltam a kocsiból :-/ Itt térképen mókásan néznek ki a csiganyálak, hogy mikor merre jártunk.
-
Samott
addikt
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Jahno
veterán
válasz eattila #80308 üzenetére
Nálunk a reggeli fotózás kb. teljes csőd volt, de ezt már este tudtuk. Attól még elindultunk, persze még esett az eső is, ami később elállt. Köd semmi, tó nem gőzölgött, utána meg olyan takony idő, hogy a sárga napfelkelte megint elmaradt és szín semmi. Evvan, majd holnap :-D
Őszi természetfotók feketefehérben, ááááááá
Viszont kipróbálódott a kínai 8mm-es. Szöge teljesen jó, ha kezemben van a gép akkor belelógnak az ujjaim. Színe meg a többi elég lófasz, beég/bukik ahogy kell, de nem is lesz lesz a lényege 2 sörért.
Haver 7-14-e is nálam van, az más szint. Árfekvése is más szint Sok ezer doboz sör lenne, aztán ilyenkor mindig gondolkozom, hogy nekem occsón odaanák bérbe hivatalosan is, csak ilyenkor odamenni érte, visszavinni, kép meg nem készül az szintén nem jó opció. Tavaly 1+ hónapig volt nálam prémium cucc és éppen csak Vácon azt a 4-5 képet tudtam összehozni. Soha semmi nem jó
-
eattila
őstag
Mai gomba. Reggel futás közben láttam több jó kompozíciót is, de délutánra nem nézett ki jól. Fény....
Ez lett helyette, 50-es nikkorral, 2.8-on. 1.8-on is lőttem, de úgy nekem lágy lett. Hason, nedves/sáros avarban. Bár Jano mellcsizmás sztorijával nem ér fele-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
eattila
őstag
válasz halapidori #80293 üzenetére
Nájsz. Meg amúgy kb mán mindegy is. Kollégánál is az volt. 1 kontaktot adott meg a cégnél, azt elküldték 3 napra méág karantánba. De hogy akkor már minek, ha velünk volt napokig betegen, meg miután nem, mi is együtt dolgoztunk napokig.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
Gabibácsi
őstag
Barcelonában is tüntetnek a szigorítások ellen, fogytak is az akciós lapostévék
-
zetor2000
őstag
Ha eladsz valamit, akkor a postaköltséget terheld a vásárlóra. Ha megéri neki, akkor ki is fogja fizetni. Ha nem éri meg, nem tőled vásárol.
Rokonyságban meg be kell vállalni, hogy vannak ilyen tételek is.Jöjjön el érte, akinek kell...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest