- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
eattila #80311 üzenetére
Szép a fenét szép, attól függ mi a terep, mert itt semmi rozsda vagy vörös szín. Fél erdő zöld, néhány sárga fa, aztán valami lesz. Na jó, szép az, csak én nem bírom megmutatni :-D Gödöllőn van egy fasza sétány, azt lehet célirányosan megnézem és 1 évvel a váci képek után megálmodtam, hogy miért nem adta ki, amit szerettem volna. Azt felírom a teendők közé.
A múltkori fát megcsináljuk télen és tavaszi kiöntéskor is. Abból nem engedek
Havercsajjal néztük térképen, hogy közel 50 négyzetkilométeren kolbászolt jó darabig, hogy megkeresse és kitalálja, minden összeálljon, de még most sem vagyunk 100%ig elégedettek. +10 centi víz jól jött volna
Ez múltkor kimaradt, itt ahol a kocsi nyomok vannak, ott ócska Trabikkal és Ladákkal szoktak átrongyolni a horgászok, ha alacsony a vízállás. HA alacsony. Mert mi most a hídon is gumicsizmában mentünk át, aztán nem lett volna jó poén oldalról kikerülni toronyirányt
Most beélesztettem egy régebbi nyomkövető alkalmazást, csak ma is elfelejtettem indítani, miután kiszálltam a kocsiból :-/ Itt térképen mókásan néznek ki a csiganyálak, hogy mikor merre jártunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged