- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz eattila #80311 üzenetére
Szép a fenét szép, attól függ mi a terep, mert itt semmi rozsda vagy vörös szín. Fél erdő zöld, néhány sárga fa, aztán valami lesz. Na jó, szép az, csak én nem bírom megmutatni :-D Gödöllőn van egy fasza sétány, azt lehet célirányosan megnézem és 1 évvel a váci képek után megálmodtam, hogy miért nem adta ki, amit szerettem volna. Azt felírom a teendők közé.
A múltkori fát megcsináljuk télen és tavaszi kiöntéskor is. Abból nem engedek Havercsajjal néztük térképen, hogy közel 50 négyzetkilométeren kolbászolt jó darabig, hogy megkeresse és kitalálja, minden összeálljon, de még most sem vagyunk 100%ig elégedettek. +10 centi víz jól jött volna
Ez múltkor kimaradt, itt ahol a kocsi nyomok vannak, ott ócska Trabikkal és Ladákkal szoktak átrongyolni a horgászok, ha alacsony a vízállás. HA alacsony. Mert mi most a hídon is gumicsizmában mentünk át, aztán nem lett volna jó poén oldalról kikerülni toronyirányt
Most beélesztettem egy régebbi nyomkövető alkalmazást, csak ma is elfelejtettem indítani, miután kiszálltam a kocsiból :-/ Itt térképen mókásan néznek ki a csiganyálak, hogy mikor merre jártunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...