Új hozzászólás Aktív témák

• Jahno

veterán

válasz eattila #80311 üzenetére

Szép a fenét szép, attól függ mi a terep, mert itt semmi rozsda vagy vörös szín. Fél erdő zöld, néhány sárga fa, aztán valami lesz. Na jó, szép az, csak én nem bírom megmutatni :-D Gödöllőn van egy fasza sétány, azt lehet célirányosan megnézem és 1 évvel a váci képek után megálmodtam, hogy miért nem adta ki, amit szerettem volna. Azt felírom a teendők közé.

A múltkori fát megcsináljuk télen és tavaszi kiöntéskor is. Abból nem engedek :C Havercsajjal néztük térképen, hogy közel 50 négyzetkilométeren kolbászolt jó darabig, hogy megkeresse és kitalálja, minden összeálljon, de még most sem vagyunk 100%ig elégedettek. +10 centi víz jól jött volna :U

Ez múltkor kimaradt, itt ahol a kocsi nyomok vannak, ott ócska Trabikkal és Ladákkal szoktak átrongyolni a horgászok, ha alacsony a vízállás. HA alacsony. Mert mi most a hídon is gumicsizmában mentünk át, aztán nem lett volna jó poén oldalról kikerülni toronyirányt :DD

Most beélesztettem egy régebbi nyomkövető alkalmazást, csak ma is elfelejtettem indítani, miután kiszálltam a kocsiból :-/ Itt térképen mókásan néznek ki a csiganyálak, hogy mikor merre jártunk.

Új hozzászólás Aktív témák