- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz
WiZARD #105863 üzenetére
Végül valamikor 10-11 körül küldött egy helyes számlát a Tesla.
Majd közölték hogy akkor ők készek átadni az autót, amint megvan lízing cégtől az igazolás hogy utaltak, rajtuk nem múlik.
Mondom de azért azzal nyilván ő is tisztában van hogy 10+ millát egy lízing cég nem fog azonnal utalni. Hisz van csomó más ügyfél, sorba mennek, ez most került be a rendszerbe, stb.
Hát mondjam meg nekik hogy legyenek kicsit rugalmasabbak és siessenekNyilván nem lett ma meg, majd kedden 10-re megyek a gépért, ha addig meglesz minden.
(a cascoról 13:30kor jött meg az igazolás, amire csak elfelejtették ráírni azt amit kéne, és az érvényesség dátumának sikerült nov 21-et írni nov 12 helyett. Keddre talán abból is lesz jó)
-
hobizoli
nagyúr
-
Jahno
veterán
válasz
zetor2000 #105891 üzenetére
Én csak azzal a pár 100 cégessel szopoltam, amiket a kezembe nyomkodtak, mert tényleg gyagya volt és elfelejtette vagy úgy érezte, hogy a cég kitolt vele és akkor eljátszott az "elfelejtettem" opciót. És amikor a saját biztonsági főnökünkkel meg nagy górénak kell minden egyes esetnél magyarázni, hogy nem, ezt nem nagyon lehet megoldani (tudom, MDM, de az nem vót) akkor persze hülyének néztek, mert ment az autista oda-vissza adok-kapok, hogy "igen, a kód azért van, hogy védje az eszközt és így most védi is az illetéktelenektől" "De Te vagy az informatikus, nem?"
-
-NoVa-
addikt
válasz
eattila #105888 üzenetére
Röntgen megvolt, nagyjából egyben van. Pár mm hiányzik az alsó bal 1 foga sarkából, nem vészes, meg szép lila monoklija lett, és teljes felmentése/tiltása mindenféle mozgás és képernyőnézés alól, hogy ne legyen esetleges rohama.
A kórházi ügyeleten a csontsérüléseseket és a köhögősöket egy kupacban vegyíteni az igazán kellemetlen, nincs erőforrás szeparálni. Káosz van, de legalább sorra került, látta orvos, mondta is, hogy jó, hogy vittük, elég veszélyes helyen kapott elég nagyot de megúszta. Most vissza dolgozni, zenét a fülbe, és bízok benne, hogy ma már nem omlik össze semmi.
-
Jahno
veterán
válasz
zetor2000 #105885 üzenetére
" egy mappában volt az azonosító adat, és azt kellett törölni / módosítani,"
Amihez feloldás nélkül nem férsz hozzá, mert csoda ha a fotókat engedi, mint meghajtó, de azon felül USB eszköznek kell beállítani és még debug mód is. Jó ideje meg akor látod, ha feloldod, pont ezért és adatbiztonság miatt. Mert ehhez a menüben be kell böködni.
-
zetor2000
őstag
válasz
Sipi- #105886 üzenetére
Ahha.
Itt "segíthet" az, ha lemerítik a készüléket kikapcsolásig (vagy az is jó, ha ki tudják kapcsolni a készüléket), hangerő fel+bekapcs vagy ilyesmi kombóval kapcsolják be, boot menü (vagy minek hívják) és akkor ott wipe. Ekkor minden adat törlődik a készülékről, és a legutolsó android frissítéssel a kezdetekhez áll vissza. Üdvözlő képernyő, fiók felvétel, ésatöbbi.
Nem nagy segítség, mert a fotók, a kontaktok, meg amúgy minden alkalmazás minden adata törlődik, az összes mindent lehet megint beállítani... de legalább "működik" a teló. Megoldás a "jelszó", ami betű-szám kombó, ezt nem megadni a többieknek (mert "enyém" a telefon), aztán ujjlenyomat és/vagy arc alapú azonosítás felvétele is. De az "indítókódot" ne adja ki. Akkor el lehet bszni így.
A "csoda menübe" jutáshoz és ott a wipehoz YTn szokott lenni videó - kicsit készülékfüggő is lehet.Xiaominál (lehet más készülékeknél is) van valami TWRP, ott lehet czudar dolgokat is csinálni. A Redmi Note 4em volt ilyen, de 3 éve nincs használatban, ~bő 1 éve nincs is nálam. Ott lehetett custom romot is felhúzni, meg ilyesmiket. Mintha valami pre-boot környezet lenne, némi beavatkozási lehetőséggel, milyen rom induljon (ez települ valami image filéból), meg ilyenek. "Kicsit" user barátabb, mint a többi, persze ezt a feloldó kódot ezekben "se könnyű " feloldani.Talán az Android Device Manager / a fenti Google megoldás segíthet.
Applenál kábé nagyon szopolós, volt is belőle probléma - lásd bostoni gyilkos esete. -
Sipi-
őstag
válasz
zetor2000 #105885 üzenetére
Amiből a kérdésem indult, ott először is a gyerek volt naiv (a nagyobbik fiam egyik osztálytársa). Nemrég kapta a telefont és sokaknak megadta a screen lock kódját. Valaki fel is vett egy másik ujjlenyomatot is. Aztán megváltozott egyszercsak a kód (vagy a tulaj gyerek felejtette el?) és onnantól csak ujjlenyomattal lehetett a képernyőt kioldani. De este Anyuka kikapcsolta a telefont
Reggel a telefon bebootolt, de a képernyőt csak kóddal lehet kioldani elsőnek. És most itt állnak. Senki sem vállalja, hogy Ő volt a kódcserés. Már szülőkig terjedt a botrány, osztályfőnök is ki van akadva rendesen.
Az én fiamnak 8 számból áll a kódja, már hónapok ótaPedig nem is én mondtam neki, magától ilyen bonyolultat állított be
-
zetor2000
őstag
válasz
Jahno #105882 üzenetére
Pedig resetelni relatív egyszerű... csomó YT videó erről szól. Még annó a szuperbiztos Blackberry Dtek50-et is megoldották az unatkozó indiaiak, hogy az FRP védelem ne legyen rajta. Ez szerintem android probléma, és már régi, akkor 6.x android volt azokon, most meg ~11-12 van, asszem. Nem, nem a Blackberry-t törték meg, csak wipe után a factory reset protection-t iktatták ki. Van rá megoldás, valami "TestDPC" app, annak a végén van egy factory reset + frp data törlés, azt jónapot.
Az nagyobb kihívás, hogy az unlock kódot/mintát megszüntessük... régi droidnál nekem nem kellett, csak olvasni lehet a fórumokon, hogy egy mappában volt az azonosító adat, és azt kellett törölni / módosítani, és oké lett. De az új droidokon ez már nem működik. Gyári állapotra nagyjából vissza lehet állítani 2-3 gomb nyomásával, HA a telefon ki van kapcsolva. Már üzemelő készüléknél ez nem megy. És a beépített akkus addig ki nem kapcsol, amíg kódot nem adsz neki. Legalábbis a rendesebbje.
Okosórával nekem nem volt bajom. Frissítéseket általában megvártam, mert annyi időm mindig akadt.
-
Jahno
veterán
-
Sipi-
őstag
válasz
blueboi69 #105865 üzenetére
A managerünk nincs beoltva?
Nekünk múlt csütörtökön volt a vacsora. Belváros, Liszt Ferenc tér, ehhez mérten (elég drága) hely. A kaja jó volt, de semmi különös. A pincérek meg szimplán lusták voltak, a konyha és a pult meg borzalmasan lassú10 emberre a kaja több, mint egy óra alatt készült el. Innivalóra is legalább 20 percet kellett várni körönként, pedig csak egy koktél volt közte, a többi sör és üdítő volt.
-
Jahno
veterán
válasz
zetor2000 #105880 üzenetére
El sem induló telefonnál ha rákérdezek, hogy miképpen kell működésre írni, akkor az első 20 válasz az, hogy telepítsd fel és kész :-D Vagy rootold a telefont, de előtte nyomj rá gyári resetet, de hát ha resetig eljutnék, akkor yajj.
Ugyanez most tesó okosórájával, mert frissítés közben elvitték és megszakadt a BT kapcsolat, cserébe rinyáltak és nem hallgattak rám, majd törölték a BT kapcsolatot a telefonról, pedig ha az van, akkor még rendbe lehet tenni. Most körbenéztem neten, legtöbb válaszadó, blog, leírás, YT videóban nem értik és nem is arról beszélnek én meg verem a fejem a falba.
-
zetor2000
őstag
válasz
Sipi- #105860 üzenetére
Bizonyos droid verzióknál volt olyan, hogy kábellel PCvel összekötve, ADB akármi, valami mappában volt egy fájl, ami a lock kódot tartalmazta, azt vagy le kellett törölni, vagy módosítani, de ez sincs már az újabb készülékeken.
Van pár offline cucc, ami arra való, hogy a képernyőkódot feloldja, de általában nem működnek, amit én találtam, az se tudta eltüntetni, csak wipeolni... az egy Note valami 8-9-10volt, passz, régen volt. -
Bujdy81
aktív tag
válasz
-NoVa- #105858 üzenetére
Mondjuk, ha gyerek pozitív, akkor az egész osztály kontakt és maradjon otthon.
Nagylánynak szombaton jár le a karanténja pont ilyen miatt.
Ellenben a tavalyival ellentétben az idei határozatban nincsen benne, hogy szülőnek kell vele itthon maradni, szóval lehet egyedül karanténban...
-
npera
addikt
válasz
-NoVa- #105840 üzenetére
Ez nagyon durva lesz és nem áll meg az RC cuccok áránál. Manapság már mindenben van elektronika, és bár ezeknek a kis "lábas cuccoknak" az ára kábé sehol sem volt, de ha minden kis komponensnek felmegy az ára és (!) a logisztikai költség és lead time is helyiértéket lép, akkor hirtelen nagyon bedurran mindennek a felhasználói ára.
A szállítási költségek elszállása is drámai. Az egy dolog, hogy a kis mütyűrkék benggúdról és aliexpresszről olyan shippinggel jönnek majd, hogy lemegyünk emrionális pózba, de mivel minden IS Kínából jön, ezért mindennek IS fel fog menni az ára.
Alapanyagok, félkész processz anyagok, a termelés költsége, minden...
A vicces dolog, hogy voltam Dalian városban, amit ha megnéztek térképen egész közel van Észak-Koreához. Ott már egész más testfelépítésűek az emberek, annyira keletre van.
Ez a nagy tér/park elképesztő, körbejártuk a beszállítóval amikor site assessmenten voltunk.
-
blueboi69
őstag
válasz
Sipi- #105861 üzenetére
Jajadejó.... nekünk tegnap volt céges vacsi, pedig azt hittem te is jössz, de sikerült hülyén szétosztani a bandát. Kaja jó volt, csak borzalmas hangzavar volt, aki tőlem 1m-nél messzebb beszélt, azt már alig hallottam. De ugyebár a két vacsin voltak átfedések, érdekes, hogy a managerünk akkor miért jött el most tegnap....
pedig ő szajkózta a legjobban, hogy csak oltottak jöjjenek, bla bla bla.
-
WiZARD
addikt
válasz
blueboi69 #105855 üzenetére
nem tudom venni kell vagy adni. Csak arra próbáltam utalni, hogy Hernádi pár nappal előre tudta hogy ez lesz, és így eladott egy adag MOL részvényt. Színtiszta bennfentes kereskedés.
Hát KGFB nélkül nem lehet forgalomba helyezni, forgalmit kapni ha jól sejtem, na meg ahhoz is kell hogy elhozzam. Azt továbbra se értem hogy másik autóra kötött KGFB-vel az okmányiroda hogy adott forgalmit mégis...
Casco nélkül használni se akarnám, meg a Tesla se akarja anélkül átadni az autót mert az IFKA támogatáshoz kell casco (meg a lízinghez)
Nem volt mire várni, küldték a (rossz) adatlapot, azzal már meg lehetett kötni ezeket.Szerencsére mostanra kiderült, hogy a lízingszerződésben jó alvázszám van, mert nem azt írták be amit én küldtem, hanem amit a Teslától kaptak. Azt lett volna a legnehezebb átíratni.
A biztosításokat már félig elintéztem.Szerdán a manager azt ígérte ma megkapom az autót, hisz önerőt befizettem, lízingszerződés adott, ők azt a lízing céggel intézik, ne foglalkozzak vele.
Mára kitalálta hogy addig mégse adják át az autót amíg a lízing cég nem utalt.
Ők tegnap este 17:39kor kapták meg a Teslától a számlát. Ami ráadásul nem hibátlan.
Most próbálom őket nyomni hogy ma utaljanak, meg a Teslát is basztatom hogy nem ezt ígérték, de már kezdem feladni hogy ma meglegyen... (ami igazából tök8 ha 2 nappal később van meg, csak minek ígérgetnek meg hazudoznak összevissza. Meg a mai programom így szerveztem már.) -
blueboi69
őstag
válasz
Jahno #105859 üzenetére
Uhhh az szép. Nálunk az oviban szülőknek és dolgozóknak kötelező a maszk, gyerekeknek nem, mert nem elvárható sajnos.
Viszont úgy hallottam, hogy az iskolából 2osztály már online tolja és azok az ovis gyerekek, akiknek odajár a nagyobb testvérük, azok otthon vannak karanténban. Jaj de öröm lehet ez a szülőknek... nem irigylem őket.Tegnap voltam BP-en, céges kajáláson, mentem vonattal, meg villamossal. Totál elszoktam a BP-i látképtől, elég fura volt, hogy ott nagy forgalom volt este 10kor is, meg tele az utcák emberekkel (belváros), itthon meg átjöttem az egész városon úgy, hogy 2db autót láttam, embert egyet sem
kellemes is volt a csendes vidék.
-
Sipi-
őstag
válasz
-NoVa- #105858 üzenetére
Nálunk a nagyobbik gyerek osztályfőnöke nincs már 3 hete suliban, nem tudjuk mi van vele. Covidos, beteg vagy várandós vagy valami más
Ott egyébként az iskola 80+ %-a be van oltva (6 és 4 osztályos gimnázium).Nekem jött 2 napja egy levél, hogy akikkel múlt héten voltam céges vacsin ott az egyik ember kollégája (akivel előtte való nap egész nap együtt volt) pozitív lett.
Mi ma megyünk délelőtt a 3. körre
-
Jahno
veterán
válasz
-NoVa- #105858 üzenetére
Haversrác falun felmérte a helyzetet, hogy óvodai ellátás lassan nincs, sok hülye a beteg gyereket is leadja, személyzet kidőlt, óvodai/iskolai konyha nincs, Pógár Jenő hivatalban mindenki is beteg, szóval terjed rendesen.
Most közgyűlésen felvetette, hogy nem kellene-e ennek alapján becsukni az óvodát, vagy vannak-e távlati tervek maszk hordásra, kötelező oltásra és egyébre. Faluban most nyílt utcán fenyegetik az egybitesek, rákiabálnak, hogy "mérgezd magad az oltással, dögölj bele Te szemét" meg hasonlók. Aztán most hümmög és nem érti, hogy előző hullám alatt is elég sok helyi erő közvetlen családtagja halt bele és annyira egyszerűek, hogy fejben semmi párhuzamot nem tudnak vonni.
-
-NoVa-
addikt
válasz
Samott #105857 üzenetére
Nálunk az iskolában a lányom egyik tanárnője kiesett, de ugyebár már senki nem kontaktszemély. Gyerekből is akad pozitív, szóval most finoman morgok rá, hogy beáldozzák a szemellenzős hurráoptimizmus miatt a 12 alatti korosztályt.
Az igazgató teljesen jogtalanra leszabályozva, annyit tudott tenni, hogy ha bárki bármivel beteg, és otthon marad, a hiányzása nem számít bele a 250 órás max limitbe. -
Samott
addikt
Covid:
"...kiderült, hogy a Magyarországon előrejelzésként használt szennyvíz-vizsgálatok adatai remekül korreláltak a két héttel későbbi fertőzöttségi adatokkal, sőt, a kórházi számokkal is. Erre nem az NNK jött rá, hanem a Linde gázforgalmazója. Úgy derült ki, hogy hívták őket, miért nem rakták fel a honlapra a heti adatokat. Amikor az NNK-nál visszakérdeztek, hogy ez miért fontos, a lindések azt mondták, ebből tudják, hogy melyik városi kórházban lesz szükség több oxigénre, és úgy intézik a szállításokat."
-
blueboi69
őstag
válasz
WiZARD #105842 üzenetére
Miért nem most kell venni? Mármint nem úgy értem, hogy most azonnal, hanem kihasználni, hogy esik az ára, hiszen majd megint emelkedni fog és akkor meg jóáron el lehet adni, nem?
Ez a tesla alvázszámos történet ez valami téboly.... De amúgy miért siettél megkötni a biztosításokat? Mondjuk én sem feltételeztem volna, hogy csereberélnek még. Idióták.
-
Jahno
veterán
válasz
Sipi- #105839 üzenetére
Lassan csak megtanuljuk, hogy a droid az egy elég rugalmasan variálható keretrendszer és az összes ilyen gyári reset meg hasonló az a verziótól és a hardvertől függ. Innentől lásd a készülék leírását, de ha modern ujjlenyomatos akkor nem is biztos, hogy meg lehet tákolni, hisz pont ez a jelszó dolga.
-
Samott
addikt
válasz
Bujdy81 #105851 üzenetére
Tanultam kozgazt, penzugyi teruleten tolom az infot. De ehhez valoban jozan paraszti esz kell csak. Szerintem pont leszarjak, nem ez az elso ilyen huzasuk.
Ott a CSOK, az csak arra volt jo hogy felb.ssza az ingatlanarakat, es akinek nincs gyereke meg nehezebb helyzetbe keruljon. A lakasarak pont annyival dragultak mint az. Vagy tobbel. Ott az alacsony kamat, azzal is csak az ingatlanpiacot futottek, a bankbetetben 0 kamatot kap ra a paraszt nyilvan lakast vesz belole.
Egy rakas hulye vezeti az orszagot.
-
-
zetor2000
őstag
válasz
Sipi- #105839 üzenetére
Készülékfüggő, de nekem nem sikerült a megfelellő alkalmazással sem.
Talán a Google oldalra bejelentkezve, ha a készülék interneten van, akkor ott lehet új zárkódot megadni, de ha a készülék újraindult, akkor amíg a SIM PIN nincs beütve, a készülék nem megy fel netre. De lehet, ehhez az első feloldás is kell, az meg kódos, ki kell próbálni.
A Google oldala:
https://www.google.com/android/find
Bejelentkezés után, ha a helyadatok elérése engedélyezve van, akkor felteszi a készüléket a térképre. Itt meg tudod találni az elveszett / elhagyott készüléket. Meg lehet csörgetni, le lehet zárolni és asszem zárkódot is tudsz beállítani. Ha nagyon nincs meg a telefon, akkor a kijelzőre egy üzenetet is lehet kiíratni, hogy hova hozza vissza / kit hívjon fel. De ez nem szokott segíeni - nekem tavasszal lopták el a telefonom, azóta sincs meg...Ha nem megy a kijelző feloldása, akkor a mezei gyári adatok visszaállítása segíthet. Készülék kikapcsolt állapotából szokott indulni, és vagy 2 vagy 3 gombot egyszerre kell nyomni, akkkor megjelenik egy karakteres menü, abban a hangerő fel/le - kikapcs gomb az enter, lehet factory reset / wipe phone / wipe cache partition -t választani, ez visszaállítja a telefont a gyári állapotra. Google fiókból talán sokminden kontakt visszajön, ha volt/van kontakt szinkron beállítva.
-
-
Sipi-
őstag
Androidos telón elfelejtett kódot hogyan lehet kiütni? El lett bootolva és most ott vár a nem ismert kódra, hogy bebootoljon.
(Fiam egyik osztálytársának megváltoztatták a telefonkódját. Ujjlenyomattal be tudott lépni, de valami ötlettől vezérelve újraindították a telefont... Egyik gyerek sem vállalta még, hogy tudja az új kódot.) -
WiZARD
addikt
-
WiZARD
addikt
válasz
npera #105834 üzenetére
Na hívott a magyar manager.
Szerinte nincs gáz, és simán megoldható az átadás holnap. Csak legyen papírom arról hogy reggel a lízingcég utalt nekik, hogy a kgfb át van írva a másik alvázszámra, és a casco is.
Mondom de ez ritkán megy ilyen gyorsan. Szerinte megy simán, és miért nem megoldást keresek, miért problémázok.
(KGFB-t elvileg átírják, annyira nem gond. Casco-s is próbál segíteni, reggel visszajelez. A lízing az jó kérdés, reggel hívom)Azért külön lebaszott hogy miért problémázok és keltem rossz hírüket facebook csoportokban. Megkérdeztem mi nem igaz abból amit leírtam, de erre nem volt válasz.
És ezzel csak hátráltatom őket és nem bírnak figyelni azért is hibáznak.
Megkérdeztem hogy ugye viccel hogy amiatt keverik az alvázszámokat, mert leírom milyenek.
Hát ő ilyet nem mondott. -
Samott
addikt
válasz
hobizoli #105833 üzenetére
"Ez a programja a munkáltatóknak? Én is tudok keményen kérdezni! Ez? Hogyan fogjuk kifizetni a nyugdíjakat? Hogyan? El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!"
Ja, valami adoemeles kapcsan mondta a munkaadok keppviseloinek.
-
WiZARD
addikt
válasz
eattila #105831 üzenetére
Most közölte a szerencsétlen kapcsolattartó hogy így mégse adják oda az autót, amíg nincs a lízingcégtől igazolás a fizetésről.
Mondom akkor most akarok a managerrel beszélni. Hát azt nem tudok. Mondom de próbáljuk meg, ne kelljen megint emailben fenyegetőznöm azzal hogy akkor írok az amerikaiaknak, mert akkor érdekes módon mégis lehet.
Most várom hogy visszahívjon. -
WiZARD
addikt
Teslára megkötöttem alvázszám alapján, rendszám nélkül 1 hete a KGFB-t.
Most hív az ügyintéző, hogy most nézi a kötvényt és rossz a rendszám benne (ami meg se lett adva), küldi a forgalmit.
Megjön a forgalmi, abban meg a cég címe rossz.Sebaj reggel 10re megyek érte.
-
Sipi-
őstag
válasz
-NoVa- #105818 üzenetére
Sajnos itt (még) nem lesz ilyen: Megnyerte a választást az izlandi viccpárt
Pedig a Kétfarkúaknak jó ígéreteik szoktak lenni -
-NoVa-
addikt
Anno pedig hogy nekiestek Ferinek, amikor bedobta, hogy el lehet innen menni. Aztán csak jól mondta az öreg? Végülis az Orbán klán egy része is elment már biztonságba helyezve a családi vagyon egy részét a Spanyoloknál a választások idejére, remélem jobbak jönnek a helyükre. -
Samott
addikt
válasz
Jahno #105816 üzenetére
Amugy azok is meg vannak orulve: Jakab: Kiharcoltuk, MSZP: Győztünk – így reagált az ellenzék a benzinár maximálására
Ebben az orszagban mindenki komcsi? Senki nem tanul semmibol? Hat a rendszervaltas elott is ez volt, hatosagi ar, aztan ha nem eri meg annyiert akkor majd nem lesz.
"A kiskereskedők nyeljék be a veszteséget, nem lesznek kompenzálva. Ha valakinek ez nem tetszik, zárja be a kútját, senki nem lehet kötelezni hogy áruljon benzint. - Magyarország Kormánya, 2021"
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley #105811 üzenetére
3 hónap alatt aki elvérzik, azt megveszik....
-
A. Crowley
tag
MAC Audio holmik mennyire alsópolcosak?
-
Jahno
veterán
válasz
hobizoli #105808 üzenetére
Azért ez is olyan, mint a fröccs, hogy arányokkal van bajom, mert házmester felett megbasz és nem esik jól. 20 éve még lehet lecsavartam volna képlettel, hogy miképpen válik ki az alkohol és mennyire alakul az a vízhez, de most már nehéz lenne. Inkább megkeresem hol írták le (:-
-
Bujdy81
aktív tag
-
Jahno
veterán
válasz
blueboi69 #105802 üzenetére
Harminchét helyen rendre 2-2 különböző állítást olvastam, de volt olyan ahol ADAC/ÖAMTC hírre hivatkozva teljesen mást írtak, mint amiket ott eredetiben találtam, szóval nem teljesen tudom, mert ki van zárva. Még lehet megnézem egyszer. De volt itt minden, ahol motor alapján kikerestem és elvileg bírja, közben típusra keresve mégsembírja, vagy X évjáratnál régebbi nem bírja, az újabbak igen, erre hiába újabb az enyém, ahol tételesen fel volt sorolva ott már közte volt és így legyek okos. Szar az egész
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mobil flották
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megújult a PROHARDVER!
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali játékos kérdések órája
- iPhone topik
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest