- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
motinka
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszi,
valami nem jó, lehet hogy az én képletemben?
most "tömbösítettem" az adatokat talán így 1xűbbtehát az alábbi tömbök vannak:
- "DATE" egy oszlopból áll a sorokban dátumok
- "TCH" egy oszlopból áll és a sorokban nevek
- "TCH1" egy oszlopból áll és a sorokban nevek
- "UNIT" egy oszlopból áll és a sorokban számokegy részt azt szerettem volna hogy ha megadok az O2 cellában egy nevet, akkor
a TCH tömbben ilyet talál a vele egysorban levő UNIT-okat összeadja
=SZUMHA(TCH;$O2;UNIT) ez működik is.
Ha azt szeretném hogy ne csak aTCH hanem a TCH1tömmben is figyeljen, akkor a követzkezőfüggvénnyel ez is megy, de nem tudom lehet-e ezen egyszerűsíteni ?( a TCH:TCH1 nemjó eredményt ad)
=SZUMHA(TCH;$O4;UNIT)+SZUMHA(TCH1;$O4;UNIT)Na most jön amire nem tudom a megoldást és az sem működik amit küldtél:
az előzőeket tovább kellene szűrni - dátum szerint-, mégpedig ha megadok egy dátumot az S1 cellában, akkor nézze meg a DATE tömböt és ahol ezt a dátumot találja csak azokat vegye filyelembe a SZUMHA függvényben.
Talán most érthetőbb volt.
köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50