Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
"...igazából csak azért akartam így, mert ebbe egy leltárazás eredménye fog kerülni és az ellenőrzéskor lett volna egyszerűbb...
Bocs, lehet hogy írtad korábban, csak átsiklottam felette, de ez esetben én is csak azt tudom mondani, amit Delila_1 is. KIMUTATÁS
Fire.
UI: Ezért fontos, hogy amikor segítséget kértek, akkor ne csak az legyen leírva, hogy hát konkrétan ez meg az nem megy, hogy kellene, hanem az is, hogy mit szeretnétek megvalósítani, mert mint eseted is jó példa rá, sok esetben vannak nagyon egyszerű módszerek a megoldásra és nem kell makró, meg képlet, érvényesítés, meg stb...

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50