Hirdetés
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ablutor
csendes tag
sziasztok
szeretnék egy meglévő táblázatot úgy módositani , a külön munkalapjaival együtt ( amiken a „lemez címe” , „kiadó”, „együttes”...stb szerint vannak már szűrve (ez is megvan már )..... amiben a segitséget kérném, hogy ha az első munkalapon beirok egy újabb lemezt , vagy észreveszek egy téves/elirt cimet, dátumot, nevet ..stb és javitom, akkor az minden munkalapon „gördüljön” végig, ne kelljen minden munkalapon kikeresnem és kijavitanom manuálisan egyesével... ( mivel elég „láma” vagyok az excelhez ,ha valaki egy rövid kis videót készitene ,ennek a folyamatáról vagy egy step by step leirást készitene , pár PrtScr-el megtámogatva nagyon megköszönném egy Sétáló Jánossal )
van egy könyveslistám is igy elkészitve ,(talán pivot tábla ??) de aki készitette már nem tudom elérni és a az excelben hiába irtam át az öszlopok neveit ...sajnos nem működött... ) de igazából én szeretném megérteni és megcsinálni ...az excelem 2016 és angol nyelvű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50