Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cuci3
tag
válasz
ArchElf
üzenetére
Kösz a linket. Megnéztem, de nekem nem ez a gondom. Furcsa mód a második eljárás mindig tökéletesen működik, ezért megnéztem ezt a ChDir parancsot. A Helpben a következő volt:
"The ChDir statement changes the default directory but not the default drive. For example, if the default drive is C, the following statement changes the default directory on drive D, but C remains the default drive:"ChDir "D:\TMP"
Szóval az elsőt kódrészletet ilyen formára kell átalakítani, ha bárki kezdeni akar vele valamit:
Sub ell()
Const utvonal = "\\Dbinfo\strategia\faktoring elemzés\dfakto - pénzügyi kimutatás\"
Dim FN As String
FN = Dir(utvonal & "*.xls", vbNormal)
Do
If FN <> "." And FN <> ".." Then
Workbooks.Open utvonal & FN
ActiveWindow.Close
End If
FN = Dir
Loop Until FN = ""
End SubVégre ezen is túl vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Router gondok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- Interactive Brokers társalgó
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Fferi50