Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jumbo
tag
Hali!
A következő lenne a problémám:
Készítettem egy excel táblázatot (költségvetés), hogy nyomtatáskor normális formátumba nézzen ki, nyomtam egy nyomtatási képet, majd visszamentem a táblázatra, ekkor beszaggatta az A4-es lapok kontúrját, ennek megfelelően sorokat töröltem ki és szúrtam be, hogy szépen essenek a dolgok az A4-es lapra, eddig rendben is volt, csak ha elküldöm másik gépre, és ott megnyitom elmászik a tördelés, máshogy szaggatja az A4-es oldalakat és formázhatom újra...
Próbáltam az oldaltörésnél is, a kék vonalhoz tördelni (sor törléssel és beszúrással), de így is elmászik..
Kérdésem: hogyan lehetne rögzíteni a tördelést, hogy bárhol megnyitva ugyanez a tördelés maradjon?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50