- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Depression: Hardver rúzs effektus?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Kedves Delila és Fferi!

Hogyan lehetne leellenőrizni egy megosztott doksi esetében, hogy a legutóbbi szinkronizáció eredményeképp keletkeztek-e frissítendő (megváltozott) cellák?
Másképp: ellenőrizni, hogy vannak-e olyan cellák, amik egy eredményes szinkronizáció után (azaz amiben voltak valóban módosítások) színes kerettel ki lennének emelve?És a másik, hogy ezt az ellenőrzést hogyan lehet elindítani?
Mert ha jól sejtem, az AcceptAllChanges nemcsak elvégzi ezt az ellenőrzést, hanem egyből el is fogad minden esetleges változtatást.Tehát valami "sync check" kéne, majd az visszaad pl. egy tömböt és azt szeretném vizsgálni. (amúgy kb. csak annyit, hogy üres-e, vagy sem.) Meg lehet ezt valahogy?
Mindezt SharePoint nélkül értem! Nem is tudom, mi az a sharepoint, de nekünk nincs olyan
Ez egy sima xlsm file a hálózatra feltéve.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 Acer Vertion // 6-9. gen // i3 / i5 // garancia / Bp., MPL, Fox
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez egy sima xlsm file a hálózatra feltéve.
Fferi50