- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Nehogymár akkora feladat lenne a kedves microsoft programozóknak kikapcsolhatóvá tenni azt a nyomorult ágat. Szerintem egész egyszerűen senki nem gondolt arra az eshetőségre, hogy valakinek ebből esetleg hátránya származhat. Én továbbra is úgy gondolom, hogy az excel hibája, mert nem engedi meg, hogy úgy alakítsam a feltételt, ahogy én akarom. Felülbírál engem, pedig én jobban tudom, hogy mit akarok csinálni. Tudom hogy a függvényeknek nincs sok közük a programozási nyelvekhez, csak példának hoztam fel, hogy nem teljesen elrugaszkodott ötlet, mert máshol simán lehetséges.
Nekem egyébként semmi bajom az excellel, de most igenis korlátoz. Idegesítő, hogy ilyen eshetőségre nem gondoltak a készítői. Ez mindenképpen az ő hibájuk szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Automata kávégépek
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50