- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
slashing
üzenetére
slashing, Fferi, Delila, köszönöm!

slashing: Tényleg elég képként, sőt máshogy nem is nagyon lehet. Közben amúgy még tegnap este magamtól is módosítottam a makrón emiatt, mert ha csak lemásoltam a diagramot (tehát "élő" hivatkozás volt a forrásadatra), akkor hiába generálta le mind az 50 ábrát, csak egyfélét jelzett ki (a legutolsót), mivel fix adatokra hivatkozott
. A változás egyébként minimális, ActiveSheet.Paste
helyett
ActiveSheet.PasteSpecial Format:="Picture (Enhanced Metafile)". Amúgy képpel tényleg könnyebb dolgozni. Jártam már úgy, hogy a szerkeszthetőség miatt először csak simán bemásoltam az ábrákat Wordbe, de kicsit szétcsúsztak, úgyhogy végül képként lett beillesztve az összes.A Worddel még majd futok egy kört.
Fferi50: Köszönöm, ki fogom próbálni. Az utóbbi két válaszodból egyértelműen kitűnik, hogy nem ártana (valahonnan) megtanulnom az alapokat, hogy ne kérdezzek alapvető hülyeségeket is
.Delila: Köszönöm, hasznos infó ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. A változás egyébként minimális,
.
Fferi50