- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Excelbarat
tag
válasz
gepesz13 #16306 üzenetére
ezt a képletet nem tudom honnan vetted de nem így csináltam!
Lehet rossz fájt töltöttem fel!?
Ellenőrizve, a fájt jó! de a képletet nem tudom honnan vetted amit feltöltöttem abban ez szerepel:
=HA(HIBÁS(FKERES(D18;KM;2;0));"";FKERES(D18;KM;2;0))
És itt a "KM" a tartományt jelöli hogy ebben keresse meg a D18 cellát ami egy legördülő lista.
A KM tartomány pedig egy eltolás függvénnyel készített csodaságezáltal frissül ha beírsz egy új sort (tehát "automatizálja")
Legördülő lista:
Adatok - Érvényesítés és ott kiválasztod a listát ahol szintén egy Névtartomány van megadva ami frissül.
De persze egyénileg is hozzáadhatsz akár egy kijelölt területből csak másik cellában próbálkozz vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Android játékok topikja
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 13 Pro 128GB független alaplap tesztelt
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest