Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regirck
senior tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Adott egy üzlet beosztás táblázata, ahová felkerül az, hogy ki, hogyan dolgozik.
Például: X 8-14 Y 14-22
Szeretném ha az Excel megtudná mondani az eltelt órákat ez alapján és összeadná, úgyhogy a hét minden napját figyelembe venné az illetőnél és egy kis rubrikában a végén összeadná (illető heti óraszáma).
És szeretném ha egy nap alatt is összeadná ezt és ott pedig mutatná, hogy azon a napon hány órát töltöttek az alkalmazottak munkával.
Sajnos ezt eddig egy primitív és időigényes egyenlettel tudtam helyettesíteni, de ha valaki erre írna valami egyszerűbbet, ahol csak kijelölöm, hogy melyik cellákat nézze és ő tudni fogja, hogy 8-14 az 6 óra és megadom a következő cellát amin mondjuk 14-22 van akkor ott tudja, hogy ott 8 óra telt el és a végén összeadná.
Lehet kicsit nyakatekerten fogalmaztam...
Ezt a képletet szeretném helyettesíteni (plusz-mínusz előfordul:
=(20-8)+(20-11)+(22-8)+(22-11)+(18-8)+(22-15)+(18-9)
egy olyanra, ahol nem én írom be fordítva kivonással az órákat, hanem csak kijelölöm a cellát teszek egy pluszt és kész. Szabadnapot nagybetűvel OFF-nak szoktam írni ez lehetőség szerint ne kavarjon be neki, de ha ez már túl sok kérés akkor egyszerűen nem írok oda semmit.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 1 / 2
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50