Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
És Fire/SOUL/CD: köszönöm a segítséget
A 2003-ban nincs ilyen névkezelő, de a Beszúrás / Név... pont alatt megleltem, ami kellett nekem. És meglepődtem, hogy tényleg mennyi minden volt az elvileg üres munkalapokon
Az egyes fülekről kitöröltem a tartományneveket, így már csak a Kódok fül alattiakat kellett ismét megcsinálni - és lőn öröm, boldogság, valóban működött
Tehát valóban ez volt a kulcs, a szerencsétlen excel kicsit megzakkant a sok hivatkozástól.Fire: az a baj az 1-2 betűs elnevezésekkel, hogy azok a Terv munkalap miatt kellenek olyanra, amilyenre. Ugyebár az oda beírt adatok jelennek meg az egyes városok munkalapjain, és ez hozza a listákat is. Írnék én egyértelműbbet, meg kiírnám szívem szerint ha nem is teljesen, de rövidítve, viszont ebben az esetben a kezem kötve van. nem az enyém lesz a táblázat, én csak szívok vele
Vagy erre is van valamilyen "kecske is, káposzta is" csel? Az abszolút hivatkozásokat viszont beletolom.A csalamádét meg szeretem, ma készült egy adag itthon

Köszönöm még egyszer mindkettőtöknek

Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmvilág
- iOS alkalmazások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A 2003-ban nincs ilyen névkezelő, de a Beszúrás / Név... pont alatt megleltem, ami kellett nekem. És meglepődtem, hogy tényleg mennyi minden volt az elvileg üres munkalapokon
Az egyes fülekről kitöröltem a tartományneveket, így már csak a Kódok fül alattiakat kellett ismét megcsinálni - és lőn öröm, boldogság, valóban működött
Tehát valóban ez volt a kulcs, a szerencsétlen excel kicsit megzakkant a sok hivatkozástól.
Vagy erre is van valamilyen "kecske is, káposzta is" csel? Az abszolút hivatkozásokat viszont beletolom.
Fferi50