- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT.hu
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rayman15
csendes tag
Hát én is érzem, hogy ez így már sok egy kicsit (nagyon).. Azért írtam, hogy csak ha tényleg van rá ideje/kedve... Ha csak egy kicsit is macera akkor ne bíbelődjön vele, mert annyit nem ér (neki meg főleg nem, hiszen önzetlenül szívességből csinálta az egésszet egy tök ismeretlen embernek, amit nagyon becsülök)... Közben megkeztem VB-s ismeretek gyűjtését és majd azért megpróbálkozom magam modosítani a dolgokon...
És nem lehet elégszer elmondani, hogy mennyit segített ezzel... De megköszönni még meglehet párszor, úgyhogy: Köszönöm
Üdv: Rayman
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest