Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEndre34
tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni, mert egy hete belecsöppentem egy feladatba és nem tudom megoldani (illetve Access-ben még úgy ahogy, de azt sajnálatos okok miatt nem tudják használni azok, akiknek kell
). Már több megoldást is kipróbáltam és átnyálaztam több fórumot is, de csak részmegoldásokra jöttem rá. A problémám a következő:
Kb 80 felhasználó rögzít adatokat napi szinten OpenOffice Calc táblázatban ("sajnos" csak ez lehet a gépeken). A feldolgozást végző gépeken viszont MS Office 10 van és más nem is lehet (szerencsére gond nélkül megnyitja az Ooo táblázatot). Adatok csak az első 5 oszlopban vannak felhasználóként változó sor mennyiségben (egy oszlopban csak szám van, a többiben betűk). Ezeket kellene nap végén egyetlen lapon egyesíteni a megfelelő oszlopoknak megfelelően. Mivel rögzíteni Ooo-ban rögzítenek, a munka pedig Excelben folyik, nem tudom minden egyes oszlopot megnevezni ami viszont számomra teljesen megoldhatatlanná is teszi a feladatot. Ooo-ban képtelen vagyok megoldani, mert ahhoz még annyira se értek, mint az excelhez
Van valakinek ötlete?
Endre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Batch programozás
- Nyaralás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Már több megoldást is kipróbáltam és átnyálaztam több fórumot is, de csak részmegoldásokra jöttem rá. A problémám a következő:
Fferi50