Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEndre34
tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni, mert egy hete belecsöppentem egy feladatba és nem tudom megoldani (illetve Access-ben még úgy ahogy, de azt sajnálatos okok miatt nem tudják használni azok, akiknek kell
). Már több megoldást is kipróbáltam és átnyálaztam több fórumot is, de csak részmegoldásokra jöttem rá. A problémám a következő:
Kb 80 felhasználó rögzít adatokat napi szinten OpenOffice Calc táblázatban ("sajnos" csak ez lehet a gépeken). A feldolgozást végző gépeken viszont MS Office 10 van és más nem is lehet (szerencsére gond nélkül megnyitja az Ooo táblázatot). Adatok csak az első 5 oszlopban vannak felhasználóként változó sor mennyiségben (egy oszlopban csak szám van, a többiben betűk). Ezeket kellene nap végén egyetlen lapon egyesíteni a megfelelő oszlopoknak megfelelően. Mivel rögzíteni Ooo-ban rögzítenek, a munka pedig Excelben folyik, nem tudom minden egyes oszlopot megnevezni ami viszont számomra teljesen megoldhatatlanná is teszi a feladatot. Ooo-ban képtelen vagyok megoldani, mert ahhoz még annyira se értek, mint az excelhez
Van valakinek ötlete?
Endre
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- YouTube
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Már több megoldást is kipróbáltam és átnyálaztam több fórumot is, de csak részmegoldásokra jöttem rá. A problémám a következő:
Fferi50