Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEndre34
tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni, mert egy hete belecsöppentem egy feladatba és nem tudom megoldani (illetve Access-ben még úgy ahogy, de azt sajnálatos okok miatt nem tudják használni azok, akiknek kell
). Már több megoldást is kipróbáltam és átnyálaztam több fórumot is, de csak részmegoldásokra jöttem rá. A problémám a következő:
Kb 80 felhasználó rögzít adatokat napi szinten OpenOffice Calc táblázatban ("sajnos" csak ez lehet a gépeken). A feldolgozást végző gépeken viszont MS Office 10 van és más nem is lehet (szerencsére gond nélkül megnyitja az Ooo táblázatot). Adatok csak az első 5 oszlopban vannak felhasználóként változó sor mennyiségben (egy oszlopban csak szám van, a többiben betűk). Ezeket kellene nap végén egyetlen lapon egyesíteni a megfelelő oszlopoknak megfelelően. Mivel rögzíteni Ooo-ban rögzítenek, a munka pedig Excelben folyik, nem tudom minden egyes oszlopot megnevezni ami viszont számomra teljesen megoldhatatlanná is teszi a feladatot. Ooo-ban képtelen vagyok megoldani, mert ahhoz még annyira se értek, mint az excelhez
Van valakinek ötlete?
Endre
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Már több megoldást is kipróbáltam és átnyálaztam több fórumot is, de csak részmegoldásokra jöttem rá. A problémám a következő:
Fferi50