Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BEndre34

tag

Sziasztok!
    Remélem tud valaki segíteni, mert egy hete belecsöppentem egy feladatba és nem tudom megoldani (illetve Access-ben még úgy ahogy, de azt sajnálatos okok miatt nem tudják használni azok, akiknek kell :W ). Már több megoldást is kipróbáltam és átnyálaztam több fórumot is, de csak részmegoldásokra jöttem rá. A problémám a következő:
    Kb 80 felhasználó rögzít adatokat napi szinten OpenOffice Calc táblázatban ("sajnos" csak ez lehet a gépeken). A feldolgozást végző gépeken viszont MS Office 10 van és más nem is lehet (szerencsére gond nélkül megnyitja az Ooo táblázatot). Adatok csak az első 5 oszlopban vannak felhasználóként változó sor mennyiségben (egy oszlopban csak szám van, a többiben betűk). Ezeket kellene nap végén egyetlen lapon egyesíteni a megfelelő oszlopoknak megfelelően. Mivel rögzíteni Ooo-ban rögzítenek, a munka pedig Excelben folyik, nem tudom minden egyes oszlopot megnevezni ami viszont számomra teljesen megoldhatatlanná is teszi a feladatot. Ooo-ban képtelen vagyok megoldani, mert ahhoz még annyira se értek, mint az excelhez :(
    Van valakinek ötlete?
    Endre

Új hozzászólás Aktív témák