- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Azért drága, mert ez olyan, mintha azt mondanák, hogy minden hónap elején fizess be 30K-t a cigire, aztán szívhatsz, amennyit akarsz, fizess be 20K-t mozijegyre, aztán menj amennyit akarsz..stb. A havidíj - számomra - olyan dolgoknál elfogadható, ami KELL. Ilyen a telefon, vagy az internet. Olyan simán előfordulhat, hogy 2-3 hétig nincs idő/kedvem azzal a játékkal játszani, így lényegében kidobott pénz lenne. Az ritkán fordul elő, hogy 2-3 hétig nem netezek.
Én is úgy gondolom, hogy számomra is a perc alapú feltöltőkártyás rendszer lenne az elfogadható. Ami valószínűleg sosem lesz, mert pont azok szeretnének ilyen rendszert, akik nem töltenek napi 20 órát mondjuk a WoW-al, és azok nem, akik viszont ott élnek. A Blizzard szempontjából meg természetes, hogy azon játékosok igénye fontosabb, akik többet játsznak.
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
de ha azt vesszük hogy mégiscsak a steam oldalán keresztül történik a vétel és maga a steam felülete tekinthető hatalmas reklám felületnek akkor jogosan kérik el a saját részüket, ea annyira kapzsi hogy mindent magának akar, eléggé undorító egy cég, csak a bevétel de azzal nem törődik h a 'játékos társadalomnak' milyen állapotú játékokat ad el, na mind1 ez van sajnos
amúgy a steam karácsonyi vásár mikor kezdődik? talán ma 19:00-tól?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
KubanitoS
veterán
Azért drága, mert ez nem cigi, nem mozijegy, nem kaja, nem pia, hanem engedély arra, hogy játszhassál a játékkal.
Köszi, de ilyesmire inkább nem költenék én sem.
A feltöltőkártyás megoldás viszont nekem is tetszene.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
válasz KubanitoS #7961 üzenetére
Konkrétan a Valve-val van bajuk, nem úgy általánosságban a digitális terjesztőkkel. Mindez azért, mert a Valve nem hajlandó árulni olyan játékokat, melyhez a DLC-ket őket kikerülve, játékon belül is meg lehet vásárolni. Vagyis az a Valve baja, hogy nem kapnak részesedést az eladott DLC-kből, itt nem az EA a hunyó.
(#7985) csaba951: játékra havi 4000 Ft egyáltalán nem sok. Ha valaki cigizik, ennek a többszörösét költi. Egy mozijegy már közel 2000 Ft. Szóval miért is drága?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Gergosz2
veterán
mmokban nekem az nem tetszik hogyha veszel egy gamecardot akkor abból akkoris vonja le a játékidőt ha nem játszol vele.
lehet még meg is próbálnék egy mmo-t ha lenne olyan lehetőség mint a telefonnál a feltöltő kártya: x pénzt ráraksz , csak akkor vonja le a pénzt ha tényleg használod , és mondjuk lenne 1 éves rendelkezésre álló idő.
Na mindegy amúgy sem jönnek be az mmo, bár ha lenne egy stargate mmo arra beneveznék.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
-
KubanitoS
veterán
Dead Space 2 most 5 euró Originen.
-
-
cskamacska
addikt
Az még hagyján, de 75 euro(!!!) volt ez a játék az EA Origin boltjából direkt rendelve.
És az 1500 forintos előrendelői termékért cserébe kaptak az emberek 5 nap előnyt.De nem ez a szörnyű, hanem hogy azt terjesztették régebben hogy ez a cucc KotOR lesz MMO köntösben. A valóság ezzel szemben az, hogy ez egy tök átlag MMO, némileg erősebb sztori szállal. Vagyis olyan, mint a WoW..
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
BigBlue69
őstag
Mirror's Edge
Publisher: Electronic Arts UK
Developer: EA Digital Illusions CE (DICE)Buy £3.75
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: Dead Island
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
KubanitoS
veterán
A Kotor az egyik kedvenc játékom, a Star Warst is szeretem és ez az új SW játék is biztosan nagyon jó. A probléma ott kezdődik, (mint ahogyan te is írtad) hogy elég sok pénzbe kerül egy gamecard, bár számomra mindegy én fizetős játékkal elvből nem játszom, a Wow is kimaradt. Talán jobb is így. Csak óvatosan jegyezném meg, hogy a videó alapján a grafikán lehetne még mit csiszolni.
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
ez a durva, meg ahogy a játék kinéz : ) perpill egy élő közvetítés xfire-n keresztül - 60 napért ennyit elkérni, uuu még mindig az államat keresem
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Niczo
senior tag
D2D-n a Mirrors Edge van akciósan £3.75-ért. Műkszik rá a honlapon hirdetett 20%-os promo code (SLEIGH20), így meg lehet kapni £3.00-ért is
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
KubanitoS
veterán
-
KubanitoS
veterán
válasz djculture #7970 üzenetére
Ez pontosan így van. Konzolon több a fiatal gyerek és fogyasztható játékokat kell csinálni nekük.
Volt is valahol egy nagyobb téma itt a PH-n, ahol ki lett beszélve ez a "nem lesz PC-s változat XY-ból a warez miatt". Akkor is elég kamugyanús volt a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Majd meglátjuk, mostanában nem egyszer elhintették ezt az Ea-nál hogy a warezolás miatt sok mindent nem fognak kiadni pc re, mert nem éri meg. Amúgy jó kifogás, konzolra olcsóbb játékot késziteni mert mások az igények. Nem kell nagy bejárható terület hanem csőjáték, háromillió szkript meg nyomd meg ezt meg azt gombot háromezerszer és win.
Ha tippelni kell.. ha meg is jelenik a konzolos verzióhoz képest hónapokkal később fog. Ez is gyakori fogás manapság[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
nekem a single az nagyon tetszett, a hangok a grafika, de a multi az kuka egy az egyben, akkora pocsék h nem igaz... am sztem nem cryteknek kell a pénz hanem az eanak, mocskos pénzéhes egy banda
azon csodálkozom h levették crysis 2-t steamről... eléggé elgurult ea gyógyszere sajnos... steamen pedig szívesen megvettem volna, emlékszem meglehetett anno de inkább a dobozost választottam, jó lenne egy steam copy is
(#7964) HS 2142 én is úgy emlékszem h valamin összeveszett ea és steam, nem tudtak megállapodni, gondolom az akciókról amiket steam kitesz a virtuális polcra... szánalmas egy bagázs az ea, a dicetól meg soha többet nem veszek játékot, amit bf3al műveltek azt kimeríti a megerőszakolás fogalma amit egy online játékkal lehet csinálni
és igen, én is olvastam a hírt miszerint megbékéltek, lehet ez csa kamolyan muszáj kitenni h megnyugodjon a media, mind1ik félnek fontos a marketing és ezt csak tiszta lappal lehet csinálni. Amúgy steam mellett origin egy kuka!![ Szerkesztve ]
-
-
cannibal
senior tag
Origin Adventi napi akció : BF3 - ha veszel egy játékot fél áron vehetsz hozzá szerveres izét is. Köszönjük... hatalmas akció. 5 eurós Karkanddal megvettek volna. EA... pfff...
-
-
djculture
félisten
Corába 2000ft a dobozos mert volt egy karc a dobozon, igy én is bezsákoltam. Ebbe az ömlesztett mókába mindig lehet találni kincset.
[ Szerkesztve ]
-
-
Crytek
nagyúr
Ilyenkor nagyon kíváncsi vagyok ,hogy ezeknél a brutál akcióknál hány db-ot szórnak szét.
+ Ebből mennyi zsé esik le a kiadónak!Next PC Upgrade: 2022
-
BigBlue69
őstag
Sőt most már meg se tudod venni.. visszadob a főoldalra.. (Crysis 2-t)
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
wesker24
senior tag
Én is berendeltem a Crysis 2-öt még tegnap este 18-kor !
De még nekem se küldtek CD kulcsot mert azt irja hogy elfogytaka kulcsok és Restocking van !
Meg aztán hiába megyek arra hogy Send info kapok egy levelet de Kulcs nincs benne !
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
HS 2142
őstag
-
Crytek
nagyúr
válasz cskamacska #7950 üzenetére
Bízom benne hogy lesz pár 85-90%-os sale is!
Bár hirtelen ami eszembe jut amiért pénzt adnék az egyedül a gothic 4 4,99 euroért vagy alatta
Meg 1-2 olcsót még dísznek!
Next PC Upgrade: 2022
-
cskamacska
addikt
Na akkor milyen arcot vágsz majd, mikor megkezdődik a várva várt Naagy Karácsonyi Garázsszél, és lesznek megint naponta változó "szar napi akciók"(lehet ugyanezek ), meg lagymatag -25% és -33% a többi játékra, de abból sem mindre.
Aki a kicsit nem becsüli..
-
törölt tag
"We are currently restocking keys for Crysis 2, and they will be available shortly.
Please check back later."Elfogytak a C2 kulcsok?
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: Total War: Shogun 2
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
csaba951
veterán
Valószínűleg csak hétfőn 19:00-tól indul majd a karácsonyi akció.
Na, közben a www.direct2drive.co.uk nem fogadja el a PayPal-t kifizetésnél, mert szerintük "You have reached failed transaction limit (3) for this payment type. Please use another payment type or contact customer service to complete your order.". Ritka hülyén bánnak az új ügyfelekkel.. Na, most ez is ment a supporthoz.
-
Crytek
nagyúr
Na steam-en kezdödjön már valaki akció mert kettérugom arcukat már na!
Ne ilyen napi"szar"okat adjanak.Next PC Upgrade: 2022
-
zseko
veterán
válasz Polllen #7930 üzenetére
okk, megszenvedtem vele, kiderült, hogy már regisztrálva vagyok lehet régen már megejtettem ezt egyszer... újrakértem a jelszavamat mert elfelejtettem, aztán paypallal megvettem Egyelőre ezt írja:
We are currently restocking keys for Crysis 2, and they will be available shortly.
Please check back later.
Gondolom elfogyott a kulcs.
HR24.hu
-
csaba951
veterán
válasz Amantius #7931 üzenetére
Én is így jártam, nekem sem jelent meg akkor. Most viszont már kint van a főoldalon.
Most írtam a supportnak (mégis vannak hétvégén, ezt rosszul tudtam). Kiváncsi vagyok, hányan futnak még bele ebbe a telefonos azonosítási problémába.
Szerintem SMS-ben küldenének egy kódot amit ugyanarra a web oldalra kell beírni, szóval nem egy bonyolult dolog. Viszont a rendszerük nem tud megbirkózni egy közönséges, magyar T-Mobilos telefonszámmal. Szánalom!
Mindezt úgy, hogy a +36 és 36 problémát megoldották úgy, hogy előre be van írva az oldalukra. Így tényleg csak a telefonszámomat kellett beírni (illetve előtte nálam a 30-at), kötőjelek vagy más írásjegyek nélkül. Ha ez a rendszer nem megy az USA, Kanada, UK országokon kívül, akkor minek lehet őket egyáltalán kiválasztani az országkódnál? Úgy legalább tudnám, hogy nem tekintenek piacnak, nem számítanak a pénzemre.
[ Szerkesztve ]
-
bijesz
aktív tag
Írjatok a supportnak. Nekem egy fél nap alatt válaszoltak és meg tudtam venni paypal-al.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Fórumtáras segítségével megkaptam a Crysis 2-t. Köszönöm szépen a segítségét!
-
zseko
veterán
válasz csaba951 #7928 üzenetére
Milyen telefonos azonosítást kérnek? Nem is tudnék velük beszélni, nem tudok rendesen angolul Így akkor feleslegesen regisztrálnék be a rendszerbe, én sem tudnám megvenni rögtön? Egyébként hogy működik ez a d2d, kódot kapok, vagy olyan mint a steam, kliens kell hozzá?
HR24.hu
-
csaba951
veterán
Crysis 2 - ww.direct2drive.co.uk
Segítsen már valaki! Én sem tudom megvenni a játékot, mert új ügyfél vagyok. Telefonos azonosítást kérnek az első vásárláskor, de persze hétvégén nincs Ügyfélszolgálat. Viszont van akció, amiben - ezek szerint - nem mindeni vehet részt. Okos!
Keresek olyat aki megvenné nekem gift-ként a játékot! A pénzt azonnal át tudom utalni PayPalon! (Így nyilván olyat keresek, akinek szintén van PayPay accountja.)
Részletek PÜ-ben.
Ui.: Bankkártyára sem lehet megvenni, ahhoz is kell a telefonos azonosítás.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Crysis 2 megvéve...
Viszont miért nem látom sehol promo-ban? Csak a linkre kattintva jön be nálam..
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
djculture
félisten
válasz KubanitoS #7923 üzenetére
Kösz az infót, akkor ez csak egy online disztribúciós webshop szerű értem.
Steam hálózatot is unom már, illetve nem is azt a dobozos játékok kiadóját. Teljes kavarodás van, egyikhez jár steam regisztrációs kód másikhoz nem hiába steam hálózatos a multiplayere.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz KubanitoS #7923 üzenetére
Egyébként már nincs keretprogramjuk sem, régen volt egy download manager-ük, aztán a Gamespy Arcade(oldszkúl szerverkereső multihoz) utód Comrade-et(szerverkereső, plusz haverkodó, plusz letöltő) erőltették, de most már direkt le lehet a weblapjukról is tölteni a bezippelt játéktelepítőt.
Egyébként nem is feletétlen baj harmadik oldalról beszerezni az EA játékokat, mert ha egyszer elgurul a gyógyszerük és tiltják az EA fiókodat, még mindig tudod használni a játékot.[ Szerkesztve ]
-
-
djculture
félisten
Ezt a direct drive izét nem ismerem.. Ez megint egy 20-ik féle hálózat? Nagyon unom már hogy hetven helyen van játékom. Mindig belépegetni a saját keretprogramját futtatni...
[ Szerkesztve ]
-
jamy79
tag
Sajna nekem sem megy a bankkártyás fizetés a direct2drive-on. Pedig nagyon szerettem volna ennyiért a Crysis 2-t.
-
törölt tag
válasz cskamacska #7916 üzenetére
Rendben, akkor azt hiszem beruházok.
ooooobi: Én is erősen gondolkodok már rajta, hogy nem ártana egyet csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
3 db Crysis 2-őt vettem PayPal-el szóval azzal nincs para!
-
ooooobi
senior tag
Működik a paypal fizetés, 15 perce vettem meg a crysis 2-t.
Chucky: egy paypal regisztráció 5 perc, egyszer ugyis meg kell csinálnod ha online vásárolsz
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
cskamacska
addikt
válasz #52560384 #7914 üzenetére
A Direct 2 Drive nem egy sarki szoftvernepper, megadhatod nyugodtan a kártya adataidat.(max kilopják tőlük mint a Sonytól )
Szerintem szükség is lesz rá, mert a Paypal fizetés az valahogy most nem akar náluk működni(azért ez mekkora blama, az emberek egy része már nem is vásárol máshogy neten, mert félti az adatait ), gyönyörű 404-et dobott a Paypal ellenőrző( ) oldaluk. Még jó hogy nem a tranzakció után történt ez."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
törölt tag
Valaki rendelt már direct2drive-ról bankkártyával? Csak mert paypal-om nincs, és nem tudom, hogy meg merjem-e adni a bankkártya adataimat, viszont a crysis 2-re le szeretnék csapni..
-
Wolverine
félisten
Originen is vannak akciók; hátha érdekelnek valakit...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
bijesz
aktív tag
Most már azt írja You have reached failed transaction limit (3) for this payment type. Please use another payment type or contact customer service to complete your order.
Ekkora egy szart, az életben nem fogok itt semmit sem venni.
Nem kell nekik az ügyfél pénze. Szánalom. -
BigBlue69
őstag
Multkor én is igy jártam..de most ment rendesen.. leszámitva h paypal nem akart menni.. Adtál meg tel számot amikor a kártya adatokat töltötted ki?
-
bijesz
aktív tag
Crysis 2-t valaki megvette?
Röhely, de a valami phone verificatint akar, és ha beírom a számomat akkor ez jön:
Unable to process request: An unexpected server error has occurred.Mi a nyavajáért akar ellenőrizni?
Írtam a supportnak de mire válaszolnak szerintem lejár az akció.[ Szerkesztve ]
-
És van 4 epizód - különböző játékokból - ingyen.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Crytek
nagyúr
Dragon Age 2-re várok szintén 3,74-ért!
Steam-en lehetne már ilyen csoportos sale mint szokott.
Next PC Upgrade: 2022
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest