- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Nem tudok aludni, kínomban youtube videókat nézegetek. Mindig is érdekelt a Fallout New Vegas gyűjtői kiadása milyen lehet, ezért rákerestem. Találtam is egy videót, de nem éppen azt kaptam, amit vártam. Ne hagyjátok ki!
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Szajo
őstag
Nem tudtok valahol jó AC Revalations vételt?
-
tupacamaru
veterán
válasz tupacamaru #8872 üzenetére
Csak megvettem. Rájöttem hogy csak azokra a gémekre lehet beváltani a kupont, másra nem, erre meg nem sokat kellett ráfiztni.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Doki16
addikt
Nem maradt valakinek fel nem használt amazon kuponja? Érdekelne engem is ez a DNF.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Szajo
őstag
Nem tudtok valahol jó AC Revalations vételt?
-
HS 2142
őstag
Szerintem pedig már nincs raktáron. Anno 2k-ért hirdették a Mass Effect 2 Collectors Editiont, aztán felhívtam őket és rájuk kérdeztem, azt mondták, hogy nincs és több valószínűleg nem fog belőle érkezni. Egy próbát viszont megér.
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
L3zl13
nagyúr
Szerintem csak tévedés, de hátha:
[link]Dead Space 2 Collectors Ed 3k
[ Szerkesztve ]
Aki hülye, haljon meg!
-
Sonja
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
AtHoS
nagyúr
Én behúztam egy DarkSpore-t.
A többi értelmesebb játék vagy meg van vagy nem érdekel.
Medal Of Honor és Darkspore között vacilláltam azért, de győzött a Diablo szellemread-only mode on the forum
-
BioNiCMaN
addikt
Valaki meg tudná venni nekem DNF-et? Nem vagyok otthon, ezért jelenleg fogalmam nincs a kártya adataimról, illetve kuponom se nem van...
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
HS 2142
őstag
-
goodboy007
senior tag
Feltételezem a többség már észrevette, de azért jelezném, hogy a CD Galaxisnál 3000FT-ért vannak most elég jó címek.
Dragon Age II Signature Edition és SHIFT 2 Limited Edition ennyiért szerintem nagyon jó vételek, de a Dead Space 2 se lehet rossz.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
tupacamaru
veterán
Netkártyával veszem én is a dolgokat ott és máshol is, azon meg csak pár ezer van mindig.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Źşë'
addikt
válasz tupacamaru #8872 üzenetére
sztem ennyit simán megér... 5ért már azért elgondolkoznék persze... főleg h meg kell adni bankkártya adatokat
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
tupacamaru
veterán
válasz DeFranco #8869 üzenetére
Inkább kihagyom, Úgy döntöttem hogy nekem 1 dolcsit sem ér meg. Hátha lesz még később olyan játék amit szivesebben megvennék.
-
-
albert8
veterán
válasz tupacamaru #8868 üzenetére
PErsze hogy megéri
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
DeFranco
nagyúr
válasz tupacamaru #8868 üzenetére
Hááát... ezen én is gondolkodtam, de nehogy már ott hagyjam ennyiért. Legfeljebb utólag jogosan szidom
És steames
-
tupacamaru
veterán
-
Crytek
nagyúr
Az amazon egyébként milyen időközönként dobál ilyen kuponokat?
Next PC Upgrade: 2022
-
bijesz
aktív tag
Írták itt, hogy a kódot csak az használhatja fel aki kapta.
Ide is beírom, ha valaki megveszi nekem 1 dollárért a DNF-t adok érte 3 dollárt vagy steam gamet 3 dollár értékben -
Blaise
veterán
Ha valakinek van felesleges amazon promo code-ja, akkor azért nagyon hálás lennék
[ Szerkesztve ]
-
Angelo69
senior tag
De ez hol 1 dollar?
Nekem 6-ot ír..."Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
BigBlue69
őstag
Ismét van DUKE NUKEM!
Meg is vettem 1 dolcsiért
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Źşë'
addikt
válasz Darth_Revan #8769 üzenetére
LA Noire az gondolom neked csere volt, mert ennyiért én sehol sem láttam még
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
HS 2142
őstag
A Borderlands: Goty 7,5 dollár az amazonon.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
vhunor
őstag
-
Szajo
őstag
Nem tudtok most valami jó kis Multis/Coopos játékot ami olcsó?
-
Zolás
addikt
válasz DeFranco #8842 üzenetére
Én a FromDust játékon gondolkozom, meg is lenne ingyen, van 4.5 eur cserealapom. Csak nem tudom mennyire tetszene.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
DeFranco
nagyúr
Van rá 3,5 credtitem - GET OVER HERE!
Ma több mindent vettem, mit egész karácsonykor. Ha már fejből tudom a bankkártyám adatait, akkor álljak le, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
HS 2142
őstag
válasz BigBlue69 #8840 üzenetére
A másik akció, a Lara Croft And The Guardian Of Light is ugyanennyibe kerül -75%-al, talán az jobban megéri szerintem, akinek még nincsen meg. (steames)
(#8842) DeFranco: Jól fontold meg, lehet még lesz pár tuti akció január 14-ig.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
3.74 €
14.99 €Save 75%(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Crytek
nagyúr
Nincs valakinek egy -5%-os amazon kodja ? Privátba érdekelne,mert a fent írtakat pillanatok alatt elhasználták!
Csak próba miatt akarom tudok -e vásárolni!
-
ProEvoFan
nagyúr
Ezt a játékot meg szeretném venni, de nem tudom eldönteni hogy steames vagy nem.
Ha beírom a keresőbe hogy "steam", akkor kidobja ezt a játékot is.Viszont a játék oldalán nincs kiíva hogy kell hozzá steam.Talán azért nincs, mert nem kötelező hozzá a steam, de lehet steamen regelni -
DeFranco
nagyúr
A buy után fogja kérni. Ha jól emlékszem, akkor
1: regelsz/belépsz
2: kiválasztod mit akarsz
3: buy gombot nyomsz
4: bekéri a kártyaszámot, cvc-t, nevet, dátumot
5: bekéri a számlázási adatokat (cím, telefonszám)
6: jön a checkout oldal, ott kell megadni jobb oldalon a kupon kódot ha van
7: cehckout, és itt már jön az SMSÍgy emlékszem, de nem vállalok érte felelősséget, hogy így is van.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
-
-kdM-
senior tag
amazonon digitális vásárlást vissza lehet mondani? elfelejtettem kupont megadni fizetés előtt...ezt már buktam vagy vissza lehet csinálni?
-
nepszter1
addikt
1dollár 243forint te jó isten
-
HS 2142
őstag
-
Ilsyde
őstag
válasz HS 2142 #8817 üzenetére
Van néhány -5$ kuponom, akinek kell használja:
PHGF-Z3PEK5-8KEK8U
PHDF-G5825U-MLMUSM
PH5K-4KWRXB-TRQ4QU
PHF7-N6J87W-FJUHQ3
PHAU-QBNNKL-8Z9FUR@Crytek DNF, Deus Ex HR, Shogun 2 meg Dead Island pl. regelheto Steamen. A termék oldalán keress rá a Steam szóra és hamar kiderul hogy melyik ilyen még.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Azt lehet látni valahogy az Amazon-os játékoknál hogy steam-en regelhetők-e?
-
BigBlue69
őstag
Tényleg.. Félre irtam.. Steamhez szoktam.. Assasin Creed 1 sincs már.. az is 5 dolcsi volt. Még Bioshockba reménykedek ha haver megjönn időben!
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
vhunor
őstag
Szuper, egyik barátomnak így most vettem egy Deus Ex-et 12 dollárért, ami vicc ár azért a játékért.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
válasz DeFranco #8784 üzenetére
Huuh ezt jó tudni.. akkor aki tegnap előtt előtt megvette dragon age-t kapott kodot? Email be küldték vagy hol található meg?
Már 10 euro a dnf[ Szerkesztve ]
-
válasz Darth_Revan #8814 üzenetére
Azért nem lehetett mindenhez, mert eleve arról szólt az egész kuponosdi, hogy csak bizonyos játékokhoz lehet felhasználni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
HS 2142
őstag
válasz Darth_Revan #8814 üzenetére
Csak ezekhez lehet a kuponokat felhasználni.
-
nepszter1
addikt
válasz Darth_Revan #8813 üzenetére
Amikor le volt árazva akkor vettem meg 1700Ft.
De sajnos én a spam-be se találom a kupont[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Én is felhasználtam az Amazonos kuponomat így ingyen lett egy GTA 4 -em
Igaz Steam -re nem tudom beregisztrálni de ez legyen a legnagyobb probléma. -
Crytek
nagyúr
válasz Darth_Revan #8801 üzenetére
Ez igaz csak ott elég sok minden only orosz nyelven jön!
-
Erdei88
veterán
válasz Darth_Revan #8801 üzenetére
Arra pont nem járok, hozhattál volna egyet nekem is
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest