Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz ooooobi #1899 üzenetére
Mert nem is rossz. A Battlefield 2 után jött ki valamivel, és grafikában kicsit jobb, játékmenet meg igen hasonló. Cserébe sokkal kevésbé ismert cím, és mára a kutya sem játszik vele. Értsd, a 8 éves (ős)Battlefield 1942-nek több játékosa van. Mondjuk ez nem újdonság, a Battlefield utánzatok általában erre a sorsra jutottak. Star Wars Battlefront(1/2), Quake Wars, Section 8, ésatöbbi most is jó alternatíva a DICE játékokra, de az ismertség hiánya mindet a vegetálás szélére süllyesztette elég gyorsan.
mod: Ez nem azt jelenti hogy ezeknél a játékoknál nem lehet megtelt 32 emberes szervert találni, mert lehet még jókat játszani időnként, csak nincs meg az a luxus, hogy bármely pillanatban majdnem teli szerverek tucatjaiból lehet válogatni, mint a Battlefield játékoknál.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
válasz ooooobi #3056 üzenetére
A Back to the Future ingyenes - egyébként az első - epizódot akkor kapod meg (nem Steam-en!), amikor megjelenik a második epizód. A Sam & Max epizódot meg bármikor letölthetedm, ha belépsz a Telltale accountodba. És ez mind le volt írva, amikor jelentkeztél az ingyenes Back to the Future epizódra.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Źşë'
addikt
-
JSaN
addikt
-
DeFranco
nagyúr
válasz ooooobi #12608 üzenetére
És ez most hogy kerül ebbe a fórumba?
Amúgy nem lesz az egészből semmi, nem kell parázni. Tegnap én is idegeskedtem egy fél napot, de aztán rájöttem, hogy ez nem fog megvalósulni.
@djculture: te mindent elhiszel, amit a hülyítődobozban bemondanak? nemár! Az sem igaz ott, hogy jó reggelt kívánok.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
-
-
Niczo
senior tag
válasz ooooobi #22649 üzenetére
Levonja, de mire a kasszához érek, megint a teljes ár van ott. Akkor rámegyek a szerkesztésre, hogy beütöm még egyszer a kódot. de ott már Code promotionnel non valide. Igaz, én a Babel Rising-ot akartam megvenni, de gondolom annál is működnie kellene.
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
-
-
cskamacska
addikt
válasz ooooobi #67705 üzenetére
Német területekről sohasem lehetett legálisan megvenni a Wolfenstein részeket. Már a náczi gyilkolás is túl polinkorrekt volt a döntéshozóknak.
más:
random Strategy First leárazás a Galabótban
benne
Timelines: Assault on America 2,89(Gala pontokkal 2,49) dollár
Klasszikus bázisépítős-tankrusholós RTS erősen teszkógazdaságos kiadásban, borzalmas történettel, magyar fejlesztőkkel, multiban magyar egységekkel, Linux támogatással. Sztím pluszegysor."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Chiller
őstag
válasz ooooobi #71926 üzenetére
Utólag is ki tudod deríteni itt IsThereAnyDeal-en.
-
-
i2k
őstag
válasz ooooobi #73945 üzenetére
Sajnos, nem tudok pontos választ adni neked = nem tudom megvenni, pénz hiányában.
STEAM-en: egyben kapod meg [vagy Inventory-ba, vagy fiókra vásárolhatod, ill. küldheted valakinek ajándékba, akkor is egyben, a csomagoknál ez a gyakorlat].
Vélhetően Nuuvemen is egyben.[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Ukrajnai háború
- Samsung LCD és LED TV-k
- PlayStation 5 Pro teszt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest