Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Dasu Auto
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ooooobi #84300 üzenetére
Ahogy már korábban írták itt is, úgy kell vásárolni hogy ha azonnal vagy rövid időn belül játszani akarsz valamivel vedd meg, ha nem akkor meg ne.
Én így voltam az Aliennel is meg a CoD-al is, megvettem előre drágán mert tudtam érdekel és 0-day játszottam ki őket. Ellenben pl az ACU nem vettem meg mert még az AC4-et se pörgettem ki, se az FC3-at... így ezekkel a következő félévben sem játszanék (minimum) így nem vettem meg őket most.
Mire oda jutok megkapom majd olcsóbban...De mondjuk ez igaz a Sale alatti akciós játékokra is ugyanígy. Kevés olyan ajánlat van ami fél év múlva nem jön újra, vagy nem lesz jobb. 1 éve még elkövettem azt a hibát hogy vettem csomó akciós játékot 75%-on, aztán ki se játszottam őket még, cserébe volt egy részük bundliban fillérekért, vagy most kapott 80-90%-ot is akár... vagy az alapár csökkent és arra lett 75%, vagy ugyanúgy most is 75% az engedmény. És lehet ha most venném egy év után még mindig nem játszanék vele vagy egy évig mert van "jobban érdeklő" játék.
Szóval csak azt kell megvenni amivel játszol is.
(Az más kérdés hogy 1-2 esetben mákom volt ebből az előre vásárlásból, mert pl a Deadpool, vagy Prey meg egy két játék közben el is tűnt vagy nem kapható.)
-
warcat
veterán
válasz
ooooobi #81521 üzenetére
Már 11-12 kulcs körül adják.Gyorsan kell lépni ilyenkor ha kell a cucc.
Más: Jóáras Football Manager 2015 kb 6000 Ft Azt írják redditen,hogy nem záras.De azért nézzetek utána.
-
i2k
őstag
-
Chiller
őstag
válasz
ooooobi #71926 üzenetére
Utólag is ki tudod deríteni itt IsThereAnyDeal-en.
-
cskamacska
addikt
válasz
ooooobi #67705 üzenetére
Német területekről sohasem lehetett legálisan megvenni a Wolfenstein részeket. Már a náczi gyilkolás is túl polinkorrekt volt a döntéshozóknak.
más:
random Strategy First leárazás a Galabótban
benne
Timelines: Assault on America 2,89(Gala pontokkal 2,49) dollár
Klasszikus bázisépítős-tankrusholós RTS erősen teszkógazdaságos kiadásban, borzalmas történettel, magyar fejlesztőkkel, multiban magyar egységekkel, Linux támogatással. Sztím pluszegysor. -
Niczo
senior tag
-
DeFranco
nagyúr
válasz
ooooobi #12608 üzenetére
És ez most hogy kerül ebbe a fórumba?
Amúgy nem lesz az egészből semmi, nem kell parázni. Tegnap én is idegeskedtem egy fél napot, de aztán rájöttem, hogy ez nem fog megvalósulni.
@djculture: te mindent elhiszel, amit a hülyítődobozban bemondanak? nemár! Az sem igaz ott, hogy jó reggelt kívánok.
-
válasz
ooooobi #3056 üzenetére
A Back to the Future ingyenes - egyébként az első - epizódot akkor kapod meg (nem Steam-en!), amikor megjelenik a második epizód. A Sam & Max epizódot meg bármikor letölthetedm, ha belépsz a Telltale accountodba. És ez mind le volt írva, amikor jelentkeztél az ingyenes Back to the Future epizódra.
-
cskamacska
addikt
válasz
ooooobi #1899 üzenetére
Mert nem is rossz. A Battlefield 2 után jött ki valamivel, és grafikában kicsit jobb, játékmenet meg igen hasonló. Cserébe sokkal kevésbé ismert cím, és mára a kutya sem játszik vele. Értsd, a 8 éves (ős)Battlefield 1942-nek több játékosa van.
Mondjuk ez nem újdonság, a Battlefield utánzatok általában erre a sorsra jutottak. Star Wars Battlefront(1/2), Quake Wars, Section 8, ésatöbbi most is jó alternatíva a DICE játékokra, de az ismertség hiánya mindet a vegetálás szélére süllyesztette elég gyorsan.
mod: Ez nem azt jelenti hogy ezeknél a játékoknál nem lehet megtelt 32 emberes szervert találni, mert lehet még jókat játszani időnként, csak nincs meg az a luxus, hogy bármely pillanatban majdnem teli szerverek tucatjaiból lehet válogatni, mint a Battlefield játékoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fotók, videók mobillal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest