Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
-
Anonymus X
tag
-
Kareszovics
addikt
válasz kovsol #42328 üzenetére
Változtattad-e meg a BioWare/EA fiókod e-mail címét, mióta megvetted a játékot? Nálam csinált olyat, hogy még a freemail-es címem idején regisztráltam a komplett játékot, majd később megváltoztattam gmail-re és nem látta a DLC-ket.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Anonymus X
tag
válasz kovsol #42328 üzenetére
Azt nézd meg, hogy a Bioware oldalon a felsorolt dlc-k megvannak-e az accountodon. Ha nincsenek ott, akkor pedig még nem aktiváltad be a dlc-khez szükséges kulcsot. A Steames változathoz 2 kulcs jár (gondolom az origineshez is), egy a játék kulcsa, egy pedig az extra tartalmaké. Nézd meg Origin kliensben a játék információs lapját. Szerintem ott lesz a második kulcs.
[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
echterion
nagyúr
válasz kovsol #42277 üzenetére
Na, látom nem csak én jártam így. Este ebből install lesz és meglátom, járékon belül lehet-e indítani. Most már kíváncsi vagyok erre, maga a játék engem nagyon nem izgat egyébként, de ennyiért ugye nem lehetett otthagyni.
(#42281) Arkennys: Nekem nagyon nem jött be. Bejutottam az elején a városba, de valahogy nem fogott meg a hangulata.
(#42283) ForRedGlory: Pont erről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus X
tag
válasz kovsol #42236 üzenetére
Az isthereanydeal.com-on megtalálod a kérdésedre a választ, nagyon jó grafikonon ábrázolja az adott játék árának alakulását.
Steamen volt már olcsóbb is, mikor -75%-ért akciózták, legutóbb viszont csak -70%-ot kapott. Valamint ha körbenézel itt a Ph-n, találsz olyan embert, aki a Steames változatot jó áron adja.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz kovsol #22364 üzenetére
Csöndben megjegyezném, hogy akinek megvan a Diablo 3, az ingyen kapja. Ha nem kaptad meg, akkor lépj be a battle.net -re, aztán kapni fogsz egy mailt a kóddal. (persze ehhez nem jár matéria)
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
horvathd
senior tag
válasz kovsol #18784 üzenetére
Ubisoft-nál van egy kis keveredés, mert az Ubishop és az Uplay Shop nem ugyanaz.
Ha az Ubishopban vetted, akkor Cd kulcsot kaptál és egy linket, ahol 30 napig letölthetted a játékot. Az Uplay Shop-ban vett játékokat automatikusan hozzáadta az Uplay fiókodhoz, de a visszaigazoló emailban továbbra is szerepelt egy CD kulcs, viszont letöltő link nem.
Az Ubishopban vett játékok viszont csak a telepítő letöltése és a játék telepítése után hozzáadódik az Uplay fiókhoz.
"The Kid just rages for a while."
-
Youri
veterán
válasz kovsol #16505 üzenetére
Ez nem üldözési mánia, itt az történt, hogy az EA supportnak be lett magyarázva, hogy poor user bement a helyi kiskerbe egy ME3-ért, de orosz kulcsosat kapott, ezért most kér olyat, ami neki a vásárlása alapján járt volna, holott nem. Bannolni nem fogják emiatt, de esélyes, hogy a köv. support azt mondja, hogy nem
Kedves Alien83,
mindannyiunk nevében felkérlek a szerkesztés gomb használatára
Kérdésedre válaszolva, yuplay egy hivatalos - orosz - viszonteladó
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Amantius
senior tag
válasz kovsol #16097 üzenetére
Bliccelhetsz is következmények nélkül. Nem tudom, van-e wifi a szerelvényeken, mert ha nincs, csak offline módban lehet nyomni.
Pont az jutott eszembe nekem is, hogy ennyiért én is kipróbálnám. Valamikor C64-en nyomtam, egy ilyet, hátha azóta fejlődött valamicskét.Nagy gáz, kis szerencse!
-
SenorGrande
senior tag
válasz kovsol #15205 üzenetére
Ok, de ha megnézed a IV oldalát, a sárga felkiáltójel mellett írja, hogy árulnak Steam-est is belőle, ugyan ennyiért. Ennyi erővel tehették volna azt a packba. . .
Csak ezért írtam, hogy nincs benne ráció.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
HS 2142
őstag
válasz kovsol #12729 üzenetére
Nekem amúgy sem jött be az a DLC, a kicsi pályák és a kevés új fegyver/jármű miatt. A BF3 B2K sokkal közelebb áll a szívemhez, de lehet csak a BF2 nosztalgia miatt.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
HS 2142
őstag
válasz kovsol #12726 üzenetére
A Digital Deluxban benne van a Vietnam DLC is (illetve a Limited Edition "extrái"), de csak akkor ha az Origin boltjából veszed meg. Én úgy tudom minden BC2, amit utólag regisztrálnak az originbe az Digital Deluxe változatnak lesz feltüntetve. Azt viszont nem tudom, hogy miért.
(#12729) kovsol: A játékon belül kéne a reedem code résznél beírnod a Vietnam megvásárlásakor kapott kódot és akkor aktiválódik. (Úgy rémlik alapból letölti a fájljait az egyik frissítéssel.)
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
HS 2142
őstag
AZ Amazonról is letöltheted, de minden bizonnyal a hozzákapott CD-kulcsot Originre is be tudod regisztrálni. A vásárláshoz viszont amerikai címet kell megadni, az biztos.
-
Agyzuzo
addikt
Én eleve az egész hátterét nem értem... Ez most mi? Mert technikai nehézséget nem okoz, sőt, inkább az, hogy azzal kell pöcsölni, ki mit NE tudjon megvenni... Nem látok ebbe mást, csak hogy büntetik azt, aki jogtisztán szeretne játszani... Értelme 0, de tényleg.
Na meg az is, hogy pl. a Skyrim meg a Rage nálunk nem elérhető Steam-en? WTF?
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
TazLeacher
nagyúr
Már vártam, fel vagyok készülve:
1. Kábel TV:
Több okból nem stimmel a dolog. Egyrészről azért mert mondjuk egy átlagos családban mondjuk minimum 2 TV van, tehát ez osztódik. Másrészről azért, mert a TV díja nem 1 emberre vetül rá, ha 20-an nézzük akkor is ugyan annyi. Harmadrészt míg egy WoW rendszerint mondjuk a család 1 tagját érinti, TV-t az esetek többségében az egész család néz. Míg a WoW kizárólag szórakozásra használható, addig a TV adásnak informatív jelentősége van (pl.: hiradó). A TV speciel sokszor passzív módon üzemel, tehát nem kell magadat lekötni mellé (bekapcsolod a TV-t, megy a film, de közben Te netezel, vagy takarítás közben rá-rá nézel...). És ami a legfontosabb: mára a TV beépült a családokba, és az ára sem olyan, ráadásul jóval testre szabhatóbb. Ha lenne olyan opció, hogy havi 500 Ft-ért akár 20-an is WoW-ozhatunk, de mindannyian csak 1 féle karaktert indíthatunk, én benne lennék. Mert a TV lényegében havi párszáz forinttól több ezer, vagy tízezer forintig testre szabható a személyes igény szerint.2. Internet:
Egyrészről a TV esetében is fennálló dolog, hogy egyszerre akár 5 ember is használhatja, tehát nem összeshasonlítahtó. Az meg a másik, hogy ha olyan széles körben tudom majd a WoW-ot hasznosítani, mint a netet (tehát nem csak szórakozásra, hanem munkára, a mindennapi életemhez, kapcsolatteremtésre, vásárlásra is), akkor meg nem fogom bánni a havi díjat. A harmadik, hogy amennyit netezek, számomra nem éré meg a forgalmi alapú elszámolás (és ma már a legtöbb ember számára ez igaz), így fölösleges lenne. A testre szabhatóság viszont itt is jelen van. Tehát nem kell ugyan annyit fizetni mindenkinek, aki netet akar. Van aki havi 2K-t fizet, van aki 20K-t. -
TazLeacher
nagyúr
Csak a kettő között a különbség az, hogy ha megveszek egy doboz cigit, és csak 2 szálat szívok el belőle estig, akkor azt holnap majd elszívhatom, vagy egy hónap múlva is. Ha moziba szeretnék menni, nem kell 2 hónapra előre megmondanom, hogy mikor és mennyit megyek. Ha nem volt időm, nem megyek, nem fizetek. Pont a mai világban kicsit luxusnak tartom, hogy olyanért fizessek, amit lehet nem is használok.
Nem azzal van gond, hogy a szórakozásért fizessek, hanem azért, hogy olyan szórakozásért fizessek, ami igazából csak a lehetőség a szórakozásra. Tehát, de ez csak egy "engedély" vagy "lehetőség". Nem a szolgáltatásért fizetek, mert ha nem veszem igénybe a szolgáltatást, akkor is fizettem érte.
-
Kassadin
addikt
Tudom, itt rajtam kívül mindenki steam hívő, bocsáss meg, hogy bemertem írni ide.
Amúgy nekem meg nem felel meg a digitális kiadás semmiben sem, csak a dobozos, ezért írtam be, hátha van még ilyen egyed rajtam kívül. Nyilvánvalóan az a gta pack igencsak jó áron volt, most a vc-t ennyiért tudtam megszerezni, a mass effect első részét kb. 800 forintért vettem meg, a második rész kb. egy ezres lesz, dead space 600ft volt, gta san andreas is ki fog jönni max. egy ezresből. Ezek között persze a legtöbb nem első kiadás és használt játékok, de még így is olcsón jövök ki legtöbbször.
Źşë': Hol írtam, hogy első kiadás?
A mondandódra ott van a válaszom feljebb neked is.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
Pontosan így működik. Bizonyos termékek esetén simán tudsz alkudni...persze ne a legújabb 3D LED TV-vel próbálkozz, de a régbbi cuccoknál simán bejöhet. Ha valamit el KELL adniuk, akkor ki van adva a személyzetnek, hogy mennyiért adhatják, vagy mit adhatnak mellé. Mondjuk ott állsz 2 noti előtt és vacilálsz, mert az egyik jobb, de 20K-val drágább. Erre benyőgi az eladó, hogy vedd meg a drágábbat, és dob mellé egy ajándék egeret...működik, haver is mondta, és már mástól is hallottam, hogy lealkudott valamennyit a cuccból. Ez persze nem úgy történik, hogy "figyi, mennyi az alja, amennyiért odaadod"...De ők el akarják adni, Te meg meg akarod venni. Ennyi. Viszont ezek nagyon speciális esetek...tehát ez valószínűleg úgy fog kinézni, hogy "Szeretnék egy notit 200K-ig". Erre ő: "Itt van ez, bár 220K, de csak most adok mellé egy Logitech G9-et, ami magában 22K itt a boltban, mit szól hozzá?" Tehát ezzel majd ők intézik, próbálkozni felesleges.
-
Hintalow
senior tag
Hmpf, azt írják, hogy "Awaiting Stock Pick" (gondolom, ez raktárból való felvételt v. hasonlót jelent) várható küldés tegnap volt, nem kapkodják el, mindegy, nekem elég az ha nem szokásuk megfeledkezni a rendelésekről (meg aztán máshol nem kapnék Fallout 3 GOTY-t ennyiért )
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Senkit nem akarok meggyőzni semmiről, csak rávilágítottam, hogy nem biztos, hogy érdemes kintről rendelni. Én pl. egy Steam exkluzív játékot biztos nem rendelnék meg külföldről, ha szinte semmit nem spórolnák rajta.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Hmm, nem tudom, hogy félreértettelek-e. Szóval, a játék arra az email címre lesz regisztrálva, amit megadtál vásárlásnál. Szóval ugyanazzal a címmel kell impulse accountot regisztrálnod, mellyel fizettél (a fizetéssel nem jön létre automatikusan account). Ha eleve ezt tetted akkor csak félreértettelek, mert számomra úgy tűnt, hogy más email címmel regisztráltál, mint amivel vásároltál.
(#4674) mzprox: nem tudsz vásárolni email cím nélkül, és ez minden webshopban így van a világon
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
lordjancso
senior tag
Én is megveszem, amint tudom aktíválni az accountomat, és kiderül mi lesz.
Szerk: És az itt letöltött játékokat is lehet "moddolni"? Értem ez alatt mondjuk a Witcher 2 magyarítását. Hogy néz ki az itt letöltött játék? Fel kell még utána telepíteni, vagy letöltés után rögtön lehet játszani vele, mint a Steam-es játékokkal?
[ Szerkesztve ]
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
-
Cadal
őstag
"igazából olcsóbb mint egy kajálás vagy egy mozi, szóval már ha csak pár órára szórakoztat akkor is megérte"
Én most ugyan így vagyok a TRINE játékkal. 2 euro mindössze, és egész hangulatosnak néz ki! Asszem ezt bevállalom.
-
Agyzuzo
addikt
Ááá, második nap én még találtam az Aréna pláza mellettiben. XD Akkor még volt ott asszem kemény 3db. XD
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Doki16
addikt
Tavaly 24-én kezdődött az akció. Mivel ezen a héten nem indult ezért legközelebb 27-e lehet a befutó
Alapfeltétel a Steam a játékhoz, tehát regelhető. Tök mind1 hol veszed meg, kapsz egy serialt amit hozzáadhatsz a steam profilodhoz.
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
HS 2142
őstag
Alapjában véve a DA se kapott volna ilyen pakkot, a ME esetében pedig még ennél is kisebb az esély. (Az 1-hez PC-n az egyik DLC ingyenes, a másik meg +1 óra lövölde, nem éri meg a pénzt. A második részhez logikus lenne, hisz elég sok DLC-t kapott, de mint írtam, jelen állás szerint nem várható.)
-
FehérHolló
veterán
Hol sikerült eladnod? (Ha indiszkrét a kérdés, ne válaszolj.)
Megvan mind a 4 rész, 40/50 HoM pont, god walking amongst mere mortals, minden képesség unlockolva. Rengeteg átvihető ePenis GW2-be. Csak sok helyen nem szeretik, ha accountot árul az ember, például itt sem.Bejelentkező képernyős hírek között kinn van, hogy május 2-ig érvényes akció EotN-ra.
Szerk.: Ja, a Nightfall-t kérded. Nem tudom, így emlékszem. Lehet, hogy az még épp a szülinapos akciók előtt volt.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
kovsol
titán
bocsi a dupláért, de ez van kihírezve:
Storage Panes – May 5 to May 12
Bonus Mission Pack – May 12 to May 19
Makeover /Makeover Pack – May 19 to May 26
Guild Wars: Eye of the North – May 26 to June 2
Character Slot – June 2 to June 9Nem látok sehol Nightfall -t nem vágom hol láttál ilyet.
May the Force be with you!
-
FehérHolló
veterán
Átszerkesztve: 6. évforduló alkalmával most hetente van új akciójuk. Múlt héten például a nightfall volt egész olcsón az NCSoft Store-ban, most az EotN.
Mellékesen megjegyezném, hogy szerintem nem érdemes már megvenni. Nagyon érződik, hogy 6 éves.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
whatever
aktív tag
whatever, valamit trükköznek vele a magyar boltok. lehetetlen hogy minden létező pc és konzol játéknál drágább legyen, főleg olyan mennyiségben ahogy az fogyott. az igénytelen magyar tokot meg csak halkan említsük. szóval sok pénzt húztak ezzel a szerencsétlen magyar gamerektől.
-
Kassadin
addikt
és csigacska Majd ha lesz új procim, akkor esetleg megpróbálom. Addig teljesen fölösleges, 4 éves proci nem erre lett tervezve. Biztos vagyok benne hogy nem futna normálisan. A normális alatt azt értem hogy nem laggolod szarrá magad.
fpeter07: Amikor megláttam az avatarod, azt hittem hogy én írtam valamit amíg itthon se voltam vágtam egy wtf fejet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest