Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
letöltöttem harmadszor is, de megvan adva neki, hogy D re telepítse, C meghajtóra letölti, de mikor rámegyek, hogy instal game eltűnik a C ről a lefoglalt terület, de a D meghajtóra egy üres könyvtárat van csak és nem csökken a szabad terület se
May the Force be with you!
-
Scholes9
nagyúr
Pontosan nálam is így van felvettelek flistbe kovsol néven, gondolom az a neved Steamen is, vagy, ha nem írd meg mi
chungee: én már tegnap beszereztem, 9,50 euro volt mondjuk még le sem jött,mivela terheltség miatt csak 100k körül jön
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
HS 2142
őstag
A Guild Warsra nem lesz szerintem 33%-nál nagyobb leárazás az akció végéig, de szerintem így 33%-al se egy rossz ár érte.
Szerintetek lesz Borderland 75%-ra leárazva? Talán az ami még érdekelne.
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
L3zl13
nagyúr
Steamet nem ismerem mit fogad el, mit nem. Zavvi infóját megnéztem, és ha minden igaz a Maestrot már elfogadját (régebben úgy emlékszem nem működött) de a Visa electron nincs felsorolva, csak a sima Visa, szóval nem tudom ott működik-e.
Régebben soxor belefutottam ebbe a problémába, szóval nem, nem mindenhol fogadják el az electront meg a maestrot. Kapásból, sok helyen cv2 kódot kérik ellenőrzéshez (asszem legutóbb appstore-ban is kellett), olyanja meg nincs a maestronak és tudtommal az electronnak sem.
Aki hülye, haljon meg!
-
Neoteric
addikt
Nekem is Visa Electronom van, szintén ien Junior cucc, csak nem OTPnél, hanem MKBnál.
Steamen simán elfogadja, többi külföldinél meg meg sem próbáltam, mert PayPal-t használom ami egyenesen rá van "kötve" a kártyámra, szal olyan mintha onnan menne a zseton lefele.Meg is vettem a Left 4 Dead-et, 5 juróér dobják holnap este 7ig.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Mindkettőt tartalmazza igen, de sajnos nem lehet továbbajándékozni, az extra copy elveszik ebben az esetben (utánanéztem).
Én pont ezért nem veszem meg, inkább várok Karácsonyig, akkor szerintem úgyis leárazzák majd az összes STALKER-t külön-külön.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
bpx
őstag
a lényeg:
"If the game is a recent release, or was purchased during a sale
While we do our best to anticipate demand from our users, occasionally we may run out of keys to provide for your purchase. When we are out of keys, this error will appear. You will be issued a key as soon as we have been given more by the game's publisher."
-
-
-
Gold Edition lesz az szerintem. A Winter Assault az 1. kieg volt, a Dark Crusade meg a 2. Az utolsó kieg a Soulstorm volt, de ez emlékeim szerint önállóan is tudott futni. Az alap játék az Simán Dawn Of War néven indult.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Gordiann
őstag
Nekem is ez volt a tervem, de aztán megláttam, hogy írtad, hogy megvetted, és hogy milyen olcsón... gondoltam igazad van és már nyomtam is a gombot... Remélem nem bánom meg....
a Frontlines-ban nagyot csalódtam, nem az az én stílusom, ez sokkal inkább. FPS-ből csak a CoDot vagyok képes elviselni, a linearitásával. Úgy vagyok vele, hogy ha valami nem FULL ÉLETHŰ, akkor inkább irányítsanak, hogy annak tűnjön. (na ezt most jól megmagyaráztam )
-
cskamacska
addikt
Nna pedig pont a skirmish az ami alapesetben teljesen használhatatlan a DoW játékokban a Dark Crusade kiegészítő óta. Az AI egyszerűen annyira bugos, hogy néha az ember elsírja magát.
De van megoldás! Dawn of Skirmish AIFrontlines meg egy jóféle Battlefield 2 utánérzés, elég korrekt egyjátékos móddal. Tulajdonképp a Battlefield Bad Company 2-nek sem sikerült ennél jobb single kampányt összehoznia.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Polllen
nagyúr
Lehet keverem, de mintha Guru melléklet is lenne a King Arthur...
Persze még így is 2k lenne, de most láttam valami special edition-t 2K 3 újság egyben, az egyik játék a King Arthur (asszem) + Forge...(és a harmadikra nem emléxem... )
DebilonNaná, hogy jó! Mondjuk én GOTY-ra vadászok csak!
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
-
-
cskamacska
addikt
lulz
Szóval a "zsebpénzbarát" kiadásoknál sikerült elérni a teszkógazdaságos szintet?
Én vagy öt percig vacilláltam, hogy Battlefield 1942 Classic, vagy Value, de csak annál a változatnál maradtam, amit már 2004-ben is láttam a polcokon. Pechemre(?), mert mint utólag megtudtam, ennél a változatnál már akkor is akadtak gondok a hozzá adott CD kulcsokkal.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
-
-
Francba, nekem meg azt írja, hogy nem támogatott az ország, ahol vagyok, nem engedi megvenni. Pedig én is itt vagyok Magyarországon.
El kelllett indítanod hozzá a Live klienst?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
HaaS
addikt
Tudod, megmenteni a világot, megy ilyenek!
Ez olyan "letisztult" (egyszerű) rts, ahol a hangulat a lényeg: seedlingeket kell nevelgetni, amelyek tulajdonságai a bolygótól függően változnak. Dyson-fákat ültetgetni, és gyökerestül () kiirtani az ellent... közben gyönyörködni a zenében, a grafikában... semmi komoly!
Aztán később már érdemes tulajdonságuk szerint is csoportosítgatni a repmagokat, hogy melyiket mire használd... na és nem hülye az AI sem."a sárkány is csak ember" - oxox
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest