Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Van ez így. Anno a nyári Steam vásár utolsó napján pár percig 2000Ft volt a Dawn of War II: Retribution, nna nekem meg az kellett volna. Igaz utólag bepótolta a gondviselés 4 fontos AssCreedIIDDE-vel, és 5 fontos RUSE-al a múlt heti Ubisoft akcióban a GamersGate-n, ezért nem kizárt, hogy lesz még neked is kedvedre való.
"Akinek meg nem annak meg visszautalják a 34 FT-ot !"
Mondjuk én erre mérget nem vennék.. Mint ahogy arra sem, hogy a direkt bankkártyákval fizető palimadaraknak feloldják a számlájukról azt a 1,45 eurót amit zároltak "az érvényesség ellenőrzése érdekében". Tanulópénz meg volt, most már a helyi vegyesboltban is csak PayPal-el szabad fizetni, nehogy a zsebemben lévő pénz felét lefoglalja a boltos csaj a szándékaim tisztes mivoltát biztosítandó..[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Balazs_
senior tag
válasz wesker24 #4701 üzenetére
Igen, de CD-kulcsot is kiküldtek. Nemtudom itt számít-e de ha valaki leírja felhasználható. (Kérdés mire, mert DRM kiesett, másra meg nemtudom kell-e...)
Kövezzetek meg, de szerintem a Witcher 2 pont az a játék ami dobozosan a legjobb. Annyi extrát még nem láttam egyetlen játékhoz sem. (Kivétel a collectorsok, de van amelyiken túltesz!) -
cskamacska
addikt
És még vígsztalásképp hozzátenném, hogy a Impulse az egy ótvar mocsadék cucc még a vasraverős DRM-el ellátott Steam-hez képest is. A Witcher játékon Securom lesz, a letöltéskezelő pedig botrányos, 10 percig sírt ez a szemét, hogy márpedig 45 giga helyet akar látni a vinyón mielőtt ő bármit is el kezd tölteni. 55 gigánál a végén csak beadta a derekát.. Az ajándékként küldött játékokat pedig csak a küldött email címmel létrehozott Impulse fiókkal lehet használni?!? Noormális az ilyen?
-
Balazs_
senior tag
válasz cskamacska #4704 üzenetére
De várj... A patch nem szedte ki a DRM-et minden verzióban??
A Namco Bandai azthiszem pont ezért is perel...[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz Balazs_ #4705 üzenetére
Ö, ö, háát remélem is!
Ha beszólogat a Process Explorer és a Daemon Tools tálcaprogija(bezzeg a virtuális meghajtókra rá se szagol) miatt(Securom szokott ilyet, legalábbis régebben), én simán önhatalmúlag kipeccselem belőle az biztos.. (feltéve hogy létezik egyáltalán megoldás, és nem a GoG-os DRM mentes változatot pakolták ki scene kiadásnak )
-
Wolverine
félisten
válasz cskamacska #4706 üzenetére
A legfrissebb patch feltevése után mindenki a GoG-os DRM-mentes verziót kapta meg.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Amantius
senior tag
Szerintem jó párunknak, köztük nekem is. Eddig semmit nem vettem az Impulse-on, nagyon nem is akartam, nem is ismertem igazán, a regisztrációm is a vásárlás közben történt. Azonban a tegnapi "ajánlat" kihagyhatatlan volt, nem nagy kockázat a kipróbálására. Kár, hogy csak 3 hét múlva férek hozzá, ha még hozzáférek.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Zamery
senior tag
válasz lordjancso #4708 üzenetére
Nekem is sikerült, el is kezdtem letölteni, csak majdnem 13Gb! Szóval eddig minden OK, CD-kulcs van, visszaigazoló email megjött, paypal számlámat megnéztem, tényleg csak 34Ft-ot vontak le!
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
berker
tag
Fura, hogy nekem is sikeres volt a vásárlás 34ft-ért, cd kulcs megvan, játék a my games-en belül megvan, de mikor megnyomom, hogy install, akkor errort kapok, és sehogy sem akarja letölteni.
-
válasz Balazs_ #4703 üzenetére
Önmagában a CD kulccsal nem sokat érsz, mert ahhoz az email címhez kötött, mellyel fizettél érte (amit megadtál fizetésnél).
(#4711) berker: mi a pontos hibaüzenet? CTRL+C-vel másold be.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
cskamacska
addikt
Nekem is dobálta, de csak magzaboláztam.
Először a jogosultságokat kifogásolta, úgy néz ki korlátozott felhasználói fiókban nem akar telepíteni(XP alatt), kell neki a teljes jogosultság(mint minden tisztes malware-nek ). Újraindítás, majd sírt a helyért. Nulladik lépésben meg kell arról bizonyosodni, hogy a beállításoknál a letöltési temp könyvtára is olyan helyen legyen ahol bőségesen van hely, majd a tényleges telepítési könyvtárnak is szüksége van egy csomó szabad helyre(55 giga alatt szóba sem állt velem, miközben saját bevallása szerint is csak 28 giga kell a letöltéshez és telepítéshez összesen ). Bár most szépen tölt teljes sávszéllel, már előre várom milyen bajai lesznek telepítés közben."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
berker
tag
Ez hihetetlen, de miután már mindent kipróbáltam, akkor se ment. Aztán vártam 10 percet és gond nélkül elindult. Ja, igen, és mindezt úgy, hogy impulse-on az accountomra belépve, a kosárban még ott figyelt a (szerinte) meg nem vásárolt witcher ~7000-ért.
-
addikt
Na, jelentem már toltam fél órát a 34 forintos Witcherrel.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
bul07
nagyúr
Kár hogy lemaradtam ennyit még nekem is megért volna
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Źşë'
addikt
Batman: Arkham City Collector’s Edition szép kis pakk, talán az eddig megjelent legjobb
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
ittakary
nagyúr
Tudom hogy CD Galaxisban volt már olcsóbb is, de azért az akció az akció:
Race Driver GRID™ - 4,5€ ~ 1200FT a Steamen
Én pl meg is vettem most, mert Steamen gyűjtöm a játékaimat
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
válasz ittakary #4719 üzenetére
Érdekes, mert a multi szervereket egy hónapja lőtték le, így külső programmal tudsz csak multizni, az meg nem ugyanaz. Ha még meglenne a multi szerver, én is megvenném, de így nem kell.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Ground Control nyerési lehetőségre itt lehet jelentkezni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Zamery
senior tag
-
Zamery
senior tag
Nem, szerintem csak nagyon rövid ideig volt ez az "akció" és aki kicsit később reagált, annak még 34Ft volt a honlapon, de a kosárban már egy 7000Ft körüli összeg szerepelt. Én Paypal-lal fizettem, és tényleg csak 34Ft volt. Csak borzasztó sokáig tart letölteni, mert ez az Impulse kliens eléggé béna. De kisebb nagyobb fennakadásokkal tölti azóta is!
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Zolás
addikt
Sok sikert hozzá, nem ugyanaz a kettő. Ha próbáltad volna az eredetit, tudnád te is.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
dokken
tag
-
Źşë'
addikt
eredetim van, de annyira nem vagyok autójáték fan, így még mikor megjelent játszotta mvele pár órácskát és ennyi, nem tudom miből szűrted le h warezolok
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Zolás
addikt
Ha nem látod a különbséget a rendes dedikált ranked szerverek, és a gamerangeres idiótaság közt, az nem az én bajom. Az meg hogy a warez hogy jön ide, nem értem...
-
Amantius
senior tag
válasz DeFranco #4729 üzenetére
Ez azért így erős. Ha rosszul vonalkódoznak egy terméket az áruházban és én megveszem, akkor tolvaj vagyok? Az Impulse-on elcsűrték, istenem van ilyen. Az ő saruk, nem a fejlesztőé (kiadóé), a fejlesztő (kiadó) megkapja a jussát, semmi köze az Impulse hibájához. Ha a fejlesztőtől venném és ők hibáznának egy ilyet, akkor megérteném, hogy így érzel. Így viszont egyszerűen annyi történt, hogy kihasználtam egy hibát. Egy olyan hibát, amit minden egyes cég kihasználna (ki is használ) velem szemben (és még sok millió vásárlóval szemben, minden nap, ezt ne feledjük, hiszen szinte mindenre azt modják, hogy: Ja kérem, piac van! Hibáztál, tévedtél? Mehetsz a levesbe! Rögtön kinyírnak.), ha elkövetném és ezt nem is rejtik véka alá, hiszen szinte mindenhol olvasni: "A pénztártól való távozás után, reklamációt nem fogadunk el". Erre mondom én azt, hogy: -Nem? Akkor én sem.
Az Impulse pedig most fényezni is tudja magát azzal, hogy emelt fővel benyeli ezt a bakit (ami szerintem nem jellemző a kereskedőkre, szerintük csak a vásárlónak lehet szopni, szopunk is) és legközelebb jobban vigyáz. Ha nem így tesz, az sokkal nagyobb görénység, mint 33 forintért Witcher 2-őt venni.
Ja még valami. Személyemben van egy plusz vásárlójuk. Nem hiszem, hogy STEAM mennyiségben fogok náluk vásárolni, de biztos, hogy fogok (már csak azért is, mert a személytelen cégekkel ellentétben azért van lelkiismeretem és az sem igaz, hogy nem éreztem egy kicsit rosszul magam, ami kész csoda a fentebb írtak után), pedig eddig nem is ismertem őket.A D2D-n most jóáras a TDU2, ha valaki kevesellte a STEAM akcióját.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Polllen
nagyúr
Ez irtó nagy butaság. A fogyasztók védelme elsődleges szempont. Ők hibáztak, a vevőnek meg igaza van, h csak ennyit fizetett érte, mert ennyi volt kiírva és ennyit is vontak le tőle. Az lenne a törvénybe ütköző nagyon sok országban, ha a 34 HUF után még megterhelnék a számlád a maradékkal...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
DeFranco
nagyúr
válasz Amantius #4736 üzenetére
@Animatius és @Pollen: fordítsuk meg a dolgot. Ha véletlenül tízezressel fizetsz ötezres helyett, és nem veszitek észre, akkor jól esik ha visszakapod a különbözetet? Ha rossz számlaszámra utalsz, korrektnek tartod, ha segítenek ezt korrigálni?
Egyértelmű volt, hogy hibáztak, egyértelmű volt, hogy ezzel valakit kár ér. Igazad van, jogilag teljesen legális ezt kihasználni, de semmiképpen sem etikus. Igen is, civilizáltabb országokban reális esélyed van arra, hogy a fenti esetekben nem használják ki a hibádat, és hál' istennek már itthon is egyre több példa van erre.
@Pollen: vigyázz a jelzőkkel. Ha nagyon hasogatjuk a szőrszálat, a végén kiderül, hogy még csak nem is teljesen legális, mert igaz, a fogyasztó védelmét szolgálva megveheted ennyiért, de minden egyes adás-vételre vonatkozik az (itthon a PTK-ban szabályozva) hogy jóhiszeműen köteles eljárni a két fél. Nehezen védenéd meg bárki előtt, hogy jóhiszeműen vetted meg ennyiért.
Amúgy meg mindenki azt csinál amit akar, de én azt vallom, és hiszem, hogy mindenki azt kapja vissza, ahogy másokkal viselkedik. Az élet ezeket a számlákat mindig kiegyenlíti valahogy.
Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis!
Mért ne legyek tisztességes? Kiterítenek úgyis. -
TazLeacher
nagyúr
Tehát ha 32 dollár helyett véletlenül 32 font lett volna, és én megveszem, akkor is "törvényt" sértek, és az sem legális? A dolog ugyan az, csak az ár elmozdulásának iránya más...tehát akkor is én vagyok a hibás? De ha nem is, akkor vajon visszafizették volna a játék árát?
De kérdezek konkrét dolgot: ha találsz 20.000 Ft-ot az utcán, azt beviszed a rendőrségre, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
hát régen annyi volt h lobbyk voltak, és oda becsatlakoztam, ez a gamerangers meg nem tudom h pontosan mi is, mert mondom alig játszottam a játékkal
"Ha próbáltad volna az eredetit" ebből - megvetem mélyen azt aki nem ad ki pénzt azért amit használ
-
DeFranco
nagyúr
válasz TazLeacher #4739 üzenetére
Ne a törvénysértés szón lovagoljunk. Törvényes. De semmiképp sem etikus.
-
kovsol
titán
válasz DeFranco #4741 üzenetére
Mi segítettünk abban, hogy megtanulják, hogy többé ilyen hibát ne ejtsenek. Szerintem meg ha nem a forint árát rontják el hanem a fontban olcsóbban adták volna akkor UK-ban ugyan úgy rámozdult volna a nép. Ne legyél már annyira naiv, hogy csak itt Magyarországon vagyunk olyanok, hogy egy ilyen alkalmat kihasználunk.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
KubanitoS
veterán
válasz TazLeacher #4739 üzenetére
Lehet ezt a dolgot csűrni-csavarni, a lényeg az, hogy sokan nem azon az áron jutottak a játékhoz, amennyiért eredetileg kellett volna (enyhén szólva). Lehet magyarázni, hogy ez most kinek a hibája, viszont 34 forintért megvenni egy hét-nyolcezer forintos játékot gyakorlatilag olyan, mintha warezoltad volna. Persze ezt döntse el mindenki magában. Egy rossz szót sem szólhat senki, ha esetleg visszaveszik a játékot.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Amantius
senior tag
DeFranco kérdezte korábban, de nem találtam, hogy választ kapott-e rá. A D2D is klienssel dolgozik, mint a STEAM? Az a Comrade kell, vagy csak egy lehetőség?
Nagy gáz, kis szerencse!
-
-
brd
nagyúr
válasz DeFranco #4738 üzenetére
Amúgy meg mindenki azt csinál amit akar, de én azt vallom, és hiszem, hogy mindenki azt kapja vissza, ahogy másokkal viselkedik. Az élet ezeket a számlákat mindig kiegyenlíti valahogy.
Nem nézel te túl sok filmet? Pl. gazdasági válság okozói, politikusok, nem megbüntetett háborús bűnösök, megvan?
The only real valuable thing is intuition.
-
zseko
veterán
válasz KubanitoS #4743 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint nálunk ha egy terméken két ár van feltüntetve, a kereskedő köteles az olcsóbbik áron adni a terméket. Hogy ez él-e még, most így nem tudnám megmondani. Az egy másik dolog, hogy ez mennyire etikus, az meg megint másik, hogy ez nem ugyanaz mint mikor boltban vásárolsz.
HR24.hu
-
cskamacska
addikt
válasz DeFranco #4738 üzenetére
Ha nem a Gimpulse-ról lenne szó könnyes szemmel bólogatólag értenék egyet veled. De mivel róluk van szó, így inkább keveslem a buktát.
De ha már sajnálkozás, akkor lehet a leendő
palimadavásárlókat sajnálni, mert az eset után az Általános Szerződési Feltételekbe belekanyarították, hogy akkor és úgy vehetik el tőled a játékaid, ahogy ők jónak gondolják(Witcher 2 tulajok szevasztok!). Egyébként időnként felmerül Steam-nél, hogy olyan játék kerül fel a boltba, ami játszhatatlanul bugos, vagy egyéb olyan problemája van ami miatt nem működik úgy ahogy a hirdetésben szerepelt. Ekkor jön a szenvedés a supportal, és vagy visszadják a pénzt, vagy nem(változó), nagy ritkán cserélik másra.
Gamestop a ToS-ében ezt ügyesen megkerüli, ugyanis senki nem vállal semmire felelősséget, ha játszhatatlanul bugos, akkor IJ a Kedves Vásárló. Igazából eddig a Steam szerződését tartották ilyen szempontból etalonnak("az a mienk amit megeszünk"), de úgy néz ki zárkózik fel a konkurencia. (elvileg a régi szerződésben benne volt az is hogy ha lehúzzák a rolót akkor visszatérítenek valamennyit a játékok árából.. régi szép idők)És megint csak említeném, hogy Gimpulse-on CSAK Paypal-el fizetünk, egyébként minden vásárlásnál cirka 400 forintot lekötnek a számlán, amit vagy feloldanak később, vagy nem.
-
MZsoltee
veterán
Hello!
ez digitális szerintetek, vagy elpostáznának nekem egy lemezt? És ez a gond változat ugye? (amiben lehet multizni is)
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest