Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
The Bloodbath Bundle
-Clutch
-NecrovisioN
-NecrovisioN: Lost Company
-The Void
-99 Levels to Hell (Desura)
-Zombie Bowl-o-Rama1.86 font.
(Most látom,hogy a másik topicban már megelőztek )
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz Cheesus #46595 üzenetére
sztem ne varj mert ritkan volt bonuszban jo... soot. + ilyenkor alt olcsobb mint kesobb
(#46599) djculture: en ritkan veszek de akkor egybol ahogy latom - eddig nem jartam rosszul. volt mar olyan amugy hogy ujra visszament egy kis ideig az ara de olcsobb meg nem volt soha annyi nem lesz sztem a hatterben azert valamennyire kezelik a helyzetet de siman lehetne mert gondolom mindenki minimumot veszi mivel manapsag mar az is draga a tobbihez kepest
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
edemark
csendes tag
Hello
Van kedve valakinek beszállni az indiroyalos birthday bundle-ba? Engem csak a cities in motion 2 érdekelne. Ha igen akkor egyeztessünk privátban. -
-
Heavyrain
őstag
Indie Royale The Birthday Bundle
-Cities in Motion 2 (Steam)
-Duke Nukem: Manhattan Project (Steam)
-Impire (Steam)
-XenoMiner (Desura)
-Perfection (Steam /Desura)Jelenleg 3.5€,az ár folyamatosan növekszik.
[ Szerkesztve ]
-
CarajoEsp
senior tag
Ha megveszem a Humblet, majd kesobb a bonuszok moatt ugy dontok, hogy kiegeszitenem, akkor meg tudom tenni?
koszi-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
válasz FollowTheORI #46587 üzenetére
ha valaki most kap eszbe, egy utolso darab még nalam is van, ujabb hajszallal olcsobban
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
nagyúr
Ha valaki lemaradt a Steam DmC akcióból, az most pótolhatja egy hajszálnyival még olcsóbban is innen 7.5 GPB ~ 2600 Ft
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ayo
veterán
lehet hogy kellett volna foglakozni a portolassal is mert ezeket en nem neveznem annak szornyu volt a ticket to ride 4" on. 1650ert vettem volna nem kicsit lennek ideg
Contrast benne van a PAX legjobb indie jatekai kozott szoval igencsak ajanlott a tema
-
válasz AlexWolf #46579 üzenetére
Az Incredipede is nagyon jó. A Ticket to Ride amúgy csak nagy tableten játszható normálisan sajnos, és ugyanez igaz a SpaceChemre is (ez nincs ebben a bundleben), ami nagyon fájó számomra, mert a kedvenc logikai/puzzle játékom. 7 colos tableten játszhatatlanul kicsi minden.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
mistixx
tag
GamerFly CAPCOM játékok akciója 50-75%: [link]
Resident Evil, Devil May Cry, Lost Planet, Street Fighter, stb.<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
-
Heavyrain
őstag
Elsősorban az Indie rajongók figyelmébe ajánlom: Előrendelhető Contrast.
Ígéretesnek tűnik.[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
válasz Arkennys #46554 üzenetére
Nekem a ticket to ride megvan xboxra meg steamen is + az eredeti társasjátékban is. Androidra azért nem vettem meg eddig, mert valami 1650 Ft volt.
Nagyon jó kis társas az.
A Greed corp is baromi jó, megvan már az is steamen ezer éve. Tipikusan a könnyű megtanulni, de baromi nehéz mesternek lenni belőle típusú játék.
A másik kettőt nem ismerem, de már csak az első kettő miatt is best buy a csomag.AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz csaba951 #46487 üzenetére
Nekem sem csak $1 bundle-k vannak a fiókomban, akad néhány első napos megjelenés is, bár azokat inkább mind dobozosként szoktam megvenni, aztán vagy regisztrálható Steamre, vagy nem... de igazából tökmindegy. A 75% akkor is baromi sok. Aki annyit költött játékra, mert folyamatosan mindent első nap vesz meg teljes áron, az sosem olvasta volna az előző postomat, mert nem érdekli ez a topik.
-
törölt tag
válasz szami777 #46529 üzenetére
Sebaj, allandoan csak screenslave zombikat lehet latni barmerre megy az ember a mai vilagban (buszmegallo, kollegak kajaszunetben stb.). Legalabb a jatekon beluli zombi eletmod is kesobb kezdodik.
Az konnyen elkepzelheto, hogy a GTA V lattan inkabb visszamentek dolgozni a pezsgobontas helyett -
Mate
nagyúr
Most már mindig mobil játékok lesznek humblebundle-n?Most nézem.
Ezek szerint ha megveszem megkapom android-ra és windows-ra is?
Worms Reloaded
The Bard's Tale
Ticket to ride +DLC
Greed Corp
Incredipede
Anodyne[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
nos itt az ajanlom. en az alap pakkra szavazom. persze kivancsi leszek mik a bonuszok a jatekok nagyresze megvan soot meg irtam is rola szoval van boven info:
http://jateknaplo.blog.hu/2013/10/15/humble_bundle_with_android
-
DJGABI
addikt
most látom felkerült steamre az új Magicka játék, az a múltkori feliratkozós cuccos most akkor minek volt, nem kellett volna már kódot kapnunk?
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
duvi
nagyúr
Ha valakit érdekelne, akkor a gmg-n: Sniper: Ghost Warrior most
7.99 €helyett 1.99 € -
-
Arcképgyáros
terraria best buy on steam
-
warcat
veterán
How to Survive már gamersgaten is berendelhető,ráadásul a steames kedvezményes áron,amire még megkapod -20% kedvezményt,ha van.Ez gyakorlatilag az orosz trader ár már (4 tf2 kulcs) be is rendeltem
De ahogy nézem GMG-n is megjelent, gondolom ott is lehet kuponozni,kinek mi tetszik
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
WayneGace
őstag
Van új humble bundle.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Heavyrain
őstag
Kár hogy megint visszatértek ehhez a "fizess BTA-t,hogy megkapd a bónuszt" módszerhez :/
-
AlexWolf
senior tag
Ezt az új humble bundle androidot nem értem. most mennyit kell fizetni a játékokért?ok nem vettem észre a lakatot
Ticket to ride miatt nagyon megéri.
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
-
Heavyrain
őstag
Ha valaki olcsóbban szeretné megvenni,épp keresek 2 embert a Terraria 4-Pack-hez.
1.9 euró lenne így darabja.
Akit érdekel,az dobjon egy privátot. -
echterion
nagyúr
Hm, megvettem a humble bundle weekly-t, erre ezt írja ki: "We currently are experiencing an error with these keys. We will make them available again as soon as possible."
Járt már valaki így? Ilyenkor mennyi ideig szokták váratni az embert?
-
-
ayo
veterán
mint mar irtam is ha jatszani akarsz megveszed ha akciosan vasarolni valamit akkor varsz hatha egyszer. terraria szerintem sehol se volt meg csomagban es aza fajta jatek amihez eddig is 40-80 ora kellett hogy eljuss valameddig plusz ugye lehet benne kreativkodni is ezerrel. sztem nem aza penz amiert sirni fogsz hogy jaj egy csomagban van kivetel ha utalod a jatekot es nem tetszik
-
ayo
veterán
Steam midweek: Terraria es Dust: An Elysian Tail
terrariahoz uj update nem reg jott, kb dupla annyi kontent van most mint volt.
Dust is jofajta amugy de azt meg nem kezdtem el nyar ota
-
szami777
addikt
Akkor ezért nem lehet steamen előrendelni: késik a watchdogs , ráadásul nem is kicsit
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
xavix13
őstag
Szerintetek lesz ma új humble?
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
-
-
BoneDragon
veterán
válasz BoneDragon #46484 üzenetére
Komolyan senki ...
-
Csapoati
nagyúr
válasz FollowTheORI #46519 üzenetére
Tökéletesen lehet rendezni. Csinálsz egy 'Kuka' kategóriát, oda bepakolod ami nem kell, és rányomsz a mínusz jelre mellette a könyvtáradban és voila.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #46519 üzenetére
Rendezni mondjuk lehet, vagy hozzáadod a kedvencekhez, vagy csinálsz egy külön kategóriát a "rendes" játékoknak.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #85552128 #46515 üzenetére
Ilyen szempontból én ha újrakezdhetném úgy csinálnám lenne 2 acc-om.
Egyiken a tényleg "nagy/jó" játékok only... a másikon meg a többi kacat ami jött velük.
Mondjuk ha lehetne jól rendezni/eltűntetni mint Originen vagy ilyesmi, már az sokat segítene.De már késő...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Csapoati
nagyúr
válasz #85552128 #46515 üzenetére
First world problem. Én nem bánom, így legalább kevesebb sefter lesz. Én speciel azt sem bánnám, ha mindig csak egy csomag lenne mondjuk 5-6 dollárért, annyiért már elgondolkodik az egyszeri üzér, hogy megéri-e kockáztatni. Saját célra meg simán megveszem, ha már csak 1-2 jó játék is van benne.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
törölt tag
válasz Crytek #46514 üzenetére
Egy Valve / Blizzard Bundle szerintem legaláb annyit kaszálna
Amúgy most már végleg áttértek erre az egy/kétkulcsos rendszerre ?
Sokszor csak 1-2 játék miatt venném meg a bundle-t, a többit meg elajándékozom/cserélem, erre most tele van "szeméttel" a game librarym[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
-
Heavyrain
őstag
Újabb lehetséges bundle: The Humble Hothead Bundle
- The Baconing
- DeathSpank
- DeathSpank: Thongs Of Virtue
- On the Rain-Slick Precipice of Darkness, Episode One + Episode TwoEléggé gyenge lesz...
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
válasz csaba951 #46506 üzenetére
Én ezzel úgy szívtam be hogy tavaly nyáron aprón árultak kupon formájába az Arkham City-t 2000-ért, akkoriban nagyon jó ajánlat volt, mert boltba és steamen is jóval drágábbért árulták, ha tudtam volna hogy rá pár hónapra jön steamen a goty akciósan 1500-ért, akkor kihagytam volna. A másik szemét dolog hogy valószínű csak a gotyról lesz levéve a GFWL, persze még nem biztos, ugyanez az Arkham Asylum esetében is (ahol steam achievmentek se lesznek). Az fog szarul járni magyarán aki anno megvette megjelenéskor, még upgrade opció nincs gotyra... mostanában ezt a divatot követte a Borderlands 2 goty és Dishonored goty is, azt gondolják megveszem mégegyszer a játékot... undorító!
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Nekem összesen egy "teljes áron", preorderként vett játékom van, ez a Football Manager Ez az a sorozat amivel részenként több 100 órát is elmolyolok, így erre nem sajnálom (pláne, hogy amióta Steames, TF2 kulcsokért lehet jobb áron is szerezni giftet). Idén alig kellett hozzátennem valamit, mert a Steam cardsból bejövő összeg fedezte a nagy részét
Minden mást akcióban, preordert meg ezen kívül valószínűleg nem vállalnék be. Ezt is csak azért, mert egy régi sorozatról van szó, az ember tudja, hogy mire számíthat
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Wolverine
félisten
válasz djculture #46505 üzenetére
Én MMO-kkal játszom, ott nincs ilyen áresés. Igaz, mostanában árak se nagyon
Nem mellesleg a játék pont ugyanannyit ér attól függetlenül, hogy a Steamen vetted-e meg vagy a boltban. Csak az előbbi esetben nem kell egy 100 játékos gyűjteménynél cipelned a 2-3 dobozt költözéskor (mondhatod azt, hogy te nem költözöl, de szerintem ez túl merev hozzáállás).
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
csaba951
veterán
válasz #57919488 #46503 üzenetére
Én pontosan így vagyok vele! Játékot, DVD-t, könyvet az első költözködésig gyűjt az ember, utána SOHA többet! Ha rendszeresen vált az ember várost, országot, akkor a fizikai változatok csak nyűgöt jelentenek. Van olyan is, hogy a dobozos változat nem futtatható már egy országgal arrébb sem, a közvetlenül Steamen vásárolt meg igen.
Meg ugye a helyhiány eleve is kizáró ok. Én akkor köteleztem el magam végleg a digitális kiadások mellett, amikor pár éve nem volt hová kiraknom az utolsó kb. 20 dobozosan megvásárolt játékom. Azóta csak Steam/Origin.
#46502 djculture
Nagy kedvencem az Arkham Asylum és az Arkham City is, de még ebből sem fogok gyűjtőit venni, pedig ezek tényleg szépek! Se sajnos nincs rá helyem! Ti is gondoljátok el, hova tudnátok "csak" 50 ilyen dobozt kitenni? Pedig a (digitális) gyűjteményemnek ez tényleg csak egy töredék része. A többi meg álljon a szekrényben? Minek?! Egyébként a Batman egy speciális eset. A játékon belül rengeteg ilyen szobrot lehet unlockolni, és később a főmenüből akkor nézi meg az ember, amikor akarja. Nagyon szépen, részletesen ki vannak dolgozva!Másrészt meg a kiadó Warner Bros. Interactive Entertainment viselkedése miatt biztosan nem fogom most előrendelni/megvenni az Arkham Originst. Egyrészt azért amit az Arkham City dlcvel műveltek. 3-4 hetente meggondoltá magukat és megvásárolhatóvá/nem megvásárolhatóvá tették őket a számunkra.
Különösen "kedves" húzás volt, amikor tavaly Summer Salere kivették őket a számunkra. Aztán a világ többi részének csináltak rá egy minimum 50%-os akciót. Majd az akció lejárta után kb. 1 héttel ismét megvásárolhattuk őket - immár teljes áron. Meg, hogy eleve csak a dlc-k egy része volt megvásárolható hozzá ebből a régióból. Na, ezt többé nem játsszák el velem! Inkább várok fél évet egy GOTY kiadásra.
GOTY is egy idióta módon jött ki hozzá. Steamen plusz sorként jelenik meg. Pedig simán elég lett volna csak engedélyezni a dlc-ket az alapjátékban! De nem!
Harmadrészt meg a kiadó valami fura oknál fogva hihetetlen gyorsan erodálja a saját játékát! 6-9 hónappal a premier után ott van a GOTY -75%-os akcióban. Na, ha ezt tudom előre, akkor mi a fenéért vegyem meg premierkor? A játék/történet ugyanolyan fenomenális lesz akkor is, csak sokkal kevesebbe fog kerülni.
Skyrim - Legendary Edition kb. 17 hónappal az alapjáték megjelenése után jött csak ki, és nem volt olcsó. Nekem simán megérte, hogy már a megjelenés után 2 hónappal beszereztem (ah, 2011-es Steam Holliday Sale a szénnel, meg ajándék játékokkal - soha többet nem lesz ilyen!), a dlcket meg szép lassan megvettem hozzá.
-
djculture
félisten
válasz #57919488 #46503 üzenetére
De a sima kulcsoknak meg semmi értéke, egy fillért nemér egyik se. Kiadnak valamit 1 hónap múlva bármelyik kulcsos neppertöl már harmadáron megkaphatod de sokrzor már a steam is akciózza egy 25-30%-al. Fél év elmúlik bundle kategória. Annak jó aki rá ér egésznap játszani előrendelni mindent. Aki tud várni 5-10 euroért megvehet bármit a megjelenés után fél évvel
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz djculture #46499 üzenetére
Porfoglalo szemet es ennyi. Probald meg cipelni a dobozokat ha pl. munka miatt el kell koltozni es 2-3 havonta utazni vagy valami ilyen dolog kozbejon. A beregisztralhato kulcs ilyen alapon akinek ez szamit 1000x tobbet er mint a csillamponis diszdoboz.
(#46504) cannibal:
Persze ez vilagos. En mar semmi penzt nem adnek dobozos jatekert mert utazas miatt szamomra a regisztralhato kulcs mindennel mobilisabb es fontosabb. (ha dobozos es beregisztralhato valahova akkor a legjobb )[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz djculture #46499 üzenetére
Csak a Blizzard esetében érdekel a CE, egyébként nem; és azokat a dobozokat sem nagyon tudom hová tenni. Nekem egyáltalán nem hiányzik a sok CD-tok vagy egyéb doboz.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest