Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
xavix13
őstag
Ide is, hátha valakit érdekel, meg amúgy is nem rég volt akciós.
Megjelent a Bioshock Infinite játék teljes fordítása v1.1, amely már tartalmazza a következő DLC-k magyarítását is:
Clash in the Clouds
Burial at Sea Episode 1
Burial at Sea Episode 2[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
Mondom hogy hova utalj és már a tiéd is.
Régebbieken volt, hogy én is próbálkoztam, ültem görcsösen f5-el a monitor előtt, nyilván nem jutott.
Most meg mikor 1 percel az egész ezelőtt benézek topikba, pont mákom van.One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
Hmm, úgy tűnik most először sikerült megcsípni egyet.
Még jó hogy benéztem pont a topikba, köszi a tájékoztatást.Jött is a mail:
""Congratulations, you've successfully been assigned a key for the AMD RADEON™ Never Settle Space Edition Group Giveaway:
XXXXXXXXXXXXXXX
For instructions on how to redeem your key, please visit the AMD RADEON™ Never Settle Space Edition Group Giveaway page.
Alienware Arena""
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz cskamacska #89852 üzenetére
Régebben voltak online streamjeik amiken rengeteg játékot sorsoltak ki és mutattak be, volt hogy adományt gyűjtöttek rászorulóknak. Én pl. nyertem tőlük többek közt egy Assetto Corsát.
-
xavix13
őstag
Köszönöm a tippeket, majd szemezgetek belőlük! (egy-két játék meg is van: Bastion, Alan Wake, Spec ops)
(#87272) csaba951: Season Pass-t valószínű beszerzem, ez volt az első gondolatom amikor a végére értem.
Lehet (sőt biztos) hogy nem voltam elég alapos, de amit lehetett azért elolvastam, megnéztem, meghallgattam. Tény az előző részekkel nem játszottam, pedig azok is megvannak.
És szégyenszemre csak közepes fokozaton toltam, próbáltam csak a történetre fókuszálni, maga a játékmenet szerintem már nem lett olyan jó. (Gondolom az 1899 módban azért megmutatja az is a fogafehérjét, amikor már nem mindegy hogyan költi az ember a pénzét, milyen vigorokat használ stb.)(#87276) Entk: Megéri, hidd el, túl korán nem szabad feladni, még ha az elején nem is jön be igazán a világa (sokan mondják túl színes stb.) ez később változni fog a játék során. A vége pedig egy élmény marad ez tuti.
Egyébként én még hiányoltam is kicsit az ilyen síneken, kampókon ugrálunk részeket, lehetett volna több is belőle. (Vagy csak megint én nem voltam elég alapos és lett volna rá lehetőség.)One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
Tegnap jutottam el odáig hogy kipróbáljam a már jó ideje a fiókomon pihenő Bioshock: Infinite-et.
Hát, alapvetően nem vagyok egy nagy single játék párti, de ez a játék úgy magába szippantott, hogy délelőtt elkezdtem és hajnal 1-ig amíg be nem fejeztem odaszögezett a gép elé.
Ilyen jól összerakott, csavaros történettel videojátékban eddig még nem találkoztam.
Maga a játék világa is szuper, még ha a játékmenet csak egy jó erős közepes, de a történet feledteti az összes kis hiányosságot.Na és a kérdésem amiért is írok ide hogy tudnátok még ehhez hasonló, kiemelkedő játékokat ajánlani? (Akár privátban is jöhet hogy ne legyen sok off.)
Last of Us-ról tudok mint olyan (bár ha jól tudom az nem is annyira történetben erős, hanem inkább a karakterdrámában), csak sajna nincs ps-em, de igen erősen fontolgatom csak ez miatt egy használt példány beszerzését.One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
Holnap este 7-ig akciós a Speedrunners steamen. -66% Speedrunners
3,39€ vagy a 4-pack 9,51€.
Tradereknél 1 kulcsért hozzá lehet jutni, szerintem ennyit bőven megér, rég játszottunk haverral ilyen jót.One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
Pár random kártyáért nem tudna nekem is egyet venni valaki?
-
xavix13
őstag
Előre is bocs az offért.
Tudnátok valami jó kis coop/multi játékot ajánlani, amivel esténként haverral ellehetne hülyülni?
Műfaj igazából mindegy. L4D2 már megvolt, valami más kéne.One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
Hát egy Brinket beledobhattak volna, úgysem játszik vele senki.
-
xavix13
őstag
8-tól GOG.com és CD Project konferencia, Witcher 3 bemutatóval. STREAM
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz LordMarcus13 #65628 üzenetére
Biztos hasznos információ, így közel 10 év után.
-
xavix13
őstag
Valaki segítene kiváltani nekem ezt az amazonos thiefet? Nekem nincs amazon accom.
-
xavix13
őstag
Amúgy az első kör is szerdán volt nem? Sztem holnap lesz.
-
xavix13
őstag
válasz Hunbeast87 #61184 üzenetére
Ha van itt még segítõkész lélek, megszánna engem is egy ilyen stressz bundleal? Cserébe én is kártyákat tudnék adni.
-
xavix13
őstag
Nem igaz hogy ilyenkor nem nézek !ph-ra...
-
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
Esetleg, ha van még valakinek elfekvőben, megszánna vele?
-
xavix13
őstag
Már nem műkszik. Franc hogy ilyenkor nem nézek a ph-ra 10 percig.
Csatlakozom compass1997, kollégához.
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz freelanced #58552 üzenetére
Pont ezen gondolkoztam én is valamelyik nap, hogy mi van vele.
Kicsit utánaolvasva, voltak olyan hírek, hogy talán jöhet pc-re, de a jelenlegi állás szerint csak xbox exkluzív lesz.Sajnos ez van, nekem is (és szerintem még sokaknak) az első rész volt a kedvencem. Most jönne HD graffal stb. instant venném kb. de így, úgy néz ki, hogy kimarad, pedig baromi pofásan fest.
Az összes többi fable egy hulladék az első részhez képest (mondjuk a 2-vel nem játszottam.)Már az is megfordult a fejemben, hogy veszek egy xboxot ezmiatt. (Bár, úgy vagyok vele, ha konzolt vennék tuti ps lenne az az exkluzívok miatt: uncharted széria, heavy rain, beyond two souls, last of us stb.)
Fable-hez visszatérve remélem egyszer azért kiadják az Anniversary-t PC-re.
1 biztos vevőjük már lenne.Egyébként itt egy petíció: [link] Szomorú hogy milyen kevesen vannak eddig.
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
HIB 10 bónuszok:
- Toki Tori 2+
- HOARD
- Strike Suit ZeroOne thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
válasz djculture #56003 üzenetére
Gondolom fifázni is billel szoktál, meg autóversenyezni is.
Ez játék függő, hogy mihez mi kényelmesebb.
TPS-t, autós, verseny, sportjátékokat sokkal jobb kontrolllerel irányítani, mint bill+egérrel.
Ugyanígy fps-t viszont kínszenvedés a kontorllerel. (Nekem legalábbis.) Bár ez is egyéni hogy kinek mi.Haverom világéletében konzolos volt, mikor átjött hozzám és kipróbálta a bf-et pc-n, úgy bénázott vele, mint én a halo-val xbox-on.
terjesszük már a hülyeséget hogy mindenre a pc, meg a bill+egér a jobb.
(Mielőtt letámadnál nincs konzolom, és mindig is pc-s voltam.)[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
Valakinek volna egy felesleges Fable-je 10 trading cardért cserébe? Vagy tudna venni egyet?
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz ChingChang #52270 üzenetére
Szerintem rossz a link.
-
xavix13
őstag
6€ megér a Bioshock - Infinite? Akkor is ha az elődökkel nem játszottam? Nagyon dicsérik mindenhol.
Bár lehet megvárom amíg ebből is kijön egy GOTY, single game ráérek vele.
Meg aztán kitudja mikor jön egy Humble 2K bundle...One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
válasz cskamacska #51586 üzenetére
Tudja valaki meddig él ez az akció?
-
xavix13
őstag
Ez mit is tud amúgy? Van valami rövid összefoglaló róla?
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz Wizard of Oz #49376 üzenetére
Pont ezen gondolkozdtam tegnap hogy ha jön bónusz akkor mi lehet az. Ha ezek lesznek, 3/3 bejönne a tippem.
-
xavix13
őstag
Megéri szerintetek egy BTA-t venni pluszba hogy később még jó lesz cserealapnak?
Vagy ez is arra a sorsra jut mint az origin bundle hogy kutyának se kell?One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
4 $3 $ nálam.[ Szerkesztve ]
-
-
xavix13
őstag
Szerintetek lesz ma új humble?
-
xavix13
őstag
Maradt még valakinek HIB8-ból Dear Esther kulcsa? Cserébe tudok adni origin bundlés játékokat.
(#44821) La Magra: Ok.[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
Érdekesnek tűnik ez a humble-ös Dear Esther, de nem igazán tudtam rájönni hogy milyen játék. Remélem nem pofátlanság, de ha valakinek maradt egy felesleges kulcsa megszánna vele?
-
xavix13
őstag
1$-ért megkapom a ce-t + a dlc-t steamre? Nem kell átlag felett fizetni vagy ilyesmi?
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz nepszter1 #29699 üzenetére
Persze, épp itt az ideje akkor elkezdeni.
Nekem is ma jött meg az enyém, én a cdgalaxisból rendeltem. (Igazából ma találtam ezt a +egérpados kombót, ha ezt tudom akkor tuti azt veszem meg )
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz nepszter1 #29696 üzenetére
Most szinte mindenhol 6k a dobozos, cdgalaxisban ha Pickpackkal vagy Postaponttal kéred akkor ingyenes a szállítás is.
Vagy ha a kieg. is kell akkor vedd ezt: StarCraft 2: Wings of Liberty + StarCraft 2: Heart of the Swarm 12 990 Ft (Így csak 3k az alap)Vagy még 1 opció: StarCraft 2: Wings of Liberty + SteelSeries egérpad 6 490 Ft+szállítás (690 Ft pickpack, 1090 Ft futár)
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz lordjancso #28809 üzenetére
Amúgy ez a gyűjtői, bár 990ft-ot ez is megért. 576-ban volt vmelyik nap a gyűjtői is 1500ft, a sima ami neked is megvan az meg szintén 990ft-ért.
A gyűjtőihez járt egy 130 oldalas kemény fedeles könyv is.Kár hogy itt vidéken nincsenek ilyen akciók...
-
xavix13
őstag
válasz Darth_Revan #25776 üzenetére
-
xavix13
őstag
Köszönöm. Hát én szokás szerint lemaradtam erről az akcióról, de ezek szerint mégsem.
Viszont azt elég unfairnek tartom, hogy visszaveszik a kulcsokat miután már kifizették az emberek. (még ha nyilvánvaló tévedésből is lehetett ennyiért megvenni)
Egyáltalán ad erre lehetőséget a törvény?One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
Valaki leírná röviden hogy mi volt ez a Borderlands 2-ös eset? Nincs kedvem visszaolvasni 700 hsz-t.
-
xavix13
őstag
Kicsit off: Megvettem a THQ bundlet, de csak most jutottam el odáig hogy legyen vele időm játszani. A probléma hogy nem tudok ugyanis, amikor indítanám a Saints Row-ot akkor kapok egy olyan hibaüzenetet hogy:
Másnak sem megy? Valami ötlet hogy mi lehet a baja?
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz Darth_Revan #20897 üzenetére
Mind1 a régiókorlát miatt sztem akk is kimarad.
-
xavix13
őstag
válasz Alien83 #20892 üzenetére
Na most lehet én vagyok a balf@sz de én nem találok Download-os Sc2-t. Akkor ez kimarad.
(#20893) Youri: Így meg főleg. Nem akarok kockáztatni, mert elvileg nem lehet. Ki is ment a fejemből. Mondjuk lehet hogy csak dobozosnál van így.
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz bijesz #20890 üzenetére
És honnan tudom hogy az amit megakarok venni digitális-e? Bár gondolom majd a digital lesz akciózva.
A Starcraft2-t meg úgy is be kell regisztrálni a Battle.net-re szóval ez nem gond. (Blizzard játékon úgy tudom nincs régiózár.)
Ja, és fake USA címet mit érdemes megadni? Ha jól tudom ott eltérőek az adók államonként.One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
válasz Darth_Revan #20866 üzenetére
5. Starcraft II Wings of Liberty: $20 Hmmm... Meggondolandó. Volt már ilyen olcsó egyébként?
Volna egy pár (lehet hülye) kérdésem:
Innen az Amazonról hogy megy a rendelés? Valami fake címet kell megadni azt hallottam. Nem lehet ebből baj? Paypalal lehet fizetni?
Meg ez digitális változat? Tehát dvd, tok nem jár hozzá?One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz Bluerainbow #17967 üzenetére
Úgy vettem észre hogy eltörölték ezt a hűségpontos rendszert. (Legalábbis nálam már nem mutat ilyesmit. Pedig nekem is voltak pontjaim.) Régen ugye volt kb. 10 pontod amit felhasználhattál ilyen eseményekre. Ha elfogyott akkor nem vehettél részt rajtuk. Most már nincs ilyen. Ha gold tag vagy egyszerűen csak jelentkezni kell a promócióra és vagy nyersz vagy nem. Ez annyiból jó hogy minden sorsoláson részt tudsz venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest