Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
válasz Hun Mallior #44997 üzenetére
Legutóbbi akcióból szereztem egy Dishonoredet, ment gond nélkül... a NV már nem
RTX ON
-
addikt
válasz Hun Mallior #44997 üzenetére
Nem fog menni egyik sem. Volt már ugyanitt ugyanilyen akció, mind régiózáras.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Hun Mallior
tag
válasz Wizard of Oz #44974 üzenetére
Ha véletlen vesz innen valaki, a mellett, hogy ez oda van írva:
" Bethesda titles are not available for sale in the following countries: ...., Egypt, Germany, Hungary, India, Kazakhstan, Kuwait, ...."
Írja már emg működik-e steamen, mert kiv vagyok. Ha megy egy Dishonored-ot behúznék
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
-
ayo
veterán
2 eves a jateknaplo. koszonom itt is nektek a segitseget es a figyelmet meg a biztatast - ennyi giftet es kulcsot az egesz evben nem kaptam mint ebben a par hetben, sorsolas kovetkezik
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
szami777
addikt
válasz Jofi81 #44984 üzenetére
igen, kell regisztráljál, nem kér semmi zavaros dolgot reg-nél, úgyhogy megéri. Yuplayről való vásárláskor megéri a chrome-ot használni, mert mindent lefordít magyarra, még ha elég vicces is
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz Jofi81 #44978 üzenetére
én eddig kártyával fizettem ott, ha a chrome.ba vagy az lefordítja neked oroszról, fizetési módnál válaszd az RBK pénzt(4.opció), átirányít, megadod a kártya adatokat és kész is.
(#44957) csaba951: köszönöm a gyors infot[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
raggg
senior tag
Nem rossz ez, dishonored mellé plusz egy valami ami nincs a steamben. Bár most próbálok gátat szabni a steamen elszaporodó még-sosem-játszott-és-hamarosan-nem-is-valószínű-hogy-játszok-vele játékoknak.
ragklaatPS
-
Csapoati
nagyúr
Nincs Skyrim, nincs vasarlas.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
po1son
addikt
Ebből mindig csak a Skyrim hiányzik...
Jofi81 - Hát én már régen vásároltam yuplayről, de ha jól emlékszek, akkor is félig orosz volt a vásárlást menete...
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
dokken
tag
-
Wizard of Oz
aktív tag
...megint
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
AlexWolf
senior tag
Kipróbáltam a Star Commandot, és nagyon bejövős. Tiszta Star Trek feeling (gondolom nem sikerült megszerezni a licenset, ezért nem Star Trek játék). Van benne taktika, rpg elemek, és "ügyességi" rész is.
A Bloons TD 5 pedig alapmű. A platform játékokat nem szeretem, így a Time Surfer és Punch Quest majd csak ínséges időkben lesznek kipróbálva.
A Carmageddon t meg mindenki ismeri (bár már régről megvan, így nem vettem meg a nagyobb bundlet). De szerintem nagyon megéri, akár az 1 dodós, akár a nagy bundle is.Igazság szerint, 1 dollárért kb bármelyik program megéri (én a TD5-öt sokért vettem anno, de a carmageddon ingyen volt egy promócióban).
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
AlexWolf
senior tag
Juhuu ma még heti humble is lesz
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Crytek
nagyúr
válasz AlexWolf #44963 üzenetére
Én anno az első bundlet vettem meg és van egy humble bundle program.Valahol a profilon belül kell kérni és elküldik emailre amibe küldik a progit vagy a linjét már nem tudom felrakod a telodra belépsz a bundle profiloddal és megjelennek a megvett játékaid!
Ha később veszel ugyanezzel a profillal berakja ide azokat is!Mivel ezek apk cuccosok amiket letölt én felraktam egy humble program illetve profil nélküli tabletre és mentek gond nélkül! (Szóval amolyan drm free-k )
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
AlexWolf
senior tag
Két kérdésem van olyan emberhez, aki megvette már a humble mobil bundlet:
1. A játékok hogyan kerülnek hozzám, mert gondolom nem google playen keresztül? Vagy van valami google playhoz vagy amazon storehoz hasonló kliens?
2. Mivel van olyan progi, ami megvan már azzal mi a helyzet? Tovább lehet passzolni?[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
Van itt azért a yuplay-en még pár jó akció:
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction 650 Ft
Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier - Season Pass 1300 Ft
Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier 2100 Ft -
Rent
senior tag
Valaki tudna segíteni yuplayen megvenni az mw1-et? Csak ez hianyzik a cod franchisebol. koszonom elore is!
-
csaba951
veterán
válasz szami777 #44947 üzenetére
Call of Duty 2 Retail
Aktiválható és játszható Magyarországról. Tartalmazza az angol nyelvet (is). Win+OSX változat egyaránt benne van.Call of Duty 4: Modern Warfare Retail
Aktiválható és játszható Magyarországról. Tartalmazza az angol nyelvet (is). Win+OSX változat egyaránt benne van. -
bul07
nagyúr
válasz maross #44954 üzenetére
Szerintem a januári vásárlásokat is figyeli , mert én akkortájt vettem sok 2K játékot
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
-
bul07
nagyúr
Amazon küldött már vagy 5 ilyen üzenetet ,
NBA 2K14 [Online Game Code] Pre-order 30$-ból elenged 5$-t( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
szami777
addikt
yuplayen
call of duty 4 1500 huf (steam)
call of duty 2 1000 huf (steam)
Engem itt elsősorban a régiókorlát és a nyelv érdekelne, mert ennyiért a 2-t behúznám. Előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
válasz Csapoati #44943 üzenetére
Én jókat halottam róla, de TB videójában még akadtak vele csiszolnivalók. De hazai csapaté, ha ez számít
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Csapoati
nagyúr
Ayo, a Castlestorm mennyire jó, nem tudod? Vagy valaki más?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
AlexWolf
senior tag
Mit jelen a mostani humbléban a "Debut"? Amúgy kb a fele megvan, de még így is megéri.
-
szami777
addikt
elméletbe.....ha elküldöm a másik profilomnak, azzal belépek, kifarmolom, majd magamnak visszaadom...ez lehetséges?
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Van pár vendégbelépőm: Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - GOTY játékhoz , ha valakinek kell dobjon privátot
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
djculture
félisten
válasz TESCO-Zsömle #44927 üzenetére
Én is átadom őket ha kell.
-
Mate
nagyúr
-
törölt tag
-
djculture
félisten
Nekem megvan a trine2 igy sikeresen rá is jöttem hogy "robotok" figyelik ezt a fórumot, mert ezzel nem tudtak mit kezdeni még.. Legalább is az első 3 percben, ami rekord
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
IGN prime ehavi ingyenes játéka a Reus!
Ha érdekel valakit szóljon az első megkapja (INGYEN!) [steam-es természetesen]Elkelt!
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Bazzzs
senior tag
Trine 2 Complete Story
[ Szerkesztve ]
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
djculture
félisten
Mindjárt jön az amd bejelentés de már előre tudni lehet hogy gcn-es radeon szükséges a bf4 összes effektjéhez.
-
Agyzuzo
addikt
válasz djculture #44912 üzenetére
Nekem az van, de egy alap pasziánszon kívül eddig semmi nem kötött le. A játékot meghagyom a PC-nek. Lehet öregszem.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Debilon
addikt
válasz maddionmax #44906 üzenetére
bár nem én vagyok, de igen, külön kulcsokat ad
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
djculture
félisten
Másnak is tele lett az invertory a steam,-en train simulátor dlc % -os koponokkal?
-
maddionmax
senior tag
válasz sing1ep1ayer #44905 üzenetére
Ne haragudj, de a Commandos külön kulcsokat adott?
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz #57919488 #44883 üzenetére
Azért a hozzám hasonló öreg motorosok gondolom bedobták a kosárba. HIhetetlen jó türelemjáték volt ez anno, élvezet lesz újra végigtolni mindet. Gondolom ez a verzió normálisan fut majd a gépemen, mert amikor még nem létezett Steam, de a gépek erőben már bőven túlléptek a Commandos féle játékokon, akkor nem lehetett rendesen működésre bírni. Az erősebb vason a játék is gyorsabban futott és a nácik úgy szaladgáltak fel és alá, mintha rakétát dugtak volna az alfelükbe. Gyakorlatilag lehetetlen lett volna úgy bármilyen küldetést is megcsinálni.
Egyébként szerintem ma is létezik pár olyan fiatal, aki nem a "mindent akarok, de azt most rögtön" módon áll a játékokhoz és lenne elég türelme a sorozathoz. Stílusban kicsit hajaznak erre a jóval modernebb Tom Clancy's sorozat tagjai és azok is viszonylag kelendőek.
-
La Magra
tag
első ránézésre erősen kihagyós
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Humble mobile bundle Ráadásul 14 napos, ez is felfogható szünetnek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest