Hirdetés
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pinball FX3 PH! verseny
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz szami777 #47295 üzenetére
igen, auto kapsz hozza, hogyha megszavazzak. ez egyreszt penz a fejlesztoknek + 1 tuti szavazat szoval jo biznisz nekik persze az oylan oldalon ahol van minimal ar tehat pl indiegamestandon ha 1 dollar alatt veszed akkor nem kapsz kesobb se kulcsot mivel alatta csak drm free van. amugy ez igaz arra is ha valami desuras es kesobb bekerul a steamre akkor azt a kulcsot is megkapod.
http://jateknaplo.blog.hu
-
Crytek
nagyúr
Eleusis steam kulcsok már elérhetőek a régebbi groupees paknál (aki megvette természetesen)
bundle of the damned 2-ben egyedül a Lucius ami megéri az 1 $-t!
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
nagyúr
-
szami777
addikt
ez a greenlight úgy möködik, hogy mondjuk most megveszem, és ha kap elég szavazazatot, h bekerüljön steamre, akkor a groupees ad steam kulcsot is?
szóval ezekért ne mfeltétlen jár steam kucs, csak ha bekerülnek?[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
MBazsee
tag
Sziasztok!
Valaki lenne olyan jó ember hozzám, hogy vesz nekem egy Sleeping Dogs-ot, természetesen kifizetem utalással. Annyit beszéltetek róla, hogy megjött hozzá a kedvem.
Üdv: Mbazsee
-
ayo
veterán
válasz FollowTheORI #47291 üzenetére
ertem, de sokhelyen volt mar hasonlo kemenyebb akcio es nem kertek ennyi dolgot. gondolom nekik nem annyira biztonsagos a rendszeruk es igy oldjak meg ...vagy nemtudom...
(#47290) xsanyi77: a mostani greenlightban benne van par indiegamestandon levo jatek is pl inverto vagy angvik. ezek amugy jo jatekok 1-1 dollar volt a kulcsot igero verzio es 0.25 a drm free
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
Én is megvettem, feltelepítettem, de nekem eleve angolra rakta be a nyelvet. A vételnél meg maradtam bejelentkezve az oldalon, és az account infónál a játékaim alatt elég hamar megjelent. Lekértem a serialt, és beregiztem a steambe. No problem.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
nagyúr
Azért mert akik lopott kártyával/paypal-al szoktak több kulcsot venni ugyanezt csinálják... ez már nekem is írták boltok meg paypal is.
Ilyenkor minden ilyen deal "suspicious" és akkár acc blokkal is járhat.Sőt az is ha sokminden veszel egy nap... olyankor meg csak annyit ír a paypal hogy a tranzakciót nem tudják most végrehajtani és kell 24-48 óra "cooldown".
Azért ha belegondolsz ez téged/minket véd. Mert elég ha egy valakinek az accját megvédi már megérte.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
szami777
addikt
azt kéne csak...
nem megyek bele a fotózkodásba, ki tudja mit csinálnak a fotókkal
visszakértem a pénzt, remélem mihamarább visszateszik paypalra
2 Új groupees: build a greenlight bundle
bundle of the damned 2[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
ayo
veterán
válasz AlexWolf #47287 üzenetére
es ha nem magadnak aktivalod akkor szerinted kell ennyi adat? tegnap vettem ket csokit is es nem mindegyiket a sajat szamban aktivaltam mindenesetre ennyi penzert megeri a szenvedest az tuti
(#47286) xsanyi77: johogynem tancolni kell a webkamera elott
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
-
törölt tag
Nekem azonnal megjött a kód. Nem lehet, hogy azért kell ellenőriztetnetek, mert többet vesztek?
-
AlexWolf
senior tag
én pay pallal fizetetem, és kb 2 perc alatt megjött a kód. valszeg most a reggeli órákban gyorsabb.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
bladegery
senior tag
En harmat vettem volna, de engem is lemeszeltek. Inkabb visszavontam a rendelest.
Valaki csinalt mar naluk hasonlot? Tapasztalatok?gergely-szabo.com
-
szami777
addikt
válasz Erdei88 #47277 üzenetére
Tőlem kérték...egy pdf fájlt küldtek, hogy küldjek nekik fotót magamrol, személyi igazolványomról, egy fotót amin mindketten rajta vagyunk.....nem is értem
-
marcusa
addikt
válasz Erdei88 #47277 üzenetére
Maross írt ilyet kicsivel feljebb, én nem paypal-lal fizettem.
[ Szerkesztve ]
:-)
-
Erdei88
veterán
Tőletek kérték, hogy töltsetek ki egy nyomtatványt, amivel igazoljátok a PayPal accotokat?
-
CrimsonX
csendes tag
válasz Bazzzs #47240 üzenetére
Én most vettem meg reggel.Be lehet lépni az angol oldalon regelt adatokkal is.Paypalos fizetés után azonnal megkaptam a 2 e-mailt, a visszaigazolást és a kódot is!
Regisztrálásnál sem volt semmi gond.Angol nyelv is van benne, a DLC fülön pedig nálam 4 DLC található
[ Szerkesztve ]
//CrimsonX
-
Chiller
őstag
válasz Heavyrain #47253 üzenetére
Spanyoloknál is megy az akció, bár kicsit drágább, 1.95 euró
Nem rossz marketing, nem mondom
szerk: Közben egyébként már meg is csináltam pár küldetést Sleeping Dogs-ban
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Na szép......
For security reasons, it is necessary that you send us an email to
verification@gamesrocket.com containing the following:
1. A legible scan or photo of your ID card of your passport
2. The completed verification form as photo or scan
3. A picture of you together with your ID card or passport (your face and ID must be visible
next to each other on the photo).
A pénz persze lement a paypal fiókomról[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
Még 7 órán keresztül $2.49 a Hotline Miami a Humble Store-ban. Cross-platform (Win/Mac/Linux), DRM-free + Steam kulcs.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz #79621120 #47207 üzenetére
Hmm... én a teljes Dawn of War csomagra vadászom. (Franchise)
Most 28 EUR körül van egy helyen épp (GetGames asszem), de ha tavaly karácsonyi ünnepek alatt levitték 10 meg 20 euróra, remélem idén is.
Majd akkor azt megveszem...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Heavyrain
őstag
És nekem is most fogy el a kártyámról a pénz,és kitudja,hogy holnapra lesz-e még ez az akció....
Valaki lenne olyan kedves,és venne 3 db-ot (ismerősöknek),amit természetesen holnap,amint töltöttem fel pénz,a fáradozásaival együtt kifizetek. -
maddionmax
senior tag
Sleeping Dogs LE megjött, most kb 30 perc a várakozási idő.
Mégis csak szép ez a nap
-
Mate
nagyúr
Én 12 órát raktam bele és ez még csak a menü
-
szami777
addikt
hmm....16 órám van benne, az esküvői mészárlás(bocsi, ha vkinek lelőttem ) után vagyok, és tuti, hogy még belefogok egy 30 órát rakni, mert nagyon bejön, mondjuk számomra dlc-k nélkül is nagyon jó. Lehet várok egy dlc összesre vhol csak lesz majd
-
ayo
veterán
válasz szami777 #47246 üzenetére
igazabol nem eri meg sztem ha mar kivitted. ezek inkabb segitenek mint hogy adnanak valami plusz kuldetest stb. arban pontosan nem tudom, de multkor is mar elegge kemenyen leakcioztak a dlcket meg van mar egyben az egesz dlc pakk is. amiket mar sokszor kiirt ide mindenki aza par story dlct erdemes a jatek utan is megvenni, a tobbi mint feljebb is irtam inkabb meg az elejen hogy segitseg v erdekesebbe tegye a jatekmenetet.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
A kérdés az, hogy mi történi, ha a sima sleeping dogsomra rakom?
megkapom csak a dlc-ket? ha igen, 1.5 eurot megéri a plusz tartalom?“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
ayo
veterán
válasz Chiller #47224 üzenetére
azert itt kivetelesen a "skinek" nek is van valamennyi elonyuk, limited editonben pl ott a police skin + kocsi amivel mar az elejen lehet tolni. mindig van jo kocsi a rendorruha meg armor upgrade. szoval kozelgezo akciozasban erdemes par forintert beszerezni szerintem viszont azokat mindenkepp a jatek elejen es nem a vegen mert utolag nem sokat er max ha ujra vegig jatszod.
sztem nagyon jo kis jatek olyan 40-50 ora a kimaxolasa a dlckkel es nagyon jol optimalizalva van nem tolt sehol
-
maddionmax
senior tag
Végre egyszer nem maradok le valamiről...
Várom a kódot Egyelőre pending
Ezek szerint nem elírás volt anno...vagy minden nyelven elírják decemberig
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz Bazzzs #47240 üzenetére
Majd kapsz még egyet, vagy a fiókodban a játékénál ott lesz.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
-
Bazzzs
senior tag
Kód ehhez a Sleeping Dog verzióhoz hogyan érkezik? Két mailt kaptam a vásárlás után, az egyik a Gamesrocket GmbH-tól jött, a másik a kártyás vásárlás sikerességéről egy visszaigazolás. Termékkulcs egyik levélben sincs, csak visszaigazolás a rendelés sikerességéről. Várni kell magára a kulcsra?
Szerk.: A gamesrocket oldalán a rendeléseim között google fordító szerint nyitott a rendelés állapota.
Szerk. 2.0: Köszi a választ xsanyi77 és tupacamaru
[ Szerkesztve ]
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Chiller
őstag
Beaktiválni sikerült, sleeping dogs (limited edition) retailnak vette.
Eszerint váltható benne a nyelv, nos, 1 óra múlva biztosat tudok mondani, akkorra ér le
-
Dilikutya
félisten
válasz Aidan85 #47229 üzenetére
Van benne angol, a Steam-en angol, francia, német, olasz, spanyol, lengyel, orosz közül lehet választani.
Ezek a DLC-k vannak benne:
Community Gift Pack
GSP Pack
Police Protection Pack
Valve T-Shirt Pack[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
CarajoEsp
senior tag
Ha valaki megvette a How to Survive-ot, dobjon egy privit egy coop party remenyeben
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
válasz Aidan85 #47229 üzenetére
Unfortunately, our system cannot execute your order paid with PayPal. This can be due to
the following reasons:
1. Uncommon purchasing behavior (e.g. a huge sum was paid, multiple incoming orders);
2. A high number of negative booking operations from your country;
3. You PayPal account is not verified.bla bla - kuldj be id-t passport stb bla bla.
Inkabb kihagyom.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Aidan85
aktív tag
válasz Chiller #47222 üzenetére
Az oldalon azt írja jobbra a szürke négyzetben, csak olasz nyelv benne:
DETTAGLI DEL PRODOTTO
Titolo: Sleeping Dogs™ - Limited Edition
Lingua/e: Italiano
Genere: Azione
Data di pubblicazione: 17.08.2012
Partner: Square Enix - Eidos
||
TERMÉK RÉSZLETEK
Cím: Sleeping Dogs ™ - Limited Edition
Nyelv / s: Olasz
Műfaj: Akció
A közzététel dátuma: 17.08.2012
Partnerek: Square Enix - EidosAki megvette megerősíthetné, hogy tényleg így van-e?
[ Szerkesztve ]
-
Chiller
őstag
válasz szami777 #47223 üzenetére
Ha veszel nekem is egyet, én beaktiválom és utalok is paypalon.
@mate3553:
GSP’s signature “flying punch”
Exclusive GSP outfit including T-shirts, headband and shorts
The GSP outfit unlocks the “flying punch” and increases grappling and throwing damage
‘Police Protection’ content:
Exclusive “High Speed” Mission which includes :
Exclusive HK Police SWAT Outfit
Exclusive assault rifle
Exclusive SWAT Police VehicleEgyébként a DLC-k csak kozmetikai cuccok, szóval valódi pluszt nem adnak a játékhoz.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Chiller #47222 üzenetére
Vettem 2 darabot, de haveroknak, szóval még nem tudom aktiválható-e, de pár perc múlva, profilomban ott volt a 2 serial, ha valaki megvette, és beaktiválta, írja, hogy jó-e
-
Chiller
őstag
http://www.gamesrocket.it/download/Sleeping-Dogs-Limited-Edition.html
Most meg az olaszoknál 1.49 euró
-
Mate
nagyúr
Tomb raider nektek mennyire jött be?
Mindenki ódákat zengett róla én így 12 óra után már erősen unom.
-
-
FZsolt15
aktív tag
Sziasztok!
Az a -75%-os kupon a Mafia 2 meg a CIV V DLC-ire már lejárt? -
törölt tag
-
törölt tag
Warhammer 40,000: Dawn of War - The Complete Collection £7.49 ( Steames )
Warhammer 40k Dawn of War Game of the Year
Warhammer 40k Dawn of War Dark Crusade
Warhammer 40k Dawn of War Soulstorm
Warhammer 40k Dawn of War Winter Assault -
Heavyrain
őstag
válasz SityiSXT #47200 üzenetére
Assassin’s Creed Liberation HD
1 éves,javított grafikájú, PS Vita-ról portolt játék 20€-ért? Best buy.....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest