Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pinball FX3 PH! verseny
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlexWolf
senior tag
válasz headhunter86 #46396 üzenetére
Lehet rákeresett azon az oldalon az accountja értékére, ahol ezt meg lehet tenni és ezt dobta ki. de amúgy ttélleg nem szabad eladni az accot.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
törölt tag
Már törölték .
-
még igy is felszoroztad egy surgossegi beszerzes felarral
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
törölt tag
-
zone
őstag
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
djculture
félisten
gyorsan kiszórják ezeket úgylátom meglesz az új bundle anyaga ha már megvette mindenki
-
edemark
csendes tag
Sziasztok ha valaki torchlight II four pack-hoz keres társakat akkor én szívesen jelentkeznék.
(Tudom ez úgy szokott működni, hogy én megveszem és keresek társakat, de sajna a paypalon lévő pénzem kevesebb mint a four pack ráadásul néha két három napomba is beletelik mire az átutalt pénzem átér a paypalra, szóval sajnos nem tudom megvenni én a four packot és utána társakat keresni de ha valaki venne én nagyon szívesen betársulnék.) -
Arcképgyáros
válasz BomiBoogie #46385 üzenetére
vegyél fel Te: xanaxSR a nevem. Még nemtom hogy müxik, singlezek csak
-
Arcképgyáros
válasz BomiBoogie #46383 üzenetére
csináltam, mindegy
-
Kopa
tag
válasz Wizard of Oz #46370 üzenetére
És Van Helsingben a co-op még mindig bugos vagy ki van már javítva?
-
Arcképgyáros
válasz BomiBoogie #46379 üzenetére
kell accountot létrehozni a Torchlightban??
-
Arcképgyáros
-
Csapoati
nagyúr
válasz BomiBoogie #46375 üzenetére
Nekem az 1 is tetszettt, de a 2-höz képest sokkal monotonabb. A 2. rész nálam élvezetesebbnek bizonyult a D3-nál is.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Arcképgyáros
válasz BomiBoogie #46375 üzenetére
beregeltem a kulcsot, azt írta h 120megát kell leszednie wtf
-
-
Arcképgyáros
torchlight tényleg best buy
-
Vertigo18
addikt
Hirtelen a Gamersgaten 15€ lett a Van Helsing, és nem 11€... És ebből szedik le a 75%-ot...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Wizard of Oz
aktív tag
Gamersgate
The Incredible Adventures of Van Helsing -75% €3.74
The Cave -75% £2.50
Torchlight II -75% £3.74
Torchlight II Four Pack £11.21Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
ayo
veterán
az aktivabb tagonak: matol inditok egy sorsolast, ha nagy a siker lehet bedobok meg egyet belole
lustabbaknak: valoszinu halloween steam sale kor is bedobok majd par kisebb jatekot amire majd eleg lesz csak jelentkezni
The Showdown EffectSteam
2GZ88-A8EX7-8R2Rduplavehttp://jateknaplo.blog.hu
-
Źşë'
addikt
-
sagem
addikt
szvsz az elmúlt idők legjobb indie játékáról van szó..kreatív, remek atmoszférával rendelkező játék, kerek egész, nagyon jó szerintem
Sokkal több időt játszottam vele, mint a hiperszuper grafikával megáldott tizenkettő egy tucat iparosmunkákkal
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
maddionmax
senior tag
A játék pedig egyenesen addiktív
Eltelt egy óra és még mindig nyomkodom -
Agyzuzo
addikt
válasz Arkennys #46352 üzenetére
Határeset. Alapvetően nem rossz, de vannak elég idegesítő dolgok benne... Pl. piszok nehéz, a zombik újratermelődnek és nekem valahogy nem állt össze az egész. Nem mondom hogy rossz, de... Nézz pár gameplay videót.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
eami
veterán
ez itt egy egész jó kis magyar papers please review/gameplay video
-
ayo
veterán
válasz Arkennys #46352 üzenetére
haat nekem szemelyszerint dead island ezerszer jobban bejott de ha szereted az efajata zombis gyilkossagokat vegulis nem rossz viszont hasonlo akcioban volt mar az tuti, szoval ez most nem olyan extra szerintem
(#46353) bullseye: en oszi meg teli sze'lre varok. 107 kivansaglistam van...para
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Arkennys
addikt
dead rising 2 érdemes ennyiért?
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
ayo
veterán
válasz dejaris #46346 üzenetére
ha nem lennek lelkes akkor szerintem reg abbahagytam volna a blogolast sajna kifutottam a szerk idobol.
Papers, Please beta itt toltheto ingyen (PC / MAC)
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
-
ayo
veterán
válasz dejaris #46343 üzenetére
nem kell ram hallgatni ott a demo kiprobalod ahogy irtam.
szerk.: nem sertodes, de tenyleg nem kell ram hallgatni mert ezek mindig szemelyes velemenyek. szerencsere van beta belole amit mindenki ki tud probalni viszont egy kep v video nem hiszem hogy atadna ennek a jateknak a hangulatat. nekem is el kellett kezdeni hogy egyaltan megertsem az egeszet
[ Szerkesztve ]
-
-
ayo
veterán
hoho Papers, Please akcio!
(#46342) mate3553: en meg a betat toltam elegge jo, soot meglepoen jo. beta ahogy latom most is ingyenesen szedheto probald ki. hataratkeloszimulatorbol nem sok van
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Nem ismer véletlenül valaki olyan magyar boltot (értelemszerűen ahol pc-s game-eket árulnak) ahol elfogadnak pl Sodexo utalványt?
Next PC Upgrade: 2022
-
zone
őstag
válasz cskamacska #46337 üzenetére
Vásárlás mellé lehetett többek között azt is választani, a legolcsóbb játék (DLC) 70 Ft volt az oldalon.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
törölt tag
törölve
nem ide illő tartalom
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
válasz cskamacska #46327 üzenetére
Ezt nem ertem.
-
szami777
addikt
válasz Woodslave #46318 üzenetére
én a helyedbe megvárnék egy uplay akciózást, az 1-2 miatt. legyen az összes egy helyen...vagy a 2 már aktiválható?
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
djculture
félisten
-
Woodslave
félisten
attól tartok assassinból is bevásárolok a gmg-n lehet megvan a hianyzó lancszem, mert ott is azt irja hogy varnom kell a konf emailre, addig nem tudok vasarolni sem...
steam kódot ad egyébként ha vasarolok? vagy csak capsule?
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz Anonymus X #46316 üzenetére
akkor nem tudom...
-
Anonymus X
tag
válasz Woodslave #46314 üzenetére
3. lépésben leírtak végrehajtása esetén kapnod kéne egy linket az e-mailedre (ha újra megadod ugyanazokat az adatokat, akkor megint elküldi), amelyre kattintva küldik a kódot.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
Woodslave
félisten
mostmar kezdem magam emiatt a golden joystick miatt qrvrara idiótanak érezni..
1. először reggeltem nickemmel és emailemmel azon a linken ami először megjelent a topicba
2. aztan leesett, hogy vhol szavazni is kell reggeltem ugyanazokkal az adatokkal mint 1. pontban és szavaztam, az email megjött.
3. a játékot megkapó linken ha a korábbi adatokat adom meg, akkor azt irja hogy mar reggeltem. Eltérő felhasznalónevet mar nem tudok megadni az email cimhez
4. nem kaptam jatekot, mert különben nem irogatnék...na hol a hiba, vagy mi maradt ki?
-
Blaise
veterán
válasz maddionmax #46308 üzenetére
Na akik anno sírtak, hogy hiányzik az Origin Bundle-ből, azok megvehetik
-
addikt
válasz maddionmax #46308 üzenetére
és hogy épp ezért itthonról nem lehet megvenni.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
maddionmax
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
x_o_n
veterán
válasz Darth_Revan #46305 üzenetére
ha lenne steamen,és kártyás lennemegnézném milyen trading cardok lennének
-
x_o_n
veterán
válasz bladegery #46302 üzenetére
toilet tycoon
azt hittem ez csak vicc... -
bladegery
senior tag
Nekem is sokaig azt irta szavazas utan, hogy nem szavaztam, de most hogy rakattintottam egybol kuldtek.
Viszont en civilizationt kaptam. Valaki nem akar esetleg cserelni? A Maffiaval jatszanek, de ezzel nem hinnem.gergely-szabo.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest