Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
- leslieke
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Filmes vonalon nagyon félrement valami. Pedig jól indult, az X-Men kimondottan jó volt (bár az nem Disney meg Marvel Studios), Vasember, Hulk, Amerika Kapitány... a Végjáték óta viszont semmi értékelhető. Egyedül a Fekete Özvegy kötött le, mert egy tét nélküli, az univerzumba csak enyhén kapcsolódó, önálló sztori, van eleje, van vége.
Shazamot nem láttam, de nekem már az első sem jött át, Black Adam se. Az új Flash előzetes alapján valamiért érdekel, pedig az újkori DC filmekben Cyborg mellett pont Flash volt az, aki olyan semmilyen, jellegtelen lett. Meg Wonder Woman, de őt még tovább is rombolták a csapnivalóan rossz 2. saját filmmel.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honda topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest