Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#136601) cyberkind válasza csuvicsuva (#136600) üzenetére


cyberkind
félisten

Az írásod szerint, még a nagyon szar Colonial Marines is jobb játék, de mint coop élmény az ezer százalék.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#136602) Dilikutya válasza cyberkind (#136597) üzenetére


Dilikutya
félisten

Ezt dobálta ingyen az Epic? :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#136603) cyberkind válasza Dilikutya (#136602) üzenetére


cyberkind
félisten

Én nem tom', az enyém Steam-es. :DDD

Paranormal Cocktivity

(#136604) Renok válasza cyberkind (#136597) üzenetére


Renok
senior tag

Nekem teljesen bejön az SW BF2, a single egyszeri élménynek elmegy kis jóindulattal, de a multival és a coop-pal több száz órán át elvoltunk, a gyerekeimmel felváltva.

[ Szerkesztve ]

(#136605) l.skywalker válasza cyberkind (#136597) üzenetére


l.skywalker
félisten

Én egy időben egész sokat toltam. Még a troop-okat/hero-kat is szintezgettem. Én elvoltam vele, mondjuk SW fanatic vagyok. Azért hagytam abba, mert iszonyatosan betege volt a játéknak a respawn time. Ebben a játékban nagyon sokat töltött és alig voltam igazán a fronton. Ráadásul a respawn pontok is gyakran szarul voltak elosztva és órákat kellett kutyagolni mire eljutottam egy értelmes helyre, ahol nyilván azonnal megöltek és már kezdhettem is előről.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#136606) KISDUCK válasza Dilikutya (#136602) üzenetére


KISDUCK
addikt

Igen, epicen volt ingyen, de aki ki akarná próbálni pénzt ne adjon érte. A kampányt nem toltam végug, de szó-szó elvoltam vele, a multija viszont nagyon élvezhetetlen.

(#136607) cyberkind válasza l.skywalker (#136605) üzenetére


cyberkind
félisten

Én az egyet toltam, az még akkor tetszett is, de semmi extra, viszont azóta se sikerült az animációkon javítani a 2. részre, mármint az akkori premierre, nekem ez a legnagyobb bajom, igazából elég is, bőven elriaszt, nem beszélve a premier körüli ciki lootbox dologról, ami javítva lett, de ehhez is minek kellett történnie....
De továbbmegyek, az utóbbi 10 évben ha nincs a Fallen Order, csak a Lego SW játékok lettek volna értékelhetőek, hála az EA-nek, rettenetes, én sok mindennel játszottam, de nagyon kevés játék volt, amiben így szenvedtem a rövid kampány alatt, ezért pénzt adni balgaság volna, és ha netán készül a 3. rész a sorozatból, de megint a kummantás útjára lépnek, az még nagyobb negatívum lesz, mert ez egy filléres bővítés az 1. részhez.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#136608) l.skywalker válasza cyberkind (#136607) üzenetére


l.skywalker
félisten

Most valami 15 SW játék van készülőben

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#136609) cyberkind válasza l.skywalker (#136608) üzenetére


cyberkind
félisten

Igen, készül pár, jelen pillanatban tudok is párat mondani, amiket várok, talán ez 3. darab, ugye ebből az egyik remake, de ha ezt nem építik át teljesen, mint mondjuk a FF XV-öt, akkor máris kiesett a körből.

Nálam a gameplay miatt maradtak ki a Kotorok.

Paranormal Cocktivity

(#136610) l.skywalker válasza cyberkind (#136609) üzenetére


l.skywalker
félisten

Na nekem azok a sztori miatt nagyon bejönnek. És most hogy már van belőlük mobilos verzió a legjobb útitársak. Pont a játékmód miatt :DD

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#136611) cyberkind válasza l.skywalker (#136610) üzenetére


cyberkind
félisten

Én ha remake-et szeretnék, az a Kyle Katarn éra, a 90-es évek játékaiból, a JK 2-ig, de ennek közelében se vagyunk, és PC-n már működésre bírni se könnyű. :)

Paranormal Cocktivity

(#136612) Dilikutya válasza cyberkind (#136611) üzenetére


Dilikutya
félisten

A régi Jedi Knight részekkel nem játszottam, de a Quake3 motorosak tuti mennek PC-n. Windows 11-en nem próbáltam, de 10-en a Jedi Academy megy. Talán a widescreen felbontást kell a konfig fájlban kézzel állítani, de szerintem aki manapság Jedi Knight-tal akar játszani, annak ez nem kihívás. :) A widescreen meg az újra kiadott GOG-os SW játékokban is problémás néhol, pl. a Rogue Squadron-ban, Starfighter-ben (még egy Battle for Naboo hiányzik a sorból).

A Jedi Academy amúgy mai szemmel is jól néz ki. Persze sokat jelent, hogy sokat kell birodalmi járműveken bóklászni, és a szögletes szürke cuccok rimékelve is szögletes szürke cuccok maradnának. :) Este lehet folytatom is, van egy félbehagyott végigjátszásom. Szigorúan a darabolós kóddal kell játszani. :)

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#136613) _drk válasza cyberkind (#136611) üzenetére


_drk
őstag

1-2 éve felkerült ps store-ra. Ha ott megy szerintem PC-n is.

(#136614) tomsolo


tomsolo
őstag

Na lepergett a Ghost Recon Wildlands, ~ olyan 60-70 óra volt soloban.

A történet kb annyi, hogy Boliviában helyre kell tenni az egyik legnagyobb drogkartellt, először a klán kisebb tagjait, majd így meggyengítve a végül a Főnököt kell orrba igazítani.

Pozitívumok:
- baromi szép, 2017-es játék, de sztem amit a directX-ből ki lehet hozni, azt kihozták. Az időjárás egyszerűen álomszép, főleg mikor esik, illetve utána (volt hogy együtt vacogtam a katonáimmal, mert úgy éreztem jéghideg szél ápolja őket :D )
- cserébe abszolút nem kér sokat, sztem a 60 fokot nem érte el a GPU maxon (2060Super)
- rengeteg a fegyver, még úgyis hogy sok a felszínezett, spéci item
- többféle módon is lehet játszani, kedvenceim az esti küldetések voltak ahol Sam Fisher (szegény nagyon senior már) módra lehet lámpákat kilődözni és settenkedni
- többé-kevésbé koherens játék logika
- baromi nagy, változatos területek, jó hosszú kampány (főleg ha kimaxolod)
- elég sokszor kell taktikázni, még a grindes küldik alatt is pl, el kell lopnod egy repülőt, de marhára nem mindegy merre és hogyan repül el vele a célpontig
- 2 féle ending
- 2 érdekesebb DLC
- (női) csapattársak <3 amiket testre lehet szabni

Negatívumok:
- lehetett volna többféle küldetéstípus, nem számoltam de olyan 10-nél több nem hiszem hogy van, hogy így elég monotonná válik egy idő után (UBI betegség ala Assassin's Creed), bár ha nagyon szigorúan nézzük akkor igazából mindegyiknek az a lényege, hogy ne legyen ellenfél :)
- elég grindy, a legtöbb skill nem is éri meg a vesződést
- Rambózni marhára nem éri meg, ami egyrészt jó és reális, másrészt rohadt idegesítő, hogy az 50 katonából mindegyik téged lő csak és pontosabbak Uzival mint te a HTI-vel. Sajna vannak olyan küldetések ahol mindenáron belekényszerítenek ebbe, na már most extreme difficultyn ez kb egy golyó neked és mehet az újraélesztés
- sajnos az AI nem valami okos, ráadásul csal is. Előbbi miatt sok taktika a butaságukra kell hogy épüljön, utóbbi miatt sok qanyázás van.
- csapattársak hajlamosak átlőni a falon, illetve halál bénák tudnak lenni, még akkor is ha a maxon van a perkjük. Az újraélesztés egy vicc
- bár szinte mindenre fel lehet mászni amire engedik, rohadtul nem egyértelmű mi az ami mászható és mi az ami nem, néha egy kapanyelet nem tudunk átugrani
- néhány interakció halál idegesítő mert _nyomva_ kell tartani a gombot. Ja jó sok gomb van.
- a repülőzés halálba frusztrált, nem is tudom hány alkalom volt amikor a landolás előtt esett szét alattam a gép
- a bolíviai hadsereg is halálba frusztrált, mert kurva váratlanul tud megjelenni egy helikopter vagy egy járőrcsapat

Az alapjátékhoz van még egy ún. nevezett ghost mode is, ahol kicsit ilyen rouge módon lehet tolni.

Van hozzá két nagyobb DLC az egyik(Narco) ilyen GTA szerű bohóckodással a másik (Fallen) ilyen túlélőmód szerűséggel próbálja feldobni az alapjátékot kb negyedrésznyi alapterületen.

Összeségében az alapjáték olyan 8 ojróért megvehető, annyit sztem röhögve megér, a Gold Edition amiben benne vannak a DLC is, kicsivel több mint a duplája, hát ez már nehezebb kérdés.

[ Szerkesztve ]

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#136615) csuvicsuva válasza cyberkind (#136601) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Hát nekem nem jött be, tegyél vele egy próbát, hátha PvP az jobban bejön. Illetve vannak ilyen időre megoldandó horda szerű küldetések is Jedikkel, Sithekkel (ha már nálunk többes szám lett) botok ellen. A coop az sajnos kimerül a bázisfoglalós, megtartós játékmódban (most hirtelen nem jut eszembe a neve).
Colonial Marines kimaradt, viszont eszembe jutott a Fireteam Elite, na az az igazi borzalom. 15 perccel többet játszottam vele a kelleténél.

Squadronst tudom ajánlani, nekem a kampány egyelőre félbemaradt, de addig nagyon tetszett. Multit ott sem próbáltam.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#136616) i2k válasza tomsolo (#136614) üzenetére


i2k
senior tag

Azt, aki a "tartsd nyomva, hogy" metódust kitalálta, összekötözném a 'QTE' kitalálójával, és felküldeném a Hold felé, 1 órányi oxigéntartalékkal.

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#136617) FunPro válasza i2k (#136616) üzenetére


FunPro
senior tag

Igazából innovációt kiutálni gonosz dolog.

Mindent lehet jól csinálni, meg mindent lehet rosszul. Film grain, motion blur, qte, nyomdagombot...

Igazából mindegyiknek meg van a megfelelő helye, csak mindenki rossz helyen alkalmazza őket, a legtöbb esetben lustaságból.

Én egyébként a ROSSZUL MŰKÖDŐ automata fedezékrendszerektől tudok agyvérzést kapni. :W

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#136618) i2k válasza FunPro (#136617) üzenetére


i2k
senior tag

"csak mindenki rossz helyen alkalmazza"

Hát pont ez az: inkább NE alkalmazza!

Nem lenne immerzívebb (milyen szép magyar szó), ha pl. egy Resident Evil 2-ben a LEUGRÁS animáció eléréséhez nem kellene NYOMVA TARTANI a (történetesen alapértelmezett Akció) Bal egérgombot, és helyette a saját, beállított gombot EGYSZER megnyomva haladhatna tovább a júzer?
De, igen.

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#136619) csuvicsuva válasza i2k (#136618) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Ezeket én is mostanában vettem észre. Pécén ugye eddig kötelező elem volt a grafikai finomhangolás, most már végig kell nézni az accessibility(?) beállításokat is, mert a hasonló dolgokat is lehet kapcsolgatni. Legalább már konzolon se lehet azt mondani, hogy berakod a lemezt/letöltöd a játékot és játszol.:DD

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#136620) gyimger válasza i2k (#136616) üzenetére


gyimger
őstag

Neked nem ajánlom a Heavy Raint, az össze is gyúrta a nyomva tartást és a QTE-t. :D

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#136621) FunPro válasza i2k (#136618) üzenetére


FunPro
senior tag

Ez nehéz kérdés, mert mind a kettő idegesítő tud lenni.

A folyamatos nyomva tartás akkor, amikor nincs akció, az egygombos meg akkor, amikor valami nagy akció közepette hirtelen leugrik a karaktered, mert olyan helyen nyomtál akció gombot. Pont ez idegesít az autofedezékben, amikor olyan helyen bukik le a karakter, ahol nem akarom. Ahol meg szeretném, oda pedig az istenért nem akar lekuporodni az emberem.

A köztes megoldás az lenne, ha az egyéb interakcióra rá lenne bindelve egy gomb, mint pl. a l4d-ben az E, mint ajtónyitás. Csak egy kontrolleren elégé gombszűkében van a kivitelező. Vagy tényleg a beállítások menüben ezt is személyre szabhatóvá kell tenni.

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#136622) FunPro válasza gyimger (#136620) üzenetére


FunPro
senior tag

Én már nem tudom melyik játék volt az, de valamelyikben olyan qte volt, hogy a bal kezemmel dörzsöltem az analogot mint a barom, a jobb mutatóujjammal meg püföltem az x-et mint állat.

Szerintem ezzel a mechanizmussal tesztelték, hogy milyen legyen egy szexjáték a metaverzumban. :B

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#136623) tomsolo válasza i2k (#136616) üzenetére


tomsolo
őstag

Legnagyobb probléma hogy olyan dolgokra rakták amik máshol simán mennek egy gombbal, pl autóba beszállás, vagy létrázás. Utóbbihoz egy csomó játékban gomb se kell...

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#136624) cyberkind


cyberkind
félisten

Eddig is nagyon bejött a Lego Skywalker Saga, de ahogy próbálgatom a karaktereket, csak jobb lesz. :D Ha a Mandalori-t választjuk, akkor megkapjuk mellé extrába a baba Yoda-t, a kis bölcsijével, és jön utánunk. :))

De minden vicc nélkül, ha a Fallen Order nem jelenik meg, toronymagasan ez az utóbbi évtized legjobb SW játéka, szóval vegyétek. :K

Paranormal Cocktivity

(#136625) FunPro válasza cyberkind (#136624) üzenetére


FunPro
senior tag

Ez amúgy melyik stílusirányzathoz tartozik?

A régi típusú lego játékokhoz, vagy inkább egy lego city undercover?

Vagy már nincsenek is oldschool lego játékok?

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#136626) cyberkind válasza FunPro (#136625) üzenetére


cyberkind
félisten

Nem toltam az Undercover-t, de a régieket igen, és nem ahhoz, de igazából egyikhez se, ez egy totál új irány. :))

Paranormal Cocktivity

(#136627) ZsZso


ZsZso
Közösségépítő

Volt szó az ON topikban a Game Passról. Hát nekem most megérte. Life is Strange: True Colors lepörgött és brutál nagy csalódás volt. Én nem értem, hogy miért van tőle mindenki elájulva. Talán azért mert a régebbi részeket (főleg az elsőt) nem látták, vagy TellTale érában nem játszottak ... vagy csak egyszerűen nem veszek észre valamit amit ők igen.

A játék ahogy én látom: egy szóban unalmas. A sztori gyenge, a karakterek egysíkúak. Végig azt vártam, hogy majd most robban be a cucc, de nem jött meg az érzés. Pontosabban de. 5. résznél összecsaptam a tenyerem és azt mondtam, hogy na végre! Aztán volt egy unalmas és zavaró múltba révedés, majd úgy múlt el az izgalom, hogy el se kezdődött igazán.
A szupererővel se voltam megelégedve. Egyszerűen nem éreztem szupernek. Még abban sem vagyok biztos, hogy ne lehetett volna kihozni belőle valamit, de ez így nekem kevés volt.

Már az előző rész is meh volt, de közel nem ennyire. Abban volt pár masszívabb momentum. Itt is próbálkoztak, de valahogy nem ütötte meg nálam a mércét. Áhhh, szomorú lettem volna, ha ezért külön pénzt fizetek. Sajnálom, hogy nekem nem jött át ami a többségnek.

[ Szerkesztve ]

armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

(#136628) _drk válasza ZsZso (#136627) üzenetére


_drk
őstag

Az nem ilyen csajos játék?
Vagy Lnbtq meg woke meg tököm tudja? :)
Annyit tudok hogy nem gyilkolós!

(#136629) ZsZso válasza _drk (#136628) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Most csaj volt a főszereplő, de nem hinném, hogy s LiS sorozat csajos lenne. Vagy lehet ez a rész az és ezért nem tetszett?! :F :D

Masszívan LMBQT+-%5=x+32 volt az előző rész (vagy kettővel ezelőtti?!), de azért ez nem a sorozat sajátja. Igazából a stílus az állandó a sorozatban és az, hogy a főhős valamilyen szuperképességgel rendelkezik. Minden más változó.

armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

(#136630) gyimger válasza cyberkind (#136624) üzenetére


gyimger
őstag

Mondtam már többször, de a Lego DC játékok a LEGJOBB DC játékok. :) Főleg az újabbak. Nyitott világ, lehet repkedni egyik városból a másikba, rengeteg karakter, képesség, járművek, a sztori is elfogadható, jó puzzle-ök, újrajátszási lehetőség és nagyon is képregényhű.
Nem szabad ezeket lenézni, kérem.

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#136631) l.skywalker válasza ZsZso (#136627) üzenetére


l.skywalker
félisten

Én kétféle játékkal játszok a Game Pass-ban:
1. ami régóta érdekel és bekerül - így végül nem veszem meg. Ilyenek voltak ezek pl.:
Marvel's Avengers
Curse of the Dead Gods
The Ascent
A Plague Tale: Innocence
The Medium
Gears of War: Ultimate Edition
Ori and the Will of the Wisps
Halo 5: Guardians
ReCore

2. amik épp kikerülnek belőle és még nincsenek meg azokra rápróbálok és van egy-két cím ami meglepően jó volt, volt olyan amit utána meg is vettem:
My Friend Pedro (ezt PC-n és konzolon is letoltam :D)
Pikuniku (főleg a gyerekek nagy kedvence bekerülés óta, de couch coop-ban én is játszottam velük és ötletes játék)
OId Man's Journey
Kingdom Come: Deliverance (ebben 100+ óra is bekerült és végül megvettem vagy 5 platformra)
Minecraft Dungeons
Donut County
Spiritfarer
Call of the Sea
Exo One
Kill it With Fire
Townscaper
Ghost of a Tale
Unpacking
Moving Out

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#136632) Dilikutya válasza gyimger (#136630) üzenetére


Dilikutya
félisten

Nekem ezek évek óta backlogban vannak, de egymagam csak a régi Sta Wars-t játszottam, szerintem azt se végig, meg elkezdtem az első Marvel-t. Coop-ban viszont gyerekkel jó móka, a legelső Harry Potter-t meg a LEGO-ból készült film alapján készült The Videogame-et. Tökegyforma az összes amúgy, ugyanazt kell benne csinálni, a körítés adja el újra és újra. :)
Bár pont a DC-k sosem voltak még elindítva, az új Skywalker Saga-t se láttam még.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#136633) ZsZso válasza l.skywalker (#136631) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Ez nekem az 1. -be tartozott. Szeretem a szériát és ezt a műfajt. A 2. pont meg nálam úgy néz ki, hogy amikor bekerül és látok benne fantáziát akkor nézem meg, nem kikerüléskor :).

armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

(#136634) l.skywalker válasza ZsZso (#136633) üzenetére


l.skywalker
félisten

Én lusta vagyok már utánaolvasni vagy youtube videókat nézni. Egyszerűen leszedem elkezdek vele játszani és ha elkap, akkor marad.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#136635) _drk


_drk
őstag

Eladó a Ubisoft!

Na mi történt?

(#136636) FunPro válasza _drk (#136635) üzenetére


FunPro
senior tag

Velük kapcsolatban már úgy 10 éve megy a huzavona, hogy most éppen ki fogja felvásárolni. Vagy én emlékszem rosszul?

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#136637) _drk válasza FunPro (#136636) üzenetére


_drk
őstag

Cikket osztottak meg, hogy: "up for sale"
[link]

Egyébként amennyire zsákutcában vannak a legtöbb IP-vel nem is csodálkoznék rajta, mivel még most jól megy, sokat ér!
Ugyan ez az Activison! Papírok jók, de COD-on kívül mindent lerohasztottak és már az is csökken.

[ Szerkesztve ]

(#136638) csuvicsuva válasza _drk (#136637) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Pár hónapja még keményen tolták, hogy köszönik szépen, megvannak ők felvásárlás nélkül is.:K

Az Activisiont a múltkor azt hiszem kifejtettem: Phil Spencer nyilatkozta, hogy elsősorban nem az Activision vagy a Blizzard, hanem a King miatt vennék meg a céget, mert szeretnének betörni a mobiljáték piacra is, nem mellesleg a hármasból magasan a King hozta a legtöbb bevételt a cégnek. Az A és a B már csak hab a tortán, ha ügyesen meg tudják reformálni, akkor valószínűleg megtérül a borsos kiadás.

Ubisoftra visszatérve: Xbox topikban jött a válasz, hogy majd az EA, legalább egy helyre kerül a szemét, mire én beírtam, hogy a Take Two keze meg remeg a gomb felett (It Takes Two K, Red Dead Creedemption, Mass Theft Effect, Tom 2Klancy), de nekik most azt hiszem a Zynga (mobil) felvásárlás után megállj van.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#136639) i2k válasza tomsolo (#136623) üzenetére


i2k
senior tag

Bizony-bizony...

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#136640) i2k válasza _drk (#136628) üzenetére


i2k
senior tag

Inkább "PC" és neo-feminista jelleget kapott - de utóbbi matricát megkaphatná az első 2 rész is.

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#136641) FLATRONW válasza _drk (#136628) üzenetére


FLATRONW
őstag

Nem játszottam vele, de állítólag a Tell me why problémás LMBTQ szempontjából.

(#136642) csuvicsuva válasza FLATRONW (#136641) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Az egyik főszereplő a videojátékok történetének első transznemű karaktere, ha jól emlékszem.

[ Szerkesztve ]

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#136643) l.skywalker válasza _drk (#136635) üzenetére


l.skywalker
félisten

Kiderült az Activision biznisz után, hogy kifizetődőbb eladni, mint szar játékokat fejleszteni megállás nélkül

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#136644) cyberkind válasza _drk (#136635) üzenetére


cyberkind
félisten

Szar játékokat csinálnak, Zsülike meg kiszállhatna most, öregségére abszolút nagy haszonnal az egész buliból, jelentkező lenne rájuk, remélem a Microsoft lesz az, mert a Sony Fromsoftware-t fog venni Kadokawa-stul, ami jó is, meg rossz is.

Az Acti-Blizz bulira meg annyit, hogy az a rohadt sok fejlesztő is jól jön a MS-nak, nekik nonstop kell az ember.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#136645) _drk válasza cyberkind (#136644) üzenetére


_drk
őstag

Nem tudom.
Sonynak lenne-e a pénze?
Micronak kell-e még egy nagy vállalat?
Meg egyáltalán kell-e valakinek ez a Ubisoft?
Micronak jogos lenne az több IP miatt, mert nekik nem nagyon van ilyen siker open world.
Sonynak a Horizon-Days gone-tsushima mind jobb mint ezek,
Én már emiatt kizárnám őket, mert nekik ez nem kell. (Taushima egy japán AC...)
Meg én azt se tudom mivan még náluk.

Sok nagy jampi meg vett mindent és nem jön semmi...
Ez az Activision meg az EA-ra is vonatkozik.

[ Szerkesztve ]

(#136646) cyberkind válasza _drk (#136645) üzenetére


cyberkind
félisten

A Sony Fromsoftware-t vesz a Kadokawa-val, mert náluk van a Fromsoftware, és külön nem adják őket, ezért lesz az a kör drága, jelenlegi állás szerint, de remélem ez nem történik meg (pár hét és kiderül).
Jelentkezők vannak most is, de ezek nem az általunk ismert nagy nevek, szóval, ki tudja, de a MS-nak jól jönne, mivel a Game Pass-t ezekkel brutál módon lehetne feltölteni...
Az EA-t nem tudom, de ott is van pénz bőven.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#136647) l.skywalker


l.skywalker
félisten

Holnap Early Acces megjelenésben jön az új Dűne játék:
(1) Dune: Spice Wars on Twitter: "Tomorrow, the fight for the spice begins. #DuneSpiceWars https://t.co/QvrhFfk6L1" / Twitter

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#136648) csuvicsuva válasza cyberkind (#136646) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Ezek már nem pénzkérdések. Ha az lenne, akkor már mindenki felvásárolt volna mindenkit, de nyilván a gazdasági versenyhivatal most egy darabig szinte mindenkinek megálljt fog parancsolni. Főleg a Microsoftnak, ha a Bethesda/Zenimax után még az ABK-t is átengedik, akkor nekik pár évig kapcsolja ki lesz.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#136649) cyberkind válasza csuvicsuva (#136648) üzenetére


cyberkind
félisten

Sony-nál csak pénzkérdés, nekik nincs végtelen kassza, ezért is más az irány. A MS esete meg érdekes de más, anno, amikor meghozták a döntést, hogy darabolni kell a MS-ot, sanszosan sok külföldi befektető lépett volna be, amit meg nem akart az állam, így inkább hagyták ahogy van, ennek az eredményét láthatjuk ma, hogy a MS 2500 milliárd $ ér, addig a Sony csak 150-et. De én speciel már az ABK-t se értettem, mert a Bethesda/Zenimax egy igazán nagy szereplője volt a piacnak, az ABK meg ennél is nagyobb, de ki tudja, a Ubi kis szereplő, nekik az értékük se sok, kevesebb, mint 10 milliárd $ (talán 7-8).
Viszont egyedül nemcsak a Ubisoft eladó, ott a Konami sok szarja, vagy talán a full cég, Square Enix, a Capcom-nak most jól megy, de őket is gombokért lehet behúzni, ahogy a CDPR-t is, bár ott nincs sok minden.

Paranormal Cocktivity

(#136650) csuvicsuva válasza cyberkind (#136649) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Fentebb írtam, hogy az ABK-t elsősorban a K miatt vették meg, nyilván az első kettőt is rendbe lehet rakni. A Sonynak talán még van mozgási szabadsága, mert nem tolják a milliárdos üzleteket, de kétlem, hogy bevállalnának egy teljes kiadót. Nekik kis túlzással elég, ha megtartják az eddigi stúdióikat, vagy megegyeznek a Frommal egy átmeneti exkluzivitással. Aki nem teheti meg, hogy két konzolt tartson fenn, és szereti az exkluzív játékaik nagy részét, illetve pár generáció óta mellettük tette le a voksát, az nyilván nem fog váltani.

Én nem terveztem konzolt venni, mivel egyre ritkábban játszok, az Xbox One is elsősorban a 4K BD optikai meghajtó és az ára miatt vettem, én úgysem fogok multiért fizetni, meg hasonlók, na most azóta 4K BD nem járt a meghajtóban, tudtam cserélni Series X-re, a GPU előfizetés meg folyamatos. :))

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.