Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
BÚÉK mindenkinek!
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
-
tomsolo
addikt
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
sagem
addikt
válasz Predator2 #117895 üzenetére
Utóbbi, az ilyen játékok adatlapján ezt jelzik is: "Külső fiókot igényel: Uplay (Támogatja a Steam fiókkal való összekapcsolást)"
szerk: közben már jócskán megelőztek, csak nem frissítettem
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Predator2
addikt
Helló
Ha Steam-en veszem meg a Valiant Hearts: The Great War-t az csak annyit fog csinálni, hogy elindítja az UPlayt? Vagy az teljesen steam-es?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Skullwipe
senior tag
Használom a steam invertoy helpert mert mondtátok hogy milyen jó, én is látom hogy hol a legolcsóbb hivatalosan. Akkor marad a gyűjtögetés, már így is elszórtam valamennyit erre-arra, nem olyan fontos. Végül is jól bele gondolva, tényleg jó lehet az alap verzió, úgy is modolnám. Ami tényleg érdekesebb dolog az extrákban az a mellékelt könyv+zene hozzá.
-
i2k
őstag
válasz warcat #117892 üzenetére
Csak neki a Deluxe kellene...
Ami ott 30 dollár...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
warcat
veterán
válasz Skullwipe #117889 üzenetére
Szerencséd van, mert régebbi címként anno még amazonnal kiszerződtek a Steames változat forgalmazására.
Far Cry 3 6.79$
A deluxe nem akciós,de nem tudom mi lehet benne olyan extra ami döntő fontosságú
Steamen megveszed hozzá max a Far Cry® 3 Deluxe Bundle DLC-t 3.39€-ért[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
i2k
őstag
8 euró elég olcsó? Far Cry 3 - Deluxe Edition - 7,89 euro
//Upsz - a feltételedről megfeledkeztem: ez NEM STEAM-es, hanem Uplay-es.
//Csak megjegyzem: a STEAM-es verzióhoz is kell a Uplay fiók... a játék elindítása után így is - úgy is belép a Uplay fiókod alá!
STEAM-en ráadásul semmit sem kapsz érte (öcsik nincsenek).
Uplay-en pedig vannak pontok, amiket beválthatsz...[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
vorosmarti
senior tag
https://isthereanydeal.com/search/?q=far+cry+3+deluxe#/page:game/info?plain=farcryiiideluxeedition
Szerintem steam-est már leginkább csak steam-en lehet venni, de talán érdemes végignézni...
[ Szerkesztve ]
-
Skullwipe
senior tag
Tudtok valami helyet ajánlani ahol steames formában lehet a Far Cry 3 Deluxot megkapni alacsony áron?
-
djculture
félisten
válasz csaba951 #117885 üzenetére
Beszarás első deus ex-ért most csak 0.97 dollár. Tele van a steam olyan játékokkal amiért pénzt kérnek de gyakorlatilag el se indul egy modernebb gépen. Vagy éppen 4:3-ba úgy néz ki modernebb monitoron mint a lószar. Ez az ami szerintem genyó kategória.
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz cskamacska #117884 üzenetére
Szerintem Steamen manapság egyszerűen nem éri meg vásárolni. Vannak más legális, tiszta, problémamentes oldalak, sokkal jobb árakkal. Nagyon ritka, amikor én ott vásárolok.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
csaba951
veterán
válasz cskamacska #117884 üzenetére
Tessék! Ezekkel nem lő nagyon mellé, aki olcsón, jót akar!
-
cskamacska
addikt
válasz W.Wilson #117883 üzenetére
Valójában nem tudjuk mi miatt lettek levéve, 2011-ben jól összegorombultak az Origin miatt, EA utána már nagyon nem erőltette a Steam jelenlétét.
más
Kevesebb mint egy hét van a Sztím Kalácsonyi Szélből, bestbuy listákat szeretnék itt látni hamar.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
W.Wilson
aktív tag
válasz tomsolo #117882 üzenetére
Gondolom azokra más szerződést kötöttek. Az ME 1-nél még csak két jelentéktelen DLC volt, az ME 2-nél rájöttek a Valve-nál, hogy ez már nem pálya, és mikorra megjelent a DA 2, már más feltételeket szabtak.
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
tomsolo
addikt
-
W.Wilson
aktív tag
válasz cyberkind #117873 üzenetére
És ugyanígy a Dragon Age 2-höz megcsinálták a DLC pakkot.
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #117879 üzenetére
Így van, ezek azok. Most már megvehetők egy pakkban.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cyberkind
félisten
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #117875 üzenetére
Szarok a neccgenyre - az alapverziókat sem játszottam még végig.
Így engem nyugodtan elfelejthetnek majd, ha kiadják 4K Ultra HD Enhanced Limited Edition Packban őket...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cyberkind
félisten
Remélem a Steam-essel nem megy ez a cucc. Egyébként meg kétlem, hogy annyira megérné foglalkozni a Mass Effect témával bárhol is de főleg PC-n, úgyhogy igencsak gyanús, hogy lehúzásnak jön az új generációra mindhárom rész de persze nem GOTY kiadásként.
Még a textúrával se kéne foglalkozniuk csak meg kell venni a modderektől akik megcsinálták és kész.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #117873 üzenetére
Ha megengeded, akkor vizuálisoknak:
* EA Origin: Mass Effect 2 DLC Bundle - 24,99 euro
Benne:
* Expansions
- Kasumi – Stolen Memory
- Overlord
- Lair of the Shadow Broker
- Arrival* Cerberus Network content
- Normandy Crash Site expansion
- Zaeed – The Price of Revenge expansion
- Firewalker Pack
- Cerberus Weapon and Armor pack – contains Cerberus Assault Armor and M-22 Eviscerator shotgun.
- Arc Projector heavy weapon* Aegis Pack – contains the M-29 Incisor sniper rifle and the Kestrel armor.
* Equalizer Pack – contains the Capacitor Helmet, Archon Visor and Inferno Armor.
* Firepower Pack – contains the M-5 Phalanx heavy pistol, M-96 Mattock heavy rifle and Geth Plasma Shotgun.
* Alternate Appearance Pack 1 – contains new outfits for Garrus, Thane and Jack.
* Alternate Appearance Pack 2 - contains new outfits for Tali, Grunt and Miranda.
* Collectors’ Weapon and Armor pack – contains Collector Armor and the Collector Assault Rifle.
* Terminus Weapon and Armor pack – contains Terminus Assault Armor and the M-490 Blackstorm heavy weapon.
* Mass Effect 2 promo bundle – contains Umbra Visor, Sentry Interface and Recon Hood.
* Blood Dragon Armor
* Mass Effect 2 soundtrack
* Mass Effect 2 Making of Documentary
* Mass Effect 2: Genesis digital comic
* Mass Effect 2 digital art book~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
* EA Origin: Mass Effect 3 DLC Bundle - 29,99 euro
Benne:
* Single-player expansions
• From Ashes
• Leviathan
• Omega
• Citadel
• Mass Effect 3 Extended Cut ending* Multiplayer expansions
• Resurgence Pack
• Rebellion
• Earth
• Retaliation
• Reckoning* N7 Collector’s Edition Pack – contains four new weapons, alternate outfits and a KEI-9 dog mech.
* N7 Warfare Gear – contains N7 Valkyrie and M-55 Argus assault rifles, and N7 Defender Armour.
* Firefight Pack – contains seven unique weapons for use in the single-player campaign.
* Groundside Resistance Pack – contains seven unique weapons for use in the single-player campaign.
* Alternate Appearance Pack – contains new outfits for Garrus, Liara, EDI and Shepard.
* Mass Effect 3 soundtrack
* Mass Effect 3 digital art book
* Mass Effect Genesis 2 digital comic
* Mass Effect Trilogy exclusive artA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cyberkind
félisten
Nahát-nahát, ugyan csak most láttam de volt annyira kegyes az EA, hogy összeszedte nekünk így 5 esztendővel 3. premierje után mindkét Mass Effect-hez a DLC-ket egy csokorba, 25Eu jelen pillanatban ami soknak tűnik de nem rossz, nekem így máris csábító, remélem néha-néha le is árazzák azért.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Agyzuzo #117856 üzenetére
pont ma nosztalgiaztam, hogy milyen jo is volt mikor végre átkerültem egy másik csapatba, és ott csak 17.50-ig kellett dolgozni (7.50-tol) (+egy-egy ora utazas)...hogy orultem...rengemindenjobbvot, tudtam orulni az ilyen aprosagoknak is D
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
i2k
őstag
Nem aktiváltam, mert már megvolt (van) a fullos csomag a GéjTuÉjről.
-
arty
veterán
válasz csaba951 #117828 üzenetére
"San Fransico a liberálisok bástyája, ennek megfelelően nyomják political correctness, liberális ideológiát."
Ennél nagyobb dezinfot még sose olvastam a játékról ... a játék senkit és semmit nem kímél.
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
én nagyon (remélem az elsőt aktiváltad ingyen uplayen nemrég, így tudod demózni h bejön-e a tps/hekkerszim)
az elsőt is szerettem, de igazán a másodikra talált magára a cím (noha az ótófizika nagyot romlott):
- San Fransisco mármár saints row-san őrült részletekkel van tűzdelve
- változatos, jó küldetések
- nem brutális mennyiségű activityk (egyetlen játékom ami platina lett playstationon! pedig sandbox!!!)
- eszement valóság paródia az egész, reagálva facebookra, google-ra, "mindenre" a mai "tech" világbóla szinglibe ágyazott multi pedig elképesztően élvezetes adalék, amikor a városban egyszercsak elkezd meghekkelni valaki, elindul a macska-egér játék... vagy amikor csatlakozol a rendőrökhöz, hogy elkapj egy hekkert (aki a saját játékában ugye az üldözött)... vagy amikor csak simán coop küldiket nyomsz...
a végére minimálisan sajnáltam, hogy szezonpassz tartalmam nem lett, de a szokásosan elmebeteg dlc tartalom/ár arány fenntartásához nem akartam asszissztálni
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
-
cyberkind
félisten
válasz thomasa #117863 üzenetére
Létezzen, engem kicsit se érdekel, ha játszom egy jó játékot simán beszív fél napra vagy még tovább is ha ráérek (és ezt nem egyszer), ezenkívül mást nem csinálok ami szórakozás vagy hobbi, úgy hülyeség jelenleg ezt így kezelni amikor sokkal szarabb és durvább dolgok várnának megoldást de mivel azok régebb óta léteznek így lelehet szarni és keresni/találni kell valami újat.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz DrTechnoid #117859 üzenetére
Szerencsére originen visszatudod kérni a pénzedet.
-
csaba951
veterán
válasz DrTechnoid #117859 üzenetére
Azonnal Support -> próbáld meg visszakérni a pénzedet!
Egyébként tényleg vigyázni kell! Origin, UPlay simán engedi aktiválni ugyanazt a terméket annyiszor, amennyi kulcsod van hozzá. Ezek szerint engedi megvenni is. Csak a Steam olyan elmaradott, hogy a már megvásárolt termékeket nem engedi mégegyszer megvenni - saját fiókra.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
csaba951
veterán
válasz DrTechnoid #117857 üzenetére
Minek? Revolution-ban már benne van a Premium Pass.
-
őstag
-
-
MrTwister
őstag
válasz bullseye #117854 üzenetére
...és minden hónap 10.-én úgy várja a fizetést mint heroinos az adagját! De ismerős, mármint az előbbi, mielőtt rosszra gondoltok.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
bullseye
addikt
Van aki napi 8 órát dolgozik egy hét majd minden napján, ráadásul erre annyira rá van kattanva, hogy még 1-2 órát is utazik érte! Az de kemény függés!
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
i2k
őstag
válasz thomasa #117850 üzenetére
Játékszenvedély és játékszenvedély között is van különbség --- hogy arról már ne is beszéljünk, hogy a partvonalról kiabáló nem-résztvevőknek mindenki "az", aki nála többet foglalatoskodik a játékokkal... és továbbmegyek: ezeknek a kártyázástól kezdve a 'zekszbokszozásig' minden játék és szenvedély... meg felesleges.
-
FunPro
őstag
válasz thomasa #117850 üzenetére
Nem hülyeség a dolog, ugyanakkor elég nehéz a dolgot definiálni, továbbá fenn áll a kérdés, hogyha definiálunk egy olyat, hogy "videojáték szenvedély", akkor miért nem jegyzünk be minden mást is?
Nomeg, az is egy kérdés, hogy ki határozza meg, mi az egészséges életvitel? Mert ha megint jönnek a brit tudósok, és egy ergonómia szintű vizsgálattal leírják a "megfelelő életvitelt", akkor mindenki mehet a zárt osztályra.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
thomasa
senior tag
Betegség lehet a videojáték szenvedély? Ezt már jó pár ismerős rám mondta.
-
djculture
félisten
bf1 premium pass 15 euro, az alap meg 24.. [link]
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
Ezzaz, megint témánál vagyunk!
Akkor lassan én is beszállok a buliba!
-
i2k
őstag
válasz Hauptmann #117845 üzenetére
A dzsunkaharcos jedi-újoncok, és a fekete bőrű klón katonák korában már semmin nem szabad(na) pedig csodálkozni... szóvá tenni az ilyesmit meg aztán különösen istenkáromlás... (igen Sár Vars)
//irónia
Így aztán, a tendencia begyűrűzik MINDENBE és MINDENHOVÁ.
-
i2k
őstag
válasz Hauptmann #117843 üzenetére
Miért, nem tudtad, hogy afro-amerikai a főszereplő?
-
i2k
őstag
válasz csaba951 #117828 üzenetére
"A deluxe kiadás pont teljesen értelemtelen, mert csak kozmetikai plusz cuccokat tartalmaz. Aki olcsót akar, az alapjátékot vesz."
Nem ok nélkül van az linkelve: az alapjáték elfogyott...
-
KubanitoS
veterán
válasz Dilikutya #117838 üzenetére
Olyan vagy, mint a sith-ek: csak végletekben gondolkodsz.
Nem kell ide GTA 5 5 euróért, de hogy a leárazások 90%-a 20-30%-os, azért marhára gáz főleg a légebbi szélekkel összehasonlítva. Az én whislistemben lévő játékok 99%-a egy az egyben ugyanazt a mértékű leárazást kapta, mint fél évvel ezelőtt a számmer szélen. A kivétel a Batman Arkham Knight: Premium Edition, ami 13 euróra van akciózva, amikor pár hete/hónapja 10 euro is volt.
Szal teljesen jogos a sírás.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Dilikutya
félisten
válasz ZsZso #117836 üzenetére
Én csak az akciók mértéke miatti sértődött sírást láttam, utána nem is olvastam el mindent.
Én is szeretnék 5€-s GTA V-öt, de lássuk be, a Rockstar nincs erre rászorulva.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ZsZso
Közösségépítő
-
Dilikutya
félisten
Ez a topik egyre gázabb.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
FunPro
őstag
válasz thomasa #117830 üzenetére
A gyűjtőszenvedélyt adom, de engem például nem tudnak rávenni olyan vásárlására, amire nincs szükségem.
Elismerem, most is veszek játékokat úgy, hogy a fele könyvtáram nincs kijátszva, de azok mind olyan játékok amiket mindenképp egyszer szeretnék kivinni. Talán az olyan játékot tudják rám tukmálni, ami érdekelne, de még nem hallottam róla.
A probléma inkább nálam ott van, hogy "Meg kell venni, mert most akciós, és mert úgy is megvenném, így spórolok."
Aztán van amikor megállom, hogy megvegyem, és aztán azon sajnálkozok, hogy nem vettem meg.De szoktam olyat is, hogy már egy héttel előre tudom, hogy meg fogom venni, de azért is az utolsó pillanatra hagyom. És ezért már nem egyszer le is késtem 1-1 akciót.
-
MrTwister
őstag
A lényeg akkor, hogy megvan. Bocsánat a félrevezetésért. Nem is nagyon ismertem ezt a játékot, csak rémlik valami, hogy anno valaki írt róla.
-
thomasa
senior tag
Nem tudom volt-e már de tanulságos.
-
csaba951
veterán
Nemrég vettem meg a Gold-ot. Szerintem jópofa. Elég hosszú küldetések vannak benne, de ötletesen több kicsi részre vannak osztva, amiket külön-külön is lehet teljesíteni, nemcsak egyetlen egy folyamatos játékmenetben. Pl. nemrég végeztem a szcientológia egyház sorozattal (a játékban más nevük van).
A társaink kb. 8-10 éves gyerekek szintjén vannak. Bármilyen kicsi teljesítményre agyba-főbe dicsérnek. Eddig szerencsére csak a bázison találkoztam velük, a küldetésekre egyedül megyünk. A város csodálatosan nézz ki. San Fransico a liberálisok bástyája, ennek megfelelően nyomják political correctness, liberális ideológiát.
A deluxe kiadás pont teljesen értelemtelen, mert csak kozmetikai plusz cuccokat tartalmaz. Aki olcsót akar, az alapjátékot vesz. Akit érdekelnek a stroy dlc-k is, az meg a season pass-os gold-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz MrTwister #117824 üzenetére
nem, ez ilyen tps game (am ezt is néztem mert valami ilyesmi név jutott az eszembe)
// szerk meglett, rosszul emlékeztem a játék nevére - "I Am Alive"
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
MrTwister
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
mi annak a játéknak a címe ami ilyen picit szürreális világban játszódik, a "War" szó ha jól emlékszem benne van a címében, és a játékban fegyverrel kell kényszeríteni katonákat hogy adják meg magukat, meg blöffölni is kell benne az életben maradáshoz (valami ilyesmire emlékszem homályosan)
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
i2k
őstag
Watch Dogs 2 Deluxe Edition (avagy az Örző-Védő Kutyák Kettő Dö Luksz) Amazonon kapott egy laza 66% off-ot... a kulcs Uplay-en aktiválódik.
A kérdésem: mennyire szeretjük a játékot? [nem vettem még meg]
-
tomsolo
addikt
válasz cskamacska #117818 üzenetére
Eddig kocsiztam, úgy meg nehéz írni többet.
Szépek ezek amiket ajánlasz, de nem lehet az alaphangon 30-40 órás Danganronpához hasonlítani mivel ezek csak egyszerű gyík lapozós vn-ek kb nulla játékmenettel cirka 5-6 óra végiglapozással, így még az 5 ojró is borzasztó drága értük.
De még a másik Chunsoft játékhoz sem tudom hasonlítani - Zero Escape: Nonary Games - ami talán jobban vn-es mivel ez nem csak tele van mindenféle papír+írószeres puzzleval hanem minimum 6 de inkább 10 féle befejezéssel amik nem csak, hogy több ágon történnek hanem az első végigjátszás után a különböző kulcskérdésekre helyesen válaszolva további ága(ka)t nyitnak meg, ráadásul 2 játék is van benne így érthető a magasabb ár. (De tény, hogy magas.)
Egyébként nagyon sajnálom, hogy az ukránok is kiszerettek a Sherlock Holmes féle játékokból - az Arsene Lupinos imho az egyik legnehezebb ebből az eresztésből, a Hasfelmetszős meg egy rendkívül jó történettel és indoklással rendelkező játékra sikeredett - mivel majd mindet imádtam.
-
i2k
őstag
válasz bullseye #117817 üzenetére
A WARRIORS ALL-STARS / 無双☆スターズ a STEAM-en meghirdetése óta a figyelő listámon szerepel
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #117809 üzenetére
Ránéztem a screenshotokra, videókra, és hirtelen kétoldali culture shockkal lettem gazdagabb.
Ami viszont vn körökben még nekem is bejött:
Everlasting Summer ingyé van
Céltalan orosz huszonéves hirtelen egy szovjetorosz úttörő táborban találja magát, majd becsajozik és egy jobb emberként tér vissza hogy építhesse a putyinizmust. Vagy esetleg pokolra kerül, majd elválik úttörés közben. ^^
Panzermadels: Tank Dating Simulator 5 euró zakcióban
Fotel tábornokoknak adja magát, világháborús tankokba kell behatolni..
A klasszikus japó vn-ek direkte paródiája, jópofa grognard poénokkal.Stay! Stay! Democratic People's Republic of Korea! 7 euró zakcióban
Még egy poén vn a DEVGRU-P-tól, amiben észak koreai tartótiszt csajokat kell ágyba vinni, mielőtt ők visznek a gulágra.
Leviathan: The Last Day of the Decade 1,5 euró zakcióban
Hát ez egy ilyen izé, ilyen elborult világban játszódó kaland-vn, ahol az ember megpróbál becsajozni, nem meghalni, anya gyilkosát megtalálni, hétszilvafás nemesi család hírét feljebb vinni, meg mindenféle pokolfajzatokkal elbánni egyszerre. Kimondottan felnőtt darab, hogy démont idézel, vagy becsúszott kis incest már az elején egy achievementes titok feltárásakor, az még az egyszerűbb történések közé esik.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
bullseye
addikt
válasz tomsolo #117816 üzenetére
És az orig Senran Kagurák? Meg van valami vizipisztolyos-dekoltázsos cucc is. (Megnéztem: Gal*Gun: Double Peace)
És ha igazán perverzet akarsz, akkor Warriors All Stars, macskával!
Hú, Panzermadels mennyire nem jött be... azok a jó kis cringy politikai poénok helyenként. Bleech.
[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
tomsolo
addikt
Na végeztem is a sale-lel:
behúztam a Nonary Games trilógiát meg mellé a Valkyrie Drive mellcsapkodós bolondozást.
Sajna ezek az echte japó cuccoknál még ez a gyér engedmény is a nagy szó. Egyébként az árukból vehettem volna kb 10-20 másik játékot viszont azokkal nem valószínű hogy játszottam volna is, úgyhogy végül ez volt a fő csapásirány.
A Nonary egyébként nagyon jó, az első részt torrenten leszedve majdnem végigvittem.
-
csaba951
veterán
Nem, szerintem nem a ÁFA miatt van. Én két okot látok erre:
* vásárlás után vissza lehet vinni a játékot visszatérítésre
* a kiadók rájöttek arra, hogy -50% akció bőven elég az embereknek, a nagyobb százalékokon csak pénzt buknakVisszatérítés előtt a vásárlás után mindenképpen megkapta a pénzt a kiadó. Mióta bevezették, elég sokan visszakérik a pénzüket. Ezt gyakorlatilag a többi, pénzt nem visszakérő vásárlóval fizettetik meg. A bevezetéskor volt olyan indie kiadó, aminek egyik napról a másikra 80% százalék felett volt a visszatérítések kérése. Nyilván olcsó, szemét termékük volt. Sokan befizették azt az 1-2 EUR-ot, és vállat vontak amikor kiderült, hogy ráfáztak. Most viszont lehetőségük van ezt a kis pénzt is visszakérni.
-
i2k
őstag
Utólagos kiegészítés: már a kosárba berakást követően látható ott a "All prices include VAT where applicable" szöveg, így:
-
i2k
őstag
A Luxemburgból kipaterolás/kifarolás óta a Valve az adott európai országra jellemző VAT tételt beépíti az árba, amit a felületen látsz --- gyakorlatlan szem számára úgy tűnhet, hogy nincs is megadóztatva...
STEAM-en, a fizetési metódust követő összegző lapon aztán láthatod ezt: "All prices include VAT where applicable" (nálunk is van).
A vásárlást követően az e-mailedre kapsz egy részletezést. Ott láthatod, hogy mennyi is az annyi nálunk:
-
Źşë'
addikt
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #117809 üzenetére
Hát, attól nem tartok, hogy valaki ~12000 Ft-ot a teljesre dob
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
Danganronpa: Trigger Happy Havoc-ot vétek kihagyni 12 ojróért fene nagy móka és kacagás.
Gőzön írtam róla bővebben pár sort.
Van bundle is (1-2) meg (1-2-AD) bár ezeket csak akkor ajánlom ha nagyon nagy rákattanás van.
-
csaba951
veterán
Hát igen, ez a vásárlóknak nem jó! Az akciós árak drasztikusan megemelkedtek az elmúlt 3 évben. Viszont a Steam részéről meg jó, mert félévről-félévre mindig egyre nagyobb profitot tudnak gyártani vele a kiadónak. Szóval eladói oldalon maximálisan elégedettek azzal amit a Steam csinál.
-
Hauptmann
addikt
Mindenesetre érdekesek az árazások. A Bomber Crew-t nézegetem most, az alapjáték kapott 33%-ot,. most 10,04 €. A Deluxe (alap+season pass) 24,99, ez nem kapott semmit. Viszont, ha most az ember megveszi külön az alapot, és külön a pass-t (10,04+9,99), olcsóbbra jön ki, mint az ugyanazt tartalmazó Deluxe.
-
i2k
őstag
Az alapok rohadt régóta megvannak - ráklikkelek a linkre (táblában ez az ára) és csak átírom a számokat.
Amennyiben a képre gondolsz: az sem tartott 15 percnél tovább (beleértve a Snipping Toollal maszatolást, és a PS elindulását is).A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Az idei Winter Sale "csodája" az én szemüvegemen (lista) és a százalékok és számok tükrén keresztül:
-
Frod
addikt
válasz Pangelus #117801 üzenetére
A Trilogy-ban van benne egy harmadik kampány is - ami csak ebben van - valamint az első 2 rész turbózott változata.
Az viszont jó kérdés, hogy tudsz-e játszani a korábbi részek tulajdonosaival, de tippre nem, hiszen ez egy külön játék.
(Mondjuk ez tipikusan az a sorozat, ahol amúgy se nagyon tudsz senkivel, mert a lobby-ban állsz 20 percig mire talál valakit. Ha megvan a 3 haver alapból akkor viszont nagyon szuper!)Do you see the white shadow?
-
Pangelus
tag
Uff
A Zombie Army Trilogy vs. Sniper Elite: Nazi Zombie Army 1-2 most külön játékok értem ezalatt hogyha veszek egy Trilogy-t akkor akinek a sima 1-2 van meg azzal nem tudok coop-ozni és így tovább
(ha jól értem a Trilogy csak egy kiragadott feltuningoltabb újbőrlehúzós változat úgymond?)[ Szerkesztve ]
" 5§. Az egyenlő bánásmód követelménye"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GTA V
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kés topik
- Politika
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest