Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hehehehe
tag
B-n se csuszhatsz meg...ha bevprogbol vagy eafbol elhasalsz az bizony egy ev csuszas...en mar csak tudom bevprog gyakon megvagtak tavaly
most meg 5os lettem... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
most voltam fonya UV-n...durva volt.12bol 6,5 pont kell a ketteshez.na nekem 6 pont lett...mondom fasza beiratom a jegyet aztan itt se vagyok dogoljenek meg.aztan gyakvezetomtol (szityu) kerdeztem az egyik tetelt hogy ez mier csak fel pont, erre mutatta hogy azt nem irtam oda...mondom es ez akkora gond? nem is tudtam miaz...mondta kerdezzem meg hunyit hogy kaphatok e ra egy pontot mer akkor mar megvan.megkerdeztem.erre aszonnya dehat en ilyet nem is adtam le oran.ez nem kell ide.ugyhogy 1 pont igy 6,5 ponttal eppenhogy atcsusszantam
halistennek 
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Arc Raiders
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- LEGO klub
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
most meg 5os lettem... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
halistennek