Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20151) Cooper911 válasza BP71 (#20150) üzenetére


Cooper911
senior tag

Nehéz a hajód az adott thrusterhez. Vagy a hajót könnyitsd vagy erősebb thrustert vegyél.

Coriolis.io-n tudod próbálgatni mi az amit még elbír.

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#20152) LacStein válasza gigafun (#20066) üzenetére


LacStein
csendes tag

Köszönöm, így már ok! :R

(#20153) BP71 válasza Cooper911 (#20151) üzenetére


BP71
tag

Eladni akarom, épp a hajót próbálom lecsupaszítani, de a thruster 4 millát ér, nem akarom rajtahagyni.

(#20154) Sylc válasza Pro Cambarus (#20138) üzenetére


Sylc
senior tag

ez a turul / szilard stb forditas nagyon bantoan hangzik... miert kell leforditani helyneveket?

[ Szerkesztve ]

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#20155) Urby66 válasza BP71 (#20153) üzenetére


Urby66
aktív tag

Cseréld le egy olcsóbbra. Lehet, hogy az adott állomáson nem kapható olyan ami elég nagy a hajód tömegéhez ezért nem tudod kicserélni. Ilyen esetben vagy átmész máshová vagy eladod így a hajót és elbukod a 4 milla 10%-át. Döntsd el, hogy az a pénz vagy az időveszteség fáj jobban.

(#20156) Pro Cambarus válasza Sylc (#20154) üzenetére


Pro Cambarus
csendes tag

Nem pontosan értem a kérdést. A helynevek a fenti módon szerepelnek a kliensben / szervereken (- ékezetek). A turul (avagy kerecsen) magyar kifejezés nem szerepel a kliensben, csak ezt jelenti az adott név (saker) magyarul, így egy játékbeli hipotézis játékbeli alátámasztására alkalmas.

[ Szerkesztve ]

(#20157) Sylc válasza Pro Cambarus (#20156) üzenetére


Sylc
senior tag

Lenyegtelen, igazabol a Szilard Gateway, kb a ket nyelv megeroszakolasa szamomra, vagy nem SZ, vagy nem Gateway :)

De ne torodj vele, nem igazan erint az SSL, inkabb csak fura volt, az utobbi par napos propaganda PH forumon, mikor van ra sajat bejaratott forum az EDHU-n, de mivel se spam, se provokacio nem volt benne, fogd fel ugy, hogy nekem banto csak, masok tuti eszre sem veszik.

BUEK Commander :)

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#20158) Cooper911 válasza BP71 (#20153) üzenetére


Cooper911
senior tag

Valószinüleg nincs akkora osztályú thruster az adott állomáson, csak kisebb, azt meg nem engedi feltenni.
(Pl Cobra 4es osztályú thrustert igényel, nem tudsz rá 3A-s vagy 3B-s thrustert rakni)

Ahogy elöttem is írták vagy keresel máshol vagy eladod így a hajót és buksz 400k-t.

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#20159) Pro Cambarus válasza Sylc (#20157) üzenetére


Pro Cambarus
csendes tag

Ha ez tényleg probléma volna, akkor a kritika a Frontier Developments-t érintené, mivel az SSL nem vett részt a játék fejlesztésében és a Galaxis generálásában. Mivel a Galaxisban szinte minden állomás személynevekhez kötődik, amelyek között az angol nevekből kevesebb van, mint más nemzetekhez kötődőkből összességében (pl. Saavedra: spanyol, Tesla: szerb, Gagarin: orosz, stb.) ezért -amellett, hogy nem helytelen nyelvtanilag- én személy szerint nem látom, hogy miért erőszakolja meg ez jobban a magyar (angol nyelvet), mint a Saavedra Dock a spanyolt (angolt).

Kapaszkodj meg ;) a Holdon is van Szilard Crater, de a European Molecular Biology Laboratory könyvtárának neve is "The Szilard Library".

Megkockáztatom, hogy a fejlesztők nem is biztos, hogy tudták, hogy ezek magyar vonatkozású nevek, amikor beépítették ezeket az Elite: Dangerous-be. Azt viszont biztos tudták, hogy Szilárd Leó milyen szerepet játszott az atomfizikában, vagy hogy Szebehely Győző (Viktor) nélkül nem lett volna Apolló Program és több égitestet érintő orbitális navigáció.

Én pedig elnézést kérek, ha ezek a bejegyzések bármely tekintetben propagandának tűnhettek: nem azok. Először is nem képviselem az SSL-t, eddigi két (alap)bejegyzésem jó szándékú magánakció. Ennek többek között az is az oka, hogy új és "casual" játékos vagyok, így nem is ismerem a magyar játékosok szerencsére rosszul dokumentált konfliktustörténetét. Fel sem vetődött bennem, hogy a fejlesztők által támogatott/létrehozott kis frakciókkal (SSL), vagy magyar szerepjátékkal kapcsolatos javaslatok érzékenységet kiváltó propagandának minősülnek a PH fórumon. Tudatlanságom következményeiért elnézést kérek. Azt terveztem, hogy a kereskedelem, harcrendszer és a háttérszimuláció alapjainak elsajátítása és a jelenlegi játékbeli conflict zone-ok megszűnése után a bányászat és a csempészet alapjait, valamint a felszíni küldetéseket sajátítom el, valamint fejlesztem a rangjaimat, de rájöttem, hogy ezeknek átmenetileg várnia kell: inkább bepótolom a fenti hiányosságomat. Van esetleg valamilyen linked / forrásod, ahonnan megtanulható a magyar játékosok csoportdinamikájának története az E:D bétájában és kereskedelmi verziójában? Tudom, hogy ezek néha kevéssé dokumentált területek. Ha ez így van, van valamilyen megismerhető ars poeticád / gyűjteményes műved, amiből kiderül, hogyan lehet navigálni ezen az érzékeny területen?

Köszönöm még egyszer és BUÉK Commander ;)

(#20160) BP71


BP71
tag

Vettem egy T7-et. Megpakoltam, majd az állomás felé tartva bekapcsolt az a barom auto docking (most először vettem), mivel az állomás hátuljánál voltam egyenesen belerepült az állomásba (67% hull). Ráadásul kikapcsolni se tudtam, addig kellett forognom, míg a gyorsulás miatt ki nem kapcsolt.

(#20161) Urby66 válasza BP71 (#20160) üzenetére


Urby66
aktív tag

Sajnálhatod, hogy megúsztad 67%-al, mivel egy szép robbanással bekerültél volna az IPSZ klubba!
Legközelebb légy ügyesebb, és ha lehet legyen a hátad mögött egy teli raktér arany vagy rabszolga amikor a tagságért folyamodsz...
;] ;] ;]

[ Szerkesztve ]

(#20162) Sylc válasza Pro Cambarus (#20159) üzenetére


Sylc
senior tag

Tetszik a szarkazmusod :D

Konfliktusrol mondjuk az enyemen kivul masikrol nem tudok, mivel velemenyes, hogy Undermineolnam az SSL-t, ezert nem igazan szokott itt a minor frakcio alapota megosztasra kerulni.

Ezert volt meglepo, hogy irtal itt SSL reszeket. ;)

Mivel ez itt es mashol is ki lett mar vesezve, ha erdekel irj privatot.

[ Szerkesztve ]

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#20163) Denzo válasza Bor1781212 (#20032) üzenetére


Denzo
tag

Szia!

A Launcher Options menüjében a Validate game files parancs lehet, hogy megoldja a problémádat. Nekem pl. megoldást jelentett indítási problémákra, így megúsztam az újratelepítést. Bocs, ha már későn írok.

(#20164) xgbcx


xgbcx
tag

Fejvadászathoz és a futárkodáshoz milyen hajót (esetleg buildet) ajánlanátok úgy 500k körül? Vettem egy diamond scoutot, de nem vagyok vele annyira sikeres harcban mint vártam. :(

(#20165) Urby66 válasza xgbcx (#20164) üzenetére


Urby66
aktív tag

Szerintem a kettőt célszerű különválasztani. A futárkodáshoz inkább raktér és nagy ugrótáv szükséges, oda egy könnyű és gyors hajó javallott. A fejvadászkodás egy erős és masszív gépet kiván nagy pajzsal és erős páncélzattal. Ezért ez sosem lesz elég fürge a hatékony futárkodáshoz. Sajn most telóról vagyok így nem tudok configot linkelni... :-(
Milyen a jelenlegi géped?

[ Szerkesztve ]

(#20166) duvi válasza xgbcx (#20164) üzenetére


duvi
nagyúr

500k nagyon kevés fejvadász hajóra :( Viper a legolcsóbb ilyen feladatra, de az is jóval 1 millió fölött van, ha értelmesen felszereljük.

(#20165) Urby66
Futárkodáshoz nem kell raktér. Csak sima üzeneteket visz.

[ Szerkesztve ]

(#20167) Sylc


Sylc
senior tag

Kerdes volt a minimum config, VGA teren ez nem egy eromu :D

Vendegsegben mokazom, egy ilyen gepen tradelek jelenleg 6FPS-el, kellett a landing computer, plane, mert a touchpad nem igazan pilota barat :D

[ Szerkesztve ]

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#20168) VitoSagi válasza Sylc (#20167) üzenetére


VitoSagi
tag

Izgalmas lehet a társaság ha vendégként is inkább EDzel. ;] :DDD :P

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#20169) baphomet válasza xgbcx (#20164) üzenetére


baphomet
senior tag

Harcra és futárkodásra ezen a szinten az Addert javasolnám, bár az 500k elég sovány még arra is. Egy kimaxolt Aderrel már Viperig bezárólag bármilyen NPC-be beleköthetsz, esetleg még Aspot is meg lehet kóstolni vele, nem túl gyors, de nagyon jól manőverezik, és szép nagyot tud ugrani.
Ha Horizons-od van, (és ezt más kezdőknek is ajánlom!) csinálj Cut the power küldetéseket, és gyorsan meglesz az pár millió, ami egy életképesebb hajóhoz szükséges. Nem kell hozzá semmilyen rang, 100-300k között fizet. Felszíni erődbe kell szépen bekocsikázni, megkeresni és szétlőni az erőművet, majd pánikszerűen visszarohanni hajóhoz a feldühödött skimmerek és lövegtornyok össztüze alatt. :)

(#20170) Urby66


Urby66
aktív tag

Hajónapló 3302 Jan.02:
A legutóbbi szerencsétlen landolás után kívülről is alaposan átvizsgáltam a járművemet. A fedélzeti számítógép a hajótest állapotát 58%-ra értékelte ennek ellenére sem szemmel látható sérülést, sem pedig szivárgást nem tapasztaltam. Ezért úgy döntöttem tovább folytatom az utam eredeti terveim szerint. A napok eseménytelenül és unalmasan teltek. Az időt vagy a csillagtérkép tanulmányozásával, vagy pedig értékes csillagászati adatok gyűjtésével töltöttem. Találtam egy gyönyörű földszerű világot, pályára álltam és úgy gondoltam a pihenőidőmet itt fogom eltölteni. A kabinból fantasztikus kilátás nyílt az alattam elsuhanó zöld és kék világra.

Az új év Tawilo-tól 1200 fényévnyire a Lófej köd közelében talált. Hogy megszakítsam a monoton felfedező repülést elhatároztam, hogy leszállok egy alacsony gravitációjú sziklára és teszek egy alapos túrát az egyik SRV-vel. Egy zöld színű bolygót választottam aminek átmérője csak 183 km volt. Magabiztosan szálltam le gondolván, hogy az alacsony gravitáció egyszerűvé teszi majd a landolást. Szinte már meg sem lepődtem ahogy a gépem megrázkódott és meghallottam az összeomló energiapajzs jellegzetes hangját. Az alacsony g megmentett és a számítógép becslése szerint a hajótest állapota 50%-ra csökkent.
Ahogyan a felszínre léptem szinte azonnal megláttam egy erős radarjelet ami nem ásványok jelenlétére utalt. Az alacsony gravitáció miatt gyorsan elértem a célom. Egy lezuhant szondát találtam amiből semmiféle hasznos anyagot sem tudtam kinyerni. Morogva átmásztam a lövegtoronyba és addig lőttem a horpadt vasdarabot amíg elfogyott a fegyverrendszerem összes energiája. Hővédő pajzsában a fegyverem nem tudott kárt tenni, ha tehettem volna kiszállok és dühödten az oldalába rúgok.

A csillagtérképet böngészve elhatároztam, hogy keresek egy rendszert ahonnan azt a képet látom a Lófej ködről, amit az a mára legendás felvétel mutat. Ezt még több ezer évvel ezelőtt élt földi tudósok készítettek kezdetleges műszereikkel. Bíztam benne, hogy itt a köd közelében ezt a bravúrt meg tudom ismételni. Legalább 40 bolygórendszert látogattam meg a környéken de sajnos nem találtam olyat perspektívát ahonnan a ló fejét felismerhetően látni lehetne.

Mivel ennek ellenére sikerült egy pár szép felvételt készíteni, és az ulticélomat is elértem végeredményben elégedetten indultam haza.

[ Szerkesztve ]

(#20171) baphomet válasza Urby66 (#20170) üzenetére


baphomet
senior tag

A lezuhant nav beacon-ökben van data point, amiből az SRV-d szkennerét használva 10-15k creditnyi infot lehet kiszipolyozni. A gond csak az vele, hogy X52-őt (de lehet, hogy más hotas-szal is így van) használva nem működik az SRV data point scanner-re. Át kell váltani keyboard and mouse irányításra, nyomni egy jobbgombot, ez aktiválja a DPS-t, ezután visszaváltva a hotasra már működni fog a továbbiakban.

És, igen, ez is a beta első pillanatától kezdve ismert hiba, amivel lószart nem kezdtek azóta.
Az ilyenek és a továbbra is bugos fos, fantáziátlan, logikátlan, bölcsődés szintű küldetések miatt nekem az a véleményem, hogy bárki, aki gondolkozik a Horizons megvásárlásán, az ne tegye. Valamikor fél áron. És ami eddig látszik belőle, akkor sem biztos hogy megéri azt a félárat még az egész éves további kiegészítésekkel együtt sem.

(#20172) Urby66 válasza baphomet (#20171) üzenetére


Urby66
aktív tag

Ó, bazz! Pedig ott nyomkodtam a gyárilag dedikált gombot, de semmi... :W

(#20173) BP71


BP71
tag

Az eddb.io oldalon a "Max Hop Distance" az ugrás távolsága?
T7-el mekkora a legnagyobb ugrástávolság a lehető legnagyobb raktérrel?
Most 212 tonna és 17,25 fényév a max. Csak 18.5 millám van és szeretném a pénzem növelni. Úgy látom, hogy a több ugrásos kereskedés több pénzt hoz, mint az oda-vissza.

[ Szerkesztve ]

(#20174) [w] válasza baphomet (#20171) üzenetére


[w]
őstag

nekem működik hotasx-ről is a szkennelés, de csak úgy, ha az irányítás beállításaiban a "firing deploys hardpoints" be van kapcsolva. ilyenkor a joy-on dedikált szken gomb is működik rendesen.

próbáld már ki, hátha nálad is jó lesz így! :)

cmdr PETER W. VOLKOV

(#20175) Urby66 válasza BP71 (#20173) üzenetére


Urby66
aktív tag

212 tonnánál csak akkor fogsz tudni többet vinni ha beáldozod a pajzsot és a fuel scoopot is.
Ilyenkor 232 tonna az elméleti maximum és a terhelt ugrótáv marad 17 fényév.
Tudni kell, hogy ilyenkor a legkisebb koccanás is életveszélyes lehet, és a biztosítás csak a hajó árát fedezi a rakomány mindenképp elveszik ha elpukkansz.
Feltételezem a 18 milla a hajódon felül van. Ebben az ársávban csak a Clipper visz többet de ahhoz kell rang, és nem biztos, hogy marad elég pénzed árura.

(#20176) rtitusz


rtitusz
őstag

A megkönnyebbülést, amit a befejezett scan nyújtott (6 ezer fényévre a lakott területtől) nem tudom szavakba önteni. :D :C

Amúgy is direkt volt, egy FED szájhős mindig mindent kiszámol előre, és nem sieti el a tankolást, tökéletesen tudja, hogy meddig elég az üzemanyag. :P

[ Szerkesztve ]

(#20177) Sylc válasza BP71 (#20173) üzenetére


Sylc
senior tag

Magasabb a (profit / t cargo), de a kereskedelemhez mas is kell, megpedig az ido.

A legjobb azt megnezni, hogy 1 ugrasos utvonalon 300ls-en beluli alomasokkal tudsz-e tobb creditet szerezni, mint a tobb ugrasossal, szerintem nem. ;)

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#20178) brd válasza Sylc (#20177) üzenetére


brd
nagyúr

Hadd kérdezzem már meg: te hogy bírod ki az unalmat, ami az ide-oda ugrálással, ill. ugyanazt megveszem-eladommal jár?

The only real valuable thing is intuition.

(#20179) Urby66 válasza brd (#20178) üzenetére


Urby66
aktív tag

Próbáod ki te is egy 6 fps-t toló gépen csak touchpaddal, úgy hogy van vagy 400 tonna a hátad mögött. Tuti nem unalmas! :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

(#20180) BP71


BP71
tag

Találtam egy helyet, ahol az oda úttal (4 ugrás) keresek közel 600 000-t, de a vissza útra nem tudom mit érdemes vinnem.
Levettem a scoop-ot és bővítettem a rakteret. Mellesleg érdekesnek találom, hogy több tonnát tudsz elvinni különböző áruból, míg a rabszolgából 1 db 1 tonna. Megtermett rabszolgák lehetnek.
Nekem például két hajóm van, egy T7 és egy Vulture. Hol egyik, hol másik játszik.

[ Szerkesztve ]

(#20181) Urby66 válasza BP71 (#20180) üzenetére


Urby66
aktív tag

Ha nincs visszárud akkor az már egy 600000 / 8 ugrásos út. Ezt kb oda - vissza 20 -25 perc alatt csinálod meg, és ez 1 óra alatt bőven kevesebb mint 2 milla. Ahogy Sylc kolléga is írta lehet jobb egy kevésbé jövedelmező de rövidebb utat keresni. Ha ügyes vagy ennél jóval többet a Vulture-al is össze lehet lőni egy óra alatt.

(#20182) Cooper911 válasza BP71 (#20180) üzenetére


Cooper911
senior tag

Visszafele megnézed mit adnak olcsón és ebből mit keresnek a kiinduló állomáson. De ha nem akarsz sokat bogarászni akkor az eddb.io-n meg tudod nézni mit érdemes visszafelé vinni.
De ha jól számolok ~2800Cr/T az oda utad, igy ha visszafele nem viszel semmit akkor sem rossz a kör.

A rabszolgáknál szerintem úgy van, hogy 1 rabszolga konténerenként és a konténerrel együtt 1T a súlya.
Jár nekik a WC, Kaja, pia, szines TV, súlyzókészlet, stb. :D

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#20183) brd válasza BP71 (#20180) üzenetére


brd
nagyúr

Szerintem sehol nincsen leírva, hogy 1 db 1 tonna, eleve az árunak is az a neve, hogy rabszolgák. Tehát 1 tonnányiról van szó, nem egy darabról. Persze az is érdekes kérdés lehet, hogyan válogatják össze őket úgy, hogy mindig pont 1 tonna legyen az össztömeg. :D

The only real valuable thing is intuition.

(#20184) Phobion


Phobion
őstag

Azt tudjátok, hogy Midshipman-től Petty Officer-ig mennyi idő a repuzás? Csinálgattam ma küldetéseket, de azok kb 1%-ot adtak :F

Sci-fi, fantasy könyvek eladók: https://hardverapro.hu/apro/elado_sci-fi_fantasy_konyvek_4/hsz_1-50.html

(#20185) pcnet válasza brd (#20183) üzenetére


pcnet
addikt

Felkockázzák őket és dobozokba rakják. Nem kérdés. Egy kondába, hogy férne be ~6000 szolga? (75 kg/fő átlagsúllyal számolva.)

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#20186) BP71 válasza pcnet (#20185) üzenetére


BP71
tag

A kiskondás megeteti a kondával. :)

(#20187) Cooper911 válasza Phobion (#20184) üzenetére


Cooper911
senior tag

Olyanokat csinálj ami mellett ott a fed jelzés. Credites jótékonysági küldetéseket aminél szintén ott a fed jelzés mindig csináld meg.

(pont most csináltam egy jótékonysági küldit 11k credit és 2%-ot nyomott a rangomon Petty Officerként)

[ Szerkesztve ]

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#20188) Sylc válasza brd (#20178) üzenetére


Sylc
senior tag

engem az excelben csokkeno hatralevo szam mozgat, a tobbi csak kiegeszites :D

mellesleg mivel tudom mivel jar, ezert eleg sokat CQC-zom mostansag. volt olyan nap amikor 13 orat talicsakztam, masnap ra se neztem elite-re...

T7 mazsolanak uzenem, van 1 ugrasos 7ly-es utvonalam 3000ct/t, ami ugye 8 perc alatt 600.000 + troval 5% ha PP-zik, mellesleg itt kockulok, szoval ha akarja koronkent megtoldhatom 100k shareddel (anaconda) a vedelemrol nem beszelve.

u.i.: T9 Sag A ut 1000x unalmasabb mint A-B-A trade, a CZ meg monotonabb mint a par ID-vel tarkitott talicskazas. Long range smuggling lehetne jovedelmezobb, ha birna a gyomrom a quest halmozast, meg nem szeretnek 0 trade-el Trade elitet...

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#20189) BP71 válasza Sylc (#20188) üzenetére


BP71
tag

Kedves Tádé! :)

Sajnos az üzeneted egy részét nem értem. Mi az a 100k shared? Egyébként szívesen benne vagyok (csak tudnám mire mondok igent).

Mazsola.

[ Szerkesztve ]

(#20190) baphomet válasza [w] (#20174) üzenetére


baphomet
senior tag

:R Így valóban működik, ezer kösz.

Tehát akkor állítsuk be a szkennernek a dedikált gombot, de emellett állítsuk be a fire groupban is, de még ez sem elég, hanem legyen beikszelve firing deploys hardpoints opció is. :W Én állat meg még fizetek is ezért.

(#20191) Phobion válasza Cooper911 (#20187) üzenetére


Phobion
őstag

Köszi :R , játék módot érdemes válogatni a küldetések miatt? :F

Sci-fi, fantasy könyvek eladók: https://hardverapro.hu/apro/elado_sci-fi_fantasy_konyvek_4/hsz_1-50.html

(#20192) Sylc válasza BP71 (#20189) üzenetére


Sylc
senior tag

Ha wingben tradelsz, es van 100 egysegnyi profitod, akkor aki veled van az allomason mikor eladsz (instaban, ha trader shipnek adsz el) akkor a tobbiek kapnak tovabbi 5% profitot utanad, affele csapat bonusz, mivel en 448t arut szallitok, neked ezutan jar 60.000 cr + 20.000 cr ingyen, felteve ha tartod a tempot :D

Ennyi.

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#20193) BP71 válasza Sylc (#20192) üzenetére


BP71
tag

Értem, köszönöm.

(#20194) Íjász001


Íjász001
tag

Empire rang húzáshoz a Tamar rendszer még használható? Esetleg jobb?

Íjász

(#20195) BP71


BP71
tag

A térképen az FSD Boost mit jelent? Ha húzom a csúszkát nő a megtehető távolság tankolás nélkül.

(#20196) Urby66 válasza BP71 (#20195) üzenetére


Urby66
aktív tag

A bolygókon gyűjthető anyagokból van lehetőség fejleszteni az FSD-t aminek így növekszik a hatótávolsága.
Ezt a megnövekedett hatótávot látod a térképen.

(#20197) BP71 válasza Urby66 (#20196) üzenetére


BP71
tag

Köszönöm. Tehát csak Horizons tulajoknak.

(#20198) rtitusz válasza BP71 (#20197) üzenetére


rtitusz
őstag

Egyelőre igen, de hamarosan az alapjáték tulajok is tudják majd használni, mivel materiálokat majd meg lehet találni WSS-ben és USS-ben, meg egyéb POI pontokban is. Talán a következő update-el élesítik, ki tudja.

(#20199) Sylc


Sylc
senior tag

A mai ajandek nektek :)

Mellesleg atkoltoztem Twitch-re, interaktiv angol / magyar stream, tervezek ajandekot osztogatni 25 feliratkozo utan, cim pedig: twitch.tv/cmdrflynth

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#20200) Gilthanas


Gilthanas
aktív tag

Az lehetseges, hogy olyan infokat latok a rendszer informacioknal ami csak a horizons kiegeszitovel egyutt lenne lehetseges? Kek jelzest latok a bolygok korul es ha ranyomok akkor bolygo infot is latok amint tobb bazis vagy banyasztelep is be van jelolve. Pedig nincs horizons om. Valaki tapasztalt ilyet?

Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.