Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19851) Micsurin válasza rtitusz (#19850) üzenetére


Micsurin
nagyúr

:R :C Ez valami nagyon király lett!

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#19852) totila válasza Cooper911 (#19849) üzenetére


totila
tag

nem tudom, de az lenne a logikus, ha nem is adna olyat, de ha ad is, azt úgysem tudta volna felvenni
talán reklámfogásnak nem is lenne rossz, ha ott lenne a nem vállalhatók közt a horizonsos is, és akinek nincs, látná, hogy miről marad le ;]

(#19853) rtitusz válasza Micsurin (#19851) üzenetére


rtitusz
őstag

Tudtam, hogy a sapesz jót tesz neki! :DD

(#19854) Micsurin válasza rtitusz (#19853) üzenetére


Micsurin
nagyúr

A mikulás is menő! :D

szrk.: most indult csempészni! :DDD

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#19855) Jostee válasza totila (#19852) üzenetére


Jostee
tag

rendesen a felvehető küldik között volt, fel is vettem, de a küldetés első felében nem volt info arról, hogy horizonsos küldetés lenne.
utánaolvastam és a hivatalos fórumon többször is szerepelt a bugreportok között, elvileg dolgoznak rajta...

ui: közben nem bírtam magammal, és megvettem a horizonst is :DD

(#19856) totila válasza Jostee (#19855) üzenetére


totila
tag

akkor ez tényleg szívás
vagy egy ravasz marketingfogás :D

[ Szerkesztve ]

(#19857) VitoSagi


VitoSagi
tag

Tudom sokat beszéltetek már a csempész életmódról és a Secu elkerüléséről, de muszáj kibeszélnem magamból, mert szétb@** a méreg milyen béna vagyok. Célállomás bejáratánál sikerült beakadnom a grillrácsba és addig tököltem amíg leszkenneltek, buktam mindent hamar. A keserű tapasztalatom az, hogy a Chaff és Heat Sink együttesen sem gátolja a szkennelést, ergo tök felesleges ilyen szempontból cipelni magunkkal. Mondjuk ha kiszednek útközben ellenőrzésre vagy eleve hagyom az ID-t a rendőrnek, akkor ott van lehetőségem belelőni vagy legalább elővenni a fegyvereket (állítólag az is elég neki, hogy ne szkenneljen tovább), de ha béna az ember az állomás megközelítésénél ott nincs menekvés... :O

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#19858) Pro Cambarus


Pro Cambarus
csendes tag

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Ajándékhír: Az SSL immár legalább három rendszerre terjesztette ki a befolyását. Ebből azonban kettőben meg kell erősíteni a befolyásunkat, mielőtt átvennénk az irányítást is. Ha valaki segíteni szeretne az E:D szerverén/klienseiben szereplő magyar frakció (minor faction) terjeszkedésében, az elitedangerous.hu oldalról elérhető fórumon, illetve a TeamSpeak-en találja meg a részleteket.

(#19859) Cooper911 válasza VitoSagi (#19857) üzenetére


Cooper911
senior tag

A gyorsaság ott többet ér mint a chaff és a SR.

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#19860) duvi válasza VitoSagi (#19857) üzenetére


duvi
nagyúr

Amíg belerázódsz a csempészésbe, csak outpostokra szólóakat vegyél fel. Ezeknél minimális a szkennelés veszélye.

(#19861) anatron válasza Pro Cambarus (#19858) üzenetére


anatron
aktív tag

2-ről tudok,melyik a harmadik?

(#19862) VitoSagi válasza duvi (#19860) üzenetére


VitoSagi
tag

Elsőre eléggé lehangoló eredményt értem el, de majd gyakorlom. :K Muszáj lesz kicsit feltőkésítenem magamat. :DDD

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#19863) Sylc


Sylc
senior tag

Duvi ezt tedd majd be az osszefoglaloba:

A kep tartalmazza a radar jelet + mit takar. A videomban is emlitettem, csak radarjel alapjan el lehet donteni mi van elottunk a latohataron tul:

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#19864) BandiT85 válasza duvi (#19860) üzenetére


BandiT85
aktív tag

Outpostra valót vettem fel én is 3 millió értékben, 330 fényévre. Egy ID-m se volt odáig, semmi, ahogy kijöttem SC-ből, közvetlenül egy zsernyák mellé, azonnal szkennelt, hiába csaffoltam kettőt is átfedéssel. A kijelöléses deployt sajnos elfelejtettem, de a chaff nem ér semmit, ez nyilvánvaló. :(

(#19865) VitoSagi válasza BandiT85 (#19864) üzenetére


VitoSagi
tag

És az alacsony hőkibocsájtás sem segít már. Én most teleraktam magam fegyverrel, ha nem elég megijeszteni akkor le is lövöm a francba... Másik koncepció ami piszkálja a csőrömet, hogy építek egy olyan Asp-ot ami tankolás nélkül tud menni úgy nagyjából 400 Ly távot, ebbe az összes csempész küldetés célja belefér Robigo-ból, így megállás nélkül mehetek az első állomásig és ott tankolhatok újra. Igaz így be kell áldozni a pajzsot is, hogy legyen elég hely a plusz tartályoknak, ezt kompenzálom erős hullal... Ki fogom próbálni, ezzel szeretném a rendőri baszogatást maximum 1 alkalomban meghatározni, a célállomásnál. :P

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#19866) Diopapa válasza Sylc (#19863) üzenetére


Diopapa
addikt

A mentőkabint nem látom rajta :) Nekem 1 vonal szokott lenni felül.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#19867) baphomet válasza VitoSagi (#19865) üzenetére


baphomet
senior tag

Vigyázz, mert nem csak rendőr cseszegethet. Egy, a kargódra kiéhezett kalóz Clipperben ülve, percekig loholhat a nyomodban, míg végül sikerül kikerülni a mass lockjából, és bizony jópár kokit kioszt ezalatt.
Ez az én buildem a célra. A 3-as pajzs éppen elég, míg sikerül meglógni a legragaszkodóbb támadó elől is. Az 5-ös FS-sel pedig kb. egy fél perc alatt fel lehet szippantani egy ugrásnyi benyát. Mikor megpakolva jössz visszafelé tankold tele a vasat mindig, amikor nincs zaklató a rendszerben, és a lakott területre eső utolsó 7-8 ugrást már meg lehet csinálni egy teli tankból, egyébként is ez az a szakasz, ahol nagyobb esély van arra, hogy beléd kössenek,

(#19868) warcat válasza baphomet (#19867) üzenetére


warcat
veterán

A high wakes trükk már nem működik? (másik rendszerbe ugráskor nem hat fsdre a mass lock)
A 3-as pajzsot én is ajánlom,egyébként meg nem kell 400 fényévre elég üzemanyag,bőven szokott lenni 330ly környékén megálló emlékeim szerint.

EA: It's in the crate!

(#19869) -kdM-


-kdM-
senior tag

Sziasztok!
Még csak pár napja játszom és interdictorral kapcsolatban szeretnék segítséget kérni (undermine küldetéshez kéne). Egyrészt jól értem-e, hogy a class/rating besolorálsa a modulnak csak a hp/hatótávot befolyásolja. Másrészt valamit vagy rosszul csinálok vagy csak béna vagyok, mert 15-20 próbálkozásból (nyilván mind npc) 3 sikerült. Guglizás közben találtam pár fórumot ahol arra panaszkodnak, hogy 1.4 után lett ilyen nehéz, de tippeket nem nagyon írnak.

Megéri gyakorolgatni vagy próbáljak más módon meritet szerezni?

(#19870) Xorith válasza Cooper911 (#19859) üzenetére


Xorith
tag

Részletesebb információt találok az SSL frakcióról? Kritériumok vannak? Szívesen lennék tagja egy Magyar csapatnak!
Idővel csatlakoznék hozzátok. Elég friss kapitány vagyok. :)

[ Szerkesztve ]

(#19871) orientcx


orientcx
őstag

Na, gondoltam, letelt a negyedik hét Duval kisasszonynál, itt az ideje összelapátolni azt a 750 db meritecskét azért a Barbi-pajzsért. Erre az a gyökér bunkósbot Zakariás nem becsődölt a rendszereiben, emiatt leállítva a terjeszkedést? :W Ő az egyetlen olyan ellensége a kisasszonynak, aki az ilyesmit a colt-jával intézi, a többi mind a régi jól bevált vesztegetést preferálja, minek következtében nincs egy db security operations placc sem. Propaganda anyagokat meg nem fogok szállítgatni, rakterem sincs. Hogy inkább szereznének örömöt egy orális élvezetekre vágyó páviánnak. :(((
Más ötletem nincs, várok egy hetet, hátha összeszedi magát az a tuskó.
Mérgemben olyat tettem, amit bő egy éve nem, áruló lettem, és betöltöttem a Far Cry 4-et.(most nagyon szégyenlem magam) :U :(( :U
De már egy ideje megvan a 980 Ti kártyám, és kíváncsi voltam, mire jut a tibeti hegyekben. A régi beállításokkal 400-450 fps-t jelzett az action, :DD de minden ultra és az MSAA8-tól kezdve minden az utolsó lehetőségik feltolva 50-60 fps-en mozog(igaz, egy szinttől fölfelé én már nem tudok "szebbülést" felfedezni)Csak bóklászok az erdőkben, és gyönyörködöm(csak mindig a fejemre koppint az a gyökér sas :U )

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#19872) Sylc válasza Xorith (#19870) üzenetére


Sylc
senior tag

SSL - Elitedangerous.hu -n van, ha felmesz a TS-re (EDHU-n szinten felul van TS link, jelszoval) akkor ott elmondjak a reszeleteket.

Kriterium: ne legyel kaloz, beszeld a nyelvet. Kovesd a parancsokat es ennyi.

Itt nem nagyon szoktak hirdetni, mert figyelem a forumot es undermine-olok :DD

[ Szerkesztve ]

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#19873) Sylc válasza orientcx (#19871) üzenetére


Sylc
senior tag

Keress pajzsos rendszert, lodd a fed transportereket ID utan, 30 merit / kill...

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#19874) Xorith válasza Sylc (#19872) üzenetére


Xorith
tag

Értem! :) Köszönöm az infókat! Majd sort kerítek rá. Nem szeretek kalózkodni! Bár kisebb rendszerekben Bounty van 4 napig rajtam. Nem tudom mit követtem el ott. De figyelek már jobban, hogy melyik rendszerben mire harapnak a hatóságok.
Egyik bolygón találtam aranyat. Nem őrizték és nem volt restricted areaba, de mégis köröztek utána. :)
Nyelvet beszélem, kalózkodást nem csípem és követem a parancsokat, ha értelmes ember adja és nem vérpistikék .:)
További szép estét!

(#19875) baphomet válasza orientcx (#19871) üzenetére


baphomet
senior tag

Pranav Antal biztos hogy CZ-vel terjeszkedik (resistance pocket), ütheted őt is.

(#19876) gigafun válasza Xorith (#19874) üzenetére


gigafun
senior tag

Nem kell aggódni, senki nem parancsolgat senkinek. Mindenki járhatja a maga útját, lényeg, hogy jól érezzük magunkat.Ha épp nem csinálod azt, amivel előremozdítod a frakciót, akkor csak egy a fontos, ne csinálj olyat, amivel ártasz az SSL-nek. Emellett rengeteg segítőkész emberrel találkozhatsz (pont, mint itt), akik élőszóban, azonnal tudnak segíteni, lehet együtt vadászni, küldetéseket csinálni, valamint barátságos PvP csatákban összemérhetjük a hajónkat és harci tudásunkat.

(#19875) baphomet
Archon Delaine is.

[ Szerkesztve ]

(#19877) #95488640 válasza -kdM- (#19869) üzenetére


#95488640
törölt tag

Szia!

Elmondom, nekem mi vált be ID ügyben. Kb. 90% hatékonysággal szedek ki hajókat.
Mindig nehezebb hajóval szedj ki könnyebb hajót. Nekem ebből a szempontból szerencsém volt, mert a FASom a legnagyobb. :DD :DD (Éljenek a gagyi szóviccek)

Erre, azt hiszem egy A3-as FSDID-t raktam.

A taktika:
Nem az számít, milyen sokáig tartod bent mozdulatlanul a célkeresztben, hanem (és tényleg ez működik nálam) az, hogy minél többször érintsd a középső célkeresztet. Akkor megy mindig 1-et fel a te oldaladon a kék sáv. Érinted, hagyod kimenni picit, ráhúzod, érinted, megint kimegy, megint érinted, és így tovább, amíg ki nem esik. Persze hangsúlyozom még egyszer, a te hajód legyen nehezebb. Enélkül is ki tudod szedni, ha ügyes vagy, de jóóóóóóval tovább fog tartani pl. egy Cobrával egy Kondát kiszedni, mint egy Kondával egy Cobrát.

Ennyi a titok :D

[ Szerkesztve ]

(#19878) Sylc válasza #95488640 (#19877) üzenetére


Sylc
senior tag

meg ne legyen kozted es kozte bolygo, kozeledj amikor elkezded ID-zni, es lehetoleg legyen A's az ID meg minnel nagyobb...

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#19879) #95488640 válasza Sylc (#19878) üzenetére


#95488640
törölt tag

Így van, de hát ha szemben vagy a célponttal úgyis írja, hogy menj mögé, szóval..
Azt meg evidensnek gondoltam élből, hogy ne legyen bolygó köztetek. :D

(#19880) orientcx válasza Sylc (#19873) üzenetére


orientcx
őstag

Az ID-vel összevadászott koncok gereblyézése egy igazi türelemjáték, nem az én beiglitől duzzadó vitézi tetterőmnek való :N
Mellesleg örömmel tapasztalom, hogy az új nemzedéket(Xorith) nem tudtad megrontani a kalózkodás mételyével :N :D :D :N
-
-
baphomet - "Pranav Antal biztos hogy CZ-vel terjeszkedik (resistance pocket), ütheted őt is"
-
Akkor én valamit csúnyán nem értek(és az ilyesmi nagyon ritkán fordul elő egy magamfajta Fed bugrissal :U ), én azt látom, hogy Tóni bátyánk expanzióhoz a szociális meggyőzés módszerét kultiválja(vagy ezt azért egy-egy kiadósabb arconveréssel is alá szokta támasztani?) :)
röviden: tehát ezek szerint minden terjeszkedő rendszerében lesz egy "resistance pocket"? (megjegyzem, a resistance pocket-től csak egy ugrás a bribe pocket :D )

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#19881) Xorith válasza gigafun (#19876) üzenetére


Xorith
tag

Köszönöm! Találkozni fogunk egy nyugodt pillanatban úgy hiszem! :)

(#19882) Sylc válasza orientcx (#19880) üzenetére


Sylc
senior tag

Mivel Exiled-be kell skill, nem veszunk fel mindenkit :)

[ Szerkesztve ]

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#19883) baphomet válasza orientcx (#19880) üzenetére


baphomet
senior tag

Hát biztos úgy van vele a simguru, hogy fel kell törni néhány tojást, ha a tudomány és az emberiség jólétének nevében akar az ember sütni rántottát. :)
Delainben nem voltam biztos, de Gigafun is megerősítette, hogy nála is pofozkodással megy az expanzió. Ha sietős a dolog, akkor viszont a 750 merit az két kör Anacondával fortification árut szállítani, meg persze közel 4 millió Cr, meggyorsítandó a termelést, de gondolom az neked már aprópénz.

(#19884) -kdM- válasza #95488640 (#19877) üzenetére


-kdM-
senior tag

Köszi szépen!
Akkor ezek alapján már nem meglepő az eredménytelenségem egy 105 tonnás viperrel, B1 modullal. :)

(#19885) orientcx válasza baphomet (#19883) üzenetére


orientcx
őstag

"Ha sietős a dolog, akkor viszont a 750 merit az két kör Anacondával fortification árut szállítani, meg persze közel 4 millió Cr, meggyorsítandó a termelést, de gondolom az neked már aprópénz"
-
Most viccelsz? Ennél még a Maranunggu-i sapkabojt viselési engedélyemre is többet költöttem(arrafelé engedélyköteles az ilyesmi)
Holnap valahonnan előkotrom a kondámat(még jó, hogy jelölve van a térképen, mert gőzöm nincs róla hol hagytam), azon asszem van raktér, és leszállítom Duval kisasszonynak azokat a "fortification" árukat(ja, fortification, gondolom, erődítmény különböző színű női cipőkből, meg topokból) :)
Szerintem úgy hirdetnek majd pályázatot a királyfiknak, hogy azé lesz Aisling kisasszony keze, meg a fele királyság, aki lemészárolja a hétfejű sárkányt, elhozza a tó fenekéről a csodatévő gyémántgyűrűt, és végig tudja nézni, amíg a hercegnő végigpróbálgatja az összes "fortifikációs" árut képező topánkamennyiséget(tuti mindnek leütik a fejét) :D
-
-
Sylc - Finnyás egy kalózbanda a tiétek :N

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#19886) VitoSagi válasza Sylc (#19882) üzenetére


VitoSagi
tag

Hányan vagy(tok) Exiled jelenleg? :DDD
Underminenal meg vigyázz, nehogy tévinformációkat kapj itt fórumon, aztán pont az SSL-t erősítsd a tevékenységeddel... ;] :P

[ Szerkesztve ]

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#19887) Sylc válasza VitoSagi (#19886) üzenetére


Sylc
senior tag

Jelenleg kb 8-an, de Wolves of Jonai-hoz is bealltam, ott olyan 200-an vagyunk. Jonai renszerben.

Undermineolt SSL-rol annyit, hogy sosem allt erdekemben, igy nem is nagyon izgat mi tortenik arrafele. Ha lattad a videoimat, ott is mindenkit oda iranyitok, aki nem beszel vilagnyelvet.

Mivel a TS ban alandosult, igy nem tudom milyen hangulat uralkodik arrafele (gondolom hasonloan jo, mint anno) ezert batran merem az SSL-t ajanlani.

Most jelenleg egy 3 csoportos kozos eventet szervezunk, ahol a CODE oldalan veszek majd reszt az akcioban... (Kalozok, Code, Vedok masik csoport, T6/T7 Wolves of Jonai).

u.i.: meglett a trade pythonom,

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#19888) VitoSagi válasza Sylc (#19887) üzenetére


VitoSagi
tag

Flynth, remélem nem vetted kötekedésnek, csak szívom a véred. :B Én még mindig sajnálom h távoztál, de ezt ne vegyük elő újra, örülök ha jól érzed magad a Farkasokkal és nem feltételeztem rólad, hogy valóban ásnád az SSL-t! :K Videót mééég nem néztem, de ezt pótolom, azok közé tartozol akiktől sokat lehet tanulni a játékról. Peace. ;)

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#19889) Sylc válasza VitoSagi (#19888) üzenetére


Sylc
senior tag

Nem vettem annak :)

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#19890) Urby66


Urby66
aktív tag

Hajónapló 3301 Dec. 26:
Utazásom harmadik napján 800 fényévre Tawilotól találtam egy érdekesnek tűnő fémben gazdag világot és gondoltam leszállok, hátha akad egy két ritkaság amit begyűjthetek. Az eddigi utam sikeresnek volt mondható mivel több neutron csillagot és fekete lyukat is megvizsgáltam már. Elhatároztam, hogy megszakítom a monoton felfedezést, hogy körülnézzek a felszínen. Kiszúrtam egy szép részt, két kráter között és óvatosan arra navigáltam. A terv az volt, hogy a két becsapódás nyomán kialakult peremre szállok le. Sajnos a gyakorlatlanságom miatt nagyon meredeken érkeztem és hajóm nekicsapódott a szikláknak Az ütközéstől a pajzsom összeomlott és a balul sikerült leszállást 58% hull-al úsztam meg. Szerencsére a fedélzeti rendszerek nem károsodtak.
Ennek ellenére be kellett látnom, hogy a hosszú távú felfedezési tervemnek lőttek, és ulticélom, a lófej köd reménytelenül távolinak tűnt. Hogy rossz kedvem elűzzem gyönyörködtem az elém táruló fantasztikus panorámában.

Mivel indokolatlanul sok időt nem akartam eltölteni itt, a hangár felé indultam ahol az SRV-k voltak. A terveim szerint óvatosan ereszkedtem le a kráter peremén a könnyű járművel. Egy tiszta radarjelet kezdtem követni és reménykedve hallgattam az egyre erősödő szabályos pittyegést. Ahogyan lefelé haladtam a meredek falon megláttam a fényt ami a radar pittyegésének ütemére villogott az egyik hasadékban. Amennyire a nehéz terep engedte gyorsítottam és arra gondoltam mennyire gazdag leszek hamarosan, hisz bizonyára valami nagyon különleges dologra bukkanhattam itt távol a civilizációtól.

Ahogyan közelebb értem megláttam hogy a fényt egy szabványos 1 tonnás konténer bocsájtja ki. Gyorsan megvizsgáltam a tartalmát és sietve felvettem a kerek tartályt majd azonnal hívtam a hajómat mivel a plusz súllyal lehetetlennek tűnt visszakormányoznom a gépem a kráter meredek falán.
Ahogyan dokkoltam az apró hatkerekűvel rögtön felszálltam. A kráter közepe fölé repültem a becsapódás nyomán keletkezett körülbelül 1000 méter magas hegyhez, és igyekeztem a lehető legelérhetetlenebb helyre kidobni az imént talált konténert. Amikor láttam, hogy sikerrel jártam dühösen nyomtam meg az utánégető gombját, hogy minél hamarabb magam mögött tudjam ezt az elátkozott bolygót. Csak amikor supercruise módban pályára álltam, hátradőlve gőzölgő teámat kortyolva mosolyodtam el először. Elképzeltem azt a jobb sorsa érdemes pilótát aki majd kiszúrja a konténert és nyaktörő mutatvánnyal megszerzi azt a kráter közepéről. Azután elképzeltem az arcát ahogyan azon gondolkodik mihez kezdjen a lakott világoktól majd ezer fényévnyi távolságra egy tonna első osztályú kávéval .

[ Szerkesztve ]

(#19891) Cooper911


Cooper911
senior tag

Hajónapló 3301 Dec. 26

Néhány napja ismét elhagytam a lakott területeket, hogy újabb túrát tegyek az ismeretlenben. A szokásos rutin vette kezdetét, csillagok, bolygók adatainak beolvasása, majd ugrás tovább. Az egyik ugrásnál egy csodaszép helyre értem. Egy zöld csillag világitott meg egy szép gyűrűs bolygót. A bolygón nem volt atmoszféra, így ideális volt a leszállásra. Gondoltam ideje kiszakadni a monoton munkából és körülnézni a bolygón. Ahogy közeledtem kiszúrtam egy krátert, gondoltam megnézem mit találok itt. Kiengedtem a futóműveket és ereszkedni kezdtem. A radaron már láttam, hogy itt bizony valami érdekes dolog lesz. A hatalmas talpak tompa dübbenéssel csapódtak a felszinnek. Leállitottam a hajtómüveket és már mentem is hátra az SRV-hez. Gyorsan körbejártam a hajót, hogy lássam minden rendben van e rajta és egyuttal az SRV irányítását is leteszteltem.

A kis SRV vidáman szaladgált körbe a kráterben mint a szabadba kieresztett kiskutya és szimatával jeleszte a különböző ásványi és fém lelőhelyeket. Egyszercsak egy érdekes dolgot láttam a radaron. Ez valami nagy lesz. Arrafelé vettem az irányt, száguldottam le egy jó nagy lejtőn. A buckás talaj néha a levegőbe repitette a kis SRV-t, ilyenkor a hasán található hajtóművel tompítottam az esést, puhán érkezve már száguldottam is tovább. Hamarosan egy nagy épület körvonalazódott elöttem. Óvatosan közelítettem meg. Ahogy közelebb értem, öt drón emelkedett a magasba és morcosan pásztázni kezdtek. Szerencsére a mesterséges inteligenciájukon sokat spóroltak így hamarosan füstölgő romhalmazként hullottak vissza a felszínre. A helyszínt átkutatva találtam 5db konténtert. Na gondoltam ez biztos valami értékes cucc. A scoop mohón szívta be a konténert. Hmmm.... Tea. Mondjuk logikus. Zöld bolygó, zöld tea. Hívtam a hajót és odazötykölődtem hozzá. Amíg főtt a teám (Megérte a de-luxe verziót venni a hajóból) addig néztem a bázist és a csodás panorámát.

A teámat kortyolgatva elmerültem a galaxis térképében, na nézzük merre is menjünk...

[ Szerkesztve ]

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#19892) aerosmith


aerosmith
őstag

sziasztok miért lehet az hogy hiába van betöltve az x52proban a profil nem világítanak a thrusteren a ledek, hiába van kikapcsolva a clutch a control panelben és mappelek rá a smartban gombot mégsem működik a játékban?

(#19893) Sylc


Sylc
senior tag

Hajonaplo 3301, Dec 26.

Ujra meg ujra leszallasi engedelyt kertem a kozeli allomasokon, kozben hangokat hallol, kezdek megorulni, pedig csak 45x mentem oda vissza a mai napon.

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#19894) Sylc válasza aerosmith (#19892) üzenetére


Sylc
senior tag

Chaoswulff tegnap feltoltott egy x52 pro beallitas videot yt-ra, esetleg ott, vagy gigafun tud segiteni esetleg.

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#19895) aerosmith válasza Sylc (#19894) üzenetére


aerosmith
őstag

köszi legjobb, remélem segit.

(#19896) gigafun válasza aerosmith (#19892) üzenetére


gigafun
senior tag

Nekem sima x52 van, nem pro, de ...
Elmentett profilt betöltötted a tálcán lévő ikonnál? Control panelen beállítottad a LED fényerőt, és elmentetted? Amikor bekapcsoltad a PC-t ki volt húzva az eszköz, és csak utána dugtad be?
Esetleg fel tudsz jönni most TS-re?

(#19897) Urby66 válasza Sylc (#19893) üzenetére


Urby66
aktív tag

:DD

(#19898) Sylc válasza gigafun (#19896) üzenetére


Sylc
senior tag

Olyan jo ezeket olvasni, mindig meggyozom magam, hogy a Hotas X bar egyszerubb, de csak mukodik, nincs kulon ritualeja a helyes mukodesnek :D

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#19899) gigafun válasza Sylc (#19898) üzenetére


gigafun
senior tag

Azért nem olyan vészes. :D

(#19892) aerosmith
ps:
mindig ugyan abba az USB portba legyen bedugva, mint amibe telepítésnél dugtad. És USB2- be, ne USB3-ba. :)

[ Szerkesztve ]

(#19900) _Kondor_ válasza aerosmith (#19892) üzenetére


_Kondor_
tag

Ez alapján szépen telepítsd újra a drivert és a szoftvert: http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=84295

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.