Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• thebigK

addikt

válasz Woodslave #9215 üzenetére

simán lehet hogy 1-1ben volt, vagy most kezdett, vagy lehet hogy mondjuk 3-2vel állt, azért hétfő-kedden a nap bármelyik időpontjában nem biztos, hogy már kapni fogsz tökugyanolyan stattal állót, mint te, főleg hajnalban. Tegnap egy haveromnak segítettem be, 1-10el állt, mondta, hogy kéne pár win, meglett ott is a 9 azért, de az utolsó meccsek valamelyikén én is kaptam piros fekirest, pedig akkor állhattam nála talán 6/7-10el, ez ilyen, néha meg kell verni a jobbat
    A picket meg nem kell túlagyalni, tegnap twitchen is egy csatorna chatjén ment a sírás rívás hogy 9-11winből nem jön semmi. Hát, azért abból ne is kapjanak az emberek hetente milliós lapokat rendszeresen, kicsit elcsúsztak az elvárások, mindenki minden rankból, pakkból, pikkből a milliós lapokat várja, kicsit irracionális dolog ez. Értem én, hogy szar a játék, meg szar a pack weight, ez tény, de azért maradjunk a realitás talaján, régen sem volt ez jobb ,egyik korábbi részben sem (futties promokat ne vegyük ide)

Új hozzászólás Aktív témák