- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapeti07
senior tag
válasz
nutella1 #7204 üzenetére
Ha a FUT-ba belekezdesz tudsz játszani legendákkal mint Figo, Henry Völler stb. Beépítheted őket a saját csapatodba. Vegyítheted őket a mai sztárokkal. Bár az igazi kincsekhez nehéz hozzájutni mint R9 Ronaldo vagy Ronaldinho, de pl. nyáron könnyebb lesz őket megszerezni, így még az sem lesz lehetetlen. Régen én is sok karriert toltam, de 2019-óta már csak a FUT miatt veszem meg a játékot. Arra viszont vigyázz, hogy plusz pénzt ne tolj bele
-
Nandinagy
addikt
válasz
nutella1 #7200 üzenetére
Szia, nincs igazából. UT ad fifa pontot meg ugye korábban elkezdhetted a játékot így jelenleg csak a fifa pont, de az Ultimate team nélkül felesleges. EB nincs még, az majd mikor kezdődik akkor kerül be. A classic player alatt mire gondolsz? Talán van ilyen ikon team ahol a legjobbak ott vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest