Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

Szerintem fifára ennyire korán még nem untam rá mint az idei részre pedig a csapatom idén messze a legerősebb. De legalább számítana. A játék egyszerűen nem enged ellépni az ellenféltől ha csak nincs 6 osztályni különbség. Rúgok neki egy gólt tükörsimán onnantól minden ziccerem kapufa meg mellé megy. Kapok rá egy gólt nyilván :D Utána megint rögtön gólt tudok lőni és így megy tovább a meccs végéig. Nyomja mindenki ezt a full pressinget amit 1-2 hónapja simán kijátszottam ívelésekkel. Most meg vagy nem íveli át a másik oldalra mert hátba rúgja a társát vagy szimplán nem megy el addig. Pelé a csatárom ha beáll 1 védő elé, nem tudok háromszögezni mert kényszerítőben olyan pontatlan visszapasszai vannak, hogy 8 méterres félköröket kell futnom a labdáért :D Nem elég jó a passza gondolom.

A WL-ben 4 olyan meccsem volt ahol 88. perc után vagy iksznél vagy hátrányban volt egy 5-10 méteres ziccer Pelé/Mbappe/Best előtt. Mindet kihagyták. 3 kapufa lett, Best meg mellé. Ez így annyira idegörlő... Izzad az ember 90 percet egy győzelemért aztán a játék úgy gondolja, hogy a 3 millás lapjaidnak 95ös lövéssel ott nem szabad gólt lőnie. Ráadásul még csak azt sem tudom mondani, hogy odahúzták a kapust. Szimplán kihagyták.

Új hozzászólás Aktív témák