Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz
thebigK
üzenetére
Eto a csúcs, meg spec Kaká az idén. Szerintem mindet kiraktam amit kiadtak.
Amúgy egész jó csapatom van, szóval csak valamelyik Top ikont tudnám beépíteni. Nem is kereskedek. Alig játszok. Szóval nem vagyok ráfeszülve. Egyszerűen az basz fel, hogy kurva sok packot nyitok, mert minden lófasz sbct kirakok és semmi. Nem is semmi, hanem kritikán aluli amiket nyitok. Pedig ez egy játék. És ezzel semmire sem ösztönöznek. Hát ilyen széria után hogy is mernék packot venni pénzért... Szóval még ezt is szarul csinálják. Legalább az ilyen 85+ x20-ból dobna be egy-egy fullos lapot. De semmi. Na nem mintha költenék rá bármennyit is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amúgy egész jó csapatom van, szóval csak valamelyik Top ikont tudnám beépíteni. Nem is kereskedek. Alig játszok. Szóval nem vagyok ráfeszülve. Egyszerűen az basz fel, hogy kurva sok packot nyitok, mert minden lófasz sbct kirakok és semmi. Nem is semmi, hanem kritikán aluli amiket nyitok. Pedig ez egy játék. És ezzel semmire sem ösztönöznek. Hát ilyen széria után hogy is mernék packot venni pénzért... Szóval még ezt is szarul csinálják. Legalább az ilyen 85+ x20-ból dobna be egy-egy fullos lapot. De semmi. Na nem mintha költenék rá bármennyit is.