Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-19 16:30:21

LOGOUT.hu

Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9701) Dhampir válasza csidat (#9700) üzenetére


Dhampir
félisten

Ha jól rémlik, akkor wifi nincsen benne, de ez nem lehet az olvasás gátja. :)

A PocketBook lapozása szerintem nem lassú, de előfordul, hogy az első fájl megnyitás tényleg lassú, utána a lapozgatás már nem.

[ Szerkesztve ]

(#9702) Ébri válasza csidat (#9700) üzenetére


Ébri
senior tag

Ez szerintem személyfüggő, engem zavarnak a lassabb lapozások, de van akinek lejjebb van az ingerküszöbe, azaz ami vkinek lassú másnak gyors is lehet. Szóval szerintem próbáld ki magad.

(#9703) grosy válasza csidat (#9700) üzenetére


grosy
senior tag

Igen változóak az igények. Valaki hosszú percekig konvertálgat, a Pocketbook tulajok meg 0,001 másodperccel lassabban lapoznak.

(#9704) csidat


csidat
csendes tag

Köszönöm a válaszokat.De hol lehet kiprobálni az olvasókat?Az üzletekben csak ki van téve ,de nem mükődik!A MM-ban néztem

[ Szerkesztve ]

(#9705) Dinomano


Dinomano
senior tag

Sziasztok!

Olcsó E-book olvasót szeretnék vásárolni; korábban egy TXTR Beagle-n gondolkodtam, de több hátrányát olvastam, mint előnyét a készüléknek. Kobo ER430 Mini eBook olvasó van akciósan a vaterán... Gondolom, inkább ez mellett tegyem le a voksom... Bár semmilyen hivatkozást, jellemzést nem találtam azzal kapcsolatban, hogy az ER430 e-inkes-e? A TXTRBeagle-nak nagy húzóereje, hogy E-Ink kijelzős; viszont felhasználóbarátság terén nagyon leszerepel. (Csak netes feltöltés, szinte csak ePub, oldalak BMP-be mentése stb. ...)
Kérdésem az, h. van-e valakinek Kobo ER430mini, és mik a tapasztalatai? Kínai, olcsó LCD-s E-bookom van, de minőségileg (szövegolvasás) nagyon elmaradott. Szeretnék helyette egy minőségibbet...

/(^_^)____7=--- - - >|

(#9706) grosy válasza Dinomano (#9705) üzenetére


grosy
senior tag

Szerintem jobban jársz, ha megmondom, hogy mennyit áldoznál rá, és arra mondunk valamit.

(#9707) Degeczi válasza Dinomano (#9705) üzenetére


Degeczi
nagyúr

A Beagle nem "valódi" e-book olvasó, hanem gyakorlatilag egy fekete-fehér digitális képkeret... játéknak jó, gyakorlati célra felejtős, hiszen még egy egyszerű betűméret állításhoz is újra kell rendereltetni az oldalakat, és ismét fölmásolni rá

Gyors rákeresés alapján ez a Kobo pedig nem e-inkes

Ha új nem fér a keretbe, inkább egy használt példányt vegyél vmi beváltból, de ilyen vackokra nem érdemes pénzt elszórni

(#9708) Dhampir válasza grosy (#9703) üzenetére


Dhampir
félisten

Nem rossz lényeglátás. :C

(#9709) JamesFinn válasza Degeczi (#9707) üzenetére


JamesFinn
senior tag

+1

(#9710) Ébri válasza csidat (#9704) üzenetére


Ébri
senior tag

Hmm, én MM-ben néztem, ott ment mindegyik olvasó éppen. (Mikor a kobot vettem németeknél, ott le volt merülve az Aura HD, de átdugtam a mellette lévő olvasóból a mikro usb töltőt.) Ha jól emlékszem extreme digitalban is voltak kitéve pb-k, de nem vagyok benne biztos.

De lapozás sebességére elég akár a youtube-on keresni egy videót, bár annyira nem "érezni", mint valódi lapozáskor.

(#9711) ZooLee válasza csidat (#9700) üzenetére


ZooLee
őstag

Sziasztok!Alcor Codex-ről tudtok mondani valamit?

Szia,

Ha visszaolvasol pár napot, akkor láthatod, hogy volt némi eszmefuttatás erről az olvasóról, de konkrét tapasztalata senkinek nincs vele kapcsolatban. Ez mondjuk elgondolkodtató, azért itt elég jó merítés előfordul az e-könyv olvasó-tulajokból, de önmagában nem jelent semmit, ettől még lehet jó olvasó.

(#9705) Dinomano: Olcsó E-book olvasót szeretnék vásárolni; korábban egy TXTR Beagle-n gondolkodtam, de több hátrányát olvastam, mint előnyét a készüléknek. Kobo ER430 Mini eBook olvasó van akciósan a vaterán...

Kobo ER430 Mini nincsen, valószínűleg ez okozza a bizonytalanságot. Kobo Mini van, ami egy rendes, e-inkes 5"-os olvasó, és Kobo ER430 van, ami viszont - ahogy már írták - egy e-inkes tablet-szerűség. Szerintem ne vedd meg.
A Beagle mint hardver nem rossz (könnyű, vékony, sima AAA-s elemről megy), de valóban, mire felszenveded a könyvet, az eléggé gáz. És az is fontos, hogy ez tényleg nem egy e-könyv olvasó. Első, vagy "fő" e-könyv olvasónak semmiképpen nem javaslom, mert nagyon csalódni fogsz.
Érdemes most figyelni a karácsonyi akciókat, mivel eléggé slágerterméknek tűnik mostanság az e-könyv olvasó, elég sok akció van belőle. Vagy megvárni a karácsony utáni duplán-kapott-ajándék eladási hullámot :)

(#9712) ZooLee válasza Ébri (#9710) üzenetére


ZooLee
őstag

De lapozás sebességére elég akár a youtube-on keresni egy videót, bár annyira nem "érezni", mint valódi lapozáskor.

A PB-nek nem lassú a lapozási sebessége inkább kicsit furcsa a lapozási algoritmusa, mert egy pillanatra egyszerre látszik mind a két oldal szövege, szerintem emiatt tűnhet lassabbnak...

(#9713) Ébri válasza ZooLee (#9712) üzenetére


Ébri
senior tag

Nekem nincs vele problémám, nem ismerem. (Számomra az a jó lapozási sebesség, hogy az előző oldal elolvasását követően felnézve tudjam folytatni, ezt pl. az Aura HD-m 3.3.0 FW-vel epubra nem tudta, 3.8.0-tól tudja, úgyhogy még azt hozzátenném, hogy újabb FW is hozhat ilyen értelemben javulást.)

(#9714) _stick_


_stick_
őstag

Sziasztok.
Pocketbook Basic 2-t vennék, de a shopline nem tudja beszerezni karácsonyig. Találtam egy másik boltot, ahol van raktáron, viszont a telepített nyelvek közt nem írja a magyart. Függ a beszerzési forrástól a nyelv? Vagy gyárilag benne kell lennie mindegyikben a magyarnak?

(#9715) csibe1 válasza _stick_ (#9714) üzenetére


csibe1
addikt

Nagyjából fél éve innen rendeltem meg.Ott sem írják az oldalon a magyar nyelvet.
Bekapcsoláskor angolul indul el a készülék, és végigvezet egy rövid konfiguráláson.
Utána is bármit át tudsz állítani, szóval nem gond ha valamit akkor félrenyomsz.
Benne van a magyar nyelv, pár helyen van csak érdekes fordítás, de szerintem nem vészes.
Két év garival adják abban a boltban ahol nézted?

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#9716) faki_ válasza Degeczi (#9707) üzenetére


faki_
senior tag

Már régen olvastam Beagle leszólást, biztos kiment divatból, de még most sem teljesen értem... Tény, hogy az induló ára abszurd volt, viszont sokan hozzá tudtak jutni egy-két ezresért. Ennyiért mit kapsz? Egy e-ink-es gépet, ami 2 db AAA akkuval elmegy hónapokat. Betűméret? Papíralapú könyvön sem állítgattam. A Calibre-ben meg beállítottam a nekem megfelelőt és minden könyvet úgy konvertáltam/konvertálok. Ez egy pár oldalas könyvrészlettel hamar kikísérletezhető. Az androidos szoftver elég gázos, de annyira van időm, hogy öt könyv után leteszem egymás mellé a két készüléket amíg átmegy a következő öt. A mérete miatt könnyen hordozható és a fogása kifejezetten kézre áll az akksiknál lévő pukli miatt. Két bajom van vele, nem láttam még hozzá normális tokot és néha hiányzik a háttérvillágítás. Nem érzem nagy kompromisszumnak a használatát, szerintem adja azt, amire készült: olcsó, egyszerű, csak olvasásra való. Ha valaki nem tud vagy akar több tízezret "valódi" olvasóra szánni, az vígan el lehet vele.

(#9717) geza844


geza844
aktív tag

Sziasztok!

Mit ajánlanátok kizárólag könyv olvasásra? Csak az lenne a fontos, hogy ne kelljen tölteni, mindig működjön, és magamnál tarthassam, hogy ha van egy kis időm, azt ne a telefonom lemerítésével töltsem :)

Még az érintő kijelző sem fontos, csak egyszerűen, logikusan lehessen kezelni könyv olvasásra.

Az ár eléggé szempont, mert most erre nem nagyon van keret.

Pl. ezt néztem: http://olx.hu/hirdetes/amazon-kindle-5-e-book-olvaso-ID22IGJ.html#4f408b03a1

De nem bánnám ha olcsóbban is kapnék valami értelmeset. Ha szerintetek ez alatt ne nézegessek, akkor inkább nem veszek sz.rt, de hátha van olcsóbban is.

Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#9718) JamesFinn válasza geza844 (#9717) üzenetére


JamesFinn
senior tag

Ha nem ragaszkodsz a 6"-hoz, akkor van PocketBook mini 5"-os az edigitalban 16900 huf-ért. Nem érintős, nem világítós, ellenben nagyon mobilis és praktikus. Egy jópáran használnak ilyet itt a fórumon is.

(#9719) geza844


geza844
aktív tag

Esetleg egy Wayteq xBook-60w 15k-ért használtan, tokkal jó lehet?

(#9720) csibe1 válasza faki_ (#9716) üzenetére


csibe1
addikt

Úgy hirtelen majd 14 ezer Ft-ért találta meg a guggli.Ezt nem nevezném olcsónak. :U
Az aprón is 10-ért hirdeti valami nagylelkű csávó, aki ingyen kapta. :(
Ennyiért már kapni egy Kindle-t kintről valamelyik nagyobb áruházból vagy az apróról, ami szerintem messze használhatóbb, mint ez a kütyü.
Aki használja annak egészségére, de azért pénzt nem adnék érte; elég messze van a jól használható ebook olvasótól az én fogalmaim szerint.

(#9717) geza844

Elég drága amit linkeltél, és a garanciáról egy szó sem esik benne.Annyiból Kindle 6-ost kapni 1 év garival itt az aprón.

Esetleg?

Netán ez? - garira kérdezz rá

Ebook az aprón

Érdemesebb kintről hozatni ha van ismerősöd.

(#9719) geza844

WayteQ xBook-60w bemutató

[ Szerkesztve ]

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#9721) geza844 válasza JamesFinn (#9718) üzenetére


geza844
aktív tag

Hm... nem rossz. Bár a vélemények (Árukeresőn és Edigital-on) nem egyöntetűen pozitívak. De tetszik. A mérete miatt is. És az Edigital miatt is, mert szeretek ott vásárolni. Hmm... elgondolkoztató... köszi!

(#9722) JamesFinn válasza geza844 (#9721) üzenetére


JamesFinn
senior tag

Nincs mit.
Keresd grosy-t, Ő ilyet használ.
Biztosan tud mondani egy-két meggyőző dolgot erről az olvasóról :K :))

(#9723) faki_ válasza csibe1 (#9720) üzenetére


faki_
senior tag

Ha jól emlékszem, nyár vége felé 990 Ft-ért osztogatta a Telekom, ha bármi mást is vettél. Én még azelőtt vettem valamikor két darabot talán 6e Ft-ért olyantól, aki telefon mellé kapta plusz egy-két ezerért, de nem használta. Tizenezret természetesen én sem adnék érte.

(#9724) Mirman


Mirman
őstag

Üdv!

Könyvolvasót szeretnék venni amit mangák olvasására is szeretném használni zoomolgatás nélkül tehát szükségem van a nagy pixelsűrűségre. Eddig a Kobo Aura HD-t találtam ami megfelelhet az igényeimnek. Van más alternatíva esetleg ? A Kindle Voyage is szimpatikus , de 100 ezret nem vagyok hajlandó egy olvasóért kiadni. Köszönöm előre is. :)

(#9725) gyuszi78 válasza deedee (#9698) üzenetére


gyuszi78
tag

Gratula az új PB Touch lux 2-hez.Nekem is a múlt héten jott meg és nekem illetve nekünkis az elsö olvasónk.
Azóta feleségemmel verekedés van ki mikor olvasson.....

[ Szerkesztve ]

(#9726) Dinomano válasza ZooLee (#9711) üzenetére


Dinomano
senior tag

Köszönöm a kimerítő válaszokat; a legjobb akkor, ha kivárok.

Picit még a TXTr Beagle-vel kapcsolatban...Csak PDF-et és ePub-ot tudnék rátölteni? Rátöltés mennyire bonyolult(saját könyvtárból)? Mennyire megbízható maga az eszköz? Fél év után beadja-e a kulcsot? Ár/érték aránya? Pro/kontra jellemzői?
Dénes

ui.: Esetleg tudtok más E-inkes 10.000 körüli e-book olvasót? Színmélység/méret/extrafunciók nekem mindegy, csak e-ink legyen. (Használt is érdekel...)Van egy olcsó kínai LCD-sem, de az minden, csak nem szemkímélő.

/(^_^)____7=--- - - >|

(#9727) grosy válasza geza844 (#9721) üzenetére


grosy
senior tag

Jelen :D
A Kolléga jól mondta, Minit használok én is. Utazáshoz tökéletes a mérete, atomstabil és minden formátumot kezel.

(#9728) csyo


csyo
senior tag

Sziasztok!

E-book olvasot szeretnék venni, Amazon Kindle Paperwhite ami tetszik.

A kérdésem az, hogy mi az, hogy "paperwhite2" ?

Ebay-en, es Amazonon nem látom, hogy megkulonboztetnenek paperwhite 1, meg 2-t...

Amit látok, hogy "free wifi", vagy "free wifi+free 3G"
Es annyi tesznek hoza, hogy next genaration, vagy previous genaration.

Melyik akkor a PW2?

Legyen szép a napod!

(#9729) pjen válasza csyo (#9728) üzenetére


pjen
félisten

Az egy hátára Kindle van írva,a kettőre amazon.Ez csak a külsô eltérés.

(#9730) faki_ válasza Dinomano (#9726) üzenetére


faki_
senior tag

A webes felületre kell feltölteni a könyvet, a mobilos alkalmazás onnan szedi le és küldi át a txtr Beagle-re bluetooth segítségével. A fiókban, weben bármennyi könyv lehet, az olvasón egyszerre legfeljebb 5 db. A pdf felejtős, mint egyébként a legtöbb olvasón, az epub használható. Fél év után még nem döglött be, de csodálkoznék is rajta, annyira faék egyszerűségű eszköz.

(#9731) geza844 válasza grosy (#9727) üzenetére


geza844
aktív tag

És a PocketBook Mini elfér pl. kabát belső zsebben? Jó, tudom, milyen kabát? De mondjuk a tiéd :)

(#9732) gyuszi78 válasza geza844 (#9731) üzenetére


gyuszi78
tag

méretezd le a zsebed és utána az olvasó specifikációjában meg olvasd el a paramétereit :))

[ Szerkesztve ]

(#9733) ZooLee válasza Dinomano (#9726) üzenetére


ZooLee
őstag

Picit még a TXTr Beagle-vel kapcsolatban...Csak PDF-et és ePub-ot tudnék rátölteni? Rátöltés mennyire bonyolult(saját könyvtárból)? Mennyire megbízható maga az eszköz? Fél év után beadja-e a kulcsot? Ár/érték aránya? Pro/kontra jellemzői?

Ahogy már írták, PDF nem fog menni, előtte konvertálni kell ePub-ra. A rátöltés maga nem lenne bonyolult, de a kapcsolat sokszor eléggé instabil, és mivel rettentő bután BMP képeket tölt át az olvasóra, azért sokáig is tart (egy-egy könyv akár 800MB is lehet) Ha megszakad, legtöbbször tudja folytatni, és áttöltés közben is lehet már olvasni, de nem biztos, hogy érdemes piszkálni.

Az eszközzel szerintem nem sok gond lehet, mert annyira faék egyszerűségű, hogy sok minden nem romolhat el benne (nincs oprendszere, csak egy buta vezérlőegység memóriával, és az e-ink képernyő a saját vezérlőjével). Megfogni, használni teljesen jó, kicsi, könnyű ha el tudod fogadni azt, hogy gyakorlatilag egy elektromos papírkönyvet használsz, mert nincs semmilyen előnye a papírkönyvekkel szemben, nem tudsz betűtípust, méretet, sorközt, margót állítani, nincs könyvtár, szinkronizálás, jegyzetelés, keresés, max. 5 könyvből tudsz válogatni.
Ezért az a véleményem, hogy elsődleges olvasónak, tapasztalatok nélkül nem biztos, hogy ajánlanám, de 5e forint alatt, egy másod-, harmadolvasónak (szakácskönyvnek :) ) minden további nélkül...

Ha hozzá tudsz dobni egy kicsit, akkor szerintem mindenképpen jobb egy régebbi Sony PRS300 (ha már 5"-os méretben gondokozunk) vagy egy használt PB mini (de újonnan is bele lehet futni olcsóbban, volt akcióban 12 körül, annyiért best buy)

(#9731) geza844: És a PocketBook Mini elfér pl. kabát belső zsebben? Jó, tudom, milyen kabát?

Ing vagy zakózsebben is elférnek ezek a mai kicsi olvasók. A PRS300 még nem, az vastag volt és nehezebb is, de a kabátba az is belefért.

[ Szerkesztve ]

(#9734) LittleBiG007 válasza geza844 (#9731) üzenetére


LittleBiG007
Topikgazda

Bármilyen kabátzsebben vagy nadrágzsebben elfér. Ezzel a gyári tokkal ajánlom, csak nagyon kicsit növel a mérteten.

Ja és tok nélkül egy normál ingzsebben is elfér...

[ Szerkesztve ]

Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini

(#9735) grosy válasza geza844 (#9731) üzenetére


grosy
senior tag

Igen elfér egy kabátzsebben. Tok nélkül szerintem egy ingzsebben is.

(#9736) fertilio01


fertilio01
csendes tag

Sziasztok!

Lehet, hogy nagyon alap a kérdésem, de mire lehet használni e-book olvasónál a beépített wifit? Köszönöm előre is!

(#9737) ZooLee válasza fertilio01 (#9736) üzenetére


ZooLee
őstag

Lehet, hogy nagyon alap a kérdésem, de mire lehet használni e-book olvasónál a beépített wifit?

Olvasója válogatja, de általában tartalom fel- és/vagy letöltésre Feltöltés pl. távolról ráküldött dokumentum automatikusan megjelenik rajta, letöltés: Az adott szolgáltató saját könyvesboltjában történő vásárlás. Vagy egy Calibre kiszolgálóról is tudsz letölteni könyveket az olvasóra, vagy a Calibrével rátöltelni. Van olyan olvasó, ami szinkronizálást is tud így végezni, vagyis amit egyik eszközön olvasol, azt utána a másik eszközön onnan tudod folytatni, ahol abbahagytad.
Vannak aztán még egyéb lehetőségek, pl. böngészés, vagy egyéb, hálózati hozzáférést igénylő alkalmazások futtatása, de ezek rendszerint eléggé hiányosan vagy nehezen használható funkciók (főleg az e-ink kijelző lassúsága miatt), inkább kísérleti jellegűek.

Nem létszükséglet a megléte, de nem rossz ha van, rá lehet kapni a használatára...

(#9738) xcsabo


xcsabo
senior tag

talán nem volt még:
http://blog.gsmarena.com/barnes-69-week/
hátha valaki ilyenre vadászik :)

(#9739) Ébri válasza ZooLee (#9737) üzenetére


Ébri
senior tag

Kobon a Pocket használata nem rossz, legalábbis én néha használom.

(#9740) csyo válasza pjen (#9729) üzenetére


csyo
senior tag

Szoval akkor melyik a "paperwhite 2" ?

Pl free wifi az 1-es, es a free wifi + free 3G a 2-es?

vagy 1 es 2nel is van e ket variacio?

Jelentheti a previous generation-t az egyes, es a next gen.-t a 2es?

[ Szerkesztve ]

Legyen szép a napod!

(#9741) hegyimorc válasza csyo (#9740) üzenetére


hegyimorc
senior tag

"Szoval akkor melyik a "paperwhite 2" ?"

Az, amelyiknek a hátoldalán "amazon" szerepel, nem pedig "kindle"

Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA

(#9742) csyo válasza hegyimorc (#9741) üzenetére


csyo
senior tag

itt a PHn azt olvastam h a paperwhite 2 jobb, mint az elozo.

Az ebay/amazon hirdetesek alapjan h allapitom meg, h melyik melyik, mivel a hatoldalarol nem toltenek fel kepet...

Legyen szép a napod!

(#9743) pjen válasza csyo (#9742) üzenetére


pjen
félisten

Nagyobb a képernyő felbontása,de gondolom ezt sem írják.Rá kell kérdezni.

(#9744) Mirman válasza Mirman (#9724) üzenetére


Mirman
őstag

Erre valaki esetleg ? :)

(#9745) Degeczi válasza csyo (#9742) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Másfél éve nem gyártják az első szériát: ha újat hirdetnek valahol, az egészen biztosan a PW2.
Használtnál meg rákérdezel, ha nem írja.
(egyébként nincs hatalmas különbség a kettő között, csak a kijelzője lettt picit kontrasztosabb és a háttérvilágítása egyenletesebb, kevésbé kékes a 2-nek)

(#9746) csyo válasza Degeczi (#9745) üzenetére


csyo
senior tag

Koszi! :R

Legyen szép a napod!

(#9747) Dinomano válasza ZooLee (#9733) üzenetére


Dinomano
senior tag

Köszönöm az infókat...Kivárok egyelőre... Lenne egy TXTr Beagle ajánlat helyben (nem lenne postaköltsége sem)6000 ft-ért. Gondolkodom rajt, viszont nem szimpatikus a netes tárhelyről letöltés...Mi van, ha úgy dönt a T-com (ha ő üzemelteti a TXTR oldalt), hogy megszünteti a feltöltési lehetőséget? Valamint plusz költségként könyvelhetek el (igaz, nem nagy költség) 2 AAA-s akkus elemet.../+töltőt is, ha nincs/

/(^_^)____7=--- - - >|

(#9748) Oldman2 válasza Dinomano (#9747) üzenetére


Oldman2
veterán

Ha jót akarsz magadnak, felejtsd el a TXTr-t. Ha esetleg ajándéknak szánod, pláne.

(#9749) LittleBiG007 válasza Oldman2 (#9748) üzenetére


LittleBiG007
Topikgazda

+1 :(

Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini

(#9750) Libretom válasza fertilio01 (#9736) üzenetére


Libretom
aktív tag

Legtöbb olvasóra simán lehet letölteni a felhőkben, (pl Dropbox, OneDrive) tárolt könyveidet. Ilyen módon szükségtelen csatlakozni a pc-hez, bárhonnan leszedhető az olvasni való, ahol van wifi. Persze van kivétel: a B@N. annyira lebutította az új Nook Glowlightet, hogy nem nagyon alkalmas a wifizésre (sem) (Elvileg közösségi oldalra fel lehet vele jutni, viszont egyelőre nem nagyon lehet rootolni, szemben a ST Glowlight-tel) Elvileg lehet vele pl. a Google-on keresztül kijutni a netre, de én egy ilyen olvasót láttam, és azzal nem jött össze. :(
Eleve alkalmassá tették a wifis letöltésre, küldésre a Kindle-öket (Az Amazon ezen keresztül küldi rá a könyveit, illetve maga a felhasználó is a sajátjait), a Pocketbooknak van "Send to Pocketbook" alkalmazása. Szintén jól működik a felhőkből való letöltés a Kobo gépeken, vagy a Sonykon. Egyébként a MEK-ról is lehet így letöltögetni prc vagy epub formátumú könyveket. Böngészésre az eink villódzással járó oldal-frissítése miatt nem nagyon alkalmasak az ebook olvasók.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.