Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pinball FX3 PH! verseny
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cris78
őstag
Megjött a Banggoodon nyert h8 minim
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
marciart11
aktív tag
válasz wyattthoearp #3695 üzenetére
55K ba bele fér, egy kamera egy gimbal és még az fpv adó vevő. Persze ha minden a legolcsóbbat veszed.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Pikachu24 #3692 üzenetére
Ez most komoly? Ez a kopter tobb sebbol verzik mint egy vesenlott menstrualo oz ami farkasok elol menekul.
Idezetek innen:
"Do not use the ground station software. Some users (especially V1.3 users/external antennas) had their FY-X6 bricked after trying to use it. We don't know if it's related to the FY-X6 or their operating system. So don't use it until full investigation's results"
"Emergency landing for low main battery voltage is not implemented for attitude (manual) mode, only for altitude and GPS modes"
"if you pressed accentidatly the TX bind button or want to use the same radio with your X8, you can loose the bind....You just need to bridge the GND pins (black) with the signal pin (yellow) of the top row channel to enter in binding mode.....I strongly advice to install a mini-switch to avoid each time to remove the upper shell part."A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Duck sidious
csendes tag
Es igy lesz 80...aztan 120...es vegul 500 k
-
Jeti0924
csendes tag
válasz kimista #3690 üzenetére
Mire szeretnéd használni? Lehet pl csak repülni, mert te csak azért veszed hogy a repülés legyen az élmény. ott kb mindegy a kamera. Videózni, na ott már akkor annyira nem mindegy. Ha csak vissza akarod nézmi amit repültél akkor nem kell komolyabb, FPV-t akarsz rá mert élőben akarod látni egy monitoron amit lát a drón akkor az megint más, de ezek közül a belépő kategóriák már beleférnek ebbe az árkeretbe. ez arra jó hogy megtanulod kezelni, és ha tetszik "sok" pénzt nem tettél bele. Ha tetszik továbbléphetsz komolyabbra, ha nem fogott meg akkor eladod és nem "buktál" rajta sokat. [itt] találsz 100-150 Euro között épkézláb modelleket is. De kérdezz rá kinek van olyan ami megtetszett és kiderül úgy is mi lesz a legjobb
-
Duck sidious
csendes tag
válasz kimista #3687 üzenetére
Szia a DM 007 nem tul jo vetel...
Nekem van.... a kamera az hat mondjuk ok de inkabb nem mukodik mint igen....
A copter nem lenne rossz.. de annyira idegesen viselkedik es szel erzekeny hogy brutal nehez vele repulni a leg kissebb szelben is
En most kuldtem el eppen ajandekba az aposomnak mert o szeret butykoreszni... hatha eletre tudja kelteni a kamerat... mert hol mukodik hol nem... pedig mindent betartok... lehet valami kontakt baja van ..... bar en nem vagyok egy nagy szaki...
De a lenyeg hogy nem tul jo vetel... -
Jeti0924
csendes tag
Hát 20 ig necces. Majdnem annyi egy alap kamera.... szerintem (az én igényeimhez, persze kinek mi) Tegyél még hozzá 10-15e-t és akkor mindjárt értelmesebb keretek között lehet kutatni. Méretben sem a 10x10 cm lesz és hatótávban is lehet 300m körül keresgélni.
-
kimista
aktív tag
Helló!
max 20ig szeretnék venni egy kamerás drónt.
pár hónapja a syma x5c-vel szemezek, de most bangoodon van DM007, JD168 hasonló áron. Melyik használhatóbb a háromból? vagy ugyanaz kb mindegyik? esetleg 20E-ig bezáróan más alternatíva?Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
veterán
milyen volt a találkozó? nem tudtam menni, dolgoztam. a kopterrel is
hanyas vagy, te disznó?
-
Jeti0924
csendes tag
-
Minstrel
senior tag
Az az eredeti ami Skyrc. A táposban van tápegység, a nélkülihez külön kell venned egy 12v 5A tápegységet.
-
Pikachu24
aktív tag
válasz Jeti0924 #3675 üzenetére
Szerintem BG-ről vedd mert ott eredetit adnak.
Csak azt kéne eldönteni hogy "táposat" vagy táp nélkülit veszel.
Linkek: "tábos" táp nélküliUI: Sajnos mivel az alját nem mutatja ezért nem látszik hogy van-e rajta matrica:
[ Szerkesztve ]
-
Jeti0924
csendes tag
[Erre] gondoltam. szerintetek megfelelő a későbbiekre is?
-
Jeti0924
csendes tag
válasz Minstrel #3672 üzenetére
Igen, szeretnék komolyabbat, de egyelőre ezt szeretném nyüstölni, ha megjön és megtanulni vele normálisan repülni. Egy cheerson CX-20 ban gondolkodom, abból is a komolyabb GPS-es 1000m hatótávú. Sportkamera, gimball, fpv. Ez áll most össze a fejemben, aztán majd meglesznek az első tapasztalatok, akkor majd finomodnak még az elképzelések.
-
-
Minstrel
senior tag
válasz Jeti0924 #3667 üzenetére
Több cellás lipókat csak balanszolva szabad tölteni, figyeli a cellák feszültségeit külön és egyformán tölti fel őket. De amúgy tölthetsz vele sokféle akksit, akár még autóét is. [b6 töltő használati utasítás]
-
Jeti0924
csendes tag
Sziasztok!
Mire jó ez a LiPro Balanced töltő? Valakinek tapasztalata? -
maj-viktor
őstag
válasz nagysandor79 #3660 üzenetére
http://homar.blog.hu/2015/07/20/hanyszor_mondtuk_neveddmeg_hu
&
http://homar.blog.hu/2015/07/31/megszivod_hu"Gyors google, kutakodás, máris kiderül, hogy a Syma X5C helyett egy olcsó kínai hamisítványt küldtek, ami a Koome gyártásában készült, és K300c a jelzése."
http://prohardver.hu/tema/dronok_harca_avagy_a_nagy_dron_topic/keres.php?type=-&stext=Koome
Amúgy SYMA X5C még külföldről nettó 60$ körül van, "áfázva-vámolva" is 20-22E Ft alatt megáll, belföldön meg ~25-30E Ft körül kapni... tényleg annyira akciós az a 19E Ft egy nemis SYMA-ért!? Nemhiszem... inkább hozzárak az ember még pár Mátyást és egy SYMA-t vesz!
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
vegyszer
addikt
válasz nagysandor79 #3660 üzenetére
Pár hónapja én is tettem fel ilyen kérdést. Hogy a kuponos kopter milyen lehet.
Fórumtársak felhívták a figyelmemet, hogy a hat kép, amiről az akció szól, minimum 3 különböző típusú koptert takar. Jellemzően Syma X5C és klónjait. De a termék csak HD drón, vagy milyen néven szerepelt. Pontos megnevezés nélkül (mert ugye egyetlen alkatrész se fogyó eszköz eme hobbiban).
És ha abból indulunk ki, hogy pár hete linkelt valaki 79900Ft-ról 59900Ft-ra "akciózott" Syma X5C-et, akkor nagyon kell figyelni, hogy ki mennyire akar lehúzni...
Mert nem szégyenlős a többi polgártárs idehaza.[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
nagysandor79
aktív tag
a gruppis oldalon akciós quadrocopterről vélemény? sejtem hogy valami gagyi lehet. (vagy ez melyik fajta lehet?)
-
veterán
válasz wyattthoearp #3653 üzenetére
nem a motion blur a baj vele most se, hanem vagy tényleg remeg a gép, vagy a gimbal van rosszul beállítva. nagyobb sebességnél milyen a kép?
hanyas vagy, te disznó?
-
zsiz
őstag
válasz robotkutya #3656 üzenetére
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
robotkutya
tag
Szétszedtem a Hubsanomat, hogy megnézzem mi baja a kamerának. Elenegedett a fekete drót forrasztása. Ideje lenne forrasztópákát beszereznem, mert így esélyem sincs megjavítani...
-
cris78
őstag
válasz robotkutya #3654 üzenetére
Írok pm-t.
-
laccy88
senior tag
válasz wyattthoearp #3651 üzenetére
ilyen van nekem is a gimbal-on.
-
laccy88
senior tag
válasz wyattthoearp #3649 üzenetére
azóta beállítottam, mostmár a Naza vezérli milyen rezgéscsillapító? le tudod fotózni?
-
laccy88
senior tag
sziasztok!
a "jello" effekt, vagyis mikor hullámzik a felvételen a kép, mindig a propellerek, esetleg motorok kiegyensúlyozatlanságára vezethető vissza?
/első értékelhetőbb videóm / -
cris78
őstag
Valaki megy holnap Csepelről? Úgy néz ki egyedül megyek és nincs kedvem egyedül bolyongani, mint egy idióta
-
Peaceliker
addikt
válasz nagysandor79 #3645 üzenetére
Sztem jó ötlet. Gari van, de miután 2x földbe verted már nem annyira van :-)
De tapasztalat alapján, ha dobozból kivéve működik, akkor már csak rajtad múlik. De bírja a strapát. Nekem amúgy gariba jött egy új most, az eladó, ha érdekel vkit. ;-) ... Ami helyett jött nekem cserébe, az már repül ;-)"Oh my Goa'uld!"
-
nagysandor79
aktív tag
azon gondolkozom hogy lehet először rendelni kellene tanulónak egy ilyet. Eachine H8 Mini .
vagy az irányítás máshogyan működik a kicsi és a nagy között.?
ezekre van garancia? vagy hiba / rossz gép esetén mi a teendő? -
Duck sidious
csendes tag
Uj Walkera Runner 250 GPS verzio
Szeptember vegetol lesz elerheto!!!
Na ez mar dofi 👍👍👍👍👍
[link] -
vegyszer
addikt
-
cris78
őstag
válasz robotkutya #3634 üzenetére
Nekem is h8-am van. Nem repkedni megyek. Csak nézelődni. Persze ha a gyerekemnek lesz kedve elkisérni.
Más : a fehér vagy a fekete gépeket jobb látni?[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Szabi46 #3640 üzenetére
Hat, banggood ezt arulja a h6c / h8c - hoz. Ha ketelkedsz kerdezz ra a taviranyito "Question & Comments" szekciojaban. Sacc / kb 3 napon belul valaszolnak. Vagy probald meg a "Live Chat"-et.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Szabi46
csendes tag
válasz Szabi46 #3638 üzenetére
Nem találok jjrc h6c BNF verziót. Milyen "drón" működne még ezzel a jjrc távval. Ahogy nézem ugyan az, mint a h8c táv.
Motorola E365 - Nokia 6020i - Nokia N95 8GB - Nokia N8 - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy S4 - Samsung Galaxy S6 - Huawei p20 pro - Xiaomi 11 ultra 12/512
-
Szabi46
csendes tag
válasz Szabi46 #3604 üzenetére
Feladtuk a keresést...
3 napja keressük 2en 3an 4en is. Fákon nincs, füves pályán nincs, a nyakig érő gazban pedig nem találtuk, ha ott van akkor az már közel 200méter a távirányítóhoz képest. Jól kezdődik (ért vèget) ez a sport.Motorola E365 - Nokia 6020i - Nokia N95 8GB - Nokia N8 - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy S4 - Samsung Galaxy S6 - Huawei p20 pro - Xiaomi 11 ultra 12/512
-
robotkutya
tag
válasz marciart11 #3635 üzenetére
Szabadtéren is jól muzsikál, simán berepül egy sportpályát, egész jó sebességgel.
-
marciart11
aktív tag
válasz robotkutya #3634 üzenetére
Nekem is van egy hubsanom. Lakásban való gyakorlásra kiváló.
-
shaddam
aktív tag
válasz Teréz Atya #3628 üzenetére
Tök szépen repül velük prop védőkkel is. Este érek haza akkor megírom a méreteket, egy pm-et dobj rá ha elfelejteném
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
törölt tag
válasz #42007296 #3623 üzenetére
Közben megtaláltam.
Így valószínűleg megoldható lesz egy Syma x5c-1 és egy Mobius párosítása 1 akkuról és súlyprobléma letudva. (...reményeim szerint)[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
válasz shaddam #3626 üzenetére
Wawawait!
Rakerestem es az U807 motorja 2 euro, pinionnal. Meg tudnad erositeni, h a motor 8,5 X 20 mm-es, a pinion / fogaskerek a tengelyen meg 11 fogu?
Kb. milyen hosszu a vezetek?
A kopter normalisan repul vele, nem alulmotorizalt? Nagyon akartam sporolni, de a Hubsan motorok az Ominusba tul gyengek. Meg mintha tul nagy lenne a surlodasuk.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
shaddam
aktív tag
válasz Szabi46 #3598 üzenetére
A nihui u807-nek volt egy szép szökése pár hete. Google maps szerint légvonalban 300 méterre volt. Már este volt én meg járkáltam a távirányítót nyomogatva, de nem lett aznap meg. Másnap reggel hozta a srác. hogy jött hazafelé traktorral aztán látott egy ufót ami villogott, meg szökni próbált. Semmi baja nem lett, csak a prop csavarját kellett meghúzni. Mondjuk pár napra rá megdöglött a motor, most a postára várok
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
törölt tag
Meg tudná valaki mondani, hogy a Mobius milyen akkuval üzemel ? Volt, mAh ?
-
cris78
őstag
Vasárnap megy valaki a dron találkozóra?
-
Peaceliker
addikt
válasz Teréz Atya #3617 üzenetére
Haveromnak is fehér van, már röptiben is sokkal jobban látszik :/
"Oh my Goa'uld!"
-
Pikachu24
aktív tag
Szerintetek megérte volna ha nem tesz rá valaki utánam: [link] ?
-
vegyszer
addikt
válasz Pikachu24 #3614 üzenetére
Láttam pár érdekes szerintem kamu videót...
Volt ahol szintén szerint látszott a damil, amin lógott a kamerás kopter...
Szerintem ez a kamera nem kicsit túlzás. Kb 12g a kopter önsúlya 62g a Xiaomi Yi-é.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Peaceliker #3615 üzenetére
Namost nem szeretlek, egyre erosebben sodorsz, h elverjek 70 eurot
BTW, tenyleg, amikor a h8 mininel / fq777-124-nel elmegy a jel a kopter 1-2 mp-en belul leesik. Az a baj a feketevel, hogy egy fuves uton 4-en nem talaltuk fel oran at az egyik h8-amat, pedig ott volt mindvegig az orrunk elott.
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Peaceliker
addikt
válasz marciart11 #3600 üzenetére
Persze, ezt mondom, nem is várom el. Kipróbáltam, mert kíváncsi vtam, de ennyi,ha nem lenne benne sem aludnék rosszabbul
(#3601) Teréz Atya
Nekem gyári yaw rate nagyon nem jön be, tl gyors, high rateben, meg egyszerűen repülhetetlen. Nade most devo7e vel már úgy állítom, ahogy akarom
cx10 et lehet eladom, ha nem megy devo val, úgyis h8 at fogom hajtani...
(#3609) Szabi46
Ha kimegy hatótávból sztem akkor is le kéne esnie.
"Oh my Goa'uld!"
-
veterán
-
marciart11
aktív tag
válasz Duck sidious #3606 üzenetére
Nem, . Építettem egy S500 apm eset, illetve egy zmr 250 est pluszban a cx20 mellé.
-
Szabi46
csendes tag
Szóval ha már a 100méteres határban mozgott utoljára és az one press automatic gombbal pont nem felém jött hanem más irányba akkor cseszhetem a 100méteres körzetet? Lehet hogy pont még tőlem távolodott....!?
Motorola E365 - Nokia 6020i - Nokia N95 8GB - Nokia N8 - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy S4 - Samsung Galaxy S6 - Huawei p20 pro - Xiaomi 11 ultra 12/512
-
Teréz Atya
senior tag
válasz marciart11 #3603 üzenetére
"GPS nélküli headless, esélytelen hogy az valaha is működni fog."
Hmm, szerintem te az RTH-rol beszelsz en meg a headless-rol. A headless megy. Szinte az osszes 6 axis kopterbe bele raktak mar. Bar igaz, ha ugy porgeted mint egy UFO-t, el tud tajolodni, jo lenne egy iranytu is.
Az RTH, mint emlitettem csak annyi, mintha headlessben magad fele huznad az iranykart. Tavolsagot csak saccolni tud igy elegge pontatlan.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Duck sidious
csendes tag
válasz marciart11 #3603 üzenetére
Mar 2 db? Cx20 es?
Amugy kicsit tolodik a komolyabb copter vasarlas..belekeveredtem egy szerzodes reszleteibe... es az ugyved orankent 300 eurert dolgozik rajta....asszem most o vesz quadcoptert nem en
Amugy annyira kiakadtam az oradijjan hogy egyszeruen kesz vagyok..mondta a parom menjek pszihologushoz az csak 60 eur/ora.....[ Szerkesztve ]
-
Szabi46
csendes tag
Hát nem latyak, de tiszta harmat volt a fű még reggel 6.30tól 9.30ig (amitől csavarni lehetett még a zokniból is a vizet
A képen a 2 vonal a 100m-t jelöli. A "kör" pedig az átvizsgált területet.
-
marciart11
aktív tag
válasz Teréz Atya #3601 üzenetére
Gondolj bele akárhogy jegyzi meg hogy merre irányítottad, a sebességet nem tudja mivel gps el nem rendelkezik, azt kihagytam hogy közben a szél is elfújja. Egy robot porszívónál még működik, de egy repülő eszköznél nem. Nekem nincs ilyen kopterem, ami van két db az GPS es.
[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
válasz marciart11 #3600 üzenetére
Hat akkor valamit jol elb...altaztam h nekem megy.
Szerintem itt megint az lehet, hogy a hatterben megint ujabb batcheket hoznak ki, persze semmi jelzes nelkul, hogy valami valtozott.Eddig 2 verzioval talakoztam szemelyesen:
1. alap h8 mini - 150 mAh akku
2. nevezzuk v2-nek - low rate-ben kisebb a sebesseg, de emelt a yaw rate; high rate-ben mintha a yaw rate nem lenne olyan beteg?; rohadtul hangos taviranyito - 150 mAh akkuPeaceliker-e lesz a v3:
3. elszabott headless - 100 mAh akkuCheerson CX-10-el is eljatszottak - van piros, kek, zold alaplapos, valamelyik kis antennaval amit ki szoktak vezetni a gepen kivulre a modderek. Az enyem meg lila, integralt antennaval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest