Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
robotkutya
tag
Szétszedtem a Hubsanomat, hogy megnézzem mi baja a kamerának. Elenegedett a fekete drót forrasztása. Ideje lenne forrasztópákát beszereznem, mert így esélyem sincs megjavítani...
-
robotkutya
tag
válasz marciart11 #3635 üzenetére
Szabadtéren is jól muzsikál, simán berepül egy sportpályát, egész jó sebességgel.
-
robotkutya
tag
válasz Peaceliker #3379 üzenetére
Köszi, azt hiszem marad a Quanum Nova a HK-től.
-
robotkutya
tag
válasz Peaceliker #3377 üzenetére
Melyik boltok azok? Nekem pont jo lenne, ha fonttal tudnek fizetni, csak szallitsanak Mo-ra. Koszi!
-
robotkutya
tag
válasz Teréz Atya #3373 üzenetére
Ja de, igazad van, ez tényleg egy CX-20. Viszont EU raktárból free shipping. Jobb ajánlatnak tűnik, mint a BG másfél hónap (plusz áfa para), kb. ugyanannyi pénzért.
-
robotkutya
tag
Sziasztok,
Ez jó vétel szerintetek? Quanum Nova FPV GPS Waypoint QuadCopter (Mode 1) (Ready to Fly) (EU Warehouse)
Olcsóbb, mint egy használt DJI 1, meg azt írják, hogy FPV, de semmi utalást nem találok erre vonatkozólag a leírásban.
Köszi!
-
robotkutya
tag
válasz Duck sidious #3183 üzenetére
Szegényke. Lepd meg egy új virággal! És próbáld megmenteni a régit.
-
robotkutya
tag
-
robotkutya
tag
válasz marciart11 #3114 üzenetére
Köszi-köszi a hasznos tanácsokat! Valóban nem értek az elektronikához, és bütykölni sincs kedvem. Így most Phantom 1 felé billen a mérleg...
-
robotkutya
tag
Sziasztok, CX-20-assal repked valaki közületek? Pozitívak a tapasztalatok? Honnan lehetne normál áron megrendelni Eun-belülről? Hobbykingnél nincs raktáron. Banggoodra meg nem akarok másfél hónapot várni + izgalmak a vámmal. Köszi.
-
robotkutya
tag
válasz Duck sidious #2899 üzenetére
Hát igen, ez mind, így ahogy mondod. Kiegészíteném azzal a problémakörrel, hogy nekem pl. nemcsak a lóvé a gond, mert ha nagyon megerőltetem magam, akkor összejön mondjuk egy Phantom 2-es legújabb GoPro-val. Csakhogy aztán hol reptetem? Mert a legtöbb helyen, ahol érdemes/érdekes lenne fotózni, ott már betiltották. Vagy nem nézik jó szemmel. És érthető okból, én sem szeretném senkinek a fejére ejteni a koptert. Szóval ez is kicsit visszatart, mit fogok kezdeni a drága kütyükkel, ha szabályosan/konfliktusmentesen akarom használni.
Más: Említettem, hogy a Banggood rossz Hubsan X4-et küldött. 0.3MP-eset a 2MP-es helyett. Jó, hát valahol tökmindegy, mert a bénább az egy tizenhárom éves mobilteló kamerájának a szintjén van, a másik csak tíz évesén, de akkor is bosszant. Közölték, hogy adnak 500Ft compensationt. Mondom WTF, a termékek közti árkülönbség több ennél, küldjétek csak szépen a koptert, amit rendeltem és kifizettem.
Összedobtam egy videót a kétféle Hubsan kamera minőségének összehasonlítására.
[ Szerkesztve ]
-
robotkutya
tag
válasz Peaceliker #2901 üzenetére
Köszi, néztem Hobbykinget, de amikor beklikkeltem, hogy Europe, hirtelen 0 találatot adott RTF dron kategoriaban.
-
robotkutya
tag
válasz Akos_512 #2894 üzenetére
De igen, kene majd valami nagyobb. Illetve engem nem a kopter merete izgat, hanem jo minosegi videokat szeretnek kesziteni. De 2 kilo alatt nem nagyon lehet kihozni... Es kerdes, h rendeljek-e CX-20-at vagy hasonlot, vagy vegyek hasznalt DJI-t itthon. Kameram sincs, de egybol 4K-sat akarok, ha mar egyszer... Szoval nem olyan egyszeru mint beszerezni ezeket a kis mini/nanocoptereket.
[ Szerkesztve ]
-
robotkutya
tag
válasz Peaceliker #2896 üzenetére
Eu-bol honnan erdemes, ami nincs durvan tularazva?
-
robotkutya
tag
válasz Duck sidious #2885 üzenetére
Úgy tudom, a lithiumos akksikat nem szabad csutkára lemeriteni, a LiPo-kat meg főleg nem. Ha már villog, szerintem kapcsold ki és töltsed az akksit, ne repüülj vele újra pár perc után.
Ja, több kicsit már nem akarok. Jó lenne egy nagyobb kamerás valamikor.
-
robotkutya
tag
válasz Duck sidious #2866 üzenetére
Szem elől vesztettem. Kivittem a szabadba az Alföldön, mező fölött repült, jó magasan, már alig láttam, csak egy pötty volt az égen. Ekkor hirtelen jobbról valami motorzajt hallottam, azt hittem jön valami traktor, de semmi. Mire visszatekintettem az égre, már nem találtam a kis fekete pöttyöt...
-
robotkutya
tag
Na, csak megérkezett a Banggood rendelés. Júni 19-én rendeltem, júli 23-án már meg is kaptam. Ami bosszant, hogy nem a HD 720p-s Hubsan X4-et küldték, amit rendeltem, hanem a 0.3 MP-es gagyit. Küldtem reklamációs emailt. Jött Eachine H7 is, kipróbálom, amint lesz időm.
[ Szerkesztve ]
-
robotkutya
tag
válasz Duck sidious #2788 üzenetére
Hmm, szóval CX20, köszi a tipppet. Valaki már ajánlotta korábban, ez végülis jó alternatívának tűnik DJI helyett.
-
robotkutya
tag
válasz Duck sidious #2783 üzenetére
Koszi, akkor probalok nem aggodni.
Gondolkozom egy komolyabb kameras dronon is, aminek a vasarlasat oszre tervezem. GoPro 4-et szeretnek ra a 4K miatt, ez kb. 100k huf. Tudtok ajanlani hozza egy megbizhato quadcoptert, ami elbirja a cuccot, tud helyben maradni (GPS), es gimballal, iranyitoval, sot akar FPV moddal (telefon kepernyojen) szinten kijon 100-bol? Vagy inkabb kevesebbol? Letezik ilyen?
Koszi![ Szerkesztve ]
-
robotkutya
tag
válasz maj-viktor #2781 üzenetére
Nekem 2 hete frissult utoljara a tracker, akkor kuldtek Svedorszagbol ide hozzank a csomagot, julius 06-ota semmi hir (ma van juli 20). Ja es mar tobb mint egy honapja rendeltem a csomagot banggoodrol. Legkozelebb fizetek a gyorsabb postaert, az tuti.
-
robotkutya
tag
válasz Duck sidious #2666 üzenetére
Köszi. Majd legközelebb keresek valami izgalmasabb tereptárgyat. Nem vonzódom különösebben a székekhez, csak ez volt kéznél.
-
robotkutya
tag
Sziasztok, a júniusi Banggood rendelésemért kezdek aggódni. 2015.07.06-án, vagyis egy hete frissült utoljára a tracker, azt írják, hogy Célországba elküldve / Item sent abroad. Azóta a magyar Posta oldalán is tudom nézni, de ott sincs frissebb info. Elképzelhető, hogy megakadt a vámon? 21 ezer ft-os tétel.
ON: Összedobtam egy Eachine H8 Mini videót, nem nagy szám, de van benne széklábnak ütközés meg headless mode-ot próbálgattam.
-
robotkutya
tag
Hát nem sieti el a posta a Banggood rendelésemet, 9 napja adták fel az x4-et és az Eachine H7-et, de egyelőre csak Svédországig jutott a csomag.
Viszont közben vettem itthon egy Eachine H8-at, ez is nagyon rendben van. Stabil, akár egy helyben is tud lebegni, nyomja a flipeket, állítható az érzékenysége stb. Beltéri játékra tökéletes, csak ajánlani tudom.
[ Szerkesztve ]
-
robotkutya
tag
válasz JoeCockBill #2170 üzenetére
"van értelme olyat venni amin van kamera?"
Szerintem van. A helikopteremmel soha nem szórakoztam olyan jól, mint a kamerás drónnal. 2MP már egész élvezhető képet ad, persze ne legyenek illúzióid, messze van a HD-től, még ha annak is hirdetik.
-
robotkutya
tag
válasz B-L-A-C-K #2115 üzenetére
Én is rendeltem mindenféle alkatrészt az első quadomhoz (Hubsan X4), teljes crash packet, aztán előbb vesztettem el a gépet (fél év után), mintsem szükségem lett volna a tartalék motorokra.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy meglepően jól bírják ezek a kis motorok, pedig volt, hogy 4 emelet magasról ejtettem le betonra, még videózta is, 0:50-től látható.
Azért jól teszed, ha rendelsz hozzá alkatrészeket.[ Szerkesztve ]
-
robotkutya
tag
Tegnap reggeli Banggood rendelésem mára shipped, és kaptam TN-t is. Szerintetek mennyi esély van rá, hogy jövő péntekig megérkezik Bp-re? Nem sok, ugye. Free delivery, nem a gyorsított.
[ Szerkesztve ]
-
robotkutya
tag
válasz vegyszer #1979 üzenetére
Szia, köszi, leadtam a rendelést ingyenes postával, remélem sima és gyors lesz.
Mivel a hétvégén elvesztettem a 2MP-es Hubsan X4-et, most pótlom egy irányító nélküli "BNF" szettel, plusz rendeltem aksikat és nagylátószögű lencsét, és betettem a csomagba egy Eachine H7 nanokoptert, annyira jópofa. Próbálta valaki?
Ha minden jól megy, ősszel feljebb lépek magasabb kategóriába, addig gyakorlok ezeken.
-
robotkutya
tag
Sziasztok, banggood-ról tervezek rendelni most először. A szállítással milyen tapasztalatotok van? Érdemes fizetni extra költséget, vagy lassan de biztosan megérkezik az ingyenes is?
Köszi!
-
robotkutya
tag
válasz LógaGéza #1929 üzenetére
Hello, köszi a tippet és az együttérzést!
Szimpatikus a Cheerson CX-20, az olcsóbbak közül a Hubsan mellett a JJRC H8C-öt találtam.
A Cheerson a tudásához képest valóban jó áron van, de kell venni hozzá kamerát is, meg egy gimbal sem ártana.Amit linkeltél transzmitter nélküli Hubsan, azért tűnik olcsóbbnak, mert az a0.3MP-es verzió, amit elhagytam az 2MP-es volt, pont mint az első linken, amit találtál. Még egyszer köszi!
-
robotkutya
tag
Sziasztok, uj vagyok itt. Nincs dronom, mert vasarnap elhagytam a kedves kis Hubsan X4 H107C kopteremet, sajat hulyesegbol persze. Most eloszor roptettem tagas mezo folott, verszemet kaptam, magasabbra, meg magasabbra... majd szem elol tevesztettem, es ennyi. Tudom, olcso kopter, de igy is szomoru vagyok, olyan jol ropult! meg a videok is jopofak voltak.
Kerdes 1: Tudok venni valahol transmitter nelkul egy uj 107C-t?
Kerdes 2: Ha teljesen uj RTF szettet veszek, erdemes a Hubsannal maradni, vagy inkabb ajanlanatok masikat? (DJI jo lenne, de tul draga most nekem)Koszi szepen!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)