Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
szallitasit talan erdemes, en neha kerek de nem mindig. de varjal mert ha bejon a hornet akkor eladom a hubsant ket zsebgpses nem szukseges vegul vettem egy gimbalos hornetet is biztos ami bioztos allitolag nemelyik alaphornet nem szereti az gimbalt. alaphornet ingyenes az 5-8 napossal a gimbalos meg 3ezer ugyanezzel , bizotos atlep valami sulyhatart
Eladó: GTS450
-
DJGABI
addikt
válasz Zsee75 #27696 üzenetére
mert az oroszok még
józanodnakmelóznak, tuti azértaki szerencsét próbálna:
preorderes szemcsi VR008 9,5k [link]
snapup szemcsi EV800 11k [link]
lesz ef-01 is snapupban 4,7k [link] -ezt sztem bepróbálom
Falcon 250 rtf snapup 28k [link]
EKEN H9 WiFi snapup 8,3k [link][ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Zsee75
tag
micsoda nap, 2 dolgot is sikerült ma vennem a snap up-ba
-
dudicukrasz
tag
Hubsan H109S X4 PRO
Erről van valakinek tapasztalata?
-
_X10Dead_
aktív tag
10 pár Kingkong 5045 tri-blade 5.60 dodo
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
elszabi
tag
van fent neten néhány videó ezekről. némelyik jó, másik viszont ég, mint a szalmakazal. egy tesztet az adott típus v. gyártó mondjuk tényleg megérne.
ezt nem akarja megszponzorálni a bg vagy a gb? a zsákot még csak-csak, de gyújtani való akkut is kéne hozzá szerezni párat. az pedig már nem olcsó mulatság.
-
qqzs
őstag
na gyün a hornet
semmire nem jo kupon ami promos vagy vip vagy csak akciosEladó: GTS450
-
kriszbon
őstag
Sziasztok!
Na azt hiszem elvonulok aludni éjszakás műszak után, mert álmosan a végén még sok pénzt fogok elverni.
Bár ahogy látom egyenlőre nem nagyon van mire.
Azért vettem egy mini FPV kamerát, de én [ezt] választottam(majd kiderül milyen lesz).
Igaz vagy 1500-al drágább, viszont átkapcsolható 200mW-ra is, na meg mindegy hogy hogyan rakod fel, lehet felfelé, lefelé, jobbra vagy balra is a kamera, a képet akkor is jól adja, mert átkapcsolható.
Tehát jobban elhelyezhető bárhova a gépen.
Na meg még vásároltam ezt meg azt, de majd később mutatom hogy mit is(azt már melóból hazafelé telórol).[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
mobbo
senior tag
azért kiváncsi lennék egy ilyen realacc lipo bag mit csinál ha tűz van benne
félek még jobban égne tőle
mert a zipzár is műanyag meg a fekete szövet se tűzgátlós (ha az ezüst az egyáltalán) -
kimista
aktív tag
NAZE32-F3-Flight-Controller-Acro-6-DOF-Deluxe-10-DOF 13 / 20 dollar
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
mrrr74
aktív tag
Köszi Nektek, tényleg nagyobb, meg is rendelem.
https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
kimista
aktív tag
válasz mrrr74 #27664 üzenetére
lipo bag, én ezt vettem
megelőztek
A 4S-től sem kell félni, nem kell csutkagázt adni és nem lesz gond
én is tanulófázisban vagyok, toltam 2 hetet 3S-sel, utána jöttek a 4S aksik, van különbség de nem kell azt hinni h kezelhetetlen..
szerintem megéri most megvenni, hisz előbb utób úgyis kell, csak utóbb drágább lesz.és nem úgy volt, h az 1500 fér be a falconba, és az 1300 nem?
[ Szerkesztve ]
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
nagyúr
Kikészíti a bankszámlámat ez a BG. Hajnal 4-kor vettem egy Tiny Qx90-et, erre nézem 5 percre rá Back Order... és ki volt írva, hogy van 2000db. Csesszék meg!
Ezt a 4S Infinity-t ki kéne próbálni, de a 3S is sok még nekem
-
Zoty4
őstag
Code:10annv10% ezzel BGn van -10%
-
qqzs
őstag
hornetre nem el a kupon
-
mrrr74
aktív tag
promo kódra semmit nem lehet használni (pont/kód)?
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz DJGABI #27667 üzenetére
Az altitude hold működik, van auto landing/take off, a kategóriájához képest nagyon erős (6x0820), a gép meg le van szedálva (stabil, nyugodt, és NINCS expert mód). Mi baja lehet a kezdőknek?
Csak azért nincs nálunk elterjedve, mert nagyon drága volt.U.I.: Én rendeltem egyet. Jól jön majd a másik húsz mellé :-)
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
igen van hubsanban follow me , lejebb irtam hogy hornetben még nincs
Szerintem hornetben tobb lehetoseg van erosebb gep mint a hubsan elenben follow me es waypoint igeret csak (eddig) meg talan konnyeben torik ahog ylattam avideokat hubsan mar leesett parszor de csak prop vedok tortek ebbol sokszor fure egyszer meg full sebeseggel fa keritesnek
Profot nem erdemes de antenna upgradet igenwow hornet lement 47re es meg ugy latszik el ra a 10%
[ Szerkesztve ]
-
wazo
aktív tag
Sziasztok, vettem egy jjrc h20 mini drónt. Kezdő vagyok gondoltam kipróbálom ha megy és tetszik veszek nagyobbat. Szobában egész jól ment már gondoltam kipróbálom az udvaron. Azt tudni kell hogy egy 160 lakásos társasházban lakom aminek egy szép nagy belső udvara van. Letettem a piciket az udvar közepére és felszaltam, de ami történt arra nem számítottam. A drón mint ha nyilpuskabol lőttek volna ki elindult felfelé. Hiába húztam le csak ment fel, fel fel. A végén valahol a tető felett eltűnt. (5 emelet). Szerintetek mi történhetett? Arra gondoltam hogy majdnem mindenhol van 2.4ghz wifi, az zavarhatta meg? Köszönöm
acer liqid, sgs, sgs2, note, note2, sgs4, huawei p6, xiaomi mi3, lg g3, lumia 930, xiaomi mi4, redmi note 3 pro, redmi note 3pro (B20), redmi note 4 (B20)
-
-
mrrr74
aktív tag
LiPo zsák, ennyiért akár jó is lehet
-
Zoty4
őstag
szépen feláraztak majd hatalmas akcióban szűk 10%-kal olcsóbb mint az eredti ár volt. Tuti valami magyar marketingesük van
-
PNP
őstag
Eachine ProDVR 9.99$ - van hibája, de ennyiért nem olyan rossz
Infinity 4S 14.8V 1500mAh 70C 19.99$ - Teréz Atya írta (thx), hogy ebből a kisebbik belefér a Falcon 180-ba, viszont az nem akciós. Nem lenne érdemesebb ezt venni, és valahogy felköltöztetni a tetejére?
MinimOSD 4.99$ - nem tudom, hogy amúgy mennyi szokott lenni, és azt se, hogy kell-e nekem. Kell nekem?[ Szerkesztve ]
-
_X10Dead_
aktív tag
-
_X10Dead_
aktív tag
CX-33S FPV 41 !!! Dodo
Taranis tatyó 9 dodó (CN WH)
30l-es military zsák 14 dodó (CN WH)[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
EF-01 5.575Ft [link]
(#27652) [chelloZotya ez tuti eredeti?
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Nem tudok dönteni!
Hubsan H501S
vagy
Hornet aminek most megint lement az ára az alapnakSegítsetek, nehogy lemaradjak!
Egyenlőre a hubsan felé hajlok, mert abban benne van alapból minden és olcsóbb is.
Megéri a profi verzió?Ezekre van még valami kuponos akció is?
Ha jól emlékszem van olyasmi, hogy ha máson keresztül veszek cuccot, akkor azért a másvalaki is jól jár, de már nem emlékszem hogy működik..[ Szerkesztve ]
-
kimista
aktív tag
na jó, vettem egy A979-et
-
Zsee75
tag
Kedves vagy köszi, de az most messze van nekem
nem tudom mi van az enyémmel. egy kis esés után el kezdett jobbra húzni. (giro kal. megcsináltam) a trimmerrel sikerült egyenesbe hozni, repkedtem vele pár percet nem volt semmi baja, klasszul repült aztán egyszer csak elkezdett megint eléggé jobbra félrehúzni. igencsak küzdöttem mire visszahoztam és leszálltam vele. felraktam tölteni az aksit, gyereket lefektettük majd este 11 körül bekapcsolom, felszállok vele a szobába és szinte egyhelyben lebeg[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
ez se rossz ár
Zsee 3. kerület? Bár egyelőre még csak 1 akksim van hozzá[ Szerkesztve ]
-
Zsee75
tag
nincs valakinek a XI ker., budaörs, budakeszi, biatorbágy, közelében egy x251-e? megnézném az hogy repül?
[ Szerkesztve ]
-
kimista
aktív tag
én is gondolkozom egy 150-250-es töltőn, most lehet venni ilyen 30-40 dodo környékén.
De ezeket meg is kell hajtani, amire egy mezei táp nem elég - valamit buherálni kell. nekem speciel pc tápom sincs, csak egy kb 15 éves asztali gép a pincébe, ami évek óta nem lett bekpcsolva, nem feltétlen bíznám rá az aksijaimat.
tehát akkor vegyek egy pc tápot (ami nem is gond) de kell rajta valamit reszelni h rá tudjam kötni egy ilyen töltőre?Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
popi1987
csendes tag
megint van falcon 180 - 37k
+Eachine-EB185-FPV-Racing-Drone - 28k
+szemcsi ev800 - 13ktudnék mit venni azt hiszem
[ Szerkesztve ]
-
mrrr74
aktív tag
Eddig semmi amit kinéztem. Gitup 2 annyi, mint 1 hete 20%-os kuponnal. Viszont van itt egy 250W-os töltő, ennyiért nem lehet rossz és ahogy nézem nem kell számítógéptáppal szórakozni.
-
kimista
aktív tag
Jött az email BG-rol, kezdődik a móka
Stockoltak a piros diversity szemcsit 70dodoertVan pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
qqzs
őstag
Bocsi. Felreinformaltam a Hornet-re vagyok tomeget, sajnos follow me es waypoint meg nincs benne, csak tervezik
-
qqzs
őstag
Hatha meg nem volt, ma JYU nap van ugy latszik Spider X
-
qqzs
őstag
válasz molnigee #27637 üzenetére
Ezek a gps mód adatai, manualban megy mint a raketa, de nem a 4km vonz hanem hogy "zsebben elfer" + egy klik es megvan a 3axis gimbalos kamerazasi lehetoseg masik klik meg fpv racer . Jol van kanyarodni biztos nem fog ugy de 100km/h rol 5 meteren megall. De mondom nem a szelsosegek vonzanak
-
molnigee
aktív tag
Hát, ez az én véleményem de tuti nem megy 120al... A már jobb fajta racer tempó, nem 3 cellás.
Másik 4km magas, persze, 10m/s emelkedés, 5m/s süllyedés van megadva is, azaz 600 métert mész fel 1 perc alatt, tehát 7 perc fel, 14 perc le. Ja bele se fér, a 20 perc repidobe főleg 7 perc max gazon, aksi felét tuti leeszi.
Alapgep jó árban van végülis, pakolsz rá fpv -t, veszel szemcsit. Jó stabil, szépen repül.
De ez se nem racer, se nem kamera platform. Bár inkább kamera platformot, amivel lehet csapatni is.--> http://dronearena.hu/ <--
-
qqzs
őstag
En is azt varom, csak nehoyg megszivjuk, a gimbalos nincs raktaron csak a monitor meg a googles meg az alap. Megneztem a csatlakozo egyaltalan nem szabvanyosak mert plug and play a ggimbal is meg a 5.8g camera is. Az alapgep kuponnal 58 rol 52 ,nagyobb motor van benne mint a hubsanba meg a szoftvere is tobbet tud. J aes 5-8 napos szallitas ingyenes
Most keresem raktak e ra masik gimbalt mert az mar nekem van , meg ugyanug yrapokalhatunk akarmilyen fpv mondjuk ez a pnp azert sokkal elegansabb. meg alin lehet kulon is venni mindent: 3 axis gimbal modul 4k (?) cameraval , 5.8g fpv camera modulDe szerintem maszek megoldasokkal is fel lehet szerelni szerintem egy alagep lesz belole
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
Hornet ara felig vissza ment ha valakit erdekel. 50eft-nal kezdett reggel, miutan beraktam a kosarba 74 lett most mar 58 az alapgep. Ez az amelyik csucssebessege 120km/h 0-100kmh-ra 3 sec alatt gyorsul , 3d gimballal is van meg szemuveggel is (az elobbi arak az alapgepe). Es meg ebbol jon le 10% akcios kuponnal ja meg GPSes follow me + waypoint is van benne es 4ezer meter a max magassag.
Csak en bukok az ilyen gepekre? tiszta hubsan 501 felturbozvaEladó: GTS450
-
mobbo
senior tag
p3a új rekord: 7.6km táv (15.3km teljes hossz) [link]
minden stock, semmi tuning -
Pikachu24
aktív tag
Jól látom hogy csak a 10 dolcsi alatti cuccokra lesz az akció?
-
nagyúr
válasz Teréz Atya #27628 üzenetére
Az hol van CleanFlight-ban? Csak accelero-t találok.Setup menüben amúgy hiába resetelem a Z axis-t, egy helyben van az asztalon a gép, a szoftver meg a virtuális gépet yawolja balra.Aha most jó. Akku rádug bal gimbal balra le, jobb gimbal középre le és bekalibrálja.
[ Szerkesztve ]
-
Zsee75
tag
válasz Teréz Atya #27626 üzenetére
azt hogy kell?
egy repülés után csapágyas lett? vagy az átbukfencezéstől tönkre ment volna? ép hogy csak bukfencezett egyet a földön miután leszálltam vele normálisan...
és esetleg nem tudod mi az a 6g hovering setting? -
nagyúr
válasz Teréz Atya #27626 üzenetére
Nekem viszont olyan gondom van, hogy nekem önmagától az EF180 yaw-ol balra kicsit. Trimmelni kéne?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Zsee75 #27616 üzenetére
Probalj ESC kalibraciot, de valszeg csapagyas lett a moci. Sajna celszerszam nelkul nem javithato, ugyhogy uj motor fog kelleni.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
Hat, ha Eachine Falcon 180, akkor az en voltam.
Dinogy 1500mAh 65C 4S
Infinity 1300mAh 70C 4S
Zop power 1500 mAh 30 gyenge / 45C ok 3SA hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
nagyúr
válasz Zsee75 #27621 üzenetére
Működik még az RC50 coupon. De átszámoltam mégsem kell.
Amúgy most holnap mikor kezdődik a banzáj? A számláló 12óra 30 percet ír. Alatt viszont azt írják 10 am (UTC+8). Az nem annyi.
(#27625) [chelloZotya: Hát ezaz. Én sem vagyok egy atomfizikus, de ezek túltesznek rajtam.
[ Szerkesztve ]
-
molnigee
aktív tag
válasz KaiotEch #27619 üzenetére
Szerintem alszunk egyet és kiderül... A Flash deal pont addig tart, amíg a szülinap el nem kezdődik, lehet itt lesznek még egyéb jó akciók?
--> http://dronearena.hu/ <--
-
nagyúr
Gyerekek ez az -50% holnap csak a snap-up-ra vonatkozik nem? Meg talán ami meg van jelölve 10-es ikonnal.
[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
-
Zsee75
tag
Lenne egy kérdésem. Mi ez a 6g hovering settingelés az x251-en. Leszálltam vele az aszfalton, majd átbucskázott. Azóta félre húz jobb előre. A giro kalibrációt ezerszer megcsináltam, nem javul meg. Ha beindítom a motorokat és elveszem a gázt a jobb első mindíg előbb áll le, de nem tűnik ugy mintha szorulna.😔
[ Szerkesztve ]
-
popi1987
csendes tag
Megjött ma nekem is az x100-as... és azt hiszem, megvan az új kedvencem!
Maximálisan megérte az akciós árát, a hangja elsőre meglepő volt, de egyből beleszerettem ebbe a magasabb hangszínű "vonyításba"!
Kipróbáltam a hozzá adott akksival, majd gyorsan érdekességképp megpróbáltam egy syma x5c-hez használt 600mAh-sal (rászigetelőszalagozva)...
...meglepődve tapasztaltam, hogy azzal is nagyon fürge volt, viszont nem nőtt érezhetően meg az üzemidő.
Vajon a motoroknak mennyire tetszett ez a plusz súly?
Valószínűleg a HK-s 300mAh akksikkal fogom csak használni, amint megjönnek.Srácok, akinek még nincs én nagyon ajánlom ezt a kis gépet!
u.i.: a mini súlya miatt az első pár becsapódást is jól bírta, csak a burkolat esett le.
-
üszök
őstag
válasz molnigee #27611 üzenetére
U807,H31. Az út túloldalára a játszótérre ha van időm,de teljesen kezdő vagyok.
Nagyjából itt szoktam előfordulni."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
PNP
őstag
Falcon 180-at RTF változatban rendelt valaki? Volt a dobozban egy kisebb fehér papír doboz, de üres volt, leszámítva némi fóliát. Nem érzem, hogy hiányozna bármi is, csak nem értem.
Valaki írta, hogy milyen 3S/4S akksik mennek bele biztosan, de nem találom.
-
nagyúr
Gyerekek Nihui után ez a EF180 nagy ugrás. Van egy frame kit-em pluszba, de lehet egy egy ARF-et kellett volna. Bár még rendelhetek 20-ba fáj.
-
DJGABI
addikt
válasz DJGABI #27602 üzenetére
ja ellenben a V686 FPV szettemmel nem tudom mi történt, gondoltam felavatom a géppel együtt, ilyen 20 méter után már no signalt ír ki. nem tudom gyárilag mennyit tudott, 1-2 alkalommal ha használtam úgy, de ez így vállalhatatlan. átépítés során nem nyúltam bele (1 tápkábelt kellett visszaforrasztani), antenna jónak tűnik, nem értem.
-
Jackal2
senior tag
válasz dudicukrasz #27601 üzenetére
Ez a varadi adam hammerje nem? Alapgep 16000 eur
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
DJGABI
addikt
na jó ez az X251 tényleg nem játékszer már, nem úgy van hogyha véletlenül bindolva marad a táv felkapod a gépet, elindul a prop, aztán picit megcsípi az ujjad... zuhanás után elfelejtettem disarmolni, úgy néz ki a kezem mint aki belenyúlt a cséplőgépbe
akasztottam rá egy 1500as akksit [link] (80gr) meg se kottyant neki, komoly kis gép annyi szent. picit már-már ijesztő mikor 40-50kmh-val elzúg az ember mellett. már csak a hangja is. brrr<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest