- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimista
aktív tag
-
Allien
veterán
válasz
DJGABI #27294 üzenetére
No, és akkor kezdheted mókolással az X251-t! igaz, nekem se sikerült annyira földhöz vágnom, hogy baja legyen az esc-nek (más hajlott/törött max). Ki kell lazítani 2 csavart, pontosabban, le kellene köszörülni. Nekem csak úgy ment, hogy lecsavaroztam az akksi tartót (4 csavar, és pattintani). Igaz, én a tetejét is leszedtem, és néztem mikor éri el a vízszintet belül. A feje még így sem ér ki a vázból, fogja, amit kell, és majd leköszörülöm.
-
qqzs
őstag
válasz
Jackal2 #27285 üzenetére
Igen csak nem birom megtalalni azt a tarot pirost amit hasznlanak, meg vam egy masik video is ami masmilyen lapkat hasznal varok a valaszokra. Mert akkor nem erdemes a osd-s adot rendelni ami csak feszt ir ki akkor mar rendelek egy ilyen osd lapot es ezt nyomom a adora. Meg az se vilagos hogy keveri a kamera videora ra. Valoszinu igy mint ez csak ebben ha jo latom nincs gps. viszon van data logger.
na megvan szerintem ez az
-
vandor01
senior tag
nekem hatotav problemam a H22-vel volt.. szerintem a lehuzott
bestbuy FlouH101-nek is legalabb dupla a tavja...na jo az sem vmi huuu de sok...
H22 = 30/40 meter?
Flou = 60/80
H8mini = 60/80ezek kozul ha 15-20 ejroert kene megvennem? akkor H8mini...
de amint 9$ ert hozzam vagjak a Flou-t akkor azt....ha megis kisgepet akarok tartani a FUN-ert akkor x100!
de csakis kulterre... belterre vmi 4cm-es nano-t bohockodni... -
stinky14
csendes tag
5 nap után végre változás történt az országban falcon 180al. Vámeljárás alá vonták. Ezek szerint ennek az oldalára nem csatoltak egy számlát, hogy váz szett.
-
_X10Dead_
aktív tag
Az igazi acro-módban te irányítod a koptert, nem az vigéckedik helyetted.
Az autoflip egy 30 grammos micro-n akár jópofa is lehet, de én már egy kefés minin is furcsállanám. Az (új) X251-es acro módja nem csak, hogy vicc, hanem kifejezetten sz@r és veszélyes. Normál módban az XK-nak sem elég dőlésszöge sem elég yaw-ja nincs a cikázáshoz, így nyilván egyből tolsz fel mindent amit lehet. Aztán meg nézel nagyokat, mikor az első éles fordulónál, gyorsításnál, vagy lassításnál beleáll a földbe, vagy leviszi a fejed...
A kikapcsolhatatlan auto-leveling miatt FPV-re se jó...
Kapják be.
(Nem véletlen, hogy így megzuhant az ára. A JJRC X1-esnél egy dekával sem jobb, sőt. Csak annak fos a gyári távja) -
molnigee
aktív tag
Szerintem azok lesznek féláron, ahol ott a szülinapi logo.
Azért a snap-upos dolgokból bármi elhozható ha sikerül szerintem.
Van ott egy 10$-os kupon, amiből 700db-ot osztanak ki, és 11$-os vásárlástól felhasználható, ez se rossz.
Én már kinéztem runcam 2-őt, meg Mi Powerbankot, ezeken ott a logo.
Aztán majd kiderül -
Jackal2
senior tag
válasz
_X10Dead_ #27274 üzenetére
A Fluoreon H101 szerintem egy rakás szemét. Olyan gyalázatos fos távot még életemben nem láttam, mint ami annak van. Szerintem az, hogy full gáznál beragad a felső holtpontba a gimbal az akkora szarvashiba, hogy nem tolerálható. Többször elment emiatt a gépem a picsába. Volt olyan, akinek be volt gyárilag szakadva felülről a táv, ami jól példázza, milyen kindertojás minőség. Kb. 2 hét alatt kontaktos is lett a bekapcsoló gomb.
A Fluoreon ráadásul szarul is repül, nekem folyamatosan kóricált valamerre, gyakorlatilag nem lehetett trimmelni. Ha visszalapozol a fórumban, akkor megkeresheted, hány embernek volt GYÁRILAG szar a gép, mentek is vissza a geekbuyinghoz vagy honnan vettük. A gimbalok olyan kelletlenek, hogy semmiféle érzést nem ad át a kézre, egyáltalán nem alkalmas precíz repülésre, ráadásul még kicsi is egy átlagos felnőtt kezéhez.
Tipikus gyerekjáték, az a kategória, ami arra jó, hogy egy 8 éves gyerek az első hétvégén rálépjen a széthagyott játékok között, aztán az egészet kidobjuk a kukába. Az egy dolog hogy olcsó, de annyit is ér. Aki életében repült már 5 géppel - és te azok közé tartozol - az tudja, hogy nagyon sok jobb gép van mint a Fluoreon.
A Devo 7E 17.000 Ft, ez azért annyira nem teszi "best buy"-á a Fluoreont, ha azt még hozzácsapod az árhoz.
- a BNF az nem egy hiba, hanem egy verzió. A fórum tele van X250-el, X251-el, szóval ez sok embernek egyáltalán nem lesz gond, de nem kell megvenni a drága távot ha nem akarod, az csak egy opció, viszont legalább van ilyen, ez sajna sok gépre nem mondható el.
- a motorok nekem nem lötyögnek, de azért "modolásnak" azt nem nevezném, hogy ráhúzol kívülről egy vékony gyorsszorítót, kb. 1 perc az egész meg 10 ft. Cserébe viszont belemegy a 8520-as motor, ami nagyobb előny, mint hogy lötyög-e vagy sem, mert azt egyszerűbb orvosolni, cserébe meg csapathatsz mint az állat, az 5A esc kibírja
- A yaw tényleg nem gyors, de mondjuk én főleg kint repültem vele, szerintem kezelhető, én az olyan gépeket kevésbé szeretem aminek a JJRC H31 vagy Eachine H8 mini szerű használhatatlan yawja van, mert azzal egyáltalán nem lehet fordulni
- az tény, hogy koppan az alja, nekem a JJRC H20-nál ugyan ez volt a gondom, teszel egy ajtónyitás gátló szilikon gumit alá, 1 gramm KIKA-ban kapható, vagy egy olyan szivacsot, mint ami az Eachinen is van
- az hogy fejre esel egy géppel és sérül, azt nem nevezném hibának. Nekem még nem sikerült kinyírnom, pedig full gázzal lefele legalább 5x földhöz vertem. Kicsit csálék lettek a karok, visszanyomtam kézzel és kész
- az alacsony repidőben egyet értünk, de én már leszedtem a canopyt és az akksi tartót is, innentől kezdve 500mah-ig minden rámegy, de szerintem az rontaná az élvezetet
- 797t- rámegy, szerintem elég rá az, ráadásul csak egy micro jst/losi/walkera (ki hogy ismeri) csati osztó kell rá, ahogy néztem és meg is van a tápolásSzerintem ezek közül egy csomó nem is hiba, de ha az is, könnyű orvosolni és együtt is lehet vele élni. Ellenben az ótvar fos távokkal, a megszakadásokkal, a lehetetlen gyorsan pörgő rettenetekkel semmit nem lehet kezdeni, nem beszélve arról, hogy milyen rossz a minőségük, ennek meg nem az.
-
qqzs
őstag
X380 full telemetry video, de barmire jo amire felfer es tud neki feszt adni
-
air
nagyúr
Mennyiről indult a JJRC H31 készlet? Nem 200 darabról?
Azt írják, hogy napi 40 darab, de szerintem már most többet adtak el ma, mert már csak 149 darab van.
A napokban kell megjönnie egy termékemnek tőlük. Gondoltam megcsinálom az értékelést róla, és az arra kapott pontokkal tovább csökkentem a H31 árát.
De ha így fogy a készlet, akkor a promó végére nem fog maradni. -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Jackal2 #27220 üzenetére
Kis feszegetéssel a H101 nagy-akkuja is belemegy. Legalábbis könnyebben, mint a Katicába.
Nekem is az egyik kedvencem, de azert best-buynak nem mondanám. Az a H101-es 10 dodóért. (Devo 7e-vel).
Nyilván erős, hiszen akkora motorok vannak benne, mint a 250-esben.
Az előnyeit már összeszedtétek, mondom a hibáit:
- BNF-ben csak az vegye, akinek van brushless XK-ja. Az X100-as X4 táv nem kompatibilis az X250-es X4-esével
- A motorok lötyögnek a motor-tartókban, ezt utólag moddolni kell.
- A Yaw-ja meglepően lassú. Szerintem High rate-en nem passzol a gép karakterisztikájához, és ezen sem X7-es távval, sem Devo-val nem lehet segíteni
- Beltérre nem való. Ennek egyik oka a már említett alacsony yaw, de még ennél is nagyobb gond, hogy pillanatok alatt szétvered a motorjait, ha koppansz a padlón. A "leszállótalp" is túl merev, ha meg fejre esik, egyből a tengelyek kapják az utést és ezen sem a rotor-védők, sem a lapátok nem tompítanak érdemben
- Alacsony repidő. Hát ja. A bikás motor - kis aksi ebből a szempontból nem nyerő kombó.
- Kamerát lehet rá barkácsolni, de csak a 797-félékben szabad gondolkodni és annak sem örülPS. Az akku-tartót csípőfogóval középen kettőbe kell vágni és akkor egy 500mAh-st is bele lehet rakni. Persze ezt nem kell erőltetni, mert nem sokkal repül vele tovább, ellenben lomha lesz, meg szenved. Nálam max 380-asokkal fut, de a fent említett 280-as mAh-s Fluoreon jött be a legjobban
-
Jackal2
senior tag
Valahogy nem látom azt a bomba nagy akciót, amit megvennék...
-
kriszbon
őstag
Telórol az XK X251 Bg oldalon most 92.99 dodó, ha esetleg még valaki venne az olcsó vásárlások után.
-
Zoty4
őstag
Hétvégi repülésnél az egyik propellerem eldeformálódott, 90 fokban elhajlott, de vissza tudtam hajlítani, azért látszik, hogy hol volt a malőr, de repül vele rendesen az x251. Kérdés, cseréljem le (tökrevágja a motort, stb) vagy ha repül vele akkor jó?
-
molnigee
aktív tag
Új infók, dátumok a hétvégi szülinapról: 10. szülinap
-
kriszbon
őstag
válasz
vandor01 #27264 üzenetére
Sajnos nem tudok ebben tanácsot adni, szerintem ne centizd ki nagyon, inkább maradjon benne 1-1,5 perc az a biztos.
Az a baj vele, hogy nagyon későn jelez a led, szinte az utolsó pillanatban.
Szemüvegben mikor észreveszem hogy nagyobb "gáz" kell neki mint indokolt lenne, akkor már hozom is vissza a gépet, mert idő kell amíg visszahozom, meg le is kell tenni még.
Pedig a teló csak akkor jelez a beállított időre mikor már visszajöttem(ilyenkor visszább állítom még). -
vandor01
senior tag
válasz
kriszbon #27260 üzenetére
szoval 7,4V alatt (3,7V/cell) terheles nelkul leesik a cucc....
akkor alapvetoen jol van beallitva buzzer
csak ugye a terheles nincs beleszamitva...
terheles lehet minimum 0,2V de akar 0,4V kulonbseg is/cell...
akkor batorkodm 3,4 vagy akar 3,3V re allitani??
azt amint megszolal!? terheles visszaveve
es visszahoz, leszall...
??? -
Zoty4
őstag
Ehhez a jjrc h31-hez milyen akksit érdemes venni?
Jackal nem találom a cikkedet róla-> júli 10 meglett
-
kriszbon
őstag
Ahhoz van csipogó rajta, amihez ha nyomkodom/nyomom a Videó felvétel gombot, akkor szól.
Meg különben is, szemüvegben csak látom kb. merre keressen(vagy nem).
Pörögni még nem igazán szoktam vele, és a széllel/erős légáramlattal szembeni repkedés is ugyan úgy felemészti az aksit.
Azért 2-300 méterről szerintem nem sok mindenre jó a buzzer, mert ott már a gépet sem igen látom meg.
Múltkor is fent voltam elég magasan, és közben levettem azt a vackot, és alig találtam meg azt a pici pontot, pedig tudtam kb. merre keresgéljek. -
kriszbon
őstag
válasz
vandor01 #27258 üzenetére
Nekem már nem igen van ilyen buzzer gondom, mert letettem róla.
Egyrészt már sok lenne a teher, másrészt meg sem hallanám olyan messziről amerre el szoktam kóborolni(lásd visszább kép).
Látni is csak akkor látom a gépet mikor leszállok, mert a fejemen a szemüveg amiben vak vagyok aki a környezetéből nem sokat vesz észre, és úgy nézek ki mint egy idióta.
A telefon viszont be van állítva jelzésre mellettem, és mikor indulok elindítom.
Kicsit macerás de ez van, persze előtte kipróbálom hogy mennyit is repül egy töltéssel, és alá állítok 1 percet, fél az majdnem kevés volt múltkor.
Nálam mikor 7.5V körül van a fesz, akkor már vészesen közel a vége, úgy 7.4 V-nál vége is van.
Persze nálam fogyaszt az adó+kamera is, na meg az első és hátsó világítás.Amúgy meg nem tudom mire kellene állítanod.
-
Zoty4
őstag
-
vandor01
senior tag
akinek megjon ez az aksi az x100 -ba irja mar meg, hogy bemegy-e a gyari helyere!
ez az aksi: 20 x 7,5mm
gyari luk 19-20 x 6,5mmmasik kerdesem lenne aksi - x251 ugyileg...
a buzzert beallitom 3.6V -ra parperc repules utan ugye 4,2V rol szepen csokken a fesz.. mikor terhelest kap a gep mar be is nez 3.6V ala buzzer megszolal... lehozom a gepet kozben nincs terheles a buzzer elhallggat a az aksi cserenel meg 3,95V all a cella fesz! ??
ez igy korrekt? mire allitsam buzzer jelet? akar alithatom 3,3V re is azt amint jelez azonnal csere! terheles nelkul meg igy is 3,6V kornyeken lesz.... terhelve se megy 3V ala!
??mekkora min: fesz alatt esik le a gep?
-
DJGABI
addikt
válasz
Jackal2 #27247 üzenetére
ja nem törésre értettem, hanem hogy normál használat mellett is... brushed, na erre próbáltam utalni
meg oké, adrenalinbomba, de ez a 3perc repidő se nagyon vonz. persze elhiszem hogy attól még jó lehet. biztos csak a fluorka miatt vannak kellemetlen emlékeim, amíg repült az is elég fun volt. -
vandor01
senior tag
-
elszabi
tag
válasz
vandor01 #27245 üzenetére
Ez 2 napja történt. Azóta 3 akkut kirepültem vele és még mindig működik. Azért alkatrésznek rendeltem én is egy komplett gépet. Pontokkal 16,11-re jön ki, annyira megér.
Jackal2: Oké, engem meggyőztél. Mikor lesz rá legközelebb akció?
A barátnőm meg fog ölni, mert már nem tudom, hova fogom rakni ezt a sok gépet. Eddig legalább én tettem szóvá, hogy sok ruha meg cipő van, de most már nem férünk a drónos dobozoktól a 28 m2-es lakásban.
-
Jackal2
senior tag
válasz
DJGABI #27244 üzenetére
Nem kell, ugyanis semmilyen áttétel mechanika nincs benne. Elég "alaposan" teszteltem a hétvégén, többször full gázzal fejjel lefele földbe csaptam, pattant meg farakáson, belerepültem egy fém IFA pótkocsiba, állt bele a kukoricába és még repül. Váz elgörbül? Kézzel vissza ugyanis FÉM, tehát nem fog törni. Motortartó bakra ki van tokozva a motor, csatlakozóval. 1 perc lehúzni és visszatenni, nem kell semmit megbontani. Motorokat kis körmök fogják, széthúzod, motor ki, új motor be, csatlakozóra fel, ennyi.
És egy motor asszem 700 ft??? Még csak nem is drága. Plusz Chaoli 8520-as motorokat is kezeli, ilyen van az összes Eachine verseny brushed gépben. Van hozzá normális táv, plusz megy az összes nagy XK távval, ami ugye 80.000-es gépekhez lett gyártva, nem ilyen Eachine H8 mini szintű pöcsköszörűkhöz.
Teljesen rendben van a gép, best buy szerintem. Jah és a stabilizált lassú módban egy gyerek is elrepül vele, tehát beginner/haladó/profinak is egyaránt jó.
Ennél nincs jobb gép most.
-
kimista
aktív tag
Valaki (khm) készíthetne egy listát (vagy egy cikket, khm) ezekről a micro fpv racerekről.
Mekkora gépek 'elfogadottak' szobában, milyen alapgépek vannak lehetőségnek, miket lehet rátenni, stb.
Lassan én is ott járok, h kevés a hétvégénti repülés, jólenne bent csapatni valamivel.
pl ezek a régebbi micro gépek (h8 mini, flueron, stb) bírják-e az fpv szettet, illetve az újak (e010 stb) hogy állnak hozzá.Szerintem lenne rá érdeklődés
Terézatya, neked mi van úton? -
popi1987
csendes tag
válasz
SpydeR3412 #27234 üzenetére
8 perc múlva próbáld a kosárba tenni őket!
-
Jackal2
senior tag
válasz
Teréz Atya #27241 üzenetére
Sajna én is kezdek erre a szarra rákattanni
Amióta megvan az XK én is szövögetem a terveimet egy jó kis FPV-sítésre
-
Tegla80
addikt
válasz
Misi1979 #27232 üzenetére
Tudom varosinak ez nagy problema,de engem ez itt messze a fovarostol/varostol nem igen erdekel
......ha megjonnek vegre a madarkak kimegyek az utcara vagy a falu vegere vagy a melohelyen leszek epp azt reptetek..... ha jon a szerv majd jol eljatszunk kozosen. (A melohelyre spec kavezni jarnak amugy is....benzinkut )
Videken helyi a rendor es itt nalunk spec nagyon normalissak es barati a viszony kozottunk.Nem a dronozas miatt fognak megbunteteni ebben biztos vok.(max rendelhetek nekik is valamit mert megtetszik es jo lesz az neki vagy a gyereknek jatszani..... )
Mas sheriff meg nem jar erre. -
KaiotEch
nagyúr
-
Jackal2
senior tag
válasz
SpydeR3412 #27234 üzenetére
Lehet hogy jó, de a HK-n a 300-as 1.79 dollár és EU raktár.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Jackal2 #27228 üzenetére
Én ezt néztem ki, akkor ez nem jó?
Pooi1987: nálam semmi nem akciós.
-
Misi1979
őstag
444-en cikk.. hát, nem tudom, jó-e ez a sok "figyelem".
-
NightLord
tag
válasz
SpydeR3412 #27212 üzenetére
Igen, az FC-re forrasztottam, az akkumulátor csatlakozó forrasztási pontjaira.
-
popi1987
csendes tag
JJRC akció
2 óra múlva kezdődik! -
Jackal2
senior tag
válasz
SpydeR3412 #27223 üzenetére
Mondjuk ritkán számolunk watt órában
Én a 260-as Nanotechet vettem, mert az van a legközelebb a gyárihoz és magas a C értéke. Nem nagyon akarok nagyobb kapacitásút, mert nem az üzemidőt akarm növelni, de elvileg van egy 300-as is, bár amit én találtam az mint CP helikopter csatlakozós (Hisky-k, XK helikopterek tipikusan ilyenek).
-
-
-
kimista
aktív tag
válasz
kiezTe90 #27217 üzenetére
ha csak most kezded, akkor nem ajánlatos egyből racer gépet venni. Ezek piszok erősek, és rengeteg rutin kell hozzá, hogy irányítani tudd.
Sokan vagyunk innen a fórumról akiknek van racer gépje, de meg se próbálunk versenyre menni mert tudjuk h kevesek vagyunk
Ha nem az első géped, akkor attól függően h szerelni akarsz-e, vehetsz egy rtf gépet (pl falcont) vagy vegyél kit-et.Ha első gép, akkor nemhogy racer kategória, de brushless kategóriát is felejtsd el. Kezdésnek kizárólag szénkefés ajánlott (nihui, x5c, vagy a feljebb említett x100). ezek árban még nem húzósak, de egy versenydrón 100e alatt nincs, plusz fpv szett 100 megint..
Más:
amugy másnak is meghalt a BG pörgetős játéka? nekem konkrétan 2 hete semmit se ad, előtte azért legalább 10 pontot dobott, mostmár sorozatban kb 10 napja csak try next time jön.. mintha kifogytak volna az ajándékokból -
-
Jackal2
senior tag
válasz
SpydeR3412 #27219 üzenetére
Az XK X100-hoz 1100-ast? Felejtsd el, meg sem bírja emelni.
-
stinky14
csendes tag
válasz
Teréz Atya #27142 üzenetére
Köszönöm!
Már csak a falcon kellene hozzá..
Már nagyon türelmetlen vagyok..."01.09.2016 03:35
Import (Megérkezett a célországba)
Budapest
01.09.2016 03:36
Vámon
Budapest
Hungary" -
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy dront versenyre?
Nagyon tetszenek ezek a versenyek, de nemtudom milyen dront vegyek hozzá.
Elérhető áron szeretnék beszerezni egyet, de azért hasznalható legyen.
Köszi előre is -
Zoty4
őstag
válasz
Jackal2 #27213 üzenetére
Jo cikk, kulfoldi forumokon irtak h a 300mAh-s hks akksi is belemegy, es az most akcios, 2$ csak.
Egy dolgot hianyoltam a cikkbol, az x7-tel valo osszerendelest. En tegnap megprobaltam youtuberol (kinai gyerek eloadasat adaptalni), hat sajnos lyukra futottam vele. ( A kis kinai videojanak a vegen nem latod a kijelzot, lehet ott csinaltam mast, vagy passz)
Beallitottam 1-es pozicioba a gepet, t-curve, p-curveket, gyrot, mindent, de az istenert nem latja az x100at az x7. -
kimista
aktív tag
4db AA elem helyére milyen aksit lehet beheggeszteni?
-
Jackal2
senior tag
Nah azért az acro mód LOS-ban eléggé más kávéház, de elhatároztam, hogy kigyúrom magam belőle az ősszel/télen, vettem gyorsan 8 akksit HK-ról
Jah és kint van az XK cikk is
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
NightLord #27198 üzenetére
Nem biztos, hogy értem mire gondolsz.
Az fc-re forrasztottad a kamerát, ahova az aksi csatlakozó is van gyárilag rakva? Én úgy csináltam.
Nem is változtattam, mert nem mindig jönnek elő a csikok (elég ritkán).
Meg mintha némi összefüggést vélnék fefedezni, az aksi töltöttsége és a csíkozódás között.
Töltesz fel egy képet róla?kriszbon (#27196): Én az általad linkelt aksit használok devo7-be, nagy megelégedéssel. Sokáig bírja, 10ó tuti megvan vele.
Viszont nálam az aksi kijelzés nem lineáris. Ha 2csikra esik a töltöttsége, már nem repülök vele, hanem töltöm.
Mellesleg pont jó, az Ufo diy szemüveghez is. -
qqzs
őstag
Igen de meg nem tudtam tesztelni mert mint irtam sikerult ures akkuval kivinni.
Az jxd-vel kapott monitorral megy amin nincs semmi csatornavalasztasi lehetoseg, gondolom akarmilyen szemuveggel is. Ami meg még nem jott meg de jovo heten remelem az is megjon
Hatotavjat gondolom a hubsanhoz linkelt antenna upgraddel lehet novelni
update:bocs a csatlakozoja megsem egyezik csak feluletesen neztem megX380: Na még par video. Ezen a csatornan van telemetrias osd meg akadalyelkerulo rendszer is, mondom hogy nem fogunk unatkozni telen
-
kriszbon
őstag
válasz
Allien #27206 üzenetére
Naugye hogy ugye?
Más.
Ma sikerült lemérnem azt a kb, távolságokat, amit az XK X251-el be szoktam járni.
A piros vonal az csak úgy emlékezetből van berajzolva szabad kézzel, de megközelítőleg az az útvonal ahol nagy kört szoktam csinálni.
A távolságok csak kb. értékek, mert egyrészt emlékezetből írtam le amit a távolságmérő kijelzett, másrészt nem kimondottan arra figyeltem csak.
Az útvonalat megpróbáltam azért lekövetni, ahol az X251 ment.
Elég jól a határon repkedtem néha, képügyileg meg mindenképpen, mert néha vakon repültem csak.
Érdekes hogy most nem esett annyira szét a kép ezzel az új masinával, pedig ennek is csak 200mW-os az adója, mint az X251-é.
Jaj a kép majd lemaradt, és bocs hogy nem csináltam meg szebbre.Mod.: Jaj ez az OSD kijelzés valami állati módon tetszik, már csak a missile felirat hiányzik róla.
-
elszabi
tag
nekem ma volt egy bejövő hívásom reptetés közben, amitől fogta magát a dji app és először jelvesztést mutatott, rá fél perce pedig lefagyott. már újraindítás után sem találta meg a gépet.
és bár hazajött, inkább magamtól tettem le végül, atti-ban. érdekes volt offline reptetni azért. utána telefon, gép és táv újraindítás és elment 3+ km-ig. lassan veszek inkább egy külön tabletet csak a phanatomhoz és akkor nem kavar be semmi biztosan. amúgy is túl kicsi a kijelző telefonon és a huawei p8 képe nappali fényben nem igazán jól látható.
amúgy jó volt a mai közös reptetés. toboroztunk egy új tagot is.
a hülye xiaomi yi tök máshová fókuszált, mint ahová kéne, szóval kicsit gondban vagyok a videóval. de majd jól megvágom és hátha lesz belőle egy zanzásított anyag. azóta persze szétkaptam a kütyüt, de kell szereznem egy mini hdmi kábelt, hogy rendesen megcsináljam.
-
qqzs
őstag
Na itt is van carbonbol
meg itt vizcsobol
meg itt felhuzhatova alakitva
Lesz itt mokazas a telen -
PNP
őstag
Ma reptettem kölcsön P3S-t, Advancedhez képest tragédia. Teljesen kiszámíthatatlan a hatótáv, ami azt jelenti, hogy folyamatosan jelvesztés határán van. Volt, hogy magam felett (tehát akadály nélkül, megfelelően forgatott antennával) 70 méterrel már elveszettnek érezte magát, POI körözés közben időntként gyér fakorona mögött állandóan rinyált a gyenge jel miatt, többször el is indult haza. Persze legújabb firm van rajta, nem volt idő felvétel előtt foglalkozni vele.
-
kriszbon
őstag
-
qqzs
őstag
Hetvegen kiprobaltam egy regi loteret 1.6km x 1.1km majdnem sik par fa bokor. Szetteszteltem a flottat
Hubsan H501S : Gyari antennak 250 meternel mar hanygyasodas 300meternel meg eros szakadozas. Ezzel az antennaval 1200meternel egy egesz picit hangyasodott de nekem ez mar lelektani hatar volt
20meter magasan repult vegig akadaly nelkul, elment volna 1500-ig majd legkozelebb kiprobalom
Mint mar irtam GPS modban 5km/h sebesseg, magssagtarto es manual modban 16km/h. Na ezeket mos ki is probaltam Manual modban annyi a kolunbseg hogy engedi egyszerre a ket sticket hasznalni azaz ha eloremegyek tudok le es fol menni. Magassagtarto modban nem es erdekes mert szaguld ebben is de nem tartja a magassagot csak ha egyhelyben all. Szoval nagyon sokoldalu drone es akinek eleg a kepminoseg minden nyugjevel szerintem ebben a dronban minden megvan. Nyugis GPS mode full telemetria, kicsit izgisebb alti mode es bukfencre is kepes manual mode plusz meg kis akcio kamrat is elcipelget es antenna updatel 1.5km hatotav. Nem adom fel 3d nyomtatunk valami szuperkonnyu 2axis gimbalt. Firefly tesztvideok is lesznek gyrovalX251: Hat ez nagyon tuti ez mindenkeppen kell az adrenalin froccsnek. Mikor acro modba vagy mittom en mibe kapcsolok (mert nem vittem a user manualt csak kapcsolgattam) akkor atfordul lenduletbol meg dupla szaltot is sikerult csinalni. Valaki irta nem igazi az acro mod. Akkor milyen az igazi acro mod ha ez nem az? JXD camerajat ra lehet pattintani es csatlakozoja is van neki, recorderes
X380: nagyon szuper kis nyugis gep mar alig varom hogy a gimbal felmasszon ra es videozzak vele. Itt a video csak ket csavar meg 4 csatlakozas. Csendes mint a hubsan. Headless modban eloremenetben kicsit billeg, inog Nalatok is? Kicsit furcsak azok a lelolgo nagy labak amig ugy neznek ki mintha lengescsillapitosok lennenek, meg masszivnak latszik de szerintem a rogzitesnel konnyen torik. Lehet valami uj leszaloresz kene ra
JXD 509G: Megjott a kamera vegre minden mukodik kiveve nem igazan repul, ha nem toltjuk fel az akkut
szoval majd legkozelebb
Firefly 6S: hat ebben csalodtam kicsit a gyro mod amiert vettem szinte nem is erzekelheto Egyedul 1080, 60fps nagylatoszog nincs hordo torzitas javitas. Meg probalok fw downgradet hatha, volt aki irta hogy ujabb fw-vel romlott a gyroja. Valakinek van ilyen? Vegul is a hubsanhoz jolesz mikor nincs sok hely nagygepet vinni
-
Jackal2
senior tag
válasz
bikerlacee #27197 üzenetére
XK Detect.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!