- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
DJGABI #27602 üzenetére
ja ellenben a V686 FPV szettemmel nem tudom mi történt, gondoltam felavatom a géppel együtt, ilyen 20 méter után már no signalt ír ki. nem tudom gyárilag mennyit tudott, 1-2 alkalommal ha használtam úgy, de ez így vállalhatatlan. átépítés során nem nyúltam bele (1 tápkábelt kellett visszaforrasztani), antenna jónak tűnik, nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Új Samsung Sony LG LiitoKala 18650 21700 25R 30Q 35E 40T VTC6 M50 M58T 50E Li-Ion akkucellák
- HomeAssistant és SolarAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Autós tükörre rögzíthető kamera rendszer - komplett - csere is
- Eladó KitchenAid Artisan 4l-es konyhai robotgép mandulaszínben
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar